Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yetercim anlıyorum seni ama bırakma kendini....inş hayırlı bir şekilde geçecek hepside....
gizcim ulusta olabilir tam tarifini yazarsın özelden şeker

fadikcim nasılsın canım sana birşey sorucam senin erken doğumun rahim ağzı yetmezliğindenmi olmuştu bugün yine ağrılarım var hep bu korkuylamı geçircem ben...

canım nedeni belli değil ama yüksek ihtimal rahim ağzı yetmezliyidi...
ağrıların ne tür canım...
az önce diğer topiğe kasılmalarla ilgili bir yazı kopyalamıştım istersen bir bak...

benim ağrım ilk önce tam göbeğin altında çok hafif başlamıştı...adet sancısı gibi değildi...
ama hiç ara vermeden ağrıyordu...
saatler geçtikçede bu ağrı yerini sancıya bırakmıştı...

Son düzenleme:
hayırlı cumalar herkezeee.yeterim bu gün nasılsın şeker,bilgemcim benim eşimde dün sabah 2 patlamanın oldugu yerdeydi rabbim korumuş valla.ölenlere rabbim rahmet eylesin hepside ekmeğinin peşindeydi mutlaka
allah korumuş canım eşini sen nasılsınnn
Yeterim bende dün şoktaydım hatta eşim eve geldğinde boynuna sarıldım ..
Rabbim sabırlar versin ailelerine eşlerine yavrularına..
Ne kadar zor yaaa...

Aşk meleğim canını sıkma , bende yaşadım tür tuhaflıkları ama çok şükür azalıyor artık gündemin değişmesini bekliyorum.. Benim bebek haberi bayatlamaya başladı çok şükür.. Konuş konuş sıkılmıştım ..
Ama yinede arada bazı dengesizlerin olması normal.. Yoksa sabrınımızı nasıl sınıyacaktık..
Gül geç kuzumm bırak onlar yaptıklarıyla utansın ..

Giz bende eşime burdan neler okuyorum.. Eşimde dinliyor.. Bak şunun başına bu gelmiş, bunun başına şu gelmiş, sen yine bir çok insana göre şanslısın diyorum.. İnsanın bu konularda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıcı elbette.. Bu sadece senin başına gelen birşey değil diyorum hep ve buradaki örnekleri ve başarı hikayelerini okuyorum eşime ..
Yaaa eşimde akşam yarın ehliyetini alda ıslatalım dedi.. O ne demek dedim güldü bana .. Meğer ehliyet alan kişi sevdiklerine alkol ısmarlarmış..:))) Bizimkide çooookk içer ya sanki :)) Yılbaşından yılbaşına :)
Giz'im ben hamur işinden falan pek anlamam ama senin için yapıp yollayacağım inşşş canın sağolsun ..

Giz sen bana bir damacana su yolla ben onu hediye paketi yapıp sana kargo ile geri yollayım sende ıslan dur işte :))))))))))))))))

Giz'im yaza gelicek balkon sefası yapıciiiiiizzzzzzzz... Sidelyasız olmaz elbet :))

Kızlar gittim geldim ehliyeti alamadım.. Pzt öğleden sonra alacağım Allah izin verirse..
Evraklarımı teslim ettim bi teslim alması kaldı..

canıımm ehliyetini güle güle kullan yeni işin hayırlı olsun annenede hayırlısıyla kavuşşş inşallahh

Bu arada pzt günü avukatlık bürosunda işe başlıyorum.. Çok mutluyum ya, görümcemin vasıtası ile başlıcam .. Onun eski iş yeri ama patronları benim abi dediğim insanlardı..Çok gidip gelmişliğim vardı görümcem çalışırken .. şimdi bana nasip oldu , iyide oldu ..
Şu zamanlarda bana ilaç gibi geldi.. Evde olmak zor kızlar hemde insanın çalışıp para kazanması gibi var mı?
Eşimde çok sevindi.. Hakkımızda hayırlısı..
İşyerimde internet olacak kızlar yine böyle muhabbet ederiz yani :))

günaydın calar
iyi hafta sonları
sanada canım eşin nasıl oldu yeterimmm
günaydın kızlar allah hepinizden razı olsun hepimniz ne güzel yorumlar yazmışsınız rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
ceylincim biz şimdilik sadece emre beye gidiyoruzz bahçecide gittik yerine bize yakın olduğu için çok iyi bi doktor çok memnunuz kendisinde tüp için daha karar vermedik önce eşimin sağlığını bi düzeltelimde baklım hayırlısı
önce sağlık canımmmm
Benim takıldığım diğer topicte (30 lu yaşlarda olup hamile kalamayanlar) bi arkadaşın tek tüpü tıkalı, tiroidi var TSH için ilaç kullanıyor sürekli,kisti oluşuyormuş ara ara ve 2 kez negatif tüp bebek tedavisi ve aşılamaları var... ve 12 yıllık evli
.... 2. negatif tüp bebek tedavisini 2 ay önce yaptırmıştı.. cok üzülmüştük.. ama bu ay ateşl ölçem yönetemiyle yumurtlama günü takibi yaptılar topicte.. Ve dün 10 gün adetim gecikti yine kist var diye hastaneye giidyor ve çok şükür RABBİME HAMİLE !!

Gİzcim... özellikle snein şu karmasar günlerine ışık tutsun Zelal'in hamileliği diye yazdım...
RABBİM nazarlardan korusun diyerek dua ederek yazıyorum.. 12 yıl dile kolay...
Demek ki zamanı yeni gelmiş.. yanlış hatırlamıyorsam 33-34 yaşında idi Zelal....

Umudumuzu kaybetmeden ama hepte kafaya takmadan bişeyler yapmaya devam etmek gerek....

AŞK MELEĞİ..... FSH düşerse sperm sayısı artar zaten bi kaç ay içinde.. belki şu an tedvaisi için ugrastııgnız şey size sonuçları cok daha iyi olarak dönecek inşALLAH...

keseyi görmüşsün gözün aydın allahım tamamına erdirsin canımmm
biz 2.yılımızda denemiştik,yani bayağ oldu yıkılınca bidaha cesaret edemedim.bizim sorunuumuz sperm bozukluğu ve çoook az sayı.bu yüzden bu denemeyi idaha bi araştırarak yapmak istiyorum.emre bakırcıoğlu ile semra kahraman arasında kararsız kalıyorum.emre bey erkek sorununda daha mı iyi acaba...siz nerede tedavi olmuştunuz.RABBİM SENİN DE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.BEN ARTIK BU SENE ÇOK BUNALDIM KAFAYI YİCEM YALNIZLIKTAN.ALLAH HAPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNNN
hoşgeldin arkadaşımm
fadikcim nasılsın canım sana birşey sorucam senin erken doğumun rahim ağzı yetmezliğindenmi olmuştu bugün yine ağrılarım var hep bu korkuylamı geçircem ben...

nasılsın canım nasıl gidiyooo

hayırlı cumalar herkezeee.yeterim bu gün nasılsın şeker,bilgemcim benim eşimde dün sabah 2 patlamanın oldugu yerdeydi rabbim korumuş valla.ölenlere rabbim rahmet eylesin hepside ekmeğinin peşindeydi mutlaka

Yeterim bende dün şoktaydım hatta eşim eve geldğinde boynuna sarıldım ..
Rabbim sabırlar versin ailelerine eşlerine yavrularına..
Ne kadar zor yaaa...

Aşk meleğim canını sıkma , bende yaşadım tür tuhaflıkları ama çok şükür azalıyor artık gündemin değişmesini bekliyorum.. Benim bebek haberi bayatlamaya başladı çok şükür.. Konuş konuş sıkılmıştım ..
Ama yinede arada bazı dengesizlerin olması normal.. Yoksa sabrınımızı nasıl sınıyacaktık..
Gül geç kuzumm bırak onlar yaptıklarıyla utansın ..

Giz bende eşime burdan neler okuyorum.. Eşimde dinliyor.. Bak şunun başına bu gelmiş, bunun başına şu gelmiş, sen yine bir çok insana göre şanslısın diyorum.. İnsanın bu konularda yalnız olmadığını bilmesi rahatlatıcı elbette.. Bu sadece senin başına gelen birşey değil diyorum hep ve buradaki örnekleri ve başarı hikayelerini okuyorum eşime ..
Yaaa eşimde akşam yarın ehliyetini alda ıslatalım dedi.. O ne demek dedim güldü bana .. Meğer ehliyet alan kişi sevdiklerine alkol ısmarlarmış..:))) Bizimkide çooookk içer ya sanki :)) Yılbaşından yılbaşına :)
Giz'im ben hamur işinden falan pek anlamam ama senin için yapıp yollayacağım inşşş canın sağolsun ..

Giz sen bana bir damacana su yolla ben onu hediye paketi yapıp sana kargo ile geri yollayım sende ıslan dur işte :))))))))))))))))

Giz'im yaza gelicek balkon sefası yapıciiiiiizzzzzzzz... Sidelyasız olmaz elbet :))

Kızlar gittim geldim ehliyeti alamadım.. Pzt öğleden sonra alacağım Allah izin verirse..
Evraklarımı teslim ettim bi teslim alması kaldı..

Bu arada pzt günü avukatlık bürosunda işe başlıyorum.. Çok mutluyum ya, görümcemin vasıtası ile başlıcam .. Onun eski iş yeri ama patronları benim abi dediğim insanlardı..Çok gidip gelmişliğim vardı görümcem çalışırken .. şimdi bana nasip oldu , iyide oldu ..
Şu zamanlarda bana ilaç gibi geldi.. Evde olmak zor kızlar hemde insanın çalışıp para kazanması gibi var mı?
Eşimde çok sevindi.. Hakkımızda hayırlısı..
İşyerimde internet olacak kızlar yine böyle muhabbet ederiz yani :))

günaydın calar
iyi hafta sonları

günaydın kızlar allah hepinizden razı olsun hepimniz ne güzel yorumlar yazmışsınız rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
ceylincim biz şimdilik sadece emre beye gidiyoruzz bahçecide gittik yerine bize yakın olduğu için çok iyi bi doktor çok memnunuz kendisinde tüp için daha karar vermedik önce eşimin sağlığını bi düzeltelimde baklım hayırlısı

Benim takıldığım diğer topicte (30 lu yaşlarda olup hamile kalamayanlar) bi arkadaşın tek tüpü tıkalı, tiroidi var TSH için ilaç kullanıyor sürekli,kisti oluşuyormuş ara ara ve 2 kez negatif tüp bebek tedavisi ve aşılamaları var... ve 12 yıllık evli
.... 2. negatif tüp bebek tedavisini 2 ay önce yaptırmıştı.. cok üzülmüştük.. ama bu ay ateşl ölçem yönetemiyle yumurtlama günü takibi yaptılar topicte.. Ve dün 10 gün adetim gecikti yine kist var diye hastaneye giidyor ve çok şükür RABBİME HAMİLE !!

Gİzcim... özellikle snein şu karmasar günlerine ışık tutsun Zelal'in hamileliği diye yazdım...
RABBİM nazarlardan korusun diyerek dua ederek yazıyorum.. 12 yıl dile kolay...
Demek ki zamanı yeni gelmiş.. yanlış hatırlamıyorsam 33-34 yaşında idi Zelal....

Umudumuzu kaybetmeden ama hepte kafaya takmadan bişeyler yapmaya devam etmek gerek....

AŞK MELEĞİ..... FSH düşerse sperm sayısı artar zaten bi kaç ay içinde.. belki şu an tedvaisi için ugrastııgnız şey size sonuçları cok daha iyi olarak dönecek inşALLAH...

biz 2.yılımızda denemiştik,yani bayağ oldu yıkılınca bidaha cesaret edemedim.bizim sorunuumuz sperm bozukluğu ve çoook az sayı.bu yüzden bu denemeyi idaha bi araştırarak yapmak istiyorum.emre bakırcıoğlu ile semra kahraman arasında kararsız kalıyorum.emre bey erkek sorununda daha mı iyi acaba...siz nerede tedavi olmuştunuz.RABBİM SENİN DE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.BEN ARTIK BU SENE ÇOK BUNALDIM KAFAYI YİCEM YALNIZLIKTAN.ALLAH HAPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNNN

az önce diğer topiğe kasılmalarla ilgili bir yazı kopyalamıştım istersen bir bak...

benim ağrım ilk önce tam göbeğin altında çok hafif başlamıştı...adet sancısı gibi değildi...

fadiğim sen nasılsın

arkadaşlar hepinize merhaba. aranıza yeni katıldım. dertlerimiz aynı. inş. enkısa zamanda hepimiz mutlu sona ulaşırıs...
Canım aramıza hoşgeldinnnn :))
Burda dertlerimizi konuşarak küçültmeye çalışıyoruz , inşşş senin içinde iyi gelir topiğimiz..
teşekkürler iilgilendiğiniz için derdim hepiniz derdi canım işte , 6 yıl olacak evlendiğimiz ama işte çocuğumuz yoooooookkkkk.bir tüp bebek denedik ama,olmadı..bu yaz tekrar düşünüyoruz ama ben de bi yandan araştırıyorum.ve sizleri buldum bu arada...yazılarınızı okuyup bilgilerinizden faydalanıyorum kimseyi tanıadığımdan pek yazmıyorum...
Ayysima istediğin zaman yaz, elimizden geldiğince cevap yazarız..
Bildiğimiz konularda :))
Burada hepimiz dostuz artık, sende bize katılabilirsin dilediğince :)
canım merkez deyince ulustaki aktarları biliyorum tek vesait olur birde benim tarafta demettte v ar tatlım
Kuzuumm demette hangi aktara gidiyorsun bana özelden bi msj atar mısın ?
Aktar sıkıntım var benimde..
Keçiboynuzu bulamıyorum doğru dürüst , kış günü hep kurtlu..
Cuma pazarından alıyorum ama bu haftakini kaçırdım hiç keçiboynuzu kalmadı bugün içeremeyeceğim o yzüden artık yarına kesin almam lazım .. İki gün üst üste içirmesem olmaz..
evet gittim geldim düğüne
yarım saat kaldım
aslında hiç gitmeyecektim ama kardeşlerim çok ısrar ettiler hatta emri vaki yaptılar bana
ısrar etiler çünki bu gün hiç uyumadım sabah kadar ağladım
sabah eşimi aradık sesini duymak için
ama içimde yaşadıklarımı kesmedi eşimle konumam
eşimin durumuna neden böyle oldu anlamadım
neden böyle bir patlama oldu bende
kardeşlerim de beni böyle görünce dışarıya çıkartılar
allahım yardımcımız olsun inşşş

İyi yapmışsın Yeter, bende bugün anneme gittim..
Ne yapalım bazen öyle sıkıntılı anlar geliyor ki, insan kendini dışarı atmak istiyor..
Ben bebeğimi kaybettikten sonra herşeye ağlar oldum , kızıyorum kendime sen bu kadar güçsüz zayıf bir insan değildin diye ama elimden birşey gelmiyor ne yapayım .. Acılarımızı içimize attık patlayıp duruyor şimdi Yeterim :KK43:(

Kızlar nasılsınız ?
Bugün yoktum anneme gittim ..
Yakalayamdım bugün sizi ama geçmişi okudum, bensiz kaynatmışsınız yine..
Elfida gelmemiş, papatya annesinde hala, ayrıca Belgin yine ceee demiş kaçmış :)

Kızlar birde topikte Fatıma Zehra vardı hatırladınız mı , oda gelmiyor artık, aşılama yaptırıyordu en son ..
İnşşş iyidir..
Su zaten sırra kadem bastı telefonu var arayacağım artık :))
Neyse bende de bugünlük bu kadar iyi geceler kızlar , yatayım yarım malumuz iş güç var aaa ben çalışan bir kadınım oyalamayın beni :)))))

Yazarım yarın işten , İYİ GECELERRRRRRRRR :))

gonulcelen41 aruna ayysima aramıza hoşgeldiniz kızlar...
rabbim tez zamnd ayüzünüzü güldürür inş...

herkese hayırlı pazaralr canlar:KK16:

sağol cnm ben de bugün alışverişteydim sevgililer günü hediyelerimizi aldık gerçekten 2010 çocuk patlaması olmuş heryerde minik bebişler kızlar biz de 2011 patlatacağız:)))

aysima canım peki eşin için ne kullandın yada kullanıyorsun en son ne zaman test yaptırdın eşine semra ve amre hoca hakkında iyi duyumlar almıştım ama araştırıyım
unutmadan ben araştırmayı severim olurda iişin olur bakamazsan söyle bana araştırırırm bakayım neler var gelirim

saol gizcim.ben eşime arjinin birde Lcarnitine aldık 2aydır onları kullanıyoruz.birde çakşır köklü macun almıştımama eşim bi ikikez yedi yemiyor şimdi.bende dhae aldım onu kullanıyorum.yumurta kalitesini artırıyomuş sanırım.(bu haplar hakkındada bilginiz varsa paylaşın)ben havuç suyu ve keçi boynuzu kürüne başlıcam havuçları keçi boynuzunu falan aldım ama buradamı okudum hatırlamıyorum ama ikisi aynı zaman da kullanılmıyormuş olemi,acaba.bilginiz varmı.. yani bi 3ay kçi boynuzunu .sonraki 3ay havuçsuyunu mu kullanıcaz.bilgisi olan varmı ???

saol gizcim.ben eşime arjinin birde Lcarnitine aldık 2aydır onları kullanıyoruz.birde çakşır köklü macun almıştımama eşim bi ikikez yedi yemiyor şimdi.bende dhae aldım onu kullanıyorum.yumurta kalitesini artırıyomuş sanırım.(bu haplar hakkındada bilginiz varsa paylaşın)ben havuç suyu ve keçi boynuzu kürüne başlıcam havuçları keçi boynuzunu falan aldım ama buradamı okudum hatırlamıyorum ama ikisi aynı zaman da kullanılmıyormuş olemi,acaba.bilginiz varmı.. yani bi 3ay kçi boynuzunu .sonraki 3ay havuçsuyunu mu kullanıcaz.bilgisi olan varmı ???

cnm ben eşimi sabah portakal suyu akşamları havuç suyu gün aşırı da keçiboynuzu suyu hergün keçiboynuzu macunu veriyorum iki gündür de kırmızı ginsenge başladık hayırlısı

ilk kanamam olduğunda hiç ağrım yoktu şu 2gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyo kasılmayı ben kendim anlayamıyorum
EEEE Nurcancım Sana da Poly olsak olmuyo, Şerafettin olsak olmuyo:KK9: Olsun be arkadaşım eğer biraz olsun yüzünü güldürebildiysem bile ne mutlu bana...:KK71:
canım yaaa allahta senii gülsürsün her zaman burdaki bütün arkadaşlarımı ağlamayı hiç biriniz haketmiyosunuz tamam poly olcaz bundan sonra hep beraber....:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
allah korumuş canım eşini sen nasılsınnn

sanada canım eşin nasıl oldu yeterimmm

önce sağlık canımmmm

keseyi görmüşsün gözün aydın allahım tamamına erdirsin canımmm

hoşgeldin arkadaşımm

nasılsın canım nasıl gidiyooo

iyi belginim sen nasılsın

canım yaaa allahta senii gülsürsün her zaman burdaki bütün arkadaşlarımı ağlamayı hiç biriniz haketmiyosunuz tamam poly olcaz bundan sonra hep beraber....:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Allah hepimizi güldürsün İnşallah arkadaşım, sende üzülmeyi haketmiyorsun evet Poly yiz artıkın, doğa güzel , hayat güzel hatta dertlerimiz bile ne güzel... :KK9::KK9:ahhh ahhh:KK31:

cnm ben eşimi sabah portakal suyu akşamları havuç suyu gün aşırı da keçiboynuzu suyu hergün keçiboynuzu macunu veriyorum iki gündür de kırmızı ginsenge başladık hayırlısı

yani bunları aynı zaman da kullanabiliriz,kırmızı ginsengi ballı karışım olarak mı kullanıyosunuz?birde şu ovulasyon kitini sormak istiyorum kızlar adetten ne zaman sonra almamaız gerekiyor?

yeni hafta inş hepimize yenilikler güzellikler getirir....bilgemin işi hayırlı olsun inş......yeterim nerdesin kız giz19678 ya sen tatlım haydi kızlar gelin bekliyorummmm

günaydaın arkadaadaşlarr geldim sidelyam bir yoklama alalım sonra

sidelya ulusta olabilir dedim tam adresi ne deyim hal var dolmuşcuya ulustaki halde inmek istiyorum dersin onlar seni merdiven başında indirri oralardanda sorarsın mutlaka buluırsun canım ya

bilgem demette aktar çok evet ama hiç bitkisel kullanmadım ki canım kuruyemişcilerde oluyor keçiboynuzu taze ama orda braz daha pahalı geçici olarak al istersen canım

bilgeme işinde başarılar dilerim :KK33::KK33::KK33::KK33:

günadın güzelikler:KK71::KK71::KK71::KK71: yeni hafta yeni güzeliklergetirsin inşş:KK66::KK66::KK66::KK66:

Herkeslere mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum...

Bİlgemm işe mi başlamış... ayy cok sevindim.. calışmak yorucu olsa da,bazen insanlıktan cıktııgnı hissettirse de insana kafandakilerle boğuşmanı engelliyor... O acıdan gayet iyi olmuş Bİlgem için...
ALLAH hayırlı ve iyi kalpli insanlarla karşılastırsında huzurlu dönsün akşamları evine yorgun olsa da...

kızlar yazmayı unuttum bu gün benim DOĞUM GÜNÜMMM 32 yaşıma girdim. inş rabbim bu yaşımda mucizemi gönderir banaa...
tamam giz1978 hafta sonu bakarım oralara

X