- 28 Temmuz 2010
- 412
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin kandili mubarek olsun arkadaşlar.banada dua edin bugün akşam çatlatma iğnemi vurduracam pazarda yumurtalar toplanacak.bakalım ne olcak
hadi hayırlısı canım hakkında hayırlısı ne ise o olsunherkesin kandili mubarek olsun arkadaşlar.banada dua edin bugün akşam çatlatma iğnemi vurduracam pazarda yumurtalar toplanacak.bakalım ne olcak
herkesin kandili mubarek olsun arkadaşlar.banada dua edin bugün akşam çatlatma iğnemi vurduracam pazarda yumurtalar toplanacak.bakalım ne olcak
gunaydinnn kizlar..gecmis kandiliniz kutlu olsun rabbim gonlunuzden gecen muratlarinizi versin arkadaslarr..yeeterim gizcim sizler nasilsiniz umarim hersy yolundadir..
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr
bilgem az kalmış vallahi eşin de maşallah diyelimde nazar degmesin hadi bakalım azimli kız
arkadaşlar ben bu ara acayip stres sinir doluyum tabi işlerin etkisi var ama kimseye tahammül edemiyorum eşime bile kendimi sıkıyorum frenliyorum ona göre
aşırı nefes darlıgı var eşim kolunu boynuma atsa bagırıyorum öncedende vardı ama şimdi çok fazla birde yeter sende oluyormu bacak krampları ya merak ettim
bilgem az kalmış vallahi eşin de maşallah diyelimde nazar degmesin hadi bakalım azimli kız
arkadaşlar ben bu ara acayip stres sinir doluyum tabi işlerin etkisi var ama kimseye tahammül edemiyorum eşime bile kendimi sıkıyorum frenliyorum ona göre
aşırı nefes darlıgı var eşim kolunu boynuma atsa bagırıyorum öncedende vardı ama şimdi çok fazla birde yeter sende oluyormu bacak krampları ya merak ettim
canım havalar sıcak işler yoğun hem evde hem iştesinnn hepsi bir araya gelice olur böyle şeyler imkanın olsada bir süre tati yapsan çok iyi gelir
BİLGEMMMMMMMMMMM güzel haberlerle dönün inşşşşş
cnm seni atlamışım kusura bakma.bebişin gelmiş,hoş gelmiş.allah analı bablı büyütsün inşşş..
dediğin sıkıntılar hamilelikten sonra sık gerçekleşen şeyler.benim bir arkadaşım,gece yarısı yeni doğan bebğini penceredn atıyordu az kalsın.son anda k.validesi yetişti de kurtardılar.bol bol dua etmeye çalış.bunlar hep şeytanın vesvesesi.inşallah en yakın zamanda atlatırsın cnm.
canım lohusalık sendromu derlerdide inanmazdım,ama yaşayınca biliyor insan.benim annemler yoktu yanımda hacca gitmişlerdi.saolsun kygil baktı bana,yalnız kalmak istemiyordum kulağıma hep bebek ağlama sesleri geliyordu.uyumak istiyorum ama bebek uyanacak şimdi diye uyuyamıyordum.en kötüsü belden yapılan iğnenin ağrısını 10 gün çektim o daha beterdi.o yüzden normal doğum normal doğum diyorum hep.geçti gitti çok şükür unutuluyor o zamanlar,rabbim isteyen herkese nasip etsin.
kızlar slmmmmmmmm bizim kontrolümüz vardı iyi geçti çok şükür sizler nasılsınız
gizim neredeeeeeeeeeeeeeee
slm kızlar nasılsınızz keeyifler nasılllll bu gün iş için görüşmeye gitmiştimm biz sizi arayacağız deiler
oraya yakın bir arkadaşım vardı bir kaç ay önce 6 aylıkken bebeğini düşürdü (doğum yaptı)onu ziyaret edememiştim eşimin rahatsılığından dolayı onu ziyaret ettimm halla çok üzgünn alışamamışbebebğinin gidişine dertleştik biraz
saolun kızlar daha iyiyim ruhsal olaraka ama şimdide safra ağrılarım başladı kırkım cıksın ameliyat olcam cok korkuyorum ameliyttan birde bugun farkettim sırtımda 2 hafta önce biryara böle çizik gibi farkettim herhal keseklenirken oldu dedim teremasin sürdüm geçti şimdide dudağımın üstünde bir yara cıktı önce kız çızmiştir dedim ama 5 6 gun oldu kapanmadı kenarı kırmızı üstü iltahaplı sonra sırtımdaki yara ile aynı olduğunu farkettim küçük yaralar eğer bir yerimde daha cıkarsa gideceğim doktora stresten de oalabilir eşimle birbirimizi cok severken gecen guncumartesi gunu sanırım boşanma derecesine gelecek kadar kavga ettik pzt aç davanı diye bağırdı bana sölemekten utanıyorum ama hayatta yapmaz dediğim eşim bana tokat attı birbirimize cok bağırdık sonra herşey süt liman oolunca özür diledi bbenden affetimmi hayır annem bile ağladı kavgamıza bebeğiniz oldu çok istediniz allah verdi derdiniz ne sizin diye gece eşimde bende cok kötü olduk söz verdik bidaha asla bu raddeye getirmeyelim diye cunku hala sev,yoruz birbirimizi neden oluyor anlamıyorum sanırım yaralada stresten oluyo inşallah bu dönemi zararsız atlatırım kıslar
hepinizi cok öpüyorum
ah kuzum ah bu günler en tatlı günleriniz olmalııı
umarım bir daha yaşamasınız böyle sıkıntılar
evet yeterim ama ben hep ağlıyorum annem ağlama ağıt ağıdı getirir diyor ona da korkuyorum inan gözlerimde hal kalmadı ağlamaktan atamadım üzerimden daha hamileliğim zor geçti lohusalıkta öle şimdi bide safra kesesi ameliyatı korkuyorum ya bişe olursa kızımı göremezsem bide bu yara olayı ya kötü bişeyse rabbım korusunnn korkuyorum