- 26 Ağustos 2006
- 1.893
- 1
- 38
merhaba kızlar malesef bende haberler kötüü emre bey kötü konuşmuş eşime bu sonuçlarla tek çare tese demiş onunla arıcaz demiş ama onlada bulamayabilirz demiş bunun tedavisi yok demiş eşim ısrar edincede vitamin yazmış bunları al kullan belki teseye faydası olur demiş aklım almıyor yaa fsh 17 sınır değeri 12 ayrıca geçen senede tam ameliyat oalacakken sperm bulunmuştu transferim bile yapılmıştı şimdi neden böyle anlamıyorum herkese birsürü ilaç veriyor sperm çıkışı için ama bize böyle kesin konuşması için ne var uıffff eşim çok üzgün direk karşımda senin çocuğun olmaz dedi diuyo çok üzülmüş ne diyeceğimi bilmiyorum bak dedim biz en kötüsünü bile yaşadk tedavide negatifide aldık daha kötü ne oalbilir dedim onu motive etmeye çalıştım ama başarılı oldummu bilmiyorum spora gitti şimdi yanlızım bende allahım sen büyüksün diyorum içimden başkada bişey gelmiyor elimden
şimdi netten araştırıcam direk fshı düşürmek için bitlkisel bişey varmı acaba
bebişim canım geçmiş olsunnmerhaba kızlar malesef bende haberler kötüü emre bey kötü konuşmuş eşime bu sonuçlarla tek çare tese demiş onunla arıcaz demiş ama onlada bulamayabilirz demiş bunun tedavisi yok demiş eşim ısrar edincede vitamin yazmış bunları al kullan belki teseye faydası olur demiş aklım almıyor yaa fsh 17 sınır değeri 12 ayrıca geçen senede tam ameliyat oalacakken sperm bulunmuştu transferim bile yapılmıştı şimdi neden böyle anlamıyorum herkese birsürü ilaç veriyor sperm çıkışı için ama bize böyle kesin konuşması için ne var uıffff eşim çok üzgün direk karşımda senin çocuğun olmaz dedi diuyo çok üzülmüş ne diyeceğimi bilmiyorum bak dedim biz en kötüsünü bile yaşadk tedavide negatifide aldık daha kötü ne oalbilir dedim onu motive etmeye çalıştım ama başarılı oldummu bilmiyorum spora gitti şimdi yanlızım bende allahım sen büyüksün diyorum içimden başkada bişey gelmiyor elimden
ayrıca bizde hiç çıkılmamış gözükmüyorki azda olsa 2de olsa 3de olsa var bişi bu şartlarda ne den bukdar olumsuz konuşulurki
yetercim bende şimdi ona bakıyorum birde ona mail atıcam bakalım ne dicek
ayysima arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum ama ikisini bir arada kullanmayın diyorlar .. Bende keçiboynuzu küründen sonra başlayacağım havuş kürüne ... L carnitine almıyorum ben proxeed'in içinde olduğu için o yüzden bende L arginine alacağım ..Sana tavsiyem e vitaminide alsın..saol gizcim.ben eşime arjinin birde Lcarnitine aldık 2aydır onları kullanıyoruz.birde çakşır köklü macun almıştımama eşim bi ikikez yedi yemiyor şimdi.bende dhae aldım onu kullanıyorum.yumurta kalitesini artırıyomuş sanırım.(bu haplar hakkındada bilginiz varsa paylaşın)ben havuç suyu ve keçi boynuzu kürüne başlıcam havuçları keçi boynuzunu falan aldım ama buradamı okudum hatırlamıyorum ama ikisi aynı zaman da kullanılmıyormuş olemi,acaba.bilginiz varmı.. yani bi 3ay kçi boynuzunu .sonraki 3ay havuçsuyunu mu kullanıcaz.bilgisi olan varmı ???
Sen şimdiden al köşeye koy .. Ovulasyon günlerini bilemeyiz ama kaç günde bir adet görüyorsun mesela 30 günde bir.. 30-14=16. gün ovulasyon günündür.. 14. gün yapmaya başla .. Silikte olsa çift çizgiyi gördüğün an 3 gün üst üste daha sonra gün aşırı ilişki..yani bunları aynı zaman da kullanabiliriz,kırmızı ginsengi ballı karışım olarak mı kullanıyosunuz?birde şu ovulasyon kitini sormak istiyorum kızlar adetten ne zaman sonra almamaız gerekiyor?
Giz'im sağolsın arkadaşım canım benim..günaydaın arkadaadaşlarr geldim sidelyam bir yoklama alalım sonra
sidelya ulusta olabilir dedim tam adresi ne deyim hal var dolmuşcuya ulustaki halde inmek istiyorum dersin onlar seni merdiven başında indirri oralardanda sorarsın mutlaka buluırsun canım ya
bilgem demette aktar çok evet ama hiç bitkisel kullanmadım ki canım kuruyemişcilerde oluyor keçiboynuzu taze ama orda braz daha pahalı geçici olarak al istersen canım
bilgeme işinde başarılar dilerim
Evet kuzummmm bugün ilk günümdü , gayet güzel geçti..Herkeslere mutlu ve huzurlu bir gün diliyorum...
Bİlgemm işe mi başlamış... ayy cok sevindim.. calışmak yorucu olsa da,bazen insanlıktan cıktııgnı hissettirse de insana kafandakilerle boğuşmanı engelliyor... O acıdan gayet iyi olmuş Bİlgem için...
ALLAH hayırlı ve iyi kalpli insanlarla karşılastırsında huzurlu dönsün akşamları evine yorgun olsa da...
SİDELYAMMMMMM Doğum günün kutlu olsun.. Malesef ben en sona kaldım ama sen kabul et artık..kızlar yazmayı unuttum bu gün benim DOĞUM GÜNÜMMM 32 yaşıma girdim. inş rabbim bu yaşımda mucizemi gönderir banaa...
tamam giz1978 hafta sonu bakarım oralara
Aruna sağolsın arkadaşım.. Ahhh şu tatiller hemencik bitiverirbilgemcim yeni işin hayırlı olsun ben de tatilim biraz daha uzamasını isterdim ama kar da yağmadı:)))
Eşimde kullanıyor proxeed il kutu 3 güne bitiyor 2. kutuya geçeceğiz oda bitince doğru doktora :))tatlım ben bölümleyerek aynı anda kullanmanın faydasını görmüştüm 30 milyonlardan 67 milyona çıkmıştık ama morfoloji düzelmedi sonra üç ay bırktım sadece proxeed kullandım hareketlilik arttı yeniden 30 lara düştü şimdi hem kürler hem de proxeed devam tatlım balla karışan ginseng ben kırmızı ginseng aldım bu kapsül günde 3 tane kullanılıyor biz ağır olmasın diye sadece akşamları 1 tane alıyoruz hormonları düzenliyor kadında da erkekete de hem de kanser önleyici ovulasyon kiti adet düzenine göre kullanılıyor cnm
Kuzummmm nerelerdesin ? Çok şükür uğradın meraktan çatladık ..doğum gunun kutlu olsun
napıyım canım aynı evde geçiyor işte vakit
ewet canım ceee dedim kaçtım nasılsınnn
sağol canımmm iyiyim
İyiyim Belginimmm bence ne olsun.. Canım geliyorsun ama muhabbetlere katıldığın yok hiçgünadın güzelikleryeni hafta yeni güzeliklergetirsin inşş sanada yeterim nasılsınnnn
mutlu huzurlu yaşlar diliyorum canımmmmmm( Ceylin çok teşekkür ederim..merhaba kızlar :80: güzel haberlerle dolu bir hafta olsun inşallah
sidelyacım nice senelere
gönlündeki tüm dileklerin gerçekleşiceği bir yeni yaş diliyorum sana
bilgem yeni işin hayırlı uğurlu olsun
bende bu aralar düşünüyorum çalışmayı :44:
yeni arkadaşlar hoşgelmişler güzel paylaşımlar bulunmak dileğiyle
İnşş hayırlı olur işim , inşşş bir faydam olur :)Aşk meleğim eşinin değerlerini yükseltmek için kür kullanmıyor musun ?ceylincim inşallah hayat hepimize iyi şeyler gösterir benimde amacım tedavi öncesi eşimin değerlerini yükseltmekti inşalalh olur önce eşlerimizin durumunu düzeltelim sonrada inşallah bebiş tedavimize başlayalım ama dünya kadar para hepsi şuana kdar 400 milyon tahlildi muayneydi derken rabbim sağlık versinde gerisi boş
O kadar azolu var ki proxeed kullanıyorlar.. Sende bir denesen keşke ..
En azından teseye gerek kalmayacak miktarda sperm sayısına ulaşılabilir..Yeterimm rabbim yardımcınız olsun .. Merakla bekliyor olacağım sonuçları ve haberleri..kızlar mrhb bu gün misafirim vardı sabahtn bu yana
yorucu bir gündü giremedim nete
herkes iyidir umarım
yarın dr randevu aldım hem başkentte bir doç var ondan hemde balcalıdan bir prof tan ikisinde yaırına aldım ki eşimin şi yerinden sorunçıkartuyorlar
bakalım allah izin verirse gidip görüşüp ne yapacağımıza karar vereceğiz
allah büyükGreen dinlen artık arkadaşım .. Bende bu tarz şeyleri defalarca yaşadığım için bilirim ne demek olduğunu :)Selam kızlarrr,
Ben de bugün çok yorgunlardan birisiyim... :26:Hem madden hem manen... Canım da çok sıkkın arkadaşlar...Kimseye bişey belli etmek istemiyorum...Dün gece saat 1 de yatılı misafir geldi ve dolayısıyla saat 3 te uyudum ve kahvaltı hazırlamak için 7:30 da uyandım. Uykusuzluktan ayrı bittim, yorgunluktan ayrı bittim... Öğleden sonra başka bir arkadaşım vardı... O da gitti ve biraz uzandım. Kendimi yeni topladım bir de sizlere bakayım dedim neler yapıyorsunuz.
Yeterim İnşallah hayırlı haberlerle bekliyoruz seni yarın buraya, unutma ki iyi düşün iyi olsun İnşallah...Kuzum ancak geldim Giz'immm.. Biraz yoruldum ama iyiyim .. İnşş yarın ederiz sohbet..kızlar daha bilgem teşvik etmedi neler yapıyor acaba ancak ilerleyen saatlerde gelir herhalde ben sohbet edemem benim yerime siz edin tamam mı
yorulmuştur şimdi birde vesait gerçi metro yakın olur
bakın ben akşam 8 kapıdan giriş hemen eller yıkanır üst degiştirilr yemek ocaga hemen yatak kaldırıkır ev silinir sonra tekrar mutfaga salatası çorbası sonra 9 a ogru eş gelir yemek hazırla ye sonra yıka sonra çay uzan dinlen hadi yatalım karıcıgım işte sabah maratonu yine :44::44::44:
Sende dinlen afiyet olsun ..merhaba kızlar malesef bende haberler kötüü emre bey kötü konuşmuş eşime bu sonuçlarla tek çare tese demiş onunla arıcaz demiş ama onlada bulamayabilirz demiş bunun tedavisi yok demiş eşim ısrar edincede vitamin yazmış bunları al kullan belki teseye faydası olur demiş aklım almıyor yaa fsh 17 sınır değeri 12 ayrıca geçen senede tam ameliyat oalacakken sperm bulunmuştu transferim bile yapılmıştı şimdi neden böyle anlamıyorum herkese birsürü ilaç veriyor sperm çıkışı için ama bize böyle kesin konuşması için ne var uıffff eşim çok üzgün direk karşımda senin çocuğun olmaz dedi diuyo çok üzülmüş ne diyeceğimi bilmiyorum bak dedim biz en kötüsünü bile yaşadk tedavide negatifide aldık daha kötü ne oalbilir dedim onu motive etmeye çalıştım ama başarılı oldummu bilmiyorum spora gitti şimdi yanlızım bende allahım sen büyüksün diyorum içimden başkada bişey gelmiyor elimden
Allah'tan umut kesilmez canım.. Yukarda yazdım ama bir kez daha yazayım proxeed plus'ı bi deneminizi tavsiye ederim..
ayysima arkadaşım ne kadar doğru bilmiyorum ama ikisini bir arada kullanmayın diyorlar .. Bende keçiboynuzu küründen sonra başlayacağım havuş kürüne ... L carnitine almıyorum ben proxeed'in içinde olduğu için o yüzden bende L arginine alacağım ..Sana tavsiyem e vitaminide alsın..
Sen şimdiden al köşeye koy .. Ovulasyon günlerini bilemeyiz ama kaç günde bir adet görüyorsun mesela 30 günde bir.. 30-14=16. gün ovulasyon günündür.. 14. gün yapmaya başla .. Silikte olsa çift çizgiyi gördüğün an 3 gün üst üste daha sonra gün aşırı ilişki..
Giz'im sağolsın arkadaşım canım benim..
Aktardan aldım işten gelirken , aktarımı değiştirdim , kurtlu çıkarsa bunuda değiştireceğim .. Arık işten gelirken karanlık olacak ama hava ama cuma pazarına gideceğim mecburen .. 3-4 kilo alırım baya bi gider..
Evet kuzummmm bugün ilk günümdü , gayet güzel geçti..
Benim içinde iyi oldu Elfidam kafam dağılır..
Şıkı şıkır giyinip giidyorum, 3 aydır eşofmanla gezmekten gınaa gelmişti :)
Güzel duaların içinde sağolasın ..
SİDELYAMMMMMM Doğum günün kutlu olsun.. Malesef ben en sona kaldım ama sen kabul et artık..
Yeni yaşın sana mutluluk, huzur bol aşk ve bebeğini getirsin inşşşşş rabbimin izni ile :)
Aruna sağolsın arkadaşım.. Ahhh şu tatiller hemencik bitiverir((
Eşimde kullanıyor proxeed il kutu 3 güne bitiyor 2. kutuya geçeceğiz oda bitince doğru doktora :))
Keçiboynuzu kürünüde hiç ihmal etmiyorum ..
İnşşş hepimiz emeklerimizin karşılığını görürüz..
Kuzummmm nerelerdesin ? Çok şükür uğradın meraktan çatladık ..napıyım canım aynı evde geçiyor işte vakit
ewet canım ceee dedim kaçtım nasılsınnn
sağol canımmm iyiyim
İyiyim Belginimmm bence ne olsun.. Canım geliyorsun ama muhabbetlere katıldığın yok hiç(
Ceylin çok teşekkür ederim..
İnşş hayırlı olur işim , inşşş bir faydam olur :)
Aşk meleğim eşinin değerlerini yükseltmek için kür kullanmıyor musun ?
O kadar azolu var ki proxeed kullanıyorlar.. Sende bir denesen keşke ..
En azından teseye gerek kalmayacak miktarda sperm sayısına ulaşılabilir..
Yeterimm rabbim yardımcınız olsun .. Merakla bekliyor olacağım sonuçları ve haberleri..
Green dinlen artık arkadaşım .. Bende bu tarz şeyleri defalarca yaşadığım için bilirim ne demek olduğunu :)
Kuzum ancak geldim Giz'immm.. Biraz yoruldum ama iyiyim .. İnşş yarın ederiz sohbet..
Sende dinlen afiyet olsun ..
Allah'tan umut kesilmez canım.. Yukarda yazdım ama bir kez daha yazayım proxeed plus'ı bi deneminizi tavsiye ederim..
canım inşşşşşş iyi haberler alırım
hoşgeldin gönülçelen.sen de yenisin herhelde ...benim gibi ..inşallah hepimiz bi gün bu dertten şifa buluruzzz.
kızlar emre bey eşime bazı vitaminler vermiş içeriğine baktım proxed plusun içindekilerden var
men's arginmax ve corax diye multivitamin 198 milyona geliyor bunlardan alıcaz şimdilik bakalım nasıl etki edecek
tatlım ben bölümleyerek aynı anda kullanmanın faydasını görmüştüm 30 milyonlardan 67 milyona çıkmıştık ama morfoloji düzelmedi sonra üç ay bırktım sadece proxeed kullandım hareketlilik arttı yeniden 30 lara düştü şimdi hem kürler hem de proxeed devam tatlım balla karışan ginseng ben kırmızı ginseng aldım bu kapsül günde 3 tane kullanılıyor biz ağır olmasın diye sadece akşamları 1 tane alıyoruz hormonları düzenliyor kadında da erkekete de hem de kanser önleyici ovulasyon kiti adet düzenine göre kullanılıyor cnm
yani bunları aynı zaman da kullanabiliriz,kırmızı ginsengi ballı karışım olarak mı kullanıyosunuz?birde şu ovulasyon kitini sormak istiyorum kızlar adetten ne zaman sonra almamaız gerekiyor?
nice mutlu huzurlu yıllara canımkızlar yazmayı unuttum bu gün benim DOĞUM GÜNÜMMM 32 yaşıma girdim. inş rabbim bu yaşımda mucizemi gönderir banaa...
tamam giz1978 hafta sonu bakarım oralara
iyi haberlerle gelirsin inş canım....kızlar mrhb bu gün misafirim vardı sabahtn bu yana
yorucu bir gündü giremedim nete
herkes iyidir umarım
yarın dr randevu aldım hem başkentte bir doç var ondan hemde balcalıdan bir prof tan ikisinde yaırına aldım ki eşimin şi yerinden sorunçıkartuyorlar
bakalım allah izin verirse gidip görüşüp ne yapacağımıza karar vereceğiz
allah büyük
canım bence fsh düşürmek için bir ilaçvardır...merhaba kızlar malesef bende haberler kötüü emre bey kötü konuşmuş eşime bu sonuçlarla tek çare tese demiş onunla arıcaz demiş ama onlada bulamayabilirz demiş bunun tedavisi yok demiş eşim ısrar edincede vitamin yazmış bunları al kullan belki teseye faydası olur demiş aklım almıyor yaa fsh 17 sınır değeri 12 ayrıca geçen senede tam ameliyat oalacakken sperm bulunmuştu transferim bile yapılmıştı şimdi neden böyle anlamıyorum herkese birsürü ilaç veriyor sperm çıkışı için ama bize böyle kesin konuşması için ne var uıffff eşim çok üzgün direk karşımda senin çocuğun olmaz dedi diuyo çok üzülmüş ne diyeceğimi bilmiyorum bak dedim biz en kötüsünü bile yaşadk tedavide negatifide aldık daha kötü ne oalbilir dedim onu motive etmeye çalıştım ama başarılı oldummu bilmiyorum spora gitti şimdi yanlızım bende allahım sen büyüksün diyorum içimden başkada bişey gelmiyor elimden
yetercim hadi inş güzel haberlerle gelirsin...
-eger periyodunuz26 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 9. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz27 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 10. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz28 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 11. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz29 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 12. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz30 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 13. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz31 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 14. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz32 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 15. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz33 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 16. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz34 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 17. günde testi kullanmaya başlayın.
-eger periyodunuz35 günse;Adet kanamanızın meydana geldigi günüde sayarak 18. günde testi kullanmaya başlayın.
(alıntı)
nice mutlu huzurlu yıllara canım
iyi haberlerle gelirsin inş canım....
canım bence fsh düşürmek için bir ilaçvardır...
iyice araştr bakalım....
birde kaan hocaya mail atıp durumunuzu anlat...inş sizede yardımcı olacaktır....
günaydın kızlar yetercim açmışın topiğin kapısını