Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nurcan35 su1838 gizz sağolun kızlarrrrrr rabbim sağlık ve huzurla yaşamayı nasip etsin yeni yaşımı inşşş birde bebğimle inşşşşşşşşşşşşş
bilgemmmmm canım dualrım her zaman seninleeeee inşşş cmrts günnn güzel haberlerle gel fadikim gelmişsin ama kendinden bir şey yazmamışsın nasılsın canımmm

hay allah yaaa...
herşey üst üste gelmiş....
neyse canım inş bundan sonra herşey yoluna girer allah yardımcın olsun....

sağol canım inş sağlıcakla atlatırım bütün sorunları...

slm.kızlar

fadigim.sen.nasıl.oldun.geçmişi.okuymadım.bebeiş.iyimi
iyiyim kızlar çok sağolun...
maşallah bir kaç gündür kanamanın rengi biraz açıldı...
inş tamamen kesilir...

Merhaba kızlar ..
Herkes iyidir inşallah ..
Kızlar cumartesi sabah opum var , dualarınızı bekliyorum ..
aklımdasın canım...
herşey yolunda gider inş...
rabbim sonuç olarak pozitifi görmeyi nasip etsin...
tabi sağlıcakla kucaklamayıda...
herşey gönlünce olsun....

Sağol fadikciğim hayırlıs bakalım vardır herşeyde seninde hayırlı olsun çok sevindim senin adına rabbim bunun sonunu getirir inşallah

canım çok sevindimmmmm inşşşş her şey güzel olacakkkk

bilgemmmmmmm yarın büyük günnnn inşşşşş her şey gölünce olsunnn inşşşşşşşşşşşşşşş

hanımlar yaradandan ümidi kesmeyin onun her işinde nice hayırlar gizlidir.bize de yıllar önce dr semen testini eline aldığında hiç canlı hücre yok sizin çocuğunuz olmaz demişti şimdi kızım 4aylık,Allah hepinizin hayırlısıyla gönlüne göre versin,kalbinizi temiz tutun gerisi gelir...

bilgem işallah hayırlı haberlerle gel işallah.

fadiğim sen nasılsın,kanaman ne durumda?gizim görüşemiyoruz ne zamandır sende iyisindir işallah.yeterim canım sen nasılsın?
leyl haklısın rabbim ol dedimi oluyor,işallah yeterime,gizime,bilgeme,mekselinayada nasip eder.

canım sağol iyiyiz çok şükürr

kızlar BİLGEMMMMMMM diğer topiğe yazmış 20 yumoşu toplanmış iyiyİm biraz ağrım var diye yazmışşş
İNŞŞ KALİTELİ DÖLENSİNLERRR BİLGEMİİİİ ANNE YAPSINLARRR

Merhaba kızlar , öncelikle herkese teşekkür ederim ..
Dün cep telimden girdim kk'ya , cep telimin kısa yollarında bir tek o topiği kaydetmişim , o yzüden oraya girdim ..
Şimdi bilgisayardan giriyorum ..
Yeter'im sağolsun haber vermiş, canım arkadaşım ..
Dün çok ağrım vardı , özellikle ilk uyandığımda ..
Ama sonra o keskin ağrı geçti, şimdi kaısk ağrım var ve belim ağrıyor , istirahatle geçicek inşallah ..
Devlet hastanesi olduğu için bugün arayıp soramıyorum embriyoların durumunu , inşallah yarın öğreneceğim .. Pzt sabah 9'dan sonra arayın dediler.
Gizzzz opumu ' dr Murat Özel ' yaptı biliyor musun ?
O kadar tatliki.. Nafiye hn konuştu beninmle esas ben onun hastasiyım ya , bana Murat Hoca direcek dedi, ne yalan söyleyim çok sevindim ..
Masada elimi tuttu , muhabbet ettik , çok motive etti beni..
20 tane toplandı , gayet güzel , inşallah güzelcede dölleniler..
Hayırlısı , herşeyin hayırlısı..

kızlar BİLGEMMMMMMM diğer topiğe yazmış 20 yumoşu toplanmış iyiyİm biraz ağrım var diye yazmışşş
İNŞŞ KALİTELİ DÖLENSİNLERRR BİLGEMİİİİ ANNE YAPSINLARRR

Yeter'im sağolasın kuzum haber vermişsin ..
Duaların içinde Allah bin kere razı olsun ..
İnşallah transferde güzel geçer..

hayırlı olsun canım inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş her şey gönlünden geçen gibi olsunnnn
canım ne demek zaten tahmin ettim telden girdiğini :44 yüzden yazdım buraya telin olsa aradımda ama bende yok

sağol yabanım iyiyim canım...
kanamanın rengi maşallah baya açıldı...
inş böyle böyle tamamen yok olur...

Bilgemim geçmiş olsun canım....ağrıların kısa zamanda yokolur inş...
canım güzel haberlerini bekliyoruz...

slm kızlar

bilgem çok sevindim mutar hocanın girmesine bana demişlerdi ordakiler murat hocayı rica et toplama işlemine o girsin diye o daha iyiymiş dalında
evet murat hoca iyi gerçekten canım ya ne kadara maal oldu toplam ve tabiki ne kadar lık ilaç ve hangi ilaçlar

fadigim maşallah düzeliyoırmuş daha da iyi olacak

yabanım bilgisayarda sorun var diger bilgi. dan giriyorum bundada face yok öpüyorum sizleri fıstıklar

Canlarım çok sağolun Allah razı olsun ..

Giz'm 410 tl hastaneye verdim , elimde 2 kutu puregon 300 olduğu için 1 tane puregon 600 aldım , 2 kutuda lucrin , onlarada 280 civarı ödedim ..
Yani 410 +280=690 tl ye mal oldu bana tüp bebek ..
1 gece transferde hastaneye yatacağım oda dahil..

canım nasılsın. daha transfer olmadın mı sen? benım 10 kasımda opu yapıldı 15 kasımda da transfer. 24 kasım test gunum. tedavın hayırlı olsun ınsallah.

yeter benım nıye adım lıstede yok?:2::2::2::2::2::2:

Günaydın kızlar ..
Hastaneyi aradıom , şükürler olsun 20 tane yumurtanın 18'i olgun çıkmış, şuan itibari ile 12 tane döllenmiş embriyomuz var ..
5. gün transferi düşünüyolar , o yüzden çok büyük ihtimal perşembe günü transferim ..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun ..

Canım gözün aydın , inşallah güzel haberler alır ve biizi de mutlu edersin ..
Benim cmt oldu opum ..
Perşembe olucak inşallah transferim ..

aaaaaaaaaaaaaaa yokmusun canımmm o listede
o lste eski listemiz fadik düzenlemiş ben o günleri hatırlayalım diye ekledim hatta erkek infertilitesi anneleri topiğinede ekledimmm
canım benim hayırlı olsunnnn embiryon seni ANNE YAPSIN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

CANIMMMMM her şey GÖNLÜNDEN GEÇEN GİBİ OLSUN inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…