Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızımız geliyor yani :)) hadi maşallah kuzum.Bol bol yasin oku bebeğine, amin derken bizleri de unutma :) inşallah sana da doğurmak nasip olur canım.

bende anlamadım belki öbürü saklanmıştır çıkar bi yerden.bu kadar yüksek değer olupta tek olan yokmuki..

var arkadaşım geçendede yazıcaktım sana zamanım olmadı bu topiği açan arkadaşımız vardı nevrosky oda tüp bebekle hamile kaldı 1500 lerdeydi 10.gün değeri ama onunda tek bebişti demekki çok sıkı tutunmuş senin kuzu inşallah 9 ay böyle devam eder

doğum günün kutlu olsun. Dualarına tüm kalbimle amin diyorum...

günaydın arkadaşlar

tombişim mutlu senelere canım seneye inş. 3 kişi olursunuz :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

cnm doğumgünün kutlu olsun hayırlısıyla bebişin olsun

canım nice senelere yeni yaşında her beklediğini bulursun inşşşş[sıze=3][/sıze]

kızlar hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve hepinizi teker teker muck muck öpüyorummmm...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yok canım ya hayırdır ama araştırrım sen açıkla bakalım

cnm eşimin değerleri şükürler olsun yükseldi bende dr gittim bir sorun yok yumurta takibi yapalım dedi ilk gün 6mm polip var dedi şok tabi şaşırdım ara kanamam yok ağrım yok 30 lardan sonra doğurmayan hatunlarda oluyormuş et beni iyi huylu tümör pek bilmiyorum aslında yarın takibe devam ameliyat dedi hayırdır mevlam neylerse güzel eyler bütün gün ağladım şimdi biraz toparladım

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalarrrrr

aruna ben araştıryım dur bakalım ya niye aglıyorsun kötü huylu degilmiş sevinmen lazım ameliyat konusunu bence bir iki dr danış derim canım bende de kist vardı patlamak üzere almamız lazım demişti dr um iki yer daha bunu dogrulayınca aldırmıştım çünkü benimki bayagı büyüktü bakalım seninkinin durumu büyüklügü bilgim yok gezeyim internette ne bulacagım

slmlar nasılsın green geçmiş doğum günün kutlu olsun :KK52::KK52::KK52:
selamlar neler var neler yok diye hergün kontrl ediyorum giz tüp bebek raporunu aldınmı bende hepsini hazırladım sadece rahim filmi kalmıştı aralıkdada çektirmiştim başka yerde ama bu çok acıda ya aklıma geldikce ağrı hissediyorum

canlar mrhb hayırlı cumalar
giz bilğem nasılsnız
su hoş geldin canımmm aruna geçmiş olsun canım

selam bi tanelerim nasılsınız?melisadan fırsat bulup giremiyorum,sadece faceyi acıp bakabiliyorum biraz.yetercim sen nasılsın eşin iyileştimi?

yeterim slm canım iyiim şükür ya iş işte

su aldım raporu canım ya rahim filmi biraz acıyacak

aruna canım 1 cm 3 cm olanlar bile aldırıyormuş kuzum bunun alınması gerekiyoruş düşüge ve gebe kalmaya engelmiş 5 dk bir kürtaj işlemiymiş korkma sonra normal hayata devam ama 1 hafta ara ara kanamaların olacakmış korkma tamammı canım

beyazım şükrler olsun atlattın artık hemileligin tadını çıkar canım

aruna canım 1 cm 3 cm olanlar bile aldırıyormuş kuzum bunun alınması gerekiyoruş düşüge ve gebe kalmaya engelmiş 5 dk bir kürtaj işlemiymiş korkma sonra normal hayata devam ama 1 hafta ara ara kanamaların olacakmış korkma tamammı canım

bugün başladı belirtiler hep yattım halada yatıyorum hem midem halimde yok

cnm sen ne güzel bir dostsun beni ağlattın benim için araştırmışsın çok içten ağlayarak sana dua ediyorum benimki onlarda küçük sadece 6mm o yüzden başka dr görünmek istiyorum inan ameliyattan artık korkmuyorum rahime dokundurmaya değer mi bakalım tatlım rahim filmini anesteziyle çektirebilirsin ben öyle istiyorum dr çektirmiyor yumurta takibim bitsin bakacağım :KK71::KK71::KK71:

X