Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günadyın kızlar
hayırlı olsun bilgemm bebişli olsun inşşş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar ...
Nasılınız ?
Bende durumlar aynı bildiğiniz gibi..
Eşim 6 aylık tedavisini bu ay bitirdik ...
Bu ay ki bat tarihim 18 ağustos , eğer regl olursam yani hamile değilsem şimdiye kadar bütün yaptırdığımız tahlilleri toplayaıp gidiyoruz hastaneye ..
2. tüp bebek müracatı için..
Giz'im biliyorsun bizde Zekai Tahir'e gideceğiz, her test yaptırdığımızda gelin tüp bebek yapalım diyorlardı ama eşim tedavi sürecinde olduğundan erteleyip duruyordum ..
Şimdi ben orda rahim filmide dahil tüm tahlillerimi yaptırmıştım ama üzerinden 11 ay geçti, onları yeniletmemi isterler mi, biz Zekai Tahir'le ilişiğimizi hiç kesmedik çünkü eşim devamlı orda yaptırıyordu tahlillerini.. Yani dr'lar bende sorun olmadığını eşimin şuan tedavide olduğunu biliyorlar...
Şimdi 18 ağutosta n sonra ben yine ne olur ne olmaz diye reglimin 2. yada 3 . günü gideceğim ...
Tüp bebekte bekletiyolar mı yani hemen sıra geliyor mu , yoksa 1-2 ay sonrayamı gün veriyorlar bunu soracaktım ..
Birde içime sanki yine 2. denememizi birlikte yapacağız gibi hissediyorum :)
Senin ki eylülde , bi bakıyormuşuz banada eylülde başlıyolarmış 2. tüpe :)

günaydın canım inş. gerek kalmaz ama yinede degerleri yükselttin şansın fazla,
evet beraber canım çünkü agustos ayında orası tatil bende o yüzden kaldım zaten eylüle sperm testi yeni rahim filminide kabul ederler tekrar gerek yok canım sen eylül adetinin ikinci günü tüp bebek bölümüne fiş al giriş yaptır zaten hemen ultrasyon kan tahlili yaptıracaklardır rapor işinide dersin işlemler fazla degil 1 haftada son bulur uzun protokol olacak isede tahmini adetin 21 günü başlarsın eger fazla bir sorun görmezlerse zaten gün atmazlar canım ya sen bu arada evrakları hazırlarsın rapor için rapor da zaten o 1 hafta içinde çıkıyor senin ultrsayon kan tahlilleri eşinin sperm testi vükuatlı nüfus cüz.ikinizin eşinin 5 yıl ssk olduguna dair belge kaeli imzalı zor degil ama hastanede öglen sonuna çok kalıyorsun ama ilgi alaka memnununm birde 3 dr var aklında olsan murat beyi rica et sekreter kıza söyle

yavyum nasılsınnn
inşşş ikinizde koca göbüşünüzle döneceksiniz aramıza:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

günaydın kızlar

beyazım kahverengi lekeden korkma tutunuyor sıkıca sana canım ya inş. bugün üzel haberi alıp rahatlıyacaksın pimpirilenme bak kızıyorum kuzuları üzme annesi inş. ikiz diye bagırırsın ikiside kız olur

yabanım melisden ne haber gülüşünü izliyemedim kaldırmışsın ya

yok canım kaldırmadımki:44:

Giz sagolasin.
Biz agustosta evraklari toparlayalim eyluldeki adetim ile birlikte giderim ins.
Hayirlisi ile bu kez evlatlarimiza kavusuruz ins.

Son düzenleme:
geldim canım evde değildimde yazamadm keseyi gördük allaha şükür sıkıca tutunmuş tek kese var doktorum çok sevindi tek olunca bakalm 15gün sonra yine gidecem:)

canım çok sevindim güzel haberlerle gelmiş 9 ay devam etsinnn bu güzel haberler inşşşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın arkadaşlar

beyazım çok sevindim maşallah ama niye bu kadar yüksek anlamadım eger transferden sonrada çatlama ignesi vurunmadıysan nasıl olur ayhu banane ikiz ooooooooo birini bana vereceksin ya kandırıyon demi

allah kucagına almayı nasip etsin canım

günaydın arkadaşlar

beyazım çok sevindim maşallah ama niye bu kadar yüksek anlamadım eger transferden sonrada çatlama ignesi vurunmadıysan nasıl olur ayhu banane ikiz ooooooooo birini bana vereceksin ya kandırıyon demi

allah kucagına almayı nasip etsin canım

bende anlamadım belki öbürü saklanmıştır çıkar bi yerden.bu kadar yüksek değer olupta tek olan yokmuki..

Selam kızlar,

Bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMMMMMM...

Allh'ım İnşallah yeni yaşımda bana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder, hepinizi çooooook seviyorum...

X