yeter'im hayatta rabbim için 'imkansız,' diye bişey yok..
Inşallah hepimiz anne olacağız ..
kızlar hepinize merhaba.
fadikçim hemen söyliyim.senin adına çok sevindim.inşallah bu kez hayırlısıyla kucağına alacaksın.dikiş attrmayı unutma sakın bu defa.
gizcim senin adına da çok sevindim.eşinle barışmışsınız.hakkında hayırlısı olsun tatlım.
kızlar beni sorarsanız iyiyim.k.validemi kaybettik.eşimi toparlamaya çalışıyorum.onun dışında bir değişiklik yokokul ev koşturuyorum işte.[/B]
kızlar hepinize merhaba.
fadikçim hemen söyliyim.senin adına çok sevindim.inşallah bu kez hayırlısıyla kucağına alacaksın.dikiş attrmayı unutma sakın bu defa.
gizcim senin adına da çok sevindim.eşinle barışmışsınız.hakkında hayırlısı olsun tatlım.
kızlar beni sorarsanız iyiyim.k.validemi kaybettik.eşimi toparlamaya çalışıyorum.onun dışında bir değişiklik yok.okul ev koşturuyorum işte.
ya canım benimmm benim diğer topiklerdede var yeğenlerim hepside gözümün önünde büyoyrlar rabim uzun ömürler nasip etsinnnn /COLOR]
canım rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin..
günaydın.kızlar
papatyam.başınız.saolsun.canım.
günaydın.yeter.yine.neşe.dolusun.maşallah
çok sağol canım....gözlerime inanamadım binlerce sükürler olsun Allahıma Faaaaaaaaadik hamile anca son sayfayı okudum canım hayırlı olsun Allah tamammına erdirsin insallah çok sevindim canım darısı dıger arkadaslarımızın basına insallahhhhhhhhh kendıne cok dıkkat et bol bol balık ye ananas ye ben oule yapmıstım hıc yorma kendını çok sevindim arkadasım ne dıyecegımı sasırdım tekrar hayırlı olsun
çok sağol papatyam darısı başına inşkızlar hepinize merhaba.
kızlar beni sorarsanız iyiyim.k.validemi kaybettik.eşimi toparlamaya çalışıyorum.onun dışında bir değişiklik yok.okul ev koşturuyorum işte.
merhaba yetercim merhaba canlar
biliyorsunuz biz artık aşılamaya karar vermiştik hatta bayram sonrası düşünüyorduk...
ama bebişim süpriz yaptı...
yani hamileyim...
aslında bunu kalp atşı olduktan sonra size söyleyecektim ama diğer hamileliklerimde olduğu gibi yine lelelenmeler başladı...ve forumda araştırmalar içerisindeyim...inş bu zor günleri atlatabilirim...
ne kadar sakin olmaya çalışsamda çok stres bir haldeyim yaşadığım her acı beni dahada korkutmaya başladı...
rabbim yardımcımız olsun...aminnn....
bir yandanda buraya yazarken kötü oluyorum çünkü hamile kalamamak yıllarca beklemek nedir ben onuda iyi biliyorum...
gerçekten bud açok acı birşey ve her pozitifi gördüğümde sizler geliyorsunuz aklıma ve inannın gözlerim doluyor...
rabbim onlarada bunu yaşat ve sağlıcakla kucaklasınlar diye dua ediyorum...
elimdende başka birşey gelmiyor...
rabbim hepinizin yardımcısı olsun...
bilgem ve nesrin arkadaşımızın tedavileride inş pıozitif olur...
allah yardımcıları olsun...
Merhaba kızlar..
Hafta sonu dolayısıyla kimsecikler gelmedi sanırım ..
İnşallah herkes iyidir..
Kızlar benimde cuma kontrolüm var , lucrin azaldı ve puregona geçiyorummmm :)
Çok şükür Allah'a şimdiye kadarı sorunsuz geçti, inşallah devamıda öyle olur..