bilgemcim hamileymişsin çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah
papatyacım sanırım hamile kalmış ve bebğini kaybetmişsinçok üzüldüm canım bebişinn seninle olduğu haberini duymak isterdim ama kısmet tabiki rabbim tez zamanda sağlıklı bi bebek nasip eder inşallah genetik testinizde problem çıkmamış bu güzel bi haber ama düşüklerinde nedeni bi an önce bulunur inşallah allah yardımcın olsun canım.
melony canım eşinle problemlerin olduğunu yazmışsın çok üzüldüm okadar bebek diye hayaller kurduk bu topikte yeterinde yazdığı gibi ozamanlar tek problemimiz bebekti şimdi herşeyin yoluna girmesi gerekirken kuzunuza kavuşmuşken niye böyle olduki evde huzursuzluk çok zordur çok şükür ben böyle bi problem yaşamadım allahta yaşatmasın ama çevremden biliyorum allah yardımcın olsun inş. herşey yoluna girer.
yeterim sen nasılsın canım nasıl gidiyor eşinin sağlığıyla ilgili problem varmış sanırım tekrar geçmiş olsun bi an önce sağlığına kavuşur inşallah
fadiğim yanlış okumadıysam düşük tehliken kalmamış erken doğum riski var diye yazmışsın ama inşallah öyle olmaz bebişin tam zamanında gelir bu sefer sağlıkla kucaklarsın yavrunu herşey gönlünce olsun tatlım
selam.kızlar.nerelerdesiniz..
fadik.merak.ediyorum.ne.ypatın.nasıl.hamilelik.yolundamı
yeter.aşk.melegi.eşlerinizdeki.durumlar.nasıl.oldu..
yeteri.inş.tekrar.ameliyat.gerek.kalmaz
günaydnlar
yeterim.slm.canım.has.işleri.zor.allah.kolaylık.versin.eşinede.şiflar
fadik.adına.sevindim.yanında.birilerinin.olmasına.inş.dokuz.ay.sonra.alır.kucagına
yeter.birde.araştırırken.bir..şey.bıuldumpolistik.overlilerle.ilgili.şeker.hpı.kullanıyorlarmış.özellikle.kilolu.olanlara.veriyormuş.dr.
valla.bende.kilo.aldım.bu.illet.yüzünden.bende.bu.ayki.adetimi.bekliyorum.dr.sorup.kullanacagım
seni unuturmuyuz canım hiç
green.tombşilim.hg.din.cnım.neler.ypıyoorsun.bakalım
slm canım unuturmuyuz seni nasılsın neler yapıyosun sen bayadır girmiyosun
Selaaaam kızlar ..
Aşk meleğim , yeterim , giz'im , green'im ..
Ben iyiyim çok şükür bebeğimde iyi teyzeleri..
Yarın dr kontrolümüz var ..
10. haftamızda bitiyor 11. haftaya giriyoruz hayırlısı ile...
İnşallah rabbim tez zamanda sizlerede yaşatsın ve isteyen herkese canlarım..
günaydnlar
yeterim.slm.canım.has.işleri.zor.allah.kolaylık.versin.eşinede.şiflar
fadik.adına.sevindim.yanında.birilerinin.olmasına.inş.dokuz.ay.sonra.alır.kucagına
yeter.birde.araştırırken.bir..şey.bıuldumpolistik.overlilerle.ilgili.şeker.hpı.kullanıyorlarmış.özellikle.kilolu.olanlara.veriyormuş.dr.
valla.bende.kilo.aldım.bu.illet.yüzünden.bende.bu.ayki.adetimi.bekliyorum.dr.sorup.kullanacagım
merrhabalar hanımlar
benim eşiminde sperm değerlri sorunlu
morfoloji %1
hız %5
sayı 20000000
inanın 1 senedir bişey değişmedi
varikoselde çıkmadı
proxsed kullandık oda bi işe yaramadı
tek çare mikroenjeksiyon dendi
ibrahim saraçoğlunu aradım bize bir sürü kür gönderdi kullanmamıız için onlar bitince tekrar tahlil istedi
tahlil vaktimiz geldi bende merakla bekliyorum bu hafta içinde yaptırmayı düşünüyoruz...
bu arada 4 aydır keçiboynuzu kürüde yapıyoruz
bende tekrardan soğan kürüne başlayacağım olmadı tüp bebek yaptırırz ne olacak eşim ilk duyduğunda doktor tüp deyince çok üzüldü uzun bir süre kendine gelemedi halada tüp istemiyor normal yoldan olacağını düşünüyor
zaten saraçoğlu morfoloji düzelmez ise tüp bebekte tutmaz dedi üstüne basa basa
kzlar nasılsınızzz
diyorum ama gizim varrr bir tekkk birde aşk meleği uğramışşşş
aşkmeleği canım rabbim yardımcımız olsun beterinden korosun ne diyelimmm
iyiyim.yeterim.ne.olsun.sogukla.ugraaşıyoruz.çok.soguk.ya
birde.rüyalarla.iki.gündür.garip.rüylar.görüyorum.valla
bir.tanıdıgıma.gidiyorum.kilolu.bi.dr.muayene.ediyor.beni.sonra.elinde.kocaman.bir.sürahi.içinde.bugday.var.ben.bunu.içiyorum.diyor
ynında.bir.kız.diyorki.bunun.neyi.var.çocugumu.olmuyor.diyor.yok.çocugu.olacak.aama.perveste.kullansın.dedi.uykudaanç.uyandım.yazdım.hemen.baktım.nete:ilşki.ile.ilgili.birşey.hayırdır.bugün.deneme.yapayım.belki.işarettir.garip.bir.rüya.valla
aşk.melegim.çok.geçmiş.olsun.canım
slm kizlar nasilsiniz ben iyiyim cadi kizlarimla ugrasiyorum 1 ay sonra 1.5 yasina girecekler allahin izniyle cok yoruyorlar beni ama bir gulus bir sozcukle herseyi unuturuyorlar bana
rabbim tum evlat hasretiyle yanan arkadaslarimizada nasip eder insallah anne olmayi
her zaman dualarimdasiniz
yetercim ask melegi rabbim eslerinize sifa versin allah yardimciniz olsun
fadikte iyiymis rabbim yardimcisi olsun insallah saglikla zamaninda kavusur bebisine
Amin yeterim allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahCANIM allah kolaylk versinnnn buraya ve diğer tarafa yazdıklaırnıda okuyorum her seferinde yoruyor kızlar beni ama bir gülüşlri unutuyor yazıyorsun yaaaa içim gidiyorrr sağlıkla sıhatle uzun ömürler nasip etsin rabbim kızlarına (cadılara)sizinle birlikte inşşşş
sağol canım allah razı olsunn
Amin yeterim allahim en kisa zamanda sizlerede nasip etsin inşallah
Sizde benim gibi dert yanarsınız bana inşallah bizi yoruyor bu bebisler diye