Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yabanım saygızılık boyutunda değil ki zaten sen öyle bişey yapmazsın ama biri bişey söylediğinde şaka ilede olsa ver cevabını..
Bence seni sindirmeye çalışıyolarlar ..
Ne kadar marifetli, dünyalar güzeli bir bayansın ..
Kimse sanada ailenede tepeden bakamaz..
Kocan tabi, ağzını şapırdatmada diyebilirsin başka şeyde..
Karı koca arasına girilmez bidefa ..
Ben çok uzun uzun anlatırdım ama bence kıssadan hisse kesinlikle taviz verme Yabanım ..
Çoraplarını giydir , hizmette kusur gösterme birde o kadar laf duy ..
O çorapları ağzına teperim valla..
Benim kayınvalidem yeni gelin gibi allah bin kere razı olsun yemeğimi bile önüme koyar , bırakır çıkarım kendi toplar ..
Kayınvalide olmak anne olmaktır , araya fitne fesat sokmak değl..
Allah sana sabır verisn yabanım , Allah kızına da sanada sağlık sıhhat versin ..
Ne diyeceğimi bilemiyorum ben artık..

Green'im eşim tedavide kuşum iğne kullanıyor ..
Senin adınada çok sevindim ..
Çalışmak gibisi yok..

Yeterim öncelikle geçmiş olsun .. Ablamın kızıda geçen sene havale geçirmişti ve ödümüz kopmuştu ..
Resmen şurunu kaybetmişti..
Beyninde bir hasar bırakır diye korktuk ama çok şükür zilli , zehir gibi lafı ağzımıza tıkamaya devam ediyor..

allah korusun canımmmm yaaaa aklımız çıktı rabbim esirgesin

ah bilgem huyum batsın benim.şakada olsa k,mseye bişey diyemem ben, artık tamamen bastırılmış durumdayım.kendimi savunamam gerçi savunma şansım olmadı hiç bir zaman.sana diyorum böyle gelmiş böyle gider çünkü ortada 1 tane adam edrafında 4 tane oklu adam, hangi yöne dönse hepsinin elinde kendine çevrilmiş ok var.ağzını açsa mutlaka o oklar gelip saplanacak.tek sorumluluğum var oda melisa onun için dayanmalıyım artık.

canım benim hepimiz aynıyız BİLGEMME katılıyorum allahım bizlere dayanma gücü versin ne diyelim bilmiyorum biz onları anlıyoruz ama onlar bizi hiç anlamıyor hiççç bizde kendimize yapıyoruz hep.

yabanım Allah yardımcın olsun konuyu cok fazla okuyamadım yanlıs bırsey yazarsam kusuruma bakma ne olur galıba kayınvalıdenle beraber oturuyorsun ayrı eve cıksan esınle cocugunla beraber bır duzenınız olsa boyle bır ımkanım yokmu cunku esın aılesının oldugu bır ortamda ıle olmak cok zor bu surecten bende gectım malesef Rabbım sabrının mukafatını versın ınsallah kızına hayırlı ınsanlarla karsılastırsın sabırlı ol esımız yınede ne yaparsa yapsın bılıyormusun en guvenlı lıman yıne onlardır dıye dusunıyorum ben dogum yaptıktan sonra aılemı ve esımı cok ıyı tanıdım ne olursa olsun bızım destekcımız eslerımızmıs bu kırgınlıklarda bır bakmıssın gelıp gecmıs unutmusuz ılerde esınde anlayayactır yanlıs yaptıgını pısman olacaktır muhakak Rabbım onların canını sag etsın evlatlarınmızın basından eksık etmesın uzulecegımız seyler yeterkı eslerımızle olan kucuk kavgalarımız olsun TEDAVIDEKI ARKADASLARIN aLLAH YARDIMCISI OLSUN ben gecen sene 26 hazıranda asılama olmustum hıc tutmayacak gıbı cok aksılıkler olmustusuan kızım 4 aylık oldu hep ona bakıp kosa kosa senmı geldın annene dıyorum hastanede kucagıma verdıklerı zaman senı cok ozlemıktık bız demısım senın yolunu cok gozledı babam aglamıs ALLAHIMA BINLERCE SUKUR HIC UMIDInızı kaybetmeyın ıyı aksamlar fadıkcım sanada sevgıler kendınıze ıyıı bakın

hoş geldin canım eski arkadaşalrı burada görmek çok güzel

hoş geldin canım eski arkadaşalrı burada görmek çok güzel

sagol yetercım nasılsın benım kız Allaha sukur bıraz buyudu gecelerı uyumuyor gunduz uyuyor artık arasırada olsa gelıp yazmaya calısacam aslında hep takıp edıyordum fakat yazamıyordum nenden dersen kızım oturmama hıc ıstemıyor hep ayakta evın ıcınde dolasıp duruyoruz en cok da mutfagı sevıyor tek tek ıncelıyor herseyı sımdı yıkadım uyuyor inşallah burdakı arkadasların hepsının kucakları bebıslerler dolacak belkı ınanmazsınız ama dogumam gıttıgımde aklıma gelen arkadasların hepsıne dua ettım fadık tulıny sen ve dıgerleri Allahım yardımcınız olsun ınsallaş esınde ıyleşmistir saglıgına kavusmustur kendınıze ıyı bakın hoscakalın
:18:

Selam kızlar, tünaydın, nabersiniz, nasıl gidiyor hayat? Ben yine işteyim ama bugün burayı temizlemeye giriştim o nedenle pek sizlere yazamadım...

meraba canım nasılsın?çok şükür ayrı oturuyorum yoksa daha beter olurdu herşey.haklısın canım ama bazen o kadar üstüne geliyorlarki insanın bunalıyor.allah eksikliklerini vermesin,bazen diyorum ya eşime bişey olursa ben ne yaparım.ama rabbim beni ailemin kapısına döndermesin mutlu,mutsuz gidiyor hayat işte.

canım sağolun dualrınız için bizleri unutmadığınız için inşşşşş bizlerde anne oluruz
canımmm ben yeğenimden biliyorum pc oturtmuyor annesini yine
ama sağ olsunlarda oturtumasınlar

merhaba kızlar uzun zamandır yazmadım size ama hep takip ettim sizleri.işler yoğun olduğundan gelemedim.benim durumumda ilginç ya hani. ne olcak böyle bilmiyorum.adetim 14 gün geçikti test yaptım negatif.dün adet oldum gibi.ama çokaz .hatta bugün bile çok az.bu durumum acaba ne.kafayı yicem ama birtürlü doktora gidemedim işlerden.işte böyle sürüp gidiyor yaşam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…