Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım anneden allah razı olsun
ellerinden öp benim için hakını helal etsin

arkadaşlar hepinize merhaba. aranıza yeni katıldım. dertlerimiz aynı. inş. enkısa zamanda hepimiz mutlu sona ulaşırıs...

hoş geldin caım aramıza
aminnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayysima canım izmitli yok ama biz varız derdin nedir yardımcı olalım elimizden geldigi kadar bak ben araştırmacıyım söyle bakalım bu arada hg aramıza kardeşim
kendini anlatırmısın

teşekkürler iilgilendiğiniz için derdim hepiniz derdi canım işte , 6 yıl olacak evlendiğimiz ama işte çocuğumuz yoooooookkkkk.bir tüp bebek denedik ama,olmadı..bu yaz tekrar düşünüyoruz ama ben de bi yandan araştırıyorum.ve sizleri buldum bu arada...yazılarınızı okuyup bilgilerinizden faydalanıyorum kimseyi tanıadığımdan pek yazmıyorum...

hoşgeldin aramıza aysima burda hepimiz aynı dertten olduğumuz için aile gibiyiz nerden olduğumuz hiç önemli değil inşallah ikinci denemende hamişler arasına katılırsın bu arada bende ikinci dondurulmuş denememde hamileyim ama bu topikten ayrılamıyorum burdaki sıcaklık başka topikte yok bunuda belirtmeden geçmiyim

iyi geceler kızlar uyku tutmadı benide kaçtım geldim buraya nurcancım uyumadın mı sen daha bebişide uykusuzmu bırakıyorsuın şker

iyi geceler kızlar uyku tutmadı benide kaçtım geldim buraya nurcancım uyumadın mı sen daha bebişide uykusuzmu bırakıyorsuın şker

aşk meleğim ne uykusu valla yatak batıyo hiç kalmadan yattığım için düzenim bozuldu gün içinde arada uyuyorum böyle uyku tutmuyo sonra müziği açtım kulaklıkta son ses kızımla damara bağlıyoz sen neden uyumadın

biz 2.yılımızda denemiştik,yani bayağ oldu yıkılınca bidaha cesaret edemedim.bizim sorunuumuz sperm bozukluğu ve çoook az sayı.bu yüzden bu denemeyi idaha bi araştırarak yapmak istiyorum.emre bakırcıoğlu ile semra kahraman arasında kararsız kalıyorum.emre bey erkek sorununda daha mı iyi acaba...siz nerede tedavi olmuştunuz.RABBİM SENİN DE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH.BEN ARTIK BU SENE ÇOK BUNALDIM KAFAYI YİCEM YALNIZLIKTAN.ALLAH HAPİMİZİN YARDIMCISI OLSUNNN

canım bizimde sorun hemen hemen aynıydı 2 defa ameliyat olmasına rağmen düzelmedi ama sen neden ilk denemende umutsuzlaştın
ben izmirdeyim irenbe tüp bebek merkezinde tedavi oldum çok memnun kaldım...
amin canım allah bütün isteyenlere nasip etsin biraz daha umutlu ol bence burada neler atlatıp bebek sahibi olanlar hala umudunu kaybetmeden mücadele edenler var...
günaydın kızlarrrrrr
iyi pazarlarrrrr
günaydınnn yeterr topiğin kilidini açmışsın erkenden açıyon ondan çok bereketli oluyo topiğimiz....

günaydın nurcanım yeterim bilgem sidelyam gereenim aşk böcegim ceylin nazım arunum aysimam fadigim gönü çelenimiz papatyam unutttugum olursa kusura bakmasın

gönül çelen hg aramıza burda biz gerçekten bir aileyiz buu kimse unutmasın en umudumuzu kaybettigimiz anda burda teselli blduk burda seevindik

aysima canım peki eşin için ne kullandın yada kullanıyorsun en son ne zaman test yaptırdın eşine semra ve amre hoca hakkında iyi duyumlar almıştım ama araştırıyım
unutmadan ben araştırmayı severim olurda iişin olur bakamazsan söyle bana araştırırırm bakayım neler var gelirim

aysima canım biraz baktım sende araştır semra kahraman hakkında hep olumlu yazmışlar canım
emre beyde öyle ama emrebey erkek infertiletisinde süpermiş özellikle eşi azosp. olanlar bu yönde çok hastSI varmış karar senin
memorial hastaneside erkek infertletisi yönünden iyimiş sen araştır da yine

nasılsınız kızlar
bende birazdan bir akarbanın düğünü var oraya gidip
bir hayılı olsun diyeceğim aslında hiç içimden gelmiyor ama gitmessemde olmayack bir yer

evet nurcan harika bir gün var izmirde.ben de salıdan beri izmirdeyim .eşimi karda buzda bıraktım geldim .yarın çarşıya çıkacağız annemle biz de.sen nasılsın nasıl gidiyor bebişinle?sana özeniyorum biliyor musun sıkıntılarına ragmen bizden çok daha şanslısın bebişin karnında.sağlıkla gelsin yavrucuğun..

nasılsınız kızlar
bende birazdan bir akarbanın düğünü var oraya gidip
bir hayılı olsun diyeceğim aslında hiç içimden gelmiyor ama gitmessemde olmayack bir yer
iyi demek adet olmuş iyiyiz işte ohhh kız benim yerimede oyna niye gitmek istemiyon ben bayılırım düğünlere...

mona rosam sen izmirdemiydin canımm ohhh gez valla ben camı açtım yattığım yerden izliyom dışarıyı
allah sizlerede göstericek canım o günleri sabretmek en güzel ilaç canım benim

biraz geç kaldım ama napim ancak evin işini bitirebildim.gizim şekerim sanada kocaman güzaydın yeterim nurcan35 herkeze günaydınnnn...bu gün ankarada soguk ama güneşli bir gün var bende mutluyum bu yüzdennnn.yeni gelen arkadşlarımız olmuş hepsine hoşgeldin diyorum....bu arada gizcim ankarada merkezi bir yerde bana bir aktar tarif edebilirmisin şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…