Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yavyum arastırıp buluorum ıste :)))))))
mutlu yıllar askımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nıce nıce saglıklı mutlu yılların olsun ınsallahhhhhhhhhh
seneye bu zmanlarda karnın mınnıcık br bebeklen dolu olsun ınsallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

fadıge cok sevındımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

FADİKİM canım o anne olmayı çoktan hak edenlerden inşşş bu sefer anne olacak
amin aminnnn ben ne kadar şanslı bir kadınım ki sizlerle yolum kesşmiş bu gün o kadar güzel mesajlar aldım ki seviyorum sizleri KK KIZLARIIIIIIIIIIII

Son düzenleme:
FADİKİM canım o anne olmayı çoktan hak edenlerden inşşş bu sefer anne olacak
amin aminnnn ben ne kadar şanslı bir kadınım ki sizlerle yolum kesşmiş bu gün o kadar güzel mesajlar aldım ki seviyorum sizleri KK KIZLARIIIIIIIIIIII

senı cok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

mekselina86 hoşgeldin canım...
seni tekrar burda görmek güzel...
inl kısa zamanda güzel heberlerinide duyarız...

bilgemcim maşallah herşey yolunda...
inş sonuda güzel olacak...
allah yardımcınız olsun...

hoşbulduk şekerim bende çok özlemişim sizleri bir süre buralardayım yine..
canım bu arada sende hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inş.:KK54:

hıhh beğenmedim buranın eski tadı tuzu kalmamış eskiden bu saatlerde bu topik dolup taşardı şimdi sanki herkes kış uykusuna yatmış.
uyandırmak için bu kızların başına bir kova su dökmeli...:KK53:

arkadaşlar günaydın eşim 45 gün önce spermiyogram testi yaptırdı ve bu tedaviden önceydi dr.ne olduğunu görmek istedi.ilk yaptırdığımız test sonuçlarını yazıyorum

volum 2ml
renk açık sarı
likefaksiyon süresi 20 dk.
sayı 16.2 milyon/ml.
motil sperm yüzdesi(a+b)7.3milyon/ml
motilite kalitesi(1 saat içinde)%45
a ileri hareketli %11
b ileri yavaş %34
c yerinde hareketli %6
d hareketsiz % 49

ve bu sonuçtan sonra eşime trental ve proxeed verdi.bunları kullandıktan sonra tekrar tahlil istedi ve pazartesi yaptırdık.tedavi sonrası yaptırdığımız testin sonucu ise

volüm 2ml
renk sarı
likefaksiyon 20dk.
sayı 20 milyon/ml
motil sperm yüzdesi (a+b)3 milyon/ml
motilite kalitesi(1 saat içinde)%15

a ileri hızlı % 0
b ileri yavaş %15
c yerinde hareketli%15
d hareketsiz %70

ve bu sonuca göre sperm değerleriniz gayet güzel proxeed içmeye devam etmesini söylemiş.doğal yolla bekleyebilirsiniz yada aşılama yaptırabilirsiniz.benim kafam karıştı ileri hızlı % 0 iken nasıl olucak yardım edin birde acaba doktorumuz tahlillerin tarihlerine bakmadanmı yorum yaptı acaba son testi tekrar göndersemde yeniden değelendirmesini istesemmi?

hıhh beğenmedim buranın eski tadı tuzu kalmamış eskiden bu saatlerde bu topik dolup taşardı şimdi sanki herkes kış uykusuna yatmış.
uyandırmak için bu kızların başına bir kova su dökmeli...:KK53:

canım evet eskisi gibi değil buralar sesiz biraz ama bir kova sufikri fena değill :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

günaydın millet
dün gece birazcık geç yattımda haliyle sabah da geç kalktım
bu havalardada sıcak yorganın altından insanın kalkası gelmiyorki.
birazdan güzel bir kahvaltı yapacam :KK56:
hihihihi biraz geç oldu ama neysee artıkkk....
buyrun kahvaltıya beklerim.:KK68:

arkadaşlar günaydın eşim 45 gün önce spermiyogram testi yaptırdı ve bu tedaviden önceydi dr.ne olduğunu görmek istedi.ilk yaptırdığımız test sonuçlarını yazıyorum

volum 2ml
renk açık sarı
sayı 16.2 milyon/ml.
a ileri hareketli %11
b ileri yavaş %34
c yerinde hareketli %6
d hareketsiz % 49

ve bu sonuçtan sonra eşime trental ve proxeed verdi.bunları kullandıktan sonra tekrar tahlil istedi ve pazartesi yaptırdık.tedavi sonrası yaptırdığımız testin sonucu ise

volüm 2ml
renk sarı
likefaksiyon 20dk.
sayı 20 milyon/ml

a ileri hızlı % 0
b ileri yavaş %15
c yerinde hareketli%15
d hareketsiz %70

ve bu sonuca göre sperm değerleriniz gayet güzel proxeed içmeye devam etmesini söylemiş.doğal yolla bekleyebilirsiniz yada aşılama yaptırabilirsiniz.benim kafam karıştı ileri hızlı % 0 iken nasıl olucak yardım edin birde acaba doktorumuz tahlillerin tarihlerine bakmadanmı yorum yaptı acaba son testi tekrar göndersemde yeniden değelendirmesini istesemmi?

canım bu son sonuçlarında ileri hareket 0 çıkmış bu değerler pekde güzel değil biraz sperm sayısı artmış o kadar önmeli olan hareketin artması bence siz başka bir yerde yine sperm testi verin.
aynı durum bizim başımıza gelmişti ilk yaptırdığımız hastanede hareketlilik 0 çıkmıştı şok olduk nasıl olur dedik sonra dr tekrar istedi çünkü bazen sitresden o anki duruma göre değişiyormuş tekrar verdiğimiz testte %44 ileri hareket çıktı bir oh çektik.
fakat bu değerlede hamile kalamayınca en son eşim varikosel ameliyat oldu.
bence siz mutlaka tekrar sperm testi verin derim eğer o zamanda aynı çıkarsa ona göre tedavisine başlarsınız..

canım bu son sonuçlarında ileri hareket 0 çıkmış bu değerler pekde güzel değil biraz sperm sayısı artmış o kadar önmeli olan hareketin artması bence siz başka bir yerde yine sperm testi verin.
aynı durum bizim başımıza gelmişti ilk yaptırdığımız hastanede hareketlilik 0 çıkmıştı şok olduk nasıl olur dedik sonra dr tekrar istedi çünkü bazen sitresden o anki duruma göre değişiyormuş tekrar verdiğimiz testte %44 ileri hareket çıktı bir oh çektik.
fakat bu değerlede hamile kalamayınca en son eşim varikosel ameliyat oldu.
bence siz mutlaka tekrar sperm testi verin derim eğer o zamanda aynı çıkarsa ona göre tedavisine başlarsınız..

canım tavsiyene uyacağım ve tekrar test yaptıracağız ama bu sefer başka bir yerde.dediğin gibi insan şok oluyor ve bende moral bitti sonucu görünce.o kadar ilaç yiyecekler hiçmi fayda etmez.bu iş bana kafayı yedirtecek.umarım diğer test de aynı çıkmaz:KK43:(
desteğin için teşekkür ediyorum.

volum 2ml
renk açık sarı
sayı 16.2 milyon/ml.
a ileri hareketli %11
b ileri yavaş %34
c yerinde hareketli %6
d hareketsiz % 49

volüm 2ml
renk sarı
likefaksiyon 20dk.
sayı 20 milyon/ml

a ileri hızlı % 0
b ileri yavaş %15
c yerinde hareketli%15
d hareketsiz %70

canım b u ilaçlara başlayalı ne kadar oldu....
bazen bu ilaçlar ilk başladığında biraz düşüp sonra yükselebiliyormuş...

hoşbulduk şekerim bende çok özlemişim sizleri bir süre buralardayım yine..
canım bu arada sende hamileymişsin çok sevindim hayırlı olsun RABBİM sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip eder inş.:KK54:
çok sağol canım darısı başına inş...

faıdıgım hayırlı olsun canmmmmmmmmmm
sımdı okudum cok sevındımmmmmmm
sağol esracım darısı başına rabbim yüzünüzü güldürür inş...

Merhaba kızlar ..
Herkes iyidir inşallah ..
Kızlar cumartesi sabah opum var , dualarınızı bekliyorum ..

slm.kızlar

bigem.dualrımız.seninle.kuzum.inş.olacak.canım.bu.sefer

eşine.dikkat.et.aman.streseçfilan.girmesin.moralini.yüksek.tutsun.canım

fadigim.sen.nasıl.oldun.geçmişi.okuymadım.bebeiş.iyimi

yeter doğğğğğuuuuuuuuuuuuuum günün kutlu olsun öpüyorum seni

SLM arkadaşlar nasılsınız hergün geliyorum okluyorum çıkıyorum benden ne haber derseniz çok şeyler var bende temmuzda doktor benden histeroskopi istedi hoca ben raporu verir ama sen histeroskopiyi mutlaka yaptır dedi bende onu yaptırmaya karar verdim eee adet oldum gittm randevu alcam ne oldu makine bozulmuş 1.5 ay bekledim sonra yapılmış ama ben izne çıktım melekete gittim ordada hasta oldm gelemedim dedim agustosda yaptırım eee tekrar makine bozulmasınmı suan hala bozuk vaz geçtim tüp bebek doktoru çok önemli değil ben sana raporu veriyim dedi ben evrakları hazırladım heyete verdim heyetten çıktı 10 gün içinde alınması gerekiyomuş kimsede bana söylemedi ben gittim raporumu almaya eee raporunuz iptal demisinmi kaldım beynimden kaynar sular dökülde herneyse yapacak başka birşey yokmu dedim oda tekrar heyete girecek dedi fot.istedi heyete verdim salı günü aradımki heyetten çıktımı diye demesinmi bana tüp bebek yasası değişdi size veremiyoruz 3 yıl evli olma şartınız gerekiyo (öncedende bu vardı ama uraloji doktoru bize direk tüp bebek raporu almaya karar verdi)biz sağlık bakanlığına yazı yazdık 1 aya kadar gelir inşallah tekrar doktorun kararına bırakır yani böyle hep bir aksilik çıktı çok yoruldum ben nekadar üzerine düşersem o benden okadar uzaklaşıyo baktım olmuyo üzerine fazla gitmeyeceğim lütfen banada dua edin de tekrar doktor kararına bırakılsın benden bu kadar

Merhaba kzılar , ben geldim ..
Kontrolüm vardı ..
Cuma yumoşlar 8 mm di , bugün 14 mm olmuşlar ..
16 tane yumurtam varmış..
Cuma yada cmt opu olucak büyük ihtimalle kuzularım ..
Dualarızını eksik etmeyin ..
canım maşallahhh bu defa dondurma işlemi olucak dimi inş hamile haberlerini alırız
merhaba canlar
herkes iyidir inş...
benim kanamam hala kesilmedi...
kese etrafında çok büyük bir kanama vardı halada var ama önceki kadar değil...
bu kanamadan dolayı siyaha yakın renkte devamlı bir akıntım var...
çok kötü günler geçirdik 12 gün önce dr lar umudu bile kesmişlerdi...
ama bu kadar olumsuzluğa rağmen maşallah kalp atışını duyduk sonunda...
kalp atışı olması iyi birşey ama kese etrafında kanama düşük tehdidiymiş...
inş kısa zamanda bunuda atlatırız...
fadik hayırlısı olsun ben herşeyi geç öğreniyorum inan çok sevindim hamileliğine bende sürekli kanama yaşayarak doğum yaptım biliyosun aynı durummu bilmiyorum ama benim rahimde açılmama vardı 9 ay yatarak geçirdim sende sürekli yat ve yorma kendini sağlıkla kucağına al bebişini
günaydın.fıstıklar

fadigim.ne.durumdasın.merak.ettim.

bilgem.bugünmü.kontrolün.vardı.hadi.bakalım.canım.

kızlar.bende.diyete.başladım.önce.k,lo.verecegim.sonra.tedavi.bbakalım.kilolar.nsıl.gidecek
sanada günaydın gizim ne rejimi yaa iyisin sen ihtiyacın yok bence bende eylül hanımın 7 8 aylık olmasını bekliyorum rejim yapmak için aldık kiloları valla
günaydın kızlar nasıslınızzzzz bu gün doğum günüm 36 oldummmmm

nice senelere yeterim yeni yaşın huzur mutluluk ve bebiş getirsin

X