- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
Yabanım saygızılık boyutunda değil ki zaten sen öyle bişey yapmazsın ama biri bişey söylediğinde şaka ilede olsa ver cevabını..canım benim saolasın,böyle şeyler yazınca birileri insan güç alıyor.inan o kadar etmelerine rağmen bana ky çorabını giydiririm hala eğilemiyor,zorlanıyor diye.eşim şu zaman olmuş bir gün demedi allah razı olsun annemi baş üstünde tutuyorsun.ona göre yapmak zorunda olduğum için yapıyorum gibi,ama aynı ssaygıyı ben aileme karşı görmüyorum eşimde.her gün kesmeler laf söylemeler hakaret etmeler daha neler neler.yine ben susuyorum,evet sabırlıyım ama içten içe yiyor beni.benim yaptıklarımın karşılığı yok hiç bir zaman üstüne hep bir aşağılama var hepsinde.kendilerini beğeniyorlar sadece, insanlara tepeden bakıyorlar.böyle bir ailenin içindeyim ben,biliyormusun kendimi savunma şansı vermediler hiç bir zaman,hep suçlu ben olup yargılandım.şimdi ky.bişey anlatırken artık tıkanıyorum zor bela anlatıyorum bu benim hakkımmıydı böyle olmammı gerekiyordu.eşime bişey söylerken onların gözüne bakıp acaba hangisi laf söyleyecek diye beklememmi gerekiyor.bir gün eşime niye ağzını şapurdatıyorsun dedim diye annesine şikayet etti beni.ky.benim oğluma kimse öyle söyleyemez kendi kardeşine baksın,kulağında iki tane pabuç çıkar dedi.hakedecek bu lafı ne söylemişim sen söyle bunları düşündükçe delirmemek eldemi.canım artık bunalmışım kimse yok anlatacağım öyle yazınca sende döküldüm bende:)
Bence seni sindirmeye çalışıyolarlar ..
Ne kadar marifetli, dünyalar güzeli bir bayansın ..
Kimse sanada ailenede tepeden bakamaz..
Kocan tabi, ağzını şapırdatmada diyebilirsin başka şeyde..
Karı koca arasına girilmez bidefa ..
Ben çok uzun uzun anlatırdım ama bence kıssadan hisse kesinlikle taviz verme Yabanım ..
Çoraplarını giydir , hizmette kusur gösterme birde o kadar laf duy ..
O çorapları ağzına teperim valla..
Benim kayınvalidem yeni gelin gibi allah bin kere razı olsun yemeğimi bile önüme koyar , bırakır çıkarım kendi toplar ..
Kayınvalide olmak anne olmaktır , araya fitne fesat sokmak değl..
Allah sana sabır verisn yabanım , Allah kızına da sanada sağlık sıhhat versin ..
Ne diyeceğimi bilemiyorum ben artık..
Green'im eşim tedavide kuşum iğne kullanıyor ..Selam kızlar...
Görüyorum ki herkes epeyce dertenmiş ben yokken buralarda, ne oldu sizlere böyle, Valla erkek milleti değil mi topunun köküne kibrit suyu dedirtecek konuma getirdiniz beni... Allah nazarlardan saklasın bu aralar iyiyiz biz...
Gizcim seninle başlayayım, tedavin hayırlı olsun canım, İnşallah Allah'ım bu yaşanılan heyecanarı boş çıkartmasın, kucağını doldursun da biz teyzeleri de sevelim onu bol bol, bize de ilaç olsun...
Bilgem, sen de tedavidesin sanırım hadi Allah senin de yolunu ve bahtını açık etsin, çok güzel haberlerle gelin İnşallah...
Fadiğim ve yabanım sizlere bir şey sormak istiyorum, yazdıklarınızı okudum, artık hiçbir şeyi çekemicek konuma gelmişsiniz, bu güne kadar hep susmuşsunuz, peki bundan sonra ne olacak? Yabanım sen kızımı ezdirmem diyorsun da ileride babası ona da hakaret etse sen ne diyeceksin ki eşine, Fadiğim, Yabanım bunu kışkırtmak için sormuyorum inanın, gerçekten bu raddede ne yapacaksınız, onu bilmek istiyorum. Yani sevginiz tamamen bitti mi? Eşinizin iyi yönleri var mı mesela bu durumu kamufle edecek?
Yeterimmm sen nerelerdesin neler yapmaktasın?
Beni soracak olursanız işe başladım. Yol parası falan da yok, işyerine evimden 3 dk. da yürüyerek geliyorum. İş rahat, sekreter oldum artık ben, Pazar günleri tatil, bunun dışında sabah 8, akşam 7 ye kadar, kışın hava erken karardığı için akşam 5e kadar duruluyormuş. Saatleri biraz fazla ama olsun çok rahat Valla ev gibi. İnternetim de var. Burdaki bilgisayar çok ağır olduğu için küçük notebook u da buraya getirdim, artık sizlerle beraberim her gün, benim için en sevindirici tarafı da o... Bana özel odam da var, yanımda da kimseler yok, rahat rahat konuşabilirim sizlerle şekerler...
Senin adınada çok sevindim ..
Çalışmak gibisi yok..
gizim hayırlı olsun bakalım (bazan adet olduğumuza bu kadar sveiniyoruz işte )adet gelmiş inşş bebişte gelecek arkasındanfadik canım ben artık erkelerle ilğili söyleyecek çok fazla bir şey bulamıyorum bilgemmm canım kendi ayakaların üzerine durmak en güzeli zaten erkelerin bize olan davranışları arasında kandın bana muhtaçtır çok fazla yer tutyor bencee:26::26::26: sidelyam kuzum senin içinde her şey güzel olacak yaban bilgemin söylediklerine katılıyormsenin sabırın bende olsaydı sırtım yere gelmezdi valla gerenn hayırlı olsun yeni işinnn ...........kızar dün yeğenim has yatırdık 39.5 ateşle allah korumuş havale geçirebilirdi dedi dr dün gece has geçti serumlar iğneler pc istedi ona verdim eğlensin üzülmesin diye:26::26: sizede yazamadım şimdi çıktı inşş biran önce düzelir kuzum benimm
Yeterim öncelikle geçmiş olsun .. Ablamın kızıda geçen sene havale geçirmişti ve ödümüz kopmuştu ..
Resmen şurunu kaybetmişti..
Beyninde bir hasar bırakır diye korktuk ama çok şükür zilli , zehir gibi lafı ağzımıza tıkamaya devam ediyor..