Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar yazmayı unuttum bu gün benim DOĞUM GÜNÜMMM 32 yaşıma girdim. inş rabbim bu yaşımda mucizemi gönderir banaa...
tamam giz1978 hafta sonu bakarım oralara

Doğum günün kutlu olsun canım benim, kocamannn öpüyorum. Allah İnşallah bu sene yavrularımıza kavuşturur bizi...

Allah hepimizi güldürsün İnşallah arkadaşım, sende üzülmeyi haketmiyorsun evet Poly yiz artıkın, doğa güzel , hayat güzel hatta dertlerimiz bile ne güzel... ahhh ahhh
:13::13::13::13::13::13::13:
yeni hafta inş hepimize yenilikler güzellikler getirir....bilgemin işi hayırlı olsun inş......yeterim nerdesin kız giz19678 ya sen tatlım haydi kızlar gelin bekliyorummmm
geldik canım günaydınnn
bilgemcim yeni işin hayırlı olsun
kızlar yazmayı unuttum bu gün benim DOĞUM GÜNÜMMM 32 yaşıma girdim. inş rabbim bu yaşımda mucizemi gönderir banaa...

sidelyamm nice senelere inşallah yeni yaşında bütün güzellikler seni bulsun rabbim tüm dileklerini kabul etsin canım benimm

greendre..,nurcan35,aşk melegim,giz1978,
tşk kızlar rabbim inş hepimizin yüzünü güldürür.inşşşşşştek dileğim bu hayırlı hayırlı inşşşşşşşş

bilgemcim yeni işin hayırlı olsun ben de tatilim biraz daha uzamasını isterdim ama kar da yağmadı:)))

yani bunları aynı zaman da kullanabiliriz,kırmızı ginsengi ballı karışım olarak mı kullanıyosunuz?birde şu ovulasyon kitini sormak istiyorum kızlar adetten ne zaman sonra almamaız gerekiyor?

tatlım ben bölümleyerek aynı anda kullanmanın faydasını görmüştüm 30 milyonlardan 67 milyona çıkmıştık ama morfoloji düzelmedi sonra üç ay bırktım sadece proxeed kullandım hareketlilik arttı yeniden 30 lara düştü şimdi hem kürler hem de proxeed devam tatlım balla karışan ginseng ben kırmızı ginseng aldım bu kapsül günde 3 tane kullanılıyor biz ağır olmasın diye sadece akşamları 1 tane alıyoruz hormonları düzenliyor kadında da erkekete de hem de kanser önleyici ovulasyon kiti adet düzenine göre kullanılıyor cnm

kızlar kendimle ilgili 3 resim daha ekledim son halim yani şuanki halimle ilgili belki beni merak edenler olabilir nurcancım sen bakmışsın önceki resimlerimede düşüncelerin için teşekkür ederim o senin güzel gören gözünden tatlım

çok güzel fotolar canım elimden geldiği kadar herkesin profiline bakıyorum meraklıyımdır ben biraz

Sende hoşgeldin Belgincim, nasılsın, neler yapıyorsun bu aralar...
napıyım canım aynı evde geçiyor işte vakit
ewet canım ceee dedim kaçtım nasılsınnn
sağol canımmm iyiyim

kızlar resimlerim hakkında yazdığınız düşünceler için çok teşekkür ederim hepinize kalbinizin güzel görüşünden hepsi evet bi resimde kardeşlerimle beraber çekildiğim resim benzemelerden anlamışsınız zaten.
kızlar bi heycan varki içimde bugün eşim emre beyle görüşcek kisti ve kan tahlilini göstercekcek işte bakalım ne gibi bi yol izlicez rabbim hakkımızda hayırlsıını versin inşallah

merhaba kızlar :80: güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah

sidelyacım nice senelere
gönlündeki tüm dileklerin gerçekleşiceği bir yeni yaş diliyorum sana

bilgem yeni işin hayırlı uğurlu olsun
bende bu aralar düşünüyorum çalışmayı :44:

yeni arkadaşlar hoşgelmişler güzel paylaşımlar bulunmak dileğiyle

evet canım çok benziyorsunuz kızkardeşle birbirinize

emre beyden inşlah hayırlı haberlerle döneceksiniz,rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım
bizde eşime dfı testi yaptırıp emre beye başvurucaz bir sonraki tedaviye kdar değerleri biraz olsun düzeltip öyle başlamak istiyorum bakalım bize hayat neler gösterecek :44:

NE GÜZEL...
umutlarla dolu 1 yıl olsun... multuluk-huzur-sağlık ve hayırlı bir evlat getirsin sana inş 32. yaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…