- 16 Mayıs 2010
- 2.440
- 2
sakın böyle düşünme..cadı çenesi düşük bilgem kız gerçekte öyleysen iyi anlaşacagız dünür bile oluruz ben çok gevezeyim ama boş degilim tabi
nasıl metroyla gideceksin bakem yürüyeceksin o zaman metroya kadar
valla ben gerçekten azimliyim eşime kalsa huhuuuuuuu boş herşey dün gece mide agrısı oldu yine içme boşver diyor dedim içmemde bebek bebek diye tutturuyorsun
allahın gücüne gitmesin ama ben dayanamıyorum tüp bebekteki o ilaçlara strese eşime son şansı verecegim ailemle de konuşacagım bir kez daha tüp bebek olmazsa eger evlatlık kesin çünkü yaşım geldi onuda eşim kabul etmiyor gerisini düşünün artık
maddi yönden iyi olursak bir üçüncü ama yoksa yok bunaldım ya
tamam kafana cok takma ama boşverme de...
sen daha 32 yaşında değilmisin.. asla ümit kesme yaradandan..bol dua.. ve her ay yumurtlama zamanlarını dgeerlendir... RABBİM den hep iste.. bulaşık yıkarken ev süpürürken hep dua et..biliyorsan 1 ayetel kürsi oku.. fatiha oku-ihlas oku... ama dua et... ve ÇALIŞ :)) olacak eminim Gİzcim.. cok üzüldüm sne öyle yazınca...
demezsin biliyorum ama sana demesi kolay deme bana.. ben hala inanamıyrum hamile olduguma... ölüm hep şaka gibi,tuhaf gelir..şimdide içimde bir canlıolduugna inanmak şaka gibi geliyor... ve hala eşimin azospermiye cok yakın kalmış sperm sayısı ile ilgili problemleirn içinde görüyorum...
o yüzden hala cok cok iyi anblıyorum seni... ama pes etmek yok... Lütfenn :26:
SAğol Faidğim....elfida gözün aydın canım...
inş kalp atışlarınıda duyarsınız...
rabbim tamamına erdirsin...
bilgemcim ehliyeti artık aldı sayılırsın... hayırlı olsun canım...
bende yakın zamnda ehliyetimi aldım ama trafiye hiç çıkmadım...
trafiyi bırak ara sokaklarda bile kullanmadım...
istanbulda trafik işi de baya zor nasıl alışacağım bilmem...
Cok sağol iyi niyetli duaların için...
Tülin yaaa...aşkmeleği hayırlısıyla bunu da atlatırsınız inş canım..
çok geçmiş olsun..
önemsiz birşeymiş canınızı sıkmayın..
elfida bebeğini görmüşsün canım çok sevindim..
sağlıkla büyüsün pıtırcık..
zamanında annesinin kollarında olsun inş..
bilgem ehliyetinde işinde hayırlı olsun canım..
çalışmak iyi gelicektir eminim..
kazasız belasız kullan sende..
fadiğim sende iyisindir umarım..
yeterim geçmiş olsun canım..
neden msn acmıyon hiç.. buarayda giriyon-yazıyon - kaçıyon hemen.. (
yakalayamıyom ki seni hiç
en güzeli bu zatenn..valla kızlar ne kadar çalışırsam çalışıyım bilgisayarın başından kalmayınca aklında hep bebek
utanıyorum gerçi ama eskiden hep bebek diye beraberlik oluyordu şimdi yok aklımda inanın belkide kafamda tarih oldugu içn bilmiyorum ya
bilgem se işe bir gir maaşı al tamam yemek yeriz gelirim ben kızılayaye
yeterim nasılsın canım ya
nurcan sen ne durumdasın bakalım v ortamları düzeldimi moraller nasıl
unutmakkk...
ama ovülasyon testi ya da ateş ölçme ile yap takibini.. 3-5 gün onun için çalış...
gerisini keyfi, sen bilirsin yani
birazdan bişey yazıcam .. özellikle snein şu karmasalıgına..
şu alıntıları bi yazayımda :)))
az sonra---- birazdannn -----
melek kalpli kız seni..sidelya canım neden olmasın ama keki nasıl verecegiz sana haaaaaaaa
bilgem ve yakınız ama tanışmak nasip olmadı ben çalıştıgım için tesadüf işte bizim su bayimiz var oda bizim müşterimiz miş tesadüf evlerimiz de yakın saylır birbirne 10 dk yol
elfidam allah tamamına erdirsin şöyle bir büyüsün tam doguma yakın ilk hediyesi benden cinsiyeti belli olunca haber ver ona göre göndereyim dersin bak bu giz teyzenden diye ik kuzum vardı şimdi nurcanınki ve seninki 4 oldu canım hadi hayırlısı
aşk melegim onların ki kıskançlık gül geç
ikiz olursa birini sana verecektim dimi..
ama sneinki doğunca alırım benim veledi :)))
ben inanaıyorum doğacak senin bebek... vakti gelmedi daha ondan bu naz-bekletme...
biliyorum Green cim... ne cok mutlu olduugunu biliyorum ve anlıyorum inan...Ayy arkadaşım ne çok sevindim anlatamam. Yine üniversitede doktora gidiyorsun değil mi?
İnşallah pıt pıtları da duyarsın, kucağuna da alırsın canım benim, belki inanırsın belki inanmazsın ama gerçekten herkese çok sevindim bu topikte ama senin için ayrı sevindim. Ama bu sadece bana umut olduğun için değil ne bileyim farklı bir duygu...
sana da aynı doktorların bakacak olması buna en büyük neden..
umut doğuyor insana böyle durumlarda.. demek ki dr.lar iyi , ekip iyi diyorsun...
aMA ALLAH ın takdiri de cok önemli...
Sen şu kiloları hallet tedaviye kadar inşALLAH.... nisan gibi başlarsın sne tedaviye.. yaz başı snein halaylarını cekeriz burda RABBİM in izniyle...
ayhh.. hadi hayırlısı olsun... ne zaman belli olacakmış cekiliş sonucu Gİzcim?arkadaşlar şimdi ablam aradı haber verdi ankaraa akay tüp bebek merkezi çekilişle bedava tüp bebek kampanyası varmış araştırın bilgisi olan varmı tel numarasında randevu alacagız herhalde arayıp bilgi alacagım bende
merkez nasıl , başarı oranı ne.. bunlarıda arastır mutlak
evet evet.. keisnlikle önce sağlık arkadşaım...günaydın kızlar allah hepinizden razı olsun hepimniz ne güzel yorumlar yazmışsınız rabbim cümlemize sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
ceylincim biz şimdilik sadece emre beye gidiyoruzz bahçecide gittik yerine bize yakın olduğu için çok iyi bi doktor çok memnunuz kendisinde tüp için daha karar vermedik önce eşimin sağlığını bi düzeltelimde baklım hayırlısı
kızarsın belkim de.. yaşın da küçük sayılır bizlere göre.. bebekten ziyade diğer sağlık probnlemleri hallolmalı ki kafanız rahat başlayın tedaviye hayırlısı ile