- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
hayırlı olsun canım güle güle kullana.s.
sağol canım
sizleri çok özlemiştim
tedavimde bile sizlerle bir şeypaylaşamdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım güle güle kullana.s.
merhaba arkadaşlar iş güç yazamıyorum valla buraya neler yapıyosunuz bu arada dondurulmuş embriyo transferi yapılacak c.tesi günü dua edin nolur 2 transfer yapılcak inş bu defa olur öpüyorum hepinizi
selam kızlar iyi geceler herkese .. Eşimi uyuttum geldim hemen.. Zaten bilgisayarı açınca hemen hooop kadınlar kulübüne .. Buraya üye olduğumdan beri başka sitelere girmez oldum .. O kadar alıştım kii..
Nurcan öncellikle tedavin hayırlı olsun.. Dularımız seninle .. Umarım bu sefer olur yavruna kavuşursun ..
Elfida bazı özel klinikler yasa falan takmıyor benimde yaşım 23 hiç aşılama yaptırmadım çünkü %8 tutma ihtimali verdiler .. Zaten benim eşimin sperm sayısı 4 milyon .. Ayrıca hareketlilik ve morfolojide bozuk.. Bu yzüden direk micro da karar kıldık.. Benim dr'umda 2 embriyo koyacak hatta yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi.. Senden bol bol yumurta toplarız dedi.. O yzüden benim ki büyük ihtimalle bir sorun çıkmazsa blastosist olucakk.. Genetik tanı gereklimi dedim .. Ailede kalıtsal bir rahatsızlık yoksa ben önermiyorum dedi.. çünkü ücretleri çok uçuk.. Aslında morfoloji bzoukluğundan dolayı olsamı olmasa mı bende kararsız kaldım.
Embriyo fazla kalırsa bende donduracağım...bu çok mantıklı çünkü..
Ayrıca bazı sitelerde okudum .. Hiç antibiyotik kullanmayan , folik asit kullanmayan var.. Dr'um bana bunlarıda aldırttı.. Zaten ikisi 20 lira bile değil.. Eşimde kullanacak antibiyotik..
Uzun lafın kısası seninde devlette değilsen eğer ki ben seni devlettesin diye biliyorum iki embriyo koydurabilirsin .. Kesinlikle yapmayan klinik var ama yapanda var..
Fadik hakkında hayırlısı canım ..
Bizim gibi anne olmak için kırk takla insanlar için kız erkek hiç fark etmez.. Normal şartlardada fark etmez ama şu durumda seçme lüksümüz hiç yok..
Diğer topiklerde bakmıştım .. Normal yolla iki tane kızı olan bir bayan tüp bebek yöntemiyle cinsiyet seçip(erkek) çocuk sahibi olmak istiyormuşş..
Aslında çok kzıdım.. O evlatlaar sahip olmak isteyen nice anne adayı varken 2 kızım var 3. de oğlan olsun diye parama kıyıp tüp bebek yaptıracağım acaba cinsiyet seçtiriler mi diyen düşüncelere kızıyorum ..
Yeter topikte olmana sevindim.. Sen benden eskisin bayağı.. Zor zamanlar yaşadın ama takip ettiğim kadarıyla çok güçlü bir kadınsın .. :))
çok teşekkür ederim yeter allah razı olsun ..
Umarım hepimiz için kabul olur bu dular..
Seninde ara verdin ama yeni başlayacağın tedavinde gücün , moralin,umudun eksik olmasın inşşallah..
Umut çok önemli..
1 hafta önce heyecanla gittim ilaçlarımı aldım.. Fkat adet olamadığım için başlayamadım hala..
Ikide bir gidip ilaçlarıma bakıp bakıp geliyorum ..
3-5 gün geçikti.. çok sitres yaptım .. Herkese ben diyorum sitres yapmayın diye ben yapıyorum ..
Umarım olurum reglimide artık ilaçlarıma başlarım ..
Fadik ne kadar doğru söylüyorsun çok haklısın bu bizim imtihanımız..
İnsanlar ne imtihanlar yaşıyor..
Kimisi canıyla, kimisi sağlığıyla, kimisi evladıyla daha neler neler..
Allaha şükürki sağlığımız yerinde ,elimiz ayağımız tutuyor gözlerimiz görüyor , kulaklarımız işitiyor akıl sağlığımız yerinde..
Kendine bakamayan başkasına muhtaç olan insanların durumu bizden daha mı kötü? Değil !!
Babam akciğer kanserini yendi 10 yıl sonra beyin tümörü teşhisi kondu , ondan 1 ay kadar sonrada lenf kanseri .. Bu son hastalıkları bu sene geçirdi geçen kış.. Şimdide prostat kanseri.. Neler çıkacak daha .. Cenabı allah bi insana bu kadar yük verirmi diyorsun .. Veriyorda o acılarla yaşatıyorda .. İşte buda onun imtihanı..Şimdi düşünüyorumda benim evlat sahibi olamam babamın durumdan daha mı kötü? değil...!!
Ama o haliyle bile hergün nefes aldığına şükür ediyor.. Çocuklarımın büyüdüğünü bir gün daha gördüm diyor..
O yüzden sabır etmek lazım.. Allah'a bugünümüzü aratmasın ...
merhaba arkadaşlar iş güç yazamıyorum valla buraya neler yapıyosunuz bu arada dondurulmuş embriyo transferi yapılacak c.tesi günü dua edin nolur 2 transfer yapılcak inş bu defa olur öpüyorum hepinizi
hayırlı akşamlar canlara.s.
kızlar bugün dr a gittim...
maşallah şimdilik bir aksilik yok...
inş hep böyle ilerler....
cinsiyeti öğrenemedik ama nedense çok merak etmiyorum...
bir dahaki kotrolum 1 ay sonra...
bakalım eğer merak edersem 2 hafta sonra başka dr a giderim artık....
Bizim gibi anne olmak için kırk takla insanlar için kız erkek hiç fark etmez.. Normal şartlardada fark etmez ama şu durumda seçme lüksümüz hiç yok..
Diğer topiklerde bakmıştım .. Normal yolla iki tane kızı olan bir bayan tüp bebek yöntemiyle cinsiyet seçip(erkek) çocuk sahibi olmak istiyormuşş..
Aslında çok kzıdım.. O evlatlaar sahip olmak isteyen nice anne adayı varken 2 kızım var 3. de oğlan olsun diye parama kıyıp tüp bebek yaptıracağım acaba cinsiyet seçtiriler mi diyen düşüncelere kızıyorum ..
Bende biliyorum böyle insanların oldugunu bizim memlekette kadının biri tam 7 tane kız doğurdu hep erkek olsun diye ama en sonu 8 yı erkek oldu azmın sonusempatiksalakcinni
Yeter topikte olmana sevindim.. Sen benden eskisin bayağı.. Zor zamanlar yaşadın ama takip ettiğim kadarıyla çok güçlü bir kadınsın .. :))
Çok teşekkür ederim Yeter ALLAH RAZI OLSUN ..
Umarım hepimiz için kabul olur bu dular..
Seninde ara verdin ama yeni başlayacağın tedavinde gücün , moralin,umudun eksik olmasın inşşallah..
Umut çok önemli..
1 hafta önce heyecanla gittim ilaçlarımı aldım.. Fkat adet olamadığım için başlayamadım hala..
İkide bir gidip ilaçlarıma bakıp bakıp geliyorum ..
3-5 gün geçikti.. Çok sitres yaptım .. Herkese ben diyorum sitres yapmayın diye ben yapıyorum ..
Umarım olurum reglimide artık ilaçlarıma başlarım ..
Günaydınlar...
Elfida bu kader ksımet işi canım ...
Bunu elbette düşündme bence ..
3 tane koyup tutmayınıda gördük tek embriyo koyup tutanıda ...
Kader kısmet dedğim gibi..
Evet ben henüz adet olmadım..
Pzt gününe kadar kendime mühlet verdim.. Eğer olmazsam kan tahlili yaptırcam..Ne yapayım artık..
Mezsimsel ve stresten diye düşünüyorum (
günaydın herkese
yeterim ne güzel yeni pc almışsın hayırlı olsun güle güle kullan inşallah yeni pc le bizlere güzel haber verirsin ve hamileyim yazmak nasip olur canım inan bunu yürekten söylüyorum vede inanıyorum canım er yada geç sende burda yazacaksın canım o güzel haberi
sağol canım evet nette bağlattım
sidelyanın evde neti var ama sorun varmış senelik izne ayrıldı şimdilk ama iyi sizede selemlerı var
hayırlı akşamlar canlara.s.
kızlar bugün dr a gittim...
maşallah şimdilik bir aksilik yok...
inş hep böyle ilerler....
cinsiyeti öğrenemedik ama nedense çok merak etmiyorum...
bir dahaki kotrolum 1 ay sonra...
bakalım eğer merak edersem 2 hafta sonra başka dr a giderim artık....
alaykümselam canım...[/COLOR]9]sidelyam iyiymiş çok sevindim inşal
CANIM SAĞOL TEŞEKÜR EDERİM
İNŞŞ GÜZEL HABERLER YAZMAK NASİPOLUR :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
SİDELYAYLA AKŞAM KONUŞTUK ARADI
BİRAZ GAZ PROBLEMİVARMIŞ
KIZ KARDEŞİ YANINDA BOL BOL DİNLENİYORUMDEDİ HEPİNİZE SELAM SÖLEDİ
BANA DUA ETSİNLER DEDİ
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNN
Sağlık sıhat versin hayırlısıyla sapa sağlım kuçağına al o yeter
kızlar hayırlı gunler herkese..
fadıkcım bebısın saglıgı yerınde ya cınsıyet farketmez tabıkı.rabbım kucagında gostersın ınsaallah..
Fadikçim Selam...
bebeğin sağlıklı olsunda kız erkek hiç önemli dğeil inan ki..
bunu en iyi senin gibi ( inşALLAH benim gibi, hepimiz gibi ) zor anne olanlr anlayabilir...
Sağlıklı sıhhatli gelişsinde ögrenirsin ilerki zamanlarda....
canlarım çok çok sağolun...canım hoş geldin
ne güzel her şey böle devam etsin inşşş
canım cinsiyrtin ne önemi varki sağlıklı olsun yeterki
sağlıcakla kucakla inşşş
hoşbulduk canıma.s.CANIM SENDE HOŞ GELDİN GÖREMİYORUM SENİ BURALARDA
AMA GÜZEL HABERLERLE GELMİŞSİN:lepi::lepi: