Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar ...
Nasılınız ?
Bende durumlar aynı bildiğiniz gibi..
Eşim 6 aylık tedavisini bu ay bitirdik ...
Bu ay ki bat tarihim 18 ağustos , eğer regl olursam yani hamile değilsem şimdiye kadar bütün yaptırdığımız tahlilleri toplayaıp gidiyoruz hastaneye ..
2. tüp bebek müracatı için..
Giz'im biliyorsun bizde Zekai Tahir'e gideceğiz, her test yaptırdığımızda gelin tüp bebek yapalım diyorlardı ama eşim tedavi sürecinde olduğundan erteleyip duruyordum ..
Şimdi ben orda rahim filmide dahil tüm tahlillerimi yaptırmıştım ama üzerinden 11 ay geçti, onları yeniletmemi isterler mi, biz Zekai Tahir'le ilişiğimizi hiç kesmedik çünkü eşim devamlı orda yaptırıyordu tahlillerini.. Yani dr'lar bende sorun olmadığını eşimin şuan tedavide olduğunu biliyorlar...
Şimdi 18 ağutosta n sonra ben yine ne olur ne olmaz diye reglimin 2. yada 3 . günü gideceğim ...
Tüp bebekte bekletiyolar mı yani hemen sıra geliyor mu , yoksa 1-2 ay sonrayamı gün veriyorlar bunu soracaktım ..
Birde içime sanki yine 2. denememizi birlikte yapacağız gibi hissediyorum :)
Senin ki eylülde , bi bakıyormuşuz banada eylülde başlıyolarmış 2. tüpe :)
günaydın kızlar
beyazım kahverengi lekeden korkma tutunuyor sıkıca sana canım ya inş. bugün üzel haberi alıp rahatlıyacaksın pimpirilenme bak kızıyorum kuzuları üzme annesi inş. ikiz diye bagırırsın ikiside kız olur
yabanım melisden ne haber gülüşünü izliyemedim kaldırmışsın ya
yeterim saol canım inş. ya ne diyelim
hadi bakalım bilgem beraber gün sayacagız benim tahmini 24 25 eylül
arkadaşlar beyazdan haberi olan varmı merak ettim faceden mesaj atayım bakalım
geldim canım evde değildimde yazamadm keseyi gördük allaha şükür sıkıca tutunmuş tek kese var doktorum çok sevindi tek olunca bakalm 15gün sonra yine gidecem:)
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
günaydın arkadaşlar
beyazım çok sevindim maşallah ama niye bu kadar yüksek anlamadım eger transferden sonrada çatlama ignesi vurunmadıysan nasıl olur ayhu banane ikiz ooooooooo birini bana vereceksin ya kandırıyon demi
allah kucagına almayı nasip etsin canım
geldim canım evde değildimde yazamadm keseyi gördük allaha şükür sıkıca tutunmuş tek kese var doktorum çok sevindi tek olunca bakalm 15gün sonra yine gidecem:)
Selam kızlar,
Bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMMMMMM...
Allh'ım İnşallah yeni yaşımda bana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder, hepinizi çooooook seviyorum...