Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar malesef bende haberler kötüü emre bey kötü konuşmuş eşime bu sonuçlarla tek çare tese demiş onunla arıcaz demiş ama onlada bulamayabilirz demiş bunun tedavisi yok demiş eşim ısrar edincede vitamin yazmış bunları al kullan belki teseye faydası olur demiş aklım almıyor yaa fsh 17 sınır değeri 12 ayrıca geçen senede tam ameliyat oalacakken sperm bulunmuştu transferim bile yapılmıştı şimdi neden böyle anlamıyorum herkese birsürü ilaç veriyor sperm çıkışı için ama bize böyle kesin konuşması için ne var uıffff eşim çok üzgün direk karşımda senin çocuğun olmaz dedi diuyo çok üzülmüş ne diyeceğimi bilmiyorum bak dedim biz en kötüsünü bile yaşadk tedavide negatifide aldık daha kötü ne oalbilir dedim onu motive etmeye çalıştım ama başarılı oldummu bilmiyorum spora gitti şimdi yanlızım bende allahım sen büyüksün diyorum içimden başkada bişey gelmiyor elimden:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

merhaba kızlar malesef bende haberler kötüü emre bey kötü konuşmuş eşime bu sonuçlarla tek çare tese demiş onunla arıcaz demiş ama onlada bulamayabilirz demiş bunun tedavisi yok demiş eşim ısrar edincede vitamin yazmış bunları al kullan belki teseye faydası olur demiş aklım almıyor yaa fsh 17 sınır değeri 12 ayrıca geçen senede tam ameliyat oalacakken sperm bulunmuştu transferim bile yapılmıştı şimdi neden böyle anlamıyorum herkese birsürü ilaç veriyor sperm çıkışı için ama bize böyle kesin konuşması için ne var uıffff eşim çok üzgün direk karşımda senin çocuğun olmaz dedi diuyo çok üzülmüş ne diyeceğimi bilmiyorum bak dedim biz en kötüsünü bile yaşadk tedavide negatifide aldık daha kötü ne oalbilir dedim onu motive etmeye çalıştım ama başarılı oldummu bilmiyorum spora gitti şimdi yanlızım bende allahım sen büyüksün diyorum içimden başkada bişey gelmiyor elimden:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hiç sperm çıkışı olmayanlarda bile umut dünyası oluyor
bunlar nasıl heim böyle direk söylenirmi insanın yüzüne karşı
sen dimdik duracaksın şimdiik vitaminleri kullansın sonra tekrar bir dr a daha git hatta elnde rapor varsa yada sonuç sitedeki dr lara gönder eger onlarla olumsuz derlerse o zaman tese ama uutma ondada bebek sahibi olan çiftler var tese konusunu araştıralım yarın bakalım birde sen elindeki dr un verdigi varya canım orda ne yazıyorsa yazarmısın bende gönderiyim dr lara üzülmek yok ona göre

bebişim canım geçmiş olsunn
bu durumda eşin için moral çok çok önemli ben kendi eşimdn biliyorum ilk zamanlarda eşim her dr gittiğinde her ilaç kulandığında sayı düştü düşütü ve 4.500 milyon oldu direk tüp bebk raporu verdiler bize
ama biz ara verdik hayatımızda başka sorunlar girdi çocuk olayını konuşamaz olduk bir baktiki sayı 10 milyonlara çıkmış
yani moral çok önemli ve stres enbüyük düşman bu arada eşinin sonuçlarını kaan aydosada mail at 2 gün içinde dönüyor

gizcim doktor bize herhangi bişey vermedi sadece dediği bu hormon değerlerine bakıcak olursak sperm üretiminde bi sorun var testislerde bi sıkıntı var demekki dedionuda anca tesede anlayabilirz demiş kistle bi ilgisi yok o önemsiz demiş

ayrıca bizde hiç çıkılmamış gözükmüyorki azda olsa 2de olsa 3de olsa var bişi bu şartlarda ne den bukdar olumsuz konuşulurki
yetercim bende şimdi ona bakıyorum birde ona mail atıcam bakalım ne dicek

ayrıca bizde hiç çıkılmamış gözükmüyorki azda olsa 2de olsa 3de olsa var bişi bu şartlarda ne den bukdar olumsuz konuşulurki
yetercim bende şimdi ona bakıyorum birde ona mail atıcam bakalım ne dicek

bencede çıkış varsa böyle konuşmanın mantığı neanlamadım ama sen takılma hem bence bu sayı artacaktır tüp bebğe yetecek kadar olcaktır
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

saol gizcim.ben eşime arjinin birde Lcarnitine aldık 2aydır onları kullanıyoruz.birde çakşır köklü macun almıştımama eşim bi ikikez yedi yemiyor şimdi.bende dhae aldım onu kullanıyorum.yumurta kalitesini artırıyomuş sanırım.(bu haplar hakkındada bilginiz varsa paylaşın)ben havuç suyu ve keçi boynuzu kürüne başlıcam havuçları keçi boynuzunu falan aldım ama buradamı okudum hatırlamıyorum ama ikisi aynı zaman da kullanılmıyormuş olemi,acaba.bilginiz varmı.. yani bi 3ay kçi boynuzunu .sonraki 3ay havuçsuyunu mu kullanıcaz.bilgisi olan varmı ???
ayysima arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum ama ikisini bir arada kullanmayın diyorlar .. Bende keçiboynuzu küründen sonra başlayacağım havuş kürüne ... L carnitine almıyorum ben proxeed'in içinde olduğu için o yüzden bende L arginine alacağım ..Sana tavsiyem e vitaminide alsın..
yani bunları aynı zaman da kullanabiliriz,kırmızı ginsengi ballı karışım olarak mı kullanıyosunuz?birde şu ovulasyon kitini sormak istiyorum kızlar adetten ne zaman sonra almamaız gerekiyor?
Sen şimdiden al köşeye koy .. Ovulasyon günlerini bilemeyiz ama kaç günde bir adet görüyorsun mesela 30 günde bir.. 30-14=16. gün ovulasyon günündür.. 14. gün yapmaya başla .. Silikte olsa çift çizgiyi gördüğün an 3 gün üst üste daha sonra gün aşırı ilişki..
günaydaın arkadaadaşlarr geldim sidelyam bir yoklama alalım sonra

sidelya ulusta olabilir dedim tam adresi ne deyim hal var dolmuşcuya ulustaki halde inmek istiyorum dersin onlar seni merdiven başında indirri oralardanda sorarsın mutlaka buluırsun canım ya

bilgem demette aktar çok evet ama hiç bitkisel kullanmadım ki canım kuruyemişcilerde oluyor keçiboynuzu taze ama orda braz daha pahalı geçici olarak al istersen canım

bilgeme işinde başarılar dilerim :KK33::KK33::KK33::KK33:
Giz'im sağolsın arkadaşım canım benim..
Aktardan aldım işten gelirken , aktarımı değiştirdim , kurtlu çıkarsa bunuda değiştireceğim .. Arık işten gelirken karanlık olacak ama hava ama cuma pazarına gideceğim mecburen .. 3-4 kilo alırım baya bi gider..
Herkeslere mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum...

Bİlgemm işe mi başlamış... ayy cok sevindim.. calışmak yorucu olsa da,bazen insanlıktan cıktııgnı hissettirse de insana kafandakilerle boğuşmanı engelliyor... O acıdan gayet iyi olmuş Bİlgem için...
ALLAH hayırlı ve iyi kalpli insanlarla karşılastırsında huzurlu dönsün akşamları evine yorgun olsa da...
Evet kuzummmm bugün ilk günümdü , gayet güzel geçti..
Benim içinde iyi oldu Elfidam kafam dağılır..
Şıkı şıkır giyinip giidyorum, 3 aydır eşofmanla gezmekten gınaa gelmişti :)
Güzel duaların içinde sağolasın ..
kızlar yazmayı unuttum bu gün benim DOĞUM GÜNÜMMM 32 yaşıma girdim. inş rabbim bu yaşımda mucizemi gönderir banaa...
tamam giz1978 hafta sonu bakarım oralara
SİDELYAMMMMMM Doğum günün kutlu olsun.. Malesef ben en sona kaldım ama sen kabul et artık..
Yeni yaşın sana mutluluk, huzur bol aşk ve bebeğini getirsin inşşşşş rabbimin izni ile :):KK9::KK9:
bilgemcim yeni işin hayırlı olsun ben de tatilim biraz daha uzamasını isterdim ama kar da yağmadı:)))
Aruna sağolsın arkadaşım.. Ahhh şu tatiller hemencik bitiverir :KK43:((
tatlım ben bölümleyerek aynı anda kullanmanın faydasını görmüştüm 30 milyonlardan 67 milyona çıkmıştık ama morfoloji düzelmedi sonra üç ay bırktım sadece proxeed kullandım hareketlilik arttı yeniden 30 lara düştü şimdi hem kürler hem de proxeed devam tatlım balla karışan ginseng ben kırmızı ginseng aldım bu kapsül günde 3 tane kullanılıyor biz ağır olmasın diye sadece akşamları 1 tane alıyoruz hormonları düzenliyor kadında da erkekete de hem de kanser önleyici ovulasyon kiti adet düzenine göre kullanılıyor cnm
Eşimde kullanıyor proxeed il kutu 3 güne bitiyor 2. kutuya geçeceğiz oda bitince doğru doktora :))
Keçiboynuzu kürünüde hiç ihmal etmiyorum ..
İnşşş hepimiz emeklerimizin karşılığını görürüz..
doğum gunun kutlu olsun
Kuzummmm nerelerdesin ? Çok şükür uğradın meraktan çatladık ..
napıyım canım aynı evde geçiyor işte vakit

ewet canım ceee dedim kaçtım nasılsınnn

sağol canımmm iyiyim
günadın güzelikler:KK71::KK71::KK71::KK71: yeni hafta yeni güzeliklergetirsin inşş:KK66::KK66::KK66::KK66:sanada yeterim nasılsınnnn

mutlu huzurlu yaşlar diliyorum canımmmmmm:KK71:
İyiyim Belginimmm bence ne olsun.. Canım geliyorsun ama muhabbetlere katıldığın yok hiç :KK43:(
merhaba kızlar :80: güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah :KK49:

sidelyacım nice senelere :KK16:
gönlündeki tüm dileklerin gerçekleşiceği bir yeni yaş diliyorum sana :KK49:

bilgem yeni işin hayırlı uğurlu olsun :KK34:
bende bu aralar düşünüyorum çalışmayı :44:

yeni arkadaşlar hoşgelmişler güzel paylaşımlar bulunmak dileğiyle :KK42:
Ceylin çok teşekkür ederim..
İnşş hayırlı olur işim , inşşş bir faydam olur :)
ceylincim inşallah hayat hepimize iyi şeyler gösterir benimde amacım tedavi öncesi eşimin değerlerini yükseltmekti inşalalh olur önce eşlerimizin durumunu düzeltelim sonrada inşallah bebiş tedavimize başlayalım ama dünya kadar para hepsi şuana kdar 400 milyon tahlildi muayneydi derken rabbim sağlık versinde gerisi boş
Aşk meleğim eşinin değerlerini yükseltmek için kür kullanmıyor musun ?
O kadar azolu var ki proxeed kullanıyorlar.. Sende bir denesen keşke ..
En azından teseye gerek kalmayacak miktarda sperm sayısına ulaşılabilir..
kızlar mrhb bu gün misafirim vardı sabahtn bu yana
yorucu bir gündü giremedim nete
herkes iyidir umarım
yarın dr randevu aldım hem başkentte bir doç var ondan hemde balcalıdan bir prof tan ikisinde yaırına aldım ki eşimin şi yerinden sorunçıkartuyorlar
bakalım allah izin verirse gidip görüşüp ne yapacağımıza karar vereceğiz
allah büyük
Yeterimm rabbim yardımcınız olsun .. Merakla bekliyor olacağım sonuçları ve haberleri..
Selam kızlarrr,

Ben de bugün çok yorgunlardan birisiyim... :26:Hem madden hem manen... Canım da çok sıkkın arkadaşlar... :KK14::KK14::KK43: Kimseye bişey belli etmek istemiyorum...Dün gece saat 1 de yatılı misafir geldi ve dolayısıyla saat 3 te uyudum ve kahvaltı hazırlamak için 7:30 da uyandım. Uykusuzluktan ayrı bittim, yorgunluktan ayrı bittim...:KK53:Öğleden sonra başka bir arkadaşım vardı... O da gitti ve biraz uzandım. Kendimi yeni topladım bir de sizlere bakayım dedim neler yapıyorsunuz.

Yeterim İnşallah hayırlı haberlerle bekliyoruz seni yarın buraya, unutma ki iyi düşün iyi olsun İnşallah...
Green dinlen artık arkadaşım .. Bende bu tarz şeyleri defalarca yaşadığım için bilirim ne demek olduğunu :)
kızlar daha bilgem teşvik etmedi neler yapıyor acaba ancak ilerleyen saatlerde gelir herhalde ben sohbet edemem benim yerime siz edin tamam mı
yorulmuştur şimdi birde vesait gerçi metro yakın olur
bakın ben akşam 8 kapıdan giriş hemen eller yıkanır üst degiştirilr yemek ocaga hemen yatak kaldırıkır ev silinir sonra tekrar mutfaga salatası çorbası sonra 9 a ogru eş gelir yemek hazırla ye sonra yıka sonra çay uzan dinlen hadi yatalım karıcıgım işte sabah maratonu yine :44::44::44:
Kuzum ancak geldim Giz'immm.. Biraz yoruldum ama iyiyim .. İnşş yarın ederiz sohbet..
Sende dinlen afiyet olsun ..

Allah'tan umut kesilmez canım.. Yukarda yazdım ama bir kez daha yazayım proxeed plus'ı bi deneminizi tavsiye ederim..

ayysima arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum ama ikisini bir arada kullanmayın diyorlar .. Bende keçiboynuzu küründen sonra başlayacağım havuş kürüne ... L carnitine almıyorum ben proxeed'in içinde olduğu için o yüzden bende L arginine alacağım ..Sana tavsiyem e vitaminide alsın..
Sen şimdiden al köşeye koy .. Ovulasyon günlerini bilemeyiz ama kaç günde bir adet görüyorsun mesela 30 günde bir.. 30-14=16. gün ovulasyon günündür.. 14. gün yapmaya başla .. Silikte olsa çift çizgiyi gördüğün an 3 gün üst üste daha sonra gün aşırı ilişki..
Giz'im sağolsın arkadaşım canım benim..
Aktardan aldım işten gelirken , aktarımı değiştirdim , kurtlu çıkarsa bunuda değiştireceğim .. Arık işten gelirken karanlık olacak ama hava ama cuma pazarına gideceğim mecburen .. 3-4 kilo alırım baya bi gider..

Evet kuzummmm bugün ilk günümdü , gayet güzel geçti..
Benim içinde iyi oldu Elfidam kafam dağılır..
Şıkı şıkır giyinip giidyorum, 3 aydır eşofmanla gezmekten gınaa gelmişti :)
Güzel duaların içinde sağolasın ..

SİDELYAMMMMMM Doğum günün kutlu olsun.. Malesef ben en sona kaldım ama sen kabul et artık..
Yeni yaşın sana mutluluk, huzur bol aşk ve bebeğini getirsin inşşşşş rabbimin izni ile :):KK9::KK9:

Aruna sağolsın arkadaşım.. Ahhh şu tatiller hemencik bitiverir :KK43:((
Eşimde kullanıyor proxeed il kutu 3 güne bitiyor 2. kutuya geçeceğiz oda bitince doğru doktora :))
Keçiboynuzu kürünüde hiç ihmal etmiyorum ..
İnşşş hepimiz emeklerimizin karşılığını görürüz..

Kuzummmm nerelerdesin ? Çok şükür uğradın meraktan çatladık ..
napıyım canım aynı evde geçiyor işte vakit

ewet canım ceee dedim kaçtım nasılsınnn

sağol canımmm iyiyim

İyiyim Belginimmm bence ne olsun.. Canım geliyorsun ama muhabbetlere katıldığın yok hiç :KK43:(
Ceylin çok teşekkür ederim..
İnşş hayırlı olur işim , inşşş bir faydam olur :)

Aşk meleğim eşinin değerlerini yükseltmek için kür kullanmıyor musun ?
O kadar azolu var ki proxeed kullanıyorlar.. Sende bir denesen keşke ..
En azından teseye gerek kalmayacak miktarda sperm sayısına ulaşılabilir..

Yeterimm rabbim yardımcınız olsun .. Merakla bekliyor olacağım sonuçları ve haberleri..
Green dinlen artık arkadaşım .. Bende bu tarz şeyleri defalarca yaşadığım için bilirim ne demek olduğunu :)
Kuzum ancak geldim Giz'immm.. Biraz yoruldum ama iyiyim .. İnşş yarın ederiz sohbet..
Sende dinlen afiyet olsun ..

Allah'tan umut kesilmez canım.. Yukarda yazdım ama bir kez daha yazayım proxeed plus'ı bi deneminizi tavsiye ederim..

canım inşşşşşş iyi haberler alırım

kızlar emre bey eşime bazı vitaminler vermiş içeriğine baktım proxed plusun içindekilerden var
men's arginmax ve corax diye multivitamin 198 milyona geliyor bunlardan alıcaz şimdilik bakalım nasıl etki edecek

kızlar emre bey eşime bazı vitaminler vermiş içeriğine baktım proxed plusun içindekilerden var
men's arginmax ve corax diye multivitamin 198 milyona geliyor bunlardan alıcaz şimdilik bakalım nasıl etki edecek

cnm inşallah bu vitaminler iyi gelir dur bakalım gün doğmadan neler doğar başka dr gidebilirsiniz kaan bey bakalım ne diyecek

tatlım ben bölümleyerek aynı anda kullanmanın faydasını görmüştüm 30 milyonlardan 67 milyona çıkmıştık ama morfoloji düzelmedi sonra üç ay bırktım sadece proxeed kullandım hareketlilik arttı yeniden 30 lara düştü şimdi hem kürler hem de proxeed devam tatlım balla karışan ginseng ben kırmızı ginseng aldım bu kapsül günde 3 tane kullanılıyor biz ağır olmasın diye sadece akşamları 1 tane alıyoruz hormonları düzenliyor kadında da erkekete de hem de kanser önleyici ovulasyon kiti adet düzenine göre kullanılıyor cnm

aruna ,arkadaşım nasıl bölümleyerek kullandın.?keçi boynuzu kürü ve havuç suyunu?

yani bunları aynı zaman da kullanabiliriz,kırmızı ginsengi ballı karışım olarak mı kullanıyosunuz?birde şu ovulasyon kitini sormak istiyorum kızlar adetten ne zaman sonra almamaız gerekiyor?

-eger periyodunuz26 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 9. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz27 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 10. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz28 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 11. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz29 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 12. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz30 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 13. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz31 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 14. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz32 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 15. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz33 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 16. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz34 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 17. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz35 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 18. günde testi kullanmaya başlayın.

(alıntı)

kızlar yazmayı unuttum bu gün benim DOĞUM GÜNÜMMM 32 yaşıma girdim. inş rabbim bu yaşımda mucizemi gönderir banaa...
tamam giz1978 hafta sonu bakarım oralara
nice mutlu huzurlu yıllara canım:KK16:

kızlar mrhb bu gün misafirim vardı sabahtn bu yana
yorucu bir gündü giremedim nete
herkes iyidir umarım
yarın dr randevu aldım hem başkentte bir doç var ondan hemde balcalıdan bir prof tan ikisinde yaırına aldım ki eşimin şi yerinden sorunçıkartuyorlar
bakalım allah izin verirse gidip görüşüp ne yapacağımıza karar vereceğiz
allah büyük
iyi haberlerle gelirsin inş canım....

canım bence fsh düşürmek için bir ilaçvardır...
iyice araştr bakalım....
birde kaan hocaya mail atıp durumunuzu anlat...inş sizede yardımcı olacaktır....

yetercim hadi inş güzel haberlerle gelirsin...

-eger periyodunuz26 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 9. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz27 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 10. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz28 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 11. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz29 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 12. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz30 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 13. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz31 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 14. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz32 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 15. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz33 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 16. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz34 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 17. günde testi kullanmaya başlayın.

-eger periyodunuz35 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 18. günde testi kullanmaya başlayın.

(alıntı)

nice mutlu huzurlu yıllara canım:KK16:

iyi haberlerle gelirsin inş canım....

canım bence fsh düşürmek için bir ilaçvardır...
iyice araştr bakalım....
birde kaan hocaya mail atıp durumunuzu anlat...inş sizede yardımcı olacaktır....

sağolun kızlar
inşş akşama iyi haberlerle döneriz

X