- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
vardı vardıraminnnnnnnnnnnnnnnn canım bu ara çalışma çok zaten bebekle alakası yokma neyse
Bebekle alalkası
Yaaaaaaaaaaaaa bak hadiiiii kız hamişim yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vardı vardıraminnnnnnnnnnnnnnnn canım bu ara çalışma çok zaten bebekle alakası yokma neyse
güzelim bizdeki sorun zaten döllenme oda mümkün olurmu bilmem ama içim kıpır kıpır hayırlısı ama ne yapalım ben 2011 hamile olmak istiyorum inşallah
ben kaçar canım akşamcılar gelir sohbete byyyyyyy
[ı]kızlar kaynatıyorsunuz maşallah..
Benim hiç çalışmam yok hala ..
Kırmızılar gidip geri geliyor anlamadım gitti..
Dr 15 gün sürer 20 gün kanamasız geçer sonra adetin başlar dedi..
Benim yarın 15 gün olacak kürtaj olalı, bayağı azaldı bakalım kaç gün sonra geçecek..
Ben bu doğal yolla hamileliğe iyice yoğunlaştım şu ilk ay bi geçse ilk adetimi bi görsem ovulasyon kiti alacağım artık sıkı takip edeceğim ovulasyon günlerini..
Inşş rabbim yardımcımız olur, hiç ummadığımız anda gelir yavruşlarımız :)[/ı]
aşkmeleği hayırlısıyla bunu da atlatırsınız inş canım..
çok geçmiş olsun..
önemsiz birşeymiş canınızı sıkmayın..
elfida bebeğini görmüşsün canım çok sevindim..
sağlıkla büyüsün pıtırcık..
zamanında annesinin kollarında olsun inş..
bilgem ehliyetinde işinde hayırlı olsun canım..
çalışmak iyi gelicektir eminim..
kazasız belasız kullan sende..
fadiğim sende iyisindir umarım..
yeterim geçmiş olsun canım..
İnşş Yeterim.. Valla kafamı artık bebek işine yoğunlaştırmayacağım , sitres oldukça bu iş olmaz..bebğim süprizzzzzz bir hamiş bekliyoruz bak elini çabuk tut bu kadar yoğunlaşmışken sen yap süprizi hadi bakimmmmmmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Fadik sağolsın arkadaşım .. Ankara'da araba kullanmak daha kolay İstanbul'a göre.. Çünkü biraz daha düzenli malum bu yolları devlet erkanıda kullanıyor çünkü.. O yüzden ben otomatik vites bir araba ile başlayacağım .. Zaten bir anneme bir ablama gidiyorum .. Ama normal vites kullanmaya cesaretim yok hiç çünkü hep yokuş ((( Birde acemilik var işte :) İnşş sende kullana kullana alışacaksın.. O kadar insan öyle alışıyor...elfida gözün aydın canım...
inş kalp atışlarınıda duyarsınız...
rabbim tamamına erdirsin...
bilgemcim ehliyeti artık aldı sayılırsın... hayırlı olsun canım...
bende yakın zamnda ehliyetimi aldım ama trafiye hiç çıkmadım...
trafiyi bırak ara sokaklarda bile kullanmadım...
istanbulda trafik işi de baya zor nasıl alışacağım bilmem...
Ceylin'mm inşşşş en büyük mutluluğum yavrumun gelmesi elbette.. Sağolsın , inşş hepimiz bu güzel haberleri alırızda hep birlikte kutlarız.. Tüp bebeğe başlıyacaksın sanırım araştırma yapıyorsun inşşşş hayırlısı ile gelir kuzularımız.. Bende 1 yı süre verdim kendime eşimle öyle konuştuk doğal yollardan deneyeceğiz ilaçlar kürler vs vs.. hala olmuyorsa 1 yılın sonunda artık 2. tüp bebeğe geçeceğim ama çok sıkı araştıracağım Ceylin ve genetik test kesinlikle yaptıracağım bu kez embriyolara.. Ama inşşş hiçbirimiz için gerek kalmaz..bilgemcim ehliyetin hayırlı olsun canım
ayrıca yeni işinde hayırlı olsun ayy senin ne çok şey varmış kutlanacak şeyin :119:
hadi bakem şu günleri bi takibe al ilaçlar kürler başka bir kutlamada yapalım burada
aşk meleği kistin kötü birşey olmadığına sevindim
siz nerede başladınız umuttamı, drunuz emre beymi,
peki nasıl memnun kaldınızmı bizde onu düşünüyoruzda:44:
elfida gözün aydın canım inşallah pıt pıtlarda duyacaksınız
ayrıca biz bebiş kesesi ancak böyle güzel anlatılır
rabbim bizlrede nasip eder inşallah
Aruna sağolsın arkadaşım, inşş darısı tüm isteyenlere ..gizcim yap süprizini ayağını sürt arkandan hepimiz gelelim:)))
bilgemcim yeni işin hayırlı olsun cnm
Arkadaşım başlayacağın tedavi şimdiden hayırlı olsun .. Ben Ankara'dayım oraları pek bilmem ama Emre Bey'in namını çok duydum bu topiklerde..iyi geceler arkadaşlar nasılsınız.galiba bu kış günleri insana daha bi zor geliyo,yalnızlık...biz nisan gibi düşünüyoruz tedavi ancak ben emre beyle,semra kahraman arasında kararsız kaldım.spermlerimiz kalitesiz ve çoook az olduğundan emre bey daha mı iyi olur acaba diyorum..bana yardımcı olursanız sevinirim.hepimiz inşallah bi gün bu yalnızlık tan kurtulur,da evlerimiz çocuk sesi ile dolar...
Tuliny sağolsın , inşş hayırlısı ile ufak ufak başlayacğım .. Rabbim herkesi korusun kazadan beladan ..aşkmeleği hayırlısıyla bunu da atlatırsınız inş canım..
çok geçmiş olsun..
önemsiz birşeymiş canınızı sıkmayın..
elfida bebeğini görmüşsün canım çok sevindim..
sağlıkla büyüsün pıtırcık..
zamanında annesinin kollarında olsun inş..
bilgem ehliyetinde işinde hayırlı olsun canım..
çalışmak iyi gelicektir eminim..
kazasız belasız kullan sende..
fadiğim sende iyisindir umarım..
yeterim geçmiş olsun canım..
iyi hafta sonları inş hepinizedeee. inş güzel geçer hepimizinde.bu arada gizcim görüşürüz inş neden görüşmeyelim ya bilgemle beraber süper olur.
günaydınnnn yeterimmm...günaydın calar
iyi hafta sonları
sanada iyi hafta sonları canımmmiyi hafta sonları inş hepinizedeee. inş güzel geçer hepimizinde.bu arada gizcim görüşürüz inş neden görüşmeyelim ya bilgemle beraber süper olur.
günaydınnnnGünaydın kızlarrr...
giz m noldu neden gerginsin rahat ol biraz kendine zarar verirsingünaydınlar kızlar sabah sabah sinir küpüyüm ya eşim işe çıkacak adamın biri tutttu sohbete bizimkide bayılır zaten çene olsunda
herşeye sıkılır oldum bende kendi tesellimi de kendim veriyorum valla
günaydınnn selam söyle bizden ailene izmirdede hava süper dışarı çıkıp gezesim var ama çıkamıyorumKızlar Günaydınnn...
Bugün Ankara'da maşallah güzel bri hava var..
Bende bugün yokum.. Annem ile ablamlara gideceğiz..
Ablamın kızı bitanecik pıtırcığım Ela'mıda göreceğim....
Kadın kadına muhabbet yapıciiiiiiiiizzzzz...
Akşam gelince katılırım tekrar ...
Söz verdim pıtırcığımıda özledim o yüzden gitmem gerek...
Kendinize dikkat edin canlarımmmmmmmmmmmmmm :))
cadı çenesi düşük bilgem kız gerçekte öyleysen iyi anlaşacagız dünür bile oluruz ben çok gevezeyim ama boş degilim tabi
nasıl metroyla gideceksin bakem yürüyeceksin o zaman metroya kadar
valla ben gerçekten azimliyim eşime kalsa huhuuuuuuu boş herşey dün gece mide agrısı oldu yine içme boşver diyor dedim içmemde bebek bebek diye tutturuyorsun
allahın gücüne gitmesin ama ben dayanamıyorum tüp bebekteki o ilaçlara strese eşime son şansı verecegim ailemle de konuşacagım bir kez daha tüp bebek olmazsa eger evlatlık kesin çünkü yaşım geldi onuda eşim kabul etmiyor gerisini düşünün artık
maddi yönden iyi olursak bir üçüncü ama yoksa yok bunaldım ya