Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
fadik şimdi okudum geçmişi kendiliğinden hamile kalmışsın
kanaman varmış inşallah bişi olmayacak içini ferah tut
inş. olmayacak....
sağol canım darısı başına inş...

canım bende durum aynı
kanamanın rengi hala koyu
içerdeki kanama ne alemde bilmiyorum...

canım diyet için kolay gelsin

Merhaba kzılar , ben geldim ..
Kontrolüm vardı ..
Cuma yumoşlar 8 mm di , bugün 14 mm olmuşlar ..
16 tane yumurtam varmış..
Cuma yada cmt opu olucak büyük ihtimalle kuzularım ..
Dualarızını eksik etmeyin ..

sağlıcakla kucaklasın inşşş darısı tüm bekleyenlere olsun inşşş
giz nasılsın canımmmmmmm kuzum kolay gelsin inşşş hemen verirsin kiloları sonrada tedaviye başlarsın (inşş tedaviye gerek kalmaz ) sonrada fit bir anne olurunnnn

inş. olmayacak....
sağol canım darısı başına inş...

canım bende durum aynı
kanamanın rengi hala koyu
içerdeki kanama ne alemde bilmiyorum...

canım diyet için kolay gelsin
canım dualrım seninle hep aklımdasın ne yaptı diye inşş düzelecek bebişin seni anne yapacak inşşş

canım allah yardımcın olsunnn seninle olsun inşşşşş
bu yumoşlar seni anne yapsın inşşşşşşşşşş

ne güzel haberler var maşallah.papatya çok sevindim allahım tamamına erdirsin kucağına alırsın işallah.fadiğim nasipte varsa kanama olursa olsun hiç bişey olmaz.rabbim sana bağışlasın,işallah 9 ay sorunsuz geçer alırsın kucağına.bilgemmmm maşallahhhhhhh işallah sendende güzel haberleri bekliyoruz.gizle,yeter sizde normal yolla hamile kalacaksınız gibi geliyor bana.rabbim hepinize nasip etsin işallahh.

inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

çok uzun zaman oldu buraya girmeyeli eskilerden kimse kalmamış nerdeyse hepsi hamile kalmış
yabangülüm fadik ve yeter buradalar.bende bu girmediğim zaman zarfında bazı gelişmler oldu eşim varikosel ameliyat oldu
sonuçlar biraz artmış olsada daha hamile kalamadım nasip kısmet tabiki sabırla bekliyorum normal yolla olur umuduyla bu zamana kadar
tedaviyede başlamadım
sanırım bende gelecek ay RABBİM izin verirse ilk aşılamamı yaptırmayı düşünüyorum
insan herşeye alışıyor artık şöyle düşünüyorumda eskiden olsa çok yıpratırdım kendimi
çok ağlardım zaman geçtikçe bu bile normal geliyor artık eskisi kadar canım yanmıyor yanii.
en önemli şeyin sağlık olduğunu anlıyana dek yaşaki başa ne gelirmiş yaşadım ve gördüm biliyorumki daha kötü günler beni bekliyor olacak
çocukluğumu doyasıya yaşamadım ailemden doğru düzgün sevgi görmedim sevgiye o kadar muhtacımkiii..
bu sevgiyi çocuğumda bulurum sandım o da olmadı olacakmı onuda bilmiyorum tabiki herşeyden önce hayırlısını istemek lazım
mutlaka kendi kendinize sormuşsunuzdur
neden ben???
ben çok sordum ama yanıtını aldım o yüzden içim bir nebze olsun rahat.
nedenmi??
Allah kullarını bazen zorlar, sabredene de ödülünü verir. işte sabreden o kul, Allah'ın sevdiği kuldur.
belki bu cvp da sizleri rahata kavuşturur..
ne yazdım böyle ya meğer ne doluymuşum içimi boşalttım rahatladım iyi geceler...

İnşallah aradığın sevgiyi çocuğunda bulursun
Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın, herkes anneliği tatsın

Bende çocukluğumu güzel yaşayamadım, annem ben 10 yaşındayken öldü, kız kardeşim de 7 yaşındaydı
o zamanlar annemin yokluğunu fazla hissetmiyodum ama şimdi anne olunca daha fazla hissediyorum, keşke annem sağ olsaydı, yanımda olsaydı, torununu görseydi diyorum hep
İnşallah yukardan bakıyodur torununa
Ona o kadar ihtiyacım var ki

günaydın kızlar nasıslınızzzzz bu gün doğum günüm 36 oldummmmm

canım hoş geldin kuzumm rabbim yaşadığımız bu günleri aratmasın :26::26:yazdıkalrını okurken benim babam parkinson has idi 25 yıl biz bu has boğuştukk çok sıkıntılı bir dönemdiii :26::26: babam hiç bir zaman kendi derdinden bizi düşünemedi :26::26:kulandığı ilçlar bağımlık yapıyordu babam eroyin krizi gibi krizlere girerdi ilaç saati geipte ilacını almmassa eğer :18::18::18:2001 yılında vefaat etti (mekanı cennet olsun rabbim bu dünyada yaşadıklarını günahlarına saysın inşş) ben evlendiğimde 28 yaşımdaydımmm:26::26: evelendim ve aynı ay içinde eşimin infertilite olduğunu öğrendik çok zor günlerdiiii ben kendimi içiten içe çok yıprattımmmm bunu eşime belli etmedim:44::44: ona destek olmak için :44::44:bu süreçte evliliğimiz 2. yılında eşim iflas ettii işte tüm bu sıkıntılların üzerine birde bu eklendiii ben tam bunlarla boğuşurken 5 defa tüp bebek denedim ve her defasında negatif aldımmm yada yarım kaldı tedavim şubat 2011 de eşim son bir kez deneyelim tüp bebek dedi ve bir merkeze gittik :18::18::18radan tetkikler istendi :26::26:eşimden ve benden eşim yaptırdı ve bazı değerler yüksek çıktı arkasından tetkikler eşimin beyninde 5cm bir kist çıktı ve çok ağır bir amliyat geçirdi neredeyse 10 ay oldu ve eşim eski sağlına dönemedi hala sıkıntılar devam ediyor:44::44::44: sana bunları neden yazdım biliyormusunn:44::44: bende senin gibi bir bebeğim olursa bütün bu dertleri aşarım diye düşünüyordummmm :44::44:bebeğim gelsin diye deliler gibi çabalıyordumm ama eşim has olduktan sonra onu kaybetme korkusu beni başaka bir yere götürdüü bu çok .................... bir duyguuu allahım kimseye yaşatmasınnnn :26::26::26:. elbette hala çok fazla çocuk istiyorum anne olmak isityorummm ama önce sağlık önce eşim eşim benim yanımda olsun ki bebeğimiz eksik kalmasınnnnn inşşş en kısa zamanda burya bende anne oluyor diye yazarsınnnnn inşşş

sevcan mekanı cennet olsun anneyin canımmmmm bende babamı hatırladım yaa

çok üzüldüm canım benim anlıyorumki halime yinede şükretmeliyim benden daha kötüleri var
zaten hep çocukluğumdan beri balkondan seyrederdim
ışık yanan evlerin pencerelerini kimbilir neler yaşıyorlar mutlularmı mutsuzlarmı sıkıntıları varmı yokmu o zamanlar çocuktum düşünemiyordum
en kötü durumda hep kendimi sanardım onların evlerinde sıcak yuvaları oldugunu düşünüp yaşamak isterdim
ama şimdi biliyorumki kimse dört dörtlük yaşamıyor hepsinin apayrı dertleri ve sıkıntıları var
RABBİM zor durumda olanlara yardım etsin inş..

offfff ne çok sıkıntı yaşamışsın yine iyi dayanmışsın sen canım benim yaa çok üzüldüm gözlerim doldu okurken hepsi üst üste gelmiş
çok çok geçmiş olsun RABBİM eşine acil şifalar versin inş. bu sabrının sonunda mükafatını alacaksın ya bu dünyada yada ahirette biz şükredenlerden olalım yeter...

sağol canımmmmm rabbim yar ve yardımcımız olsunnnn

günaydın kızlar nasıslınızzzzz bu gün doğum günüm 36 oldummmmm

Sakın üzülme hayatın hızına, en güzel yıllar çabuk geçenlerdir... Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun çünkü sana çok yakışıyor.
Daha nice mutlu yıllara...iyiki doğdun canım benim.

yeterim bu senin için
inş. bundan sonraki hayatında sağlık,mutluluk,huzur sizinle olsun...

Eklentiler

• $dg34.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 33
mekselina86 hoşgeldin canım...
seni tekrar burda görmek güzel...
inl kısa zamanda güzel heberlerinide duyarız...

bilgemcim maşallah herşey yolunda...
inş sonuda güzel olacak...
allah yardımcınız olsun...

faıdıgım hayırlı olsun canmmmmmmmmmm
sımdı okudum cok sevındımmmmmmm

yeterim bu senin için
inş. bundan sonraki hayatında sağlık,mutluluk,huzur sizinle olsun...

yüreği güzel arkadaşalrım teşekür ederim sağolunn

esraaaaaaaaaaaaa kız hastayım senin şu avatarlarına AVATAR UZMANI ESRAA nereden buluyorsun bu şeker şeyleriii

yavyum arastırıp buluorum ıste :)))))))
mutlu yıllar askımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nıce nıce saglıklı mutlu yılların olsun ınsallahhhhhhhhhh
seneye bu zmanlarda karnın mınnıcık br bebeklen dolu olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

fadıge cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…