Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
] ne olur bana da yardım edin[/

yazın gitmeyi düşünüyorum geç kalmış olmam umarım öğretmenim ancak yaz tatilinde yaptırabilirim yaşım 31 allah yardımcımız olsun ne deyim.
birde azospermi genetik olunca ne oluyor eşimin abisinde de aynı durum var tüp bebek yaptırdılar olmadı genetik olabilir mi [/

yazın gitmeyi düşünüyorum geç kalmış olmam umarım öğretmenim ancak yaz tatilinde yaptırabilirim yaşım 31 allah yardımcımız olsun ne deyim.
birde azospermi genetik olunca ne oluyor eşimin abisinde de aynı durum var tüp bebek yaptırdılar olmadı genetik olabilir mi [/

hoş geldin aramıza

canım ben hiçbir şey anlamadım sende veya eşindeki tam sorun nedir test yaptırdınızda eşinde azo teşhisimi koydular yoksa eşinin abisinde varda bizde var diye endişe mi ediyorsun
bende kafanın rahatlaması açısından testleri yaptır sen ve eşin sonra beklein yazı ne kadarlık evlisin

günaydınlar şirinlerimmmmm

aşk melegim canım bende araştırdım bu genellikle evet testislerden kaynaklanıyormuş yani testis yetmezligi sen kaan hocadan ilaç listesini amışssın şimdi benimde vermem yanlış our yine de araştıracagım

aşk melegim canım bende araştırdım bu genellikle evet testislerden kaynaklanıyormuş yani testis yetmezligi sen kaan hocadan ilaç listesini amışssın şimdi benimde vermem yanlış our yine de araştıracagım

şirinlerinmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
havaya girdim kızzzzzzzzz:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

iyi bugün neşeli buldum seni maşallah ya yarın izinli olacaktım birgüne kladı inşallah aksilik olmaz izin olupta evde temizlik ama o bile beni rahatlatıyor valla ya sen neler yapıyorsun bakalım

ev işler nankör ev işler:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:i
kolay gelsin sana canım:KK70::KK70::KK70::KK70:
bebiş birazdan çıkacağız dr gideceğiz iyim yaaa
bazan bir patlama oluyor:KK14::KK14::KK14:
çok kastım kendimi ondan oldu:44::44::44::44:

30pembe hoşgeldin aramıza....gizcim kolay gelsinnnn,yardıma gerek varsa geleyim şeker......yeterim seni bekliyoruz inş güzel haberlerle döneceksin.....

canım ben hiçbir şey anlamadım sende veya eşindeki tam sorun nedir test yaptırdınızda eşinde azo teşhisimi koydular yoksa eşinin abisinde varda bizde var diye endişe mi ediyorsun
bende kafanın rahatlaması açısından testleri yaptır sen ve eşin sonra beklein yazı ne kadarlık evlisin

1.5 SENEDİR evliyiz eşime de azospermi teşhisi konuldu. dediğim gibi 31 yaşındayım işimden dolayı ancak yazın gidebilirim birde genetik olmasından korkyorum

1.5 SENEDİR evliyiz eşime de azospermi teşhisi konuldu. dediğim gibi 31 yaşındayım işimden dolayı ancak yazın gidebilirim birde genetik olmasından korkyorum

canım tamam yazın yaptıracaksında hiç yoktan bir dr gitsen gerekli ilça tedavisi varsa onları uygulasan mesela kürleri uygulansan o zamana kadar vucudunuz hazır olur geç kalmış olmazmısınız böylece
sende hrhengi bir sorun varmı
dr ne diyor
birde bak senin gibi aynı durumda olanlar var onlarada yaz istersen araştırrım bende ne yapman gerekiyorsa önce rahat ol yer olarak nerdeysin pardon ona görede dr bak

canım tamam yazın yaptıracaksında hiç yoktan bir dr gitsen gerekli ilça tedavisi varsa onları uygulasan mesela kürleri uygulansan o zamana kadar vucudunuz hazır olur geç kalmış olmazmısınız böylece
sende hrhengi bir sorun varmı
dr ne diyor
birde bak senin gibi aynı durumda olanlar var onlarada yaz istersen araştırrım bende ne yapman gerekiyorsa önce rahat ol yer olarak nerdeysin pardon ona görede dr bak

bende hiç bir sorun bulmadı ultrason falan baktı adet düzenini sordu geniş çaplı bi şey yapmadı devlet hastanesine gittik eşimin sperm testi istedi yaptırdık hiç sperm yok hep eksi çıktı üniversite hastanelerine gidin dedi tüp bebek başka şansınız yok dedi esenyurtta oturuyorum acıbadem hastanesini duydum hangi doktor ii acaba yardımcı olursan sevinirim

Son düzenleme:
innşşşşşşşşşş
canım yarın hayırlısıyla güzel haberler almak nasip olsurda
gelince sizede haberler veririm
inşallah canımmmm
merhaba kızlar malesef bende haberler kötüü emre bey kötü konuşmuş eşime bu sonuçlarla tek çare tese demiş onunla arıcaz demiş ama onlada bulamayabilirz demiş bunun tedavisi yok demiş eşim ısrar edincede vitamin yazmış bunları al kullan belki teseye faydası olur demiş aklım almıyor yaa fsh 17 sınır değeri 12 ayrıca geçen senede tam ameliyat oalacakken sperm bulunmuştu transferim bile yapılmıştı şimdi neden böyle anlamıyorum herkese birsürü ilaç veriyor sperm çıkışı için ama bize böyle kesin konuşması için ne var uıffff eşim çok üzgün direk karşımda senin çocuğun olmaz dedi diuyo çok üzülmüş ne diyeceğimi bilmiyorum bak dedim biz en kötüsünü bile yaşadk tedavide negatifide aldık daha kötü ne oalbilir dedim onu motive etmeye çalıştım ama başarılı oldummu bilmiyorum spora gitti şimdi yanlızım bende allahım sen büyüksün diyorum içimden başkada bişey gelmiyor elimden:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
canımmm tese konusunu yaşamış bir insan olarak konuşuyorum bu yollada çocuk sahibi olanlar var veee sizinde daha önce kendiliğinden çıkış olduğu için hiç korkma bence çünkü çıkış oldu demek üretim var demek buda içerde testislerde sperm olabilir demek yani hiç endişe etme fsh yüksekliğinide kafana takma emre bey eşime fsh ın önemli olmadığını fsh 30 olupta sperm olanını fsh normal olupta sperm olmayanını bildiğini söyledi yani bence sizin dönemsel bazen oluyor sperm bazen olmuyor korkmaaa allahım daha beterinden saklasın benim eşimde azospermi biz 1 kez tese olduk ve gelişmemmiş sperm hücreleri bulundu ve bu nisanda tekrar olacak bundada bulunmazsa inşallah bulunur o zaman şan kalmıyooo yinede herşeyii allah bilir ne zaman laik görürse o zaman bizide güldürür inşallahhhh
günaydın topiğim:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
sanadaa

sanada günaydın şirinnn

canlarım günaydın
pembecim umutsuzluk yok cnm ben de öğretmenim geçen yaz çocuk istemeye başladım testlerim düzgün çıktı ama sonra sağlık sorunum çıktı erteledik eşimin testleri de iyi çıkmadı eşin hangi dr gidiyor cnm proxeed plus al eşine her akşam havuç suyu içir keçi boynuzu pekmezi yedir doğal al kırmızı ginseng e vitami al sen de folik asit iç :)

pempe canım ben ankardayım canım yinede yrdımcı olurum tabi istanbul damısın sen eger ordaysan emre hoca var burdaki arkadaşlardan giden var git
önce sana adetin ikinci günü hormon testi daha sonra sana genetik testi
eşine sperm testi hormon testi ve her ikinizide kromozon testi yaptır sonra kendine bir yol çiz
burdaki arkadaşlar okurlar istanbulda olnalar sana iyi bir dr öneriri
bana göre sen ve eşin pek ayrınılı bir muayene den geçmemişsiniz gibi geliyor biranönce dr bul

cnm herhalde madden ve manen yorgunluğunu en çok biz anlayabiliriz geçen cmtesi eşimin kardeşindeyiz beş aylık melekleri var maşallah dr gitmişler 55 vermişler benim bakışımla sustular ben de o sabah aktara 170 eczaneye 100 vermiştim olsun hayırlısı sonu güzel olacak hepimizin:)

Kimse anlamıyor bir de başımıza çok büyük bir borcun kaldığını ve son paramızı da oraya vereceğimizi öğrenince ve de tüp bebek kararına bu kadar yakınken bütün sinirlerim alt üst oldu arkadaşım, İnsanlar ne anlar. ;Geçende de bana arkadaş diyor 15 günde bir 26 tl veriyormuş bebek bezine o gözüne geliyormuş... Ahhh ah konuşacak çok şey var insanlara ama ya sabır diyorum...

herkes aynı dertte ya para para hep ne yaplım bulup buluşturuyoıruz küçük meleklerimiz için

Bulamadığın zaman kötü oluyor arkadaşım, ben de tam da o noktaya geldim sanırım...

kıyamam sanaaaa yoruldunmu sennn

Oyy canım arkadaşım, yoruldum, dertlerimiz sadece bebek bile olsa yoruluyorinsan bir de üstüne çok başka dertler binince bazen omuzlarımız çöküveriyor. Sadece sabır diyorum Allah'tan...

Green dinlen artık arkadaşım .. Bende bu tarz şeyleri defalarca yaşadığım için bilirim ne demek olduğunu :)

Mart başı üniversiteye bir gideyim arkadaşım, durumlara göre dinleneceğim...

canlarım günaydın
pembecim umutsuzluk yok cnm ben de öğretmenim geçen yaz çocuk istemeye başladım testlerim düzgün çıktı ama sonra sağlık sorunum çıktı erteledik eşimin testleri de iyi çıkmadı eşin hangi dr gidiyor cnm proxeed plus al eşine her akşam havuç suyu içir keçi boynuzu pekmezi yedir doğal al kırmızı ginseng e vitami al sen de folik asit iç :)

canım bu saydığın şeyler sayının artmasına çok etki ediyormu*birde bişe sorabilirmiyim. bizdede eşimde sayı problemi var ama doktor eşime kullanması için hiçbir ilaç vitamin tarzı bişe önermedi

kızlar corsprin 100 lük kullanıpta mideden rahatsız olan varmı bende yanma v ardı baktım o yapıyormuş 10 gün kesecegim ölüyorum ya koruyucuda yutmadım

gönülçelemn arkadaşım seninki bir şaka gibi ya allahın için dr gittin ne testleri sana ve eşine ve ilaçları tekrar yavaş yavaş detaylı bir şekilde yazarmısın b
nasıl tedavi anlamadım ben senin fsh kaçtı e2 kaç
eşinin fsh kaç sperm testi nerde yazarmısın bunları

Kimse anlamıyor bir de başımıza çok büyük bir borcun kaldığını ve son paramızı da oraya vereceğimizi öğrenince ve de tüp bebek kararına bu kadar yakınken bütün sinirlerim alt üst oldu arkadaşım, İnsanlar ne anlar. ;Geçende de bana arkadaş diyor 15 günde bir 26 tl veriyormuş bebek bezine o gözüne geliyormuş... Ahhh ah konuşacak çok şey var insanlara ama ya sabır diyorum...

Bulamadığın zaman kötü oluyor arkadaşım, ben de tam da o noktaya geldim sanırım...
canım benim gerçekten yaşamadan ben de anlamazdım bu sabahta eşimle konuşuyoruz acaba biz yeterince istemiyor muyuz yoksa hayırlı bu mu diye bu konuları ne iş yerinde ne de ailemizle pek konuşmuyoruz sadece siz canlarımla konuşabiliriyorum bugün namazdan sonra senin içinde özel dua okuyyacağım inşallah tatlım birbirimize dualarımız kabul olur:)

X