Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayir canim hic bir rahatsizligi yok ailesinde ama oda bizi buldu
evet kizlar artik benim anne olamiycam kesinlesti gibi bisey hic beklemiyordum size guzel haberlerle donmeyi dusunuyordum ama hayir ne yapacagimi bilmiyorum
nedir bu dna kirikligi:gitme:
hayir canim hic bir rahatsizligi yok ailesinde ama oda bizi buldu
evet kizlar artik benim anne olamiycam kesinlesti gibi bisey hic beklemiyordum size guzel haberlerle donmeyi dusunuyordum ama hayir ne yapacagimi bilmiyorum
nedir bu dna kirikligi:gitme:
kızlar sidelyadan haber varmı ? Yeter senin vardır mutlaka ! :)
bugün transferin kaçıncı günü acaba ..??
yeter, arkadaşım öncelikle geçmiş olsun.. Umarım ciddi bişey yoktur kardeşinde..
Sidelya'dan haber getirdğin için ayrıca teşekkür ederim .. Nihayetinde öğreniyoruz bişiler.. :)
selam kızlar eşimde morfoloji düşük.. Yani %2 düzeltmek için kür arıyorum.. Kürlerle düzeltebilirmiyiz? Hangi kürü uygulamalıyız yada hangi vitamin? Doktora gittik tek taraflı varikosel dedi.. Başlangıç aşamasında dedi ama vitamin vermedi..ben keçiboynuzu pekmezi içiriyorum sabah akşam başka da bişey içmiyor.. Ne önerirsiniz?
3. senemizde bitti ve hala bebeğimiz yok.çok ama çok üzülüyorum.ne zormuş bu şekilde yaşamak arkadaşlar.çok mutsuzum.artık gülemiyorum.her adet olduğumda kahrediyorum herşeye.niye biz diyorum.geçermi böle hayat.
Nurcancım bana sormşsun tedaviyemi başlayacagım diye...
bu adet döneminde başlayacagmm sanıyordum.. ama hastaneden aradılar sulu ultrason cekilceksin adetin ik günü ara randevu vericez deiler..
sulu ultrason ne demek bilmediğim gibi tedaiyve ne zaman başlayacağımı da bilmiyorum malesef... 3aydır bu ay başlarım diyıorum ama eksik tetkikler heüz bitmöedi (
bu arada sulu ultrason ne demek bilen varmı kızlar???