Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar,
Bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMMMMMM...
Allh'ım İnşallah yeni yaşımda bana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder, hepinizi çooooook seviyorum...
günaydın arkadaşlar
tombişim mutlu senelere canım seneye inş. 3 kişi olursunuz
bende anlamadım belki öbürü saklanmıştır çıkar bi yerden.bu kadar yüksek değer olupta tek olan yokmuki..
Selam kızlar,
Bugün benim DOĞUM GÜNÜMMMMMMMMMMM...
Allh'ım İnşallah yeni yaşımda bana sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eder, hepinizi çooooook seviyorum...
gizim poliplerle ilgili bir bilgin var mı
doğum günün kutlu olsun. Dualarına tüm kalbimle amin diyorum...
günaydın arkadaşlar
tombişim mutlu senelere canım seneye inş. 3 kişi olursunuz
cnm doğumgünün kutlu olsun hayırlısıyla bebişin olsun
canım nice senelere yeni yaşında her beklediğini bulursun inşşşş[sıze=3][/sıze]
yok canım ya hayırdır ama araştırrım sen açıkla bakalım
kızımız geliyor yani :)) hadi maşallah kuzum.Bol bol yasin oku bebeğine, amin derken bizleri de unutma :) inşallah sana da doğurmak nasip olur canım.
saol canım okuyorum zaten sizlerede nasip olsun.mide bulantım başladı berbet durumdayım
selam bi tanelerim nasılsınız?melisadan fırsat bulup giremiyorum,sadece faceyi acıp bakabiliyorum biraz.yetercim sen nasılsın eşin iyileştimi?
yeterim slm canım iyiim şükür ya iş işte
su aldım raporu canım ya rahim filmi biraz acıyacak
aruna canım 1 cm 3 cm olanlar bile aldırıyormuş kuzum bunun alınması gerekiyoruş düşüge ve gebe kalmaya engelmiş 5 dk bir kürtaj işlemiymiş korkma sonra normal hayata devam ama 1 hafta ara ara kanamaların olacakmış korkma tamammı canım
beyazım şükrler olsun atlattın artık hemileligin tadını çıkar canım
yeterim slm canım iyiim şükür ya iş işte
su aldım raporu canım ya rahim filmi biraz acıyacak
aruna canım 1 cm 3 cm olanlar bile aldırıyormuş kuzum bunun alınması gerekiyoruş düşüge ve gebe kalmaya engelmiş 5 dk bir kürtaj işlemiymiş korkma sonra normal hayata devam ama 1 hafta ara ara kanamaların olacakmış korkma tamammı canım
beyazım şükrler olsun atlattın artık hemileligin tadını çıkar canım