Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
birde kızlar zaman zaman vajinal kuruluk yaşıyorum buda ilişki esnasında çok sorun oluyor sizlerdede varmı normalmi benim durumum????

slm.canım.kuruluk.bendede.var.ama.benim.fsh.dan.erken.menepozdan.dolayı.gerçi.adetlerim.düzenli.ama.buda.bir.ışık
kızkardeşimdede.oluyor.oda.dogumdan.sonra.oldu.
tavsiyem.fazla.zorlama.ve.jelle.var.istersenkullan.ben.birkez.kullandım.eşim.istemedi.

Merhaba kızlaaaaar ..
Benim kasıklarım ağrımaya başladım kızlar , ama bunada şükür , yumoşlar büyoyor ondan değil mi?
Rabbim hepimize sağlıklı sıhattli evlatlar nasip eylesin..

merhaba canlar
herkes iyidir inş...
benim kanamam hala kesilmedi...
kese etrafında çok büyük bir kanama vardı halada var ama önceki kadar değil...
bu kanamadan dolayı siyaha yakın renkte devamlı bir akıntım var...
çok kötü günler geçirdik 12 gün önce dr lar umudu bile kesmişlerdi...
ama bu kadar olumsuzluğa rağmen maşallah kalp atışını duyduk sonunda...
kalp atışı olması iyi birşey ama kese etrafında kanama düşük tehdidiymiş...
inş kısa zamanda bunuda atlatırız...

Merhaba kızlaaaaar ..
Benim kasıklarım ağrımaya başladım kızlar , ama bunada şükür , yumoşlar büyoyor ondan değil mi?
amin bilgemcim amin....
allah yardımcınız olsun...

bu arada geçmişe bir göz attımda papatyam hamileymiş ne kadar sevindim anlatamam...
tebrilkler papatyacım...
rabbim tamamına erdirsin....

cnm çok sevindim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder

cnm çok geçmiş olsun yüreğini ferah tut cnm bebişin sana sımsıkı tutunsun

canım geçmiş inşşşşşş hiç bir şey olmayacak sağlıcakla gelecek

Merhaba kızlaaaaar ..

canım evet yumoşlar büyor ondan

Fadik inşallah kanaman kesilir , kesilen çok duydum çünkü..
Kalp atışlarınıda duymuşsun ..
İnşallah sağlıcakla doğar.

Son düzenleme:
günaydın kızlar annemlerdeyim taşınacaklar evi temizlemek için geldim ama öncesize merh demk istedim

fadigim canım allahım o bebegi sana ve eşine bagışlasın dualrımız seninle

bilgem maşallah gelsin agrılar büyüsün yumoşlar hadi bakalım küçük cadım inş. bu sefer olacak

slm yeterim canım arkadaşım

kızlr hani makattakaşıntı vardıya çözüldü o kaşıntısı olana yardım ederim bir jel geçirti allah razı olsun o dr .dan

şimdi de bulantı mideyi de halledeyim rahatlayım

kuzum nasılsın seni eskisi kafar göremiyoruz buarda özletiyorsun kendini

................................................................

Son düzenleme:
iyiyim canım şükürler olsun allahıma bilgisayarda sorun var o yüzden zor açılıyor annemlere gelince hemen koştum

gelmeye çalışıyorum valla yoksa demirbaşdım ben demi ya

kız bende demirbaş olduğun için diyorum bu kız nerede diyeeeeeeeeeee
neyse iyi olda gelirisin fırsat bulunca

fadik şimdi okudum geçmişi kendiliğinden hamile kalmışsın
kanaman varmış inşallah bişi olmayacak içini ferah tut

Arkadaşlar ,spermiyogram yaptıranlar topiğindeki bir arkadaşın mesajını aynen aktarıyorum,okuyun sizin de umudunuz olsun.

sare88 kullanıcısından alıntı
slm kızlar beni hatırlarsınız 18 ekimde eşim spermiogram yaptırmıştı herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu.o hafta benim de çatlama haftamdı.eşime ek gıda takviyesi (ballı polenli arı sütü, keçiboynuzu pekmezi) yapmadan hamile kalamıcam düşüncesi kafama kazındığından bu ay hiççç gün saymadım. bat 4 kasımdı. 5 kasım yani arife günü test yaptım öylesine ve şok şok şok hamileyimmmmmm..hala inanamıyorumm dün doktora gittik ve küçücük keseyi vajinal muayeneden gördük.bugün tam 5+1 günlük hamileyim yani demek istediğim herşey Rabbimin izniyle oluyor..Allah hepinize nasip etsin inşallah..

günaydın.fıstıklar

fadigim.ne.durumdasın.merak.ettim.

bilgem.bugünmü.kontrolün.vardı.hadi.bakalım.canım.

kızlar.bende.diyete.başladım.önce.k,lo.verecegim.sonra.tedavi.bbakalım.kilolar.nsıl.gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…