Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu yazıyı okumak adımın yanında hamile kelimesini görmek rabbim sen ne büyüksün şükürler olsun allahımmm hayal bi,le edemezken şuan içimde bişeyin olduğunu bilmek :KK69::KK69:

en kısa en hayırlı zamanda rabbim tüm emek verenlere bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahhh allahım kimsenin kucağını boş bırkamasın aminnnnnnnnnnnnn

zambakımm çok saol bitanem allahım senişnde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini inşallahh canımsın :KK70:

biliyorum tabi canım seni maşallah ya beyazdan sonra sen süper inş. allahım tamamına erdirsin darısı bizlere 2011 ugurlu gelsin

bu yazıyı okumak adımın yanında hamile kelimesini görmek rabbim sen ne büyüksün şükürler olsun allahımmm hayal bi,le edemezken şuan içimde bişeyin olduğunu bilmek :KK69::KK69:

en kısa en hayırlı zamanda rabbim tüm emek verenlere bu güzel duyguyu nasip etsin inşallahhh allahım kimsenin kucağını boş bırkamasın aminnnnnnnnnnnnn

zambakımm çok saol bitanem allahım senişnde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin meleğini inşallahh canımsın :KK70:

canım seni tanımammı çok sevindim hemde çokkkk inşşşş sorunsuz bir 9 ay ve arakasında meleğini kucaklarsın :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

aminnn sagoll canımmm
allah herkese nasip etsinnn
hamile kaldıgımdan buyana hep dua ediyorumm isteyen herkese bu güzel duyguyu nasip et diyee

allahım tamamına erdirsinn elcinnnn

canım hayırlı olsun,sağlıkla alırsın kucağına işallah:nazar:

canlar hayırlı cumalar olsun inş hepimize....elchın adınıza çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inş.

selam kızlar nasılsın?ya bişey soracam ben temmuz 20 de regl oldum.bu gün 17.günüm,15.günde lekelenme başladı açık kahve renginde.geçen ayda aynı zamanda olmuştu 5 gün kadar sürdü geçti,şimdi ben oruç tutmalımıyım regl değil.kararsız kaldım bu gün tuttum ama bilmiyorum,melisayıda kimseye bırakıp gidemem doktora durmuyor kimsede.:KK50:

selam kızlar nasılsın?ya bişey soracam ben temmuz 20 de regl oldum.bu gün 17.günüm,15.günde lekelenme başladı açık kahve renginde.geçen ayda aynı zamanda olmuştu 5 gün kadar sürdü geçti,şimdi ben oruç tutmalımıyım regl değil.kararsız kaldım bu gün tuttum ama bilmiyorum,melisayıda kimseye bırakıp gidemem doktora durmuyor kimsede.:KK50:

günaydınlar
canım bildigim kadarıyla kanın miktarı önemli fazla degilse lekelenme durumdaysa bir iki damla bozulmaz

kızlar nbr nasılsınız ben çok bunalımdayım çok sıkıldım belirsizliklerden.pazartesi ne olursa olsun sonuç artık gelsin istiyorum.çok yanıyorum ayaklarımın altı elimin içi tutuşuyo sanki bu ne anlamadım

kızlar nbr nasılsınız ben çok bunalımdayım çok sıkıldım belirsizliklerden.pazartesi ne olursa olsun sonuç artık gelsin istiyorum.çok yanıyorum ayaklarımın altı elimin içi tutuşuyo sanki bu ne anlamadım

canım kendini strese sokma,değerin ne güzel yükselmişti maşallah.korkma bebişin seninle:)hamilelikte vücut ısısı artıyor sende hissediyorsun haliyle.

canım kendini strese sokma,değerin ne güzel yükselmişti maşallah.korkma bebişin seninle:)hamilelikte vücut ısısı artıyor sende hissediyorsun haliyle.

saol canım değerim gü
zeldi ama ne bilim korkuyorum işte ters bişe olcak diye.zaten hiçbi hamilelik belirtisi yok zaten erkende biliyorum sadece yanıyorum içten ateşimde 36.5 flan yüksek değil.sadece kasıklarda batmalar ağrı oluyo okadar oda çok sık değil

kızlar günaydın.biliyosunuz bugün doktora gidecem 19.günüm ama moralim çok bozuk sabak tuvalete gittiğimde peçeteye bikaç kahverengi leke gibi parça gibi bişeler geldi sinirlerim bozuldu.kasıklarımda çok şiddetli değil normal derecede batmalar var çoğaldı yani.normalmi sizce:KK43:

günaydın kızlar

beyazım kahverengi lekeden korkma tutunuyor sıkıca sana canım ya inş. bugün üzel haberi alıp rahatlıyacaksın pimpirilenme bak kızıyorum kuzuları üzme annesi inş. ikiz diye bagırırsın ikiside kız olur

yabanım melisden ne haber gülüşünü izliyemedim kaldırmışsın ya

günaydın kızlar

beyazım kahverengi lekeden korkma tutunuyor sıkıca sana canım ya inş. bugün üzel haberi alıp rahatlıyacaksın pimpirilenme bak kızıyorum kuzuları üzme annesi inş. ikiz diye bagırırsın ikiside kız olur

yabanım melisden ne haber gülüşünü izliyemedim kaldırmışsın ya

ya çok zormuş allah bütün tedavi görenlere sabır versin kafayı yemek üzereyim sonuç ne olursa olsun belli olsun artık.ağzıma pas tadı gibi bişeler geliyo eşime diyorum heralde iç kanama var ağzıma kan tadı geliyo beni acile götür falan delirttim adamıda of

ya çok zormuş allah bütün tedavi görenlere sabır versin kafayı yemek üzereyim sonuç ne olursa olsun belli olsun artık.ağzıma pas tadı gibi bişeler geliyo eşime diyorum heralde iç kanama var ağzıma kan tadı geliyo beni acile götür falan delirttim adamıda of

dogal bunlar canım ya agzının tadı degişecek midem kalkacak mutfaga giremiyeceksin ateş basacak beli agrıyacak kaşıntıların olacak bebek büyüdükçe nefesin zorlaşacak bunların hepsini yaşadım kardeşimde bitirdi resmen bizi valla kocasınada 9 dogurttu sende öyle yapma rahat ol az kaldı

Günaydın kızlar ...
Nasılınız ?
Bende durumlar aynı bildiğiniz gibi..
Eşim 6 aylık tedavisini bu ay bitirdik ...
Bu ay ki bat tarihim 18 ağustos , eğer regl olursam yani hamile değilsem şimdiye kadar bütün yaptırdığımız tahlilleri toplayaıp gidiyoruz hastaneye ..
2. tüp bebek müracatı için..
Giz'im biliyorsun bizde Zekai Tahir'e gideceğiz, her test yaptırdığımızda gelin tüp bebek yapalım diyorlardı ama eşim tedavi sürecinde olduğundan erteleyip duruyordum ..
Şimdi ben orda rahim filmide dahil tüm tahlillerimi yaptırmıştım ama üzerinden 11 ay geçti, onları yeniletmemi isterler mi, biz Zekai Tahir'le ilişiğimizi hiç kesmedik çünkü eşim devamlı orda yaptırıyordu tahlillerini.. Yani dr'lar bende sorun olmadığını eşimin şuan tedavide olduğunu biliyorlar...
Şimdi 18 ağutosta n sonra ben yine ne olur ne olmaz diye reglimin 2. yada 3 . günü gideceğim ...
Tüp bebekte bekletiyolar mı yani hemen sıra geliyor mu , yoksa 1-2 ay sonrayamı gün veriyorlar bunu soracaktım ..
Birde içime sanki yine 2. denememizi birlikte yapacağız gibi hissediyorum :)
Senin ki eylülde , bi bakıyormuşuz banada eylülde başlıyolarmış 2. tüpe :)

Son düzenleme:
X