Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yeter'im hayatta rabbim için 'imkansız,' diye bişey yok..
iNŞALLAH HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ ..

kızlar hepinize merhaba.
fadikçim hemen söyliyim.senin adına çok sevindim.inşallah bu kez hayırlısıyla kucağına alacaksın.dikiş attrmayı unutma sakın bu defa.
gizcim senin adına da çok sevindim.eşinle barışmışsınız.hakkında hayırlısı olsun tatlım.
kızlar beni sorarsanız iyiyim.k.validemi kaybettik.eşimi toparlamaya çalışıyorum.onun dışında bir değişiklik yok.okul ev koşturuyorum işte.

Son düzenleme:
kızlar hepinize merhaba.
fadikçim hemen söyliyim.senin adına çok sevindim.inşallah bu kez hayırlısıyla kucağına alacaksın.dikiş attrmayı unutma sakın bu defa.
gizcim senin adına da çok sevindim.eşinle barışmışsınız.hakkında hayırlısı olsun tatlım.
kızlar beni sorarsanız iyiyim.k.validemi kaybettik.eşimi toparlamaya çalışıyorum.onun dışında bir değişiklik yokokul ev koşturuyorum işte.[/
B]

başınız sağolsun canımmmmm

kızlar hepinize merhaba.
kızlar beni sorarsanız iyiyim.k.validemi kaybettik.eşimi toparlamaya çalışıyorum.onun dışında bir değişiklik yok.okul ev koşturuyorum işte.

Papatyaa hoşgeldin canım ..
O kadar tedaviden sonra öldü demek , Allah rahmet eylesin ne denir ki..
Sende çok sıkıntı çektin bu süreçte ama rabbimde sevabını versin inşallah sana ..
Eşinde bir an önce toparlanır inşallah ..

günaydın kızlarrrrr :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEcumhuriyet bayramımız kutlu olsunnnnEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Cahil ile dost olma: İlim bilmez, irfan bilmez, söz bilmez; üzülürsün.
Saygısızla dost olma: Usul bilmez, adap bilmez, sınır bilmez; üzülürsün.
Aç gözlü ile dost olma: İkram bilmez, kural bilmez, doymak bilmez; üzülürsün,
Görgüsüzle dost olma: Yol bilmez, yordam bilmez, kural bilmez; üzülürsün.
Kibirliyle dost olma: Hal bilmez, ahval bilmez, gönül bilmez; üzülürsün.
... Ukalayla dost olma: Çok konuşur, boş konuşur, kem konuşur; üzülürsün.
Namertle dost olma: Mertlik bilmez, yürek bilmez, dost bilmez; üzülürsün.

— İlim bil, irfan bil, söz bil.
— İkram bil, kural bil, doyum bil.
— Usul bil, adap bil, sınır bil.
— Yol bil, yordam bil.
— Hal bil, ahval bil, gönül bil.
— Çok konuşma, boş konuşma, kem konuşma.
— Mert ol, yürekli ol.
— Kimsenin umudunu kırma.

*Sen seni bil; ömrünce bu yeter sana

:KK52::KK52::KK52::KK52:gözlerime inanamadım binlerce sükürler olsun Allahıma Faaaaaaaaadik hamile anca son sayfayı okudum canım hayırlı olsun Allah tamammına erdirsin insallah çok sevindim canım darısı dıger arkadaslarımızın basına insallahhhhhhhhh kendıne cok dıkkat et bol bol balık ye ananas ye ben oule yapmıstım hıc yorma kendını çok sevindim arkadasım ne dıyecegımı sasırdım tekrar hayırlı olsun:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

:KK52::KK52::KK52::KK52:gözlerime inanamadım binlerce sükürler olsun Allahıma Faaaaaaaaadik hamile anca son sayfayı okudum canım hayırlı olsun Allah tamammına erdirsin insallah çok sevindim canım darısı dıger arkadaslarımızın basına insallahhhhhhhhh kendıne cok dıkkat et bol bol balık ye ananas ye ben oule yapmıstım hıc yorma kendını çok sevindim arkadasım ne dıyecegımı sasırdım tekrar hayırlı olsun:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
çok sağol canım....
merak etme hiç yormuyorum canım hatta hiç kalkmıyorumda...

kızlar hepinize merhaba.
çok sağol papatyam darısı başına inş

bu arada başınız sağolsun canım allah rahmet eylesin...
kadıncağız çok çekti sende çok yıprandın rabbim mükafatını verir inş...

Merhaba kızlar..
Hafta sonu dolayısıyla kimsecikler gelmedi sanırım ..
İnşallah herkes iyidir..
Kızlar benimde cuma kontrolüm var , lucrin azaldı ve puregona geçiyorummmm :)
Çok şükür Allah'a şimdiye kadarı sorunsuz geçti, inşallah devamıda öyle olur..

merhaba yetercim merhaba canlar:KK16:

biliyorsunuz biz artık aşılamaya karar vermiştik hatta bayram sonrası düşünüyorduk...
ama bebişim süpriz yaptı...
yani hamileyim...
aslında bunu kalp atşı olduktan sonra size söyleyecektim ama diğer hamileliklerimde olduğu gibi yine lelelenmeler başladı...ve forumda araştırmalar içerisindeyim...inş bu zor günleri atlatabilirim...
ne kadar sakin olmaya çalışsamda çok stres bir haldeyim yaşadığım her acı beni dahada korkutmaya başladı...
rabbim yardımcımız olsun...aminnn....

bir yandanda buraya yazarken kötü oluyorum çünkü hamile kalamamak yıllarca beklemek nedir ben onuda iyi biliyorum...
gerçekten bud açok acı birşey ve her pozitifi gördüğümde sizler geliyorsunuz aklıma ve inannın gözlerim doluyor...
rabbim onlarada bunu yaşat ve sağlıcakla kucaklasınlar diye dua ediyorum...
elimdende başka birşey gelmiyor...
rabbim hepinizin yardımcısı olsun...

bilgem ve nesrin arkadaşımızın tedavileride inş pıozitif olur...
allah yardımcıları olsun...

fadik merhaba,ben senin hikayeni tam bilmiyorum,ne kadar spermle hamile kaldın,nasıl başardınız anlatır mısın bana,çok merak ediyorum.

Merhaba kızlar..
Hafta sonu dolayısıyla kimsecikler gelmedi sanırım ..
İnşallah herkes iyidir..
Kızlar benimde cuma kontrolüm var , lucrin azaldı ve puregona geçiyorummmm :)
Çok şükür Allah'a şimdiye kadarı sorunsuz geçti, inşallah devamıda öyle olur..

bilgem hep böyle devam etsin inşşşş dah güzel haberle gel

fadikkk canım dikat et kendine olurmu kontrolerine ve mutlaka dikiş olayını konuşşş

Günaydın kızlar ..
Yeter'im sağolsın canım ..
Hakkımızda rabbimden her zaman hayırlısını diliyorum ..

herkese merhabalar kızlar çok moralim bozuk eşim taksici benim bugün sabah kaza yapmış çok şükür ona bişey olmamış ama olma ihtimali kafayı yedirdi bana ben onsuz ne yaparım canımıniçi herşeyim o benim offf yaaa:KK43:(((((Allahım beni ne olur onsuz bırakma AMİİİİNNN

X