Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu konuyu yeni araştırıyorum şansın bu kadar düşük olabileceğini hiç düşünmemiştim tatlım sen nslsn eşin nsl

canım çok şükür eşimde bir şikayet yok ne ağrı nede başka bir şey
bende valla bilmiyor arada geliyorlar biraz ağlayıp açılıyorum sonra yola devam allahımm yardımcımız olsun üzlüyorum ama allaha sığını yorum

bu konuyu yeni araştırıyorum şansın bu kadar düşük olabileceğini hiç düşünmemiştim tatlım sen nslsn eşin nsl

canım çok şükür eşimde bir şikayet yok ne ağrı nede başka bir şey
bende valla bilmiyor arada geliyorlar biraz ağlayıp açılıyorum sonra yola devam allahımm yardımcımız olsun üzlüyorum ama allaha sığını yorum

nasılsınız kızlar ne var ne yok giremedim bugün temizlikle ugraştım yarın misafirlerim gelecekkk

nasılsınız kızlar ne var ne yok giremedim bugün temizlikle ugraştım yarın misafirlerim gelecekkk

iyilik kuzum sen nasılsın
misafirin gelecekse yoğunsundur şimdi
allah kolaylık versin

Son düzenleme:
merhaba kızlar :79:
arada bir cee diyorum ama topiğimizin sürekli güncellenmesi ve
yalnız bırakmadığınıza çok seviniyorum

bilgemcim gözlerim doldu okurken sen neler yaşadın kim bilir
demek vücut hala anneliğin etkisinden çıkamamış
rabbim böyle acılar bir daha yaşatmasın canım
gelecekse hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebişlerimiz :KK5:

aruna sizin bu değerlere rağmen drun tutumu kafa karıştırıyor
ama maşallah iyi uğraşmısın ilaçlar kürler filan
bir başka dra daha danışsanız

aşkmeleği ne güzel bir akşam geçirmişsiniz
rabbim inşallah bir sonraki kutlamanızı 3 kişilik nasip eder :KK34:

greencim tedaviniz marttamı çok yakınmış
rabbim inşallah yüzünü güldürür canım

sağol cnm tamgaz ileri sabah biraz ağladım sonra baktım eşim çok üzgün kıyamadım herşeyin hayırlısı hepimiz için

bilgemcim benim düşüklerde hiç sütüm gelmemişti ama doğumdan sonra geldi...
istersen yine prolaktine bir baktır...
eğer prolaktin yüksekse gebeliğede bazen engel oluyor...
benim de biraz yüksek ve şuan ilaç kullanıyorum...
Fadik en kısa zamanda baktıracağım , bütün hormon değerlerin normal çıkmıştı 2 ay önce , hatta dr'um maşallah hepsimi referans aralığında olur dedi..
Biyokimya ve hormon testlerinin tamamı yapılmıştı, ama şimdi tekrar yaptıracağım ..
İlaç verirsede kullanırım , yeterki normale dönsün ..
Ne zamandan beri geliyor bilmiyorum ama dün fark ettim , sıkınca geliyor yoksa aktığı yok..
Hayırlısı bakalım..
günaydın kızlar şaşırdım hee topiği açan olmamış bugün gizcim izinli tabi uyuyordur yeteriminde sıkıntısı var bari ben açayım bugün topiğimizi umarım herkesin güzel bi günü olur ben yorgun kalktım bugün dün akşam eğlendik kocişle yemek yedik sonrada hoş bi mekanda müzik dinledik sonrada eve gelince ben ona süpriz bi kutlama yaptım pasta falan çok mutlu oldum yanlızdık sadece ikimizdik oda bende biliyorduk onun benden benim de ondan başka kimsemiz yoktu yettik ama birbirmize rabbim inşalalh bebişimsiz geçen son doğum günüm yazmıştır dünü seneye bebişimizde olur kucağımızda inşlalh
yine hayallerle başladım güne ama koca bi gün nasıl geçcek yoksa çok sıkıcı biran önce zaman geçsin boşa geçen her zman daha çok üzüyor beni yaz gelsin bizde başlayalım tedaviye inşalalhhhhh
Ohh karı koca ne güzel eğlenmişsiniz.. İyi olmuş aşk meleğimm rabbim yüzünüzü hep güldürsün böyle, tadınız bozulmasın..
kızlar bugün eşimin dr kontrolü vardı bizim sperm değerlerimiz aniden düştü bu yüzden siz artık tüp bebek yapmalısınız demiş şaşırdım üzüldüm çünkü tüp bebeği en son düşünüyordum çok kötü oldum oysaki sperm sayımızın çok altında normal yolla hamileler var diğer sayffalarda dr prof kafam çook karıştı
Aruna resmen şoklardayım.. Dr'un bu değerlere nasıl ve neden tüp bebek olacak der..
Sayınız doğal yol için yeterli, sadece morfoloji düşük ama o bile 0 değil sonuçta..
Bence dr'unu değiştir ve Kaan Hoca çok acil mesaj atıp durumunu anlat arkadaşım..
Bu dr resmen saçmalamış ve senin kafanı karıştırmış..
Ayrıca sperm değerleri yükselir ve ani bir düşüş yaşar, bu seni yanıltmasın ve buna bağlı olarak proxeed'i kesme , bunu yaşayan o kadar çok insan oldu ki ve sonra tekrar yükseldiğini gördüler..

Bilgecim yazdıkların beni benden aldı, ama kırma umudunu kardeşim, bir dee bu tombiş de o çirozu çoook seviyor...
Canımmmm Green'im sağolasın..
Aile olduk, kardeş olduk burada..
İnşş hepimiz mücadelemizde birbirimize destek olup sonunda kazanacağız.. :KK70:D
:KK19::KK19:

Arunacım ben anlayamadım neden tüp bebek dediğini, çünkü bir yerde haklısın gerçekten de tüp bebek genellikle spermiyogram sonucu 5 milyonun altında çıkınca yapılıyor... Bir de tüp bebekle aşılama arasındaki en büyük farklardan biri fiyat farkı, kötü düşünmek istemem ama bilemedim bi yani... Sizde 24 milyondan fazla var ve hareket:nazar: de fena değilmiş yani, bi araştır bence...

topiğin en büyüğü de seni çok seviyor bu imtihanı Allahın izniyle atlatacağız ben bugün dr sinir haberler almama rağmen umutsuzluk yok diyorum
aruna sağol canımmm arkadaşım..
Umutsuzluğa kapılmamak lazım ama bazen üzücü durumlar oluyor böyle..
Ama inşşşş atlatacağız hep beraber..
arkadaşım ben anladım ki doktorlar eşlerimizi deneme tahtası gibi kullanıyoırlar. Biz de bu işe 5 milyonla başladık 700.000 e düştü ilaçlar yüzünden... İlaç kullanmasak daha mı iyi bilemedim. Bir daha ilaç verseler de kullanmayacağım yeter artık valla. Biz de martta gideceğiz bakalım ne diyecek... Zaten büyük ihtimalle işleme geçseler bile bize direk tüp bebek 5 milyon altı olduğumuz için... 1 senedir git gel hep ilaç yaz yolla yaptılar... Artık eşim de dedi hastahaneye gidince isyan edeceğim ne yapacaklarsa yapsınlar diye dedi... Bunlar bizi mi oyalıyorlar dedi...
Green hayırlısı ne ise o olsun.. Yorucu bir süreç ama inşşş sonunda hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz..
aşılamad şans demek bu kadar düşük hiç bilmiyordum eşim pek tüp bebek istemiyor belki zamanla en azından bir daha deneyelim diyor Allahıma şükürler olsun Ankaraya gitmeyi kabul etti:)
Ohh , iyi haber geldi sonunda , aruna Kaan Hoca size mutlaka bir yol gösterecektir ona güvenin :)
cnm keçiboynuzu kürü her akşam havüç suyu bitkisel demir çinko hapı b 12 bal zencefil polen zerdeçel karışımı 1 avuç kabak çekirdeği 10 fındık badem ceviz yer fıstığı 3 kayısı incir 2 kere balık iki günde bir kakaolu organik süt her sabah portakal suyu proxeed başlayınca bıraktım yeniden başlıyorum bir de şu an kırmızı ginseng kullanıyoruz beraber keçiboynuzu pekmezi macunu veriyorum
Keçiboynuzu kürü ile havuç kürü aynı anda kullanılmaz. Nolur yapmayın bu hatayı..
İki kür aynı anda kullanılmayacak, hangi kür olursa olsun..Yarardan çok zarar veriyor..
Biri bitip diğeri başlanacak.. Önce keçiboynuzu 3 ay sonra havuç kürü 3 ay sonra bitti ..

Ceylin'mm sağolsın..
Benimde moralim çok bozuldu, kabullendim durumumu ama bir anda görünce annelik psikolojisi işte anlarsın beni, dayanamadım nağladım ..
Nasıl anlatılırki, gelişi hayal, gidişi kabustu..
İçime ya yeniden kaybedersem korkusu çöktü, ama yinede mücadele ediyorum ne yapayım .. dileğim eşimin sigarayı bırakması ..
Ben böyle o kür bu kür uğraşırken onun sigara içmesi zoruma gidiyor..
İnan işten geldim yemeğimi yemeden koşturdum aktardan arı sütü karışımı yaptırmaya gittim bu soğukta..
Rabbim görsün ne diyim ki!

Sen nasılsın bu arada?

Giz'immm yok bugün :KK43:(
OLsun yarın gelir nasılsa :))
Onsuz topik sessiz , o ve Yeter'imm olmadan olmuyor işte !!!

bilgemcim sabah kötüydüm şimdi daha iyiyim sen nslsn haftasonuda çalışıyormusun evet bizim topiğimiz çok sessiz bugün olsun canlar gelir belki ilerleyen saatlerde:)

Fadik en kısa zamanda baktıracağım , bütün hormon değerlerin normal çıkmıştı 2 ay önce , hatta dr'um maşallah hepsimi referans aralığında olur dedi..
Biyokimya ve hormon testlerinin tamamı yapılmıştı, ama şimdi tekrar yaptıracağım ..
İlaç verirsede kullanırım , yeterki normale dönsün ..
Ne zamandan beri geliyor bilmiyorum ama dün fark ettim , sıkınca geliyor yoksa aktığı yok..
Hayırlısı bakalım..

Ohh karı koca ne güzel eğlenmişsiniz.. İyi olmuş aşk meleğimm rabbim yüzünüzü hep güldürsün böyle, tadınız bozulmasın..
Aruna resmen şoklardayım.. Dr'un bu değerlere nasıl ve neden tüp bebek olacak der..
Sayınız doğal yol için yeterli, sadece morfoloji düşük ama o bile 0 değil sonuçta..
Bence dr'unu değiştir ve Kaan Hoca çok acil mesaj atıp durumunu anlat arkadaşım..
Bu dr resmen saçmalamış ve senin kafanı karıştırmış..
Ayrıca sperm değerleri yükselir ve ani bir düşüş yaşar, bu seni yanıltmasın ve buna bağlı olarak proxeed'i kesme , bunu yaşayan o kadar çok insan oldu ki ve sonra tekrar yükseldiğini gördüler..

aruna sağol canımmm arkadaşım..
Umutsuzluğa kapılmamak lazım ama bazen üzücü durumlar oluyor böyle..
Ama inşşşş atlatacağız hep beraber..

Green hayırlısı ne ise o olsun.. Yorucu bir süreç ama inşşş sonunda hayırlısı ile yavrularımıza kavuşuruz..

Ohh , iyi haber geldi sonunda , aruna Kaan Hoca size mutlaka bir yol gösterecektir ona güvenin :)
Keçiboynuzu kürü ile havuç kürü aynı anda kullanılmaz. Nolur yapmayın bu hatayı..
İki kür aynı anda kullanılmayacak, hangi kür olursa olsun..Yarardan çok zarar veriyor..
Biri bitip diğeri başlanacak.. Önce keçiboynuzu 3 ay sonra havuç kürü 3 ay sonra bitti ..

Ceylin'mm sağolsın..
Benimde moralim çok bozuldu, kabullendim durumumu ama bir anda görünce annelik psikolojisi işte anlarsın beni, dayanamadım nağladım ..
Nasıl anlatılırki, gelişi hayal, gidişi kabustu..
İçime ya yeniden kaybedersem korkusu çöktü, ama yinede mücadele ediyorum ne yapayım .. dileğim eşimin sigarayı bırakması ..
Ben böyle o kür bu kür uğraşırken onun sigara içmesi zoruma gidiyor..
İnan işten geldim yemeğimi yemeden koşturdum aktardan arı sütü karışımı yaptırmaya gittim bu soğukta..
Rabbim görsün ne diyim ki!

Sen nasılsın bu arada?

Giz'immm yok bugün :KK43:(
OLsun yarın gelir nasılsa :))
Onsuz topik sessiz , o ve Yeter'imm olmadan olmuyor işte !!!

bebişim nasılsın
canım durumuna üzlüme hormonlarına baktır tekrar biliyorsun stres enbüyük düşmanımız
canım ben bu gün kardeşime gittim evlilik yıl dönümleri damatla
kardeşim kuaföre gitmek istedi birde sinema yapalım dedi
bende demki 3 yıl önceki gibi olsun başbaşa
oğlana ben bakayım onunla ilğilendim hem kafamı dağıtım hemde minik aşkımla vakit geçirdim
çokkkkk iyi geldi bana sıpa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
biliyorsunuz o sizinle yazışamam izin vermiyor (onun için gelemedim bu gün )
ne zaman kk açsam kızlaya gülen adam göndeyecem diyor sonra abuk subuk şeyler yazıp gönderiyor

bilgemcim sabah kötüydüm şimdi daha iyiyim sen nslsn haftasonuda çalışıyormusun evet bizim topiğimiz çok sessiz bugün olsun canlar gelir belki ilerleyen saatlerde:)

canım hep söylüyorum biz her zaman eşlerimize destek olmak zorundayız
kadın olmak her yerde zordur yaaaa işte buradada zor

aruna güçlü ol arkadaşım güçlü olmak zorundayız.. Bende ağlıyorum zırlıyorum sonra kendime geliyorum .. Ne yapalım rabbimde bizi böyle sınıyor..
Ben cmt, pazar çalışmıyorum .. Sabah 9.30 akşam 5.30 en geç 6 arası çalışıyorum..
İşi çok rahat şükür Allah'a tüp bebekten sonra maddi anlamda biraz toprlanmamız gerekiyordu ve bu iyi fırsat oldu..
Şimdi artık birikim yapacağım , bu bebek işleri hem maddi hem manevi çok yıpratıyor insanı..
Tüp bebek düşünmüyorum şimdilik , senin gibi doğal yolla hamilelik için uğraşıyorum.. Bakalım önümüzdeki ay sperm testimiz var , yükselmiş mi acaba biraz merak ediyorum !!
bebişim nasılsın
canım durumuna üzlüme hormonlarına baktır tekrar biliyorsun stres enbüyük düşmanımız
canım ben bu gün kardeşime gittim evlilik yıl dönümleri damatla
kardeşim kuaföre gitmek istedi birde sinema yapalım dedi
bende demki 3 yıl önceki gibi olsun başbaşa
oğlana ben bakayım onunla ilğilendim hem kafamı dağıtım hemde minik aşkımla vakit geçirdim
çokkkkk iyi geldi bana sıpa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
biliyorsunuz o sizinle yazışamam izin vermiyor (onun için gelemedim bu gün )
ne zaman kk açsam kızlaya gülen adam göndeyecem diyor sonra abuk subuk şeyler yazıp gönderiyor

Ohh teyze , yiğen eylenmişsiniz ..
Çok iyi olmuş, benim ablamın pıtırcıkta bana çok düşkün ..
Hiç teyze demez zaten ismimle hitap eder..
Tam zilli ..
Bizde anne yarısı sayılırız değil mi?

aruna güçlü ol arkadaşım güçlü olmak zorundayız.. Bende ağlıyorum zırlıyorum sonra kendime geliyorum .. Ne yapalım rabbimde bizi böyle sınıyor..
Ben cmt, pazar çalışmıyorum .. Sabah 9.30 akşam 5.30 en geç 6 arası çalışıyorum..
İşi çok rahat şükür Allah'a tüp bebekten sonra maddi anlamda biraz toprlanmamız gerekiyordu ve bu iyi fırsat oldu..
Şimdi artık birikim yapacağım , bu bebek işleri hem maddi hem manevi çok yıpratıyor insanı..
Tüp bebek düşünmüyorum şimdilik , senin gibi doğal yolla hamilelik için uğraşıyorum.. Bakalım önümüzdeki ay sperm testimiz var , yükselmiş mi acaba biraz merak ediyorum !!

Tam zilli ..

blgem çok tatlı kız
alahım bağışlasın inşşşş hepsini bana diyorki sana anne diyeyimmi yok diyorum bana adımı söyle
yok yok anne diyeceğim diyor kuzum benim

[
Tam zilli ..
[/QUOTE]
benim kızkardeşim yok ama kuzenlerim var en küçüğümüz benden önce sözlendi o hızlıdır şimdide dünya tatlısı oğluşu var 5 aylık cmtsi gidiyorum seviyorum çok iyi geliyor birde benim öğrencilerim küçük zaten onlarla beraberken ben durumumu unutuyorum biz de çok açıldık dr gide gele haftasonunun boş olması çok iyi kendine ve eve ayıracağın zaman kalır sana çocuk için birikim şart:)

cnm keçiboynuzu kürü her akşam havüç suyu bitkisel demir çinko hapı b 12 bal zencefil polen zerdeçel karışımı 1 avuç kabak çekirdeği 10 fındık badem ceviz yer fıstığı 3 kayısı incir 2 kere balık iki günde bir kakaolu organik süt her sabah portakal suyu proxeed başlayınca bıraktım yeniden başlıyorum bir de şu an kırmızı ginseng kullanıyoruz beraber keçiboynuzu pekmezi macunu veriyorum

Valla arkadaşım hepsini yapabiliyorsan ne mutlu sana... Benim eşim yemez ki bunları...:KK50:

Ceylincim ve bilgecim, artık tüp bebek olayına geçeceğimizi düşünüyorum, kurul kararı için bizi çağıracaklar artık sanırım...tabi hayırlısı...

günaydın
hayırlı cumlar
rabbim dualrımızı dilekelrimizi kabul etsin
açılan ellerimizi boşçevirmesin
eşlerimizle birlikte saık huzur içinde yaşlanmayı nasip etsin
ve hepimizin beklediği mucizelerimizi göndersin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın hepinize. herkese hayırlı cumalar rabbim cuma günü yüzü hürmetine dualarınızı kabul etsin açılan ellerinizi boşçevirmesin emeklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun

günaydın arkadaşlar yetercim duana amin amin diyorum allahım bu şu mübarek günde bizlerinde gönüllerimizdeki muradlarımızı versin inşallah
kızlar rüyamda otobüsle gidiyorum yolda üzüm bağları var salkım salkım üzüm koparıyorum geçerken ama görseniz ne çok hayırlı bi rüyaymış diye okudum ama inşallah öyledir

yeterim canım sen ne yaptın eşinin sonucu çıktımı benim geçmişten haberim yok canım

günaydın hepinize. herkese hayırlı cumalar rabbim cuma günü yüzü hürmetine dualarınızı kabul etsin açılan ellerinizi boşçevirmesin emeklerinizi boşa çıkarmasın kucaklarınızı doldursun

günaydın arkadaşlar yetercim duana amin amin diyorum allahım bu şu mübarek günde bizlerinde gönüllerimizdeki muradlarımızı versin inşallah
kızlar rüyamda otobüsle gidiyorum yolda üzüm bağları var salkım salkım üzüm koparıyorum geçerken ama görseniz ne çok hayırlı bi rüyaymış diye okudum ama inşallah öyledir

hayırlı cumalar canlarrrrrrrrrr
aşkmeleğim canımmm hayılara vesile olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşş

X