iyi demek adet olmuş iyiyiz işte ohhh kız benim yerimede oyna niye gitmek istemiyon ben bayılırım düğünlere...
mona rosam sen izmirdemiydin canımm ohhh gez valla ben camı açtım yattığım yerden izliyom dışarıyı
allah sizlerede göstericek canım o günleri sabretmek en güzel ilaç canım benim
günaydınnnn sidelyam izmire kalk gel hemen burda bahar havası var vallabiraz geç kaldım ama napim ancak evin işini bitirebildim.gizim şekerim sanada kocaman güzaydın yeterim nurcan35 herkeze günaydınnnn...bu gün ankarada soguk ama güneşli bir gün var bende mutluyum bu yüzdennnn.yeni gelen arkadşlarımız olmuş hepsine hoşgeldin diyorum....bu arada gizcim ankarada merkezi bir yerde bana bir aktar tarif edebilirmisin şeker
sen ne taraftasın izmirde ben torbalı tarafındayım canım
monarosa tatlım,nurcanım tşk şekerler.iyiyim sizler nasılsınız ....
yeterimde maşallah geçen hafta çeyizdeydi bu hafta düğün oooohhhh ne ala ....bende geliyorum kızzzz bekle benide....oynamayalıda epey oldu ne güzel olurdu şöyle döktürmekte şimdi...
kızlar ben biraz dışarı çıkacagım gelince grş..... gizcim senden de cevap bekliyorum şeker....
gonulcelen41 aruna ayysima aramıza hoşgeldiniz kızlar...
rabbim tez zamnd ayüzünüzü güldürür inş...
herkese hayırlı pazaralr canlar
fadikcim nasılsın canım sana birşey sorucam senin erken doğumun rahim ağzı yetmezliğindenmi olmuştu bugün yine ağrılarım var hep bu korkuylamı geçircem ben...
canım beyine arka kısmında kist var
[ Green baban için üzüldüm başın sağolsun ..
Mücadeleni takdir ettim ve aklıma ne geldi biliyor musun .. Bir can ölür bir can doğar bence sen babanı kaybettiğin yerde yavruna kavuşacaksın.. Güneş bir yerde batarken başka yerde doğar .. Babanla güneşin batmış, bebeğinle doğacak.. Belki kader seni oraya bilerek gönderdi..
Allah büyük.. Bende ablam 3 yıl önce doğum yaptığında hastaneyi çok beğenmiştim .. Bir gece yatmıştı.. Bende doğumumu burda yapacağım dedim .. Evet kısmet oldu orada bir gecede ben yattım ablamın güneşinin doğdu hastanede benim güneşim battı, bebeğimi orada kaybettim..
Kader böyle birşey işte canım arkadaşım ..
greendreams cnm başiın sağolsun
Bugün bende annemle ananemle minik yiğenimleydim
kızlar bugün kurmızı ginseng aldım 200 tablet 140 lira uygun mu bana pahalı geldi de
ananeme sizleri anlattım hepinize dua okudu:)
günaydınnnnn....
izmirde hava çok güzel ama ben çıkıp gezemiyorumm
gizim günaydınnn
salı ölçüldü gizim en son rahim ağzı 4.3 dü normal yani dikişlik değilmiş ben 17+4 oldum ağrım oldu bugün yarın bi gideyim kontrole en güzeli içim rahat etmicek...nurcan canım dr aramadınmı birde sen tam kaç haftalık oldun ya
bak sen öyle dyinve baktım sende baktınmı hiç
genellikle 12 haftada hep dikiş atılmış birde kasılmala oluyormuş bunun için igne kullanılıyormuş
rahim boyu 2.5 cm altıda riskliymiş dikiş atılıncada kabız olunmaması gerekiyormuş bir bak canım ya
greenn güldürdün beni pollyanna varya herşeyden mutluluk payı çıkaran onun gibi oldum hava güzel ama soğuk iyiki dışarı çıkamıyorum hasta olabilirdimSelam kızlar, dünden beri giremedim bir siteye... Nasılsınız? Çok şükür bugün moralim düzgünn...
Yetercim, geçmiş olsun İnşallah iyi huyludur?Doktor bir şey dedi mi?
Öyle tatlım napalım... Belki de bunları çekmemizde de bir hayır vardır, kim bilir belki çok çok daha kötü şeyler olabilirdi diye düşünüyorum. Ya da sabredersek kim bilir belki de bu sabrımızın da bir sevabıvardır Allah katında diye düşünüyorum... Bir senedir hastahaneye gidiyoruz her ay... Artık bir sona doğru yaklaştığımızı hissediyorum, Allah'ım hayırlısını versin İnşallah...
Sağol arunacım Anneannenin ellerinden öpüyorum, Allah ona da sağlık, şifa versin.KAç kilometre ötedeki hiç tanımadığı insanlara dua etmek çok güzel çünkü...
Nurcanım moralini bozma arkadaşım, çünkü ben bir ara çıktım, güneşin sıcağı kadar rüzgarın sertliği vardı. Allah korusun çıksaydın üşütebilirdin...:2:
salı ölçüldü gizim en son rahim ağzı 4.3 dü normal yani dikişlik değilmiş ben 17+4 oldum ağrım oldu bugün yarın bi gideyim kontrole en güzeli içim rahat etmicek...
greenn güldürdün beni pollyanna varya herşeyden mutluluk payı çıkaran onun gibi oldum hava güzel ama soğuk iyiki dışarı çıkamıyorum hasta olabilirdim
O zaman kötü kedi şerafettin olayım biraz. Ben var ya rüzgara aldırmadım çıktım dışarı bir gezdim bir gezdim sorma...
iyiyiz sidelyam ben aynı hep yatıyorum dr aradım oturayım kalkmam hiç dedim çıldırıcam yaa olmaz diyo ben hiç alışık değilim yatmaya...
yeterde maşallah gidesim yok diy ama çeyiz düğün hep geziyo bizim düğünleride bana göre ayarlıyolarkuzenlerimin düğünü olcak temmuzdan sonraya attı herkes rahat rahat göbek atarım bende:118::118::118::118::118::118::118:
monarosa tatlım,nurcanım tşk şekerler.iyiyim sizler nasılsınız ....
yeterimde maşallah geçen hafta çeyizdeydi bu hafta düğün oooohhhh ne ala ....bende geliyorum kızzzz bekle benide....oynamayalıda epey oldu ne güzel olurdu şöyle döktürmekte şimdi...
iyi demek adet olmuş iyiyiz işte ohhh kız benim yerimede oyna niye gitmek istemiyon ben bayılırım düğünlere...
mona rosam sen izmirdemiydin canımm ohhh gez valla ben camı açtım yattığım yerden izliyom dışarıyı
allah sizlerede göstericek canım o günleri sabretmek en güzel ilaç canım benim
kurtrlarını dökte gel valla ben bayılırım oynamaya
yeterim az çok araştırdık korkulacak birşey yok canım iyi birde dr bulursanız tamamevet gittim geldim düğüne
yarım saat kaldım
aslında hiç gitmeyecektim ama kardeşlerim çok ısrar ettiler hatta emri vaki yaptılar bana
ısrar etiler çünki bu gün hiç uyumadım sabah kadar ağladım
sabah eşimi aradık sesini duymak için
ama içimde yaşadıklarımı kesmedi eşimle konumam
eşimin durumuna neden böyle oldu anlamadım
neden böyle bir patlama oldu bende
kardeşlerim de beni böyle görünce dışarıya çıkartılar
allahım yardımcımız olsun inşşş
kimle gezdin green ne aldın sattın bu a arada yeter halay başını bırakamdı gitti gidiş o gidiş allah canını almasın yeter gel kızzzzzzzzzz
hiyyyyyy bana denirmi bu ben ne güzel poly oluyodumO zaman kötü kedi şerafettin olayım biraz. Ben var ya rüzgara aldırmadım çıktım dışarı bir gezdim bir gezdim sorma...
fadik önerdi gizim yazdım orayada gel kız yanıma yat sende iyi olur vallanurcanım sevindim ya kk da rahim le ilgili dogumla ilgili sohbetler var sen daha iyi bilirsin
bak unutma o senin bebegin ama bu kadar kişininde umudu ona iyi bak dışarı yasak ben şimdi neler vermezdim ah yatsam uzansam
yeterim kardeşlerin çok iyi yapmış kafan dağılmıştır biraz böyle zamanlarda eve kapanmamaya çalış canım yaaaevet gittim geldim düğüne
yarım saat kaldım
aslında hiç gitmeyecektim ama kardeşlerim çok ısrar ettiler hatta emri vaki yaptılar bana
ısrar etiler çünki bu gün hiç uyumadım sabah kadar ağladım
sabah eşimi aradık sesini duymak için
ama içimde yaşadıklarımı kesmedi eşimle konumam
eşimin durumuna neden böyle oldu anlamadım
neden böyle bir patlama oldu bende
kardeşlerim de beni böyle görünce dışarıya çıkartılar
allahım yardımcımız olsun inşşş
canım bakıyorum dr inşş buluruzyeterim az çok araştırdık korkulacak birşey yok canım iyi birde dr bulursanız tamam
ben kaçar kızlar anneme gidiyorum huzur buldugum tek yere iyi akşamlar güzeller öpüyorum sizi yarın görüşmek üzere bu arada bilgem yok yine kaçak
hiyyyyyy bana denirmi bu ben ne güzel poly oluyodum
fadik önerdi gizim yazdım orayada gel kız yanıma yat sende iyi olur valla
yeterim kardeşlerin çok iyi yapmış kafan dağılmıştır biraz böyle zamanlarda eve kapanmamaya çalış canım yaaa