Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar efendim of ya başaka siteleri gezdim yoruldum vala sevinen varmı diye baktım
yeterim maşallah hiç bırakmıyor burayı
nurcanı sıcak tut kendinide üşütme oldumu
aşk melegi bilgem yok ortada malum bilgem tıkınmaya gitti şimdi ne pastalar börekler yyordur

kzlar mide ekşimesi agrısı çok bende ya ilaçtanmı acaba dhea corasprin folbiol apokobal mide delinecek valla

ilaçları sütle içmeyi denedinmi gizm biraz daha hafifletir bende aynıyım valla kasılma önleyici var bi tane öldürüyo beni bu sütle içtimmi biraz azalıyo midelerden olcaz bu gidişle ecza deposu gibi olduk

iyi akşamlar efendim of ya başaka siteleri gezdim yoruldum vala sevinen varmı diye baktım
aşk melegi bilgem yok ortada malum bilgem tıkınmaya gitti şimdi ne pastalar börekler yyordur

kuzum ne yapayım evdeyim (eşim her gün olmadığı için )eeeeeee tv bir şey yok izleyecek bende burda takılıyorum :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
kzlar mide ekşimesi agrısı çok bende ya ilaçtanmı acaba dhea corasprin folbiol apokobal mide delinecek valla

yeterim cumartesi günü 13 de çıkıyorum işten....pinkim hoşgeldin nasılsın.....gizim geçmiş olsun canım
canım yaaadinlenmeyedaha fazla vaktin olur :KK66::KK66::KK66::KK66:
:KK71: gelirim canım ya öyle geziyorum okuyorum çıkıyorum pek yazma fırsatım olmuyor hamile kalanlar ayrılıyomu yine.. geliyolarmı yoksa arada unutmayalım birbirimizi dimi cnm gelmeye çalışıcam canım öpüyorum çok çok :KK71:

pnkim evet geliyorlar annelerimizde arada zaten çok vakitleriyok kendi topiklerine bile çok giremiyolar :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:yüzünden

ama gel yaz özletme kendini haber ver arada kız:KK34::KK34::KK34::KK34:

ilaçları sütle içmeyi denedinmi gizm biraz daha hafifletir bende aynıyım valla kasılma önleyici var bi tane öldürüyo beni bu sütle içtimmi biraz azalıyo midelerden olcaz bu gidişle ecza deposu gibi olduk

bebişi bunları bende içiyorum ama midemde sorun olmuyor
süt ilacın etkisni azaltır kızlar bunu göz önünde bulundurun

Son düzenleme:
bu ay zaten dr gidcegim o zaman sorayım bakalım ne diyecek ya yanma çok geceleri uykumdan uyandırıyor annemde mide ilacıyla iç diyor ama sabredecegim aysonuna kadar ilacı içiyorum bir de ters eki yapmasın ezan okuyor duysum feryadımızı allahm

bu ay zaten dr gidcegim o zaman sorayım bakalım ne diyecek ya yanma çok geceleri uykumdan uyandırıyor annemde mide ilacıyla iç diyor ama sabredecegim aysonuna kadar ilacı içiyorum bir de ters eki yapmasın ezan okuyor duysum feryadımızı allahm
canım kendi dr birşeyer yazar ama bir dahiliye dr gitsen onlarda veriler birşey ler
valla gelince haber ver birgün önceden konuşup buluşalım ne güzel olur valla

geçen gün eşim dediki hayatım seni ank giderken arakadaşın sidlyaya bırakayım dedi
oraya gelince sizide görürüm :KK19::KK19:
şu eşimin rahatsızlığı çözülsünde hayırlısla

Son düzenleme:

selam kızlar eskilerden kimler var acaba herkese selamlar sevgiler girince buraya bakmadan edemedim ne muhabbetler olurdu burda özlemişim galiba yine öyledir belki bir göz atarım.. dualar süperdi okudum hepsini kabul olur hepimizinkiler inşşş iyi akşamlar hepinize:KK71:

hoşgeldin pinkim...
öptüm kocaman:KK16:

Son düzenleme:
yeterim süper olur ya gizcimle bilgemle beraber süper dörtlü oluruz valla heyttt kim tutar bizi o zaman

Kızlar iyi akşamlar ..
Maşallah ne muhabbet etmişsiniz oku oku bitiremedim ..
Ancak bitti, nihayet yazıyorum ..

cadı çenesi düşük bilgem kız gerçekte öyleysen iyi anlaşacagız dünür bile oluruz ben çok gevezeyim ama boş degilim tabi
nasıl metroyla gideceksin bakem yürüyeceksin o zaman metroya kadar

valla ben gerçekten azimliyim eşime kalsa huhuuuuuuu boş herşey dün gece mide agrısı oldu yine içme boşver diyor dedim içmemde bebek bebek diye tutturuyorsun
allahın gücüne gitmesin ama ben dayanamıyorum tüp bebekteki o ilaçlara strese eşime son şansı verecegim ailemle de konuşacagım bir kez daha tüp bebek olmazsa eger evlatlık kesin çünkü yaşım geldi onuda eşim kabul etmiyor gerisini düşünün artık

maddi yönden iyi olursak bir üçüncü ama yoksa yok bunaldım ya
Kuzum sende aynı benim kafadansın .. Yada ben senin kafadanım.. Herneyse :)
Bende soğuk bir insan değilim konuşmayı muhabbet etmeyi çok severim..
Metroya yürüyorum yakın 100 metre falan ..
Evlatlık en son aşama benim içinde .. Maddi ve özellikle manevi olarak artık çok yıprandığımızı anladığım an onu düşünürüm eşimde sıcak bakıyor... Hatta benim hayalim hep bir tanesi benim bir tanesi yuvadan olsun ama kısmet işte .. O yavrucaklar anasız biz evlatsız aslında birbirimizi bütünlüyoruz .. Rabbim hayırlısını nasip etsin..
bilgem ben o zaman baharı iple çekiyorum şeker :KK28: :KK28: :KK28: :KK28: :KK28: giz1978 tatlım neden öyle karamsarsın sabret rabbim nasip edecek inş bir gün hepimize..
bilgem ne güzel ya bende annemii özledimmm....
nurcan35 nasılsınız canım bir problem yok inş....
Bende annemi çok göremiyorum Sidelya ama Ankara'da olduğunu bilmek bile harika..
İnşş yaza az kaldı .. Yeterimde gelicek inşş, bizi tutabilene aşk olsun artıkın :))
yok elfidacım niye kzııyım doğru diyorsun yaşım küçük ama eşimden dolayı kaybetcek zamanım yok şimdilik bakalım belki kisti ve fshı düşürürsek şansımız daha fa artar
kızlar birde baharda hani ağaçlar çicek açarya evren yeni bi doğuşuma girer en verimli zaman ozamanmış derler inşalalh hepimiz ozamana kalmadan hamiş kalırız
Canım ne güzel düşünüyorsun .. Bahar umut demek, bizim içimzidede hiç eksik olmasın umutlar ..
kızlar oooooooo sayfalar ilerlemiş
nasılsınız bakalım bigem annesine gidecekmiş güle güle
sidelyam çalışıyor kolay gelsin
aşkmeleğim canım geçecek inşş bu sıkıntılarımız
gizi kuzum sende çalışıyorsun sanada kolay geisin
elfidan evet yaaaa ne güzel ha-miş haberiydi öyle 12 yıl olmuş
greendreams tülişim gelmiş hoş gelmişler
kızlar benimd başım ağrıdı
yaaa strestan biliyorum
Yeterim maşallah kısa ve öz hepimize yazmışsın bişeyler :)
Canım arkadaşım hiç kimseyide ihmal etmez benim Yeterimmmmmmmm...
canlarım saolun iyi dilekleriniz için ama inanın bebegi kafaya takmıyorum onla alakası yok bu arala herşey ters gidiyor diyorum bebek olsa herşey düzelir onun için mücadele ederim ama oda olmayınca yıkılıyor insan
benim durumum çok farklı kimse kimsenin ne yaşadıgını bilemezki çok degil beni tekrar yaşama baglıyacak bebek bebk bebek ya sıhhatli saglıklı bir bebek bakmayın dışardan neşeli eglenceli görünürüm ama içim i görseniz aman allahım dersiniz yine yıkılmadım hayattayım tek tesellim annem ve babam
Giz'imin canı sıkılmış bugün benide çok üzdü.. Neşeli güleç arkadaşıma hiç yaşılmaz üzüntü..
Ama biliyorum ki o güçlü ve iradeli veee hiç bir zaman pes etmeyecek..
Mücadeleyi en çok verenlerden biri sensin bu topikte :)
Hayatta herşey bebek değil ki, önce sağlık ... Rabbim ne imtihanlar veriyor insanlara , beterinden korusun..
Gizcim kendini üzme desek de boş senin için biliyorum, ama umut her zaman olmalı arkadaşım. Annem babam demişsin... Ben babamı da kaybettim ve onu kaybettikten sonra bebeğim olsun istedim ve şimdi babamın öldüğü hastahanede bir can arıyorum. Ve bir senedir onun ölümünün ardındanneler yaşadım, ne facialar anlatılır gibi değil. Kendine , eşine, annene ve babana sımsıkı sarıl. Giden geri gelmiyor. Şimdi güzel zamanlarının keyfini çıkarmaya çalış... Seni seviyoruzz hiç unutma canım.
Green baban için üzüldüm başın sağolsun ..
Mücadeleni takdir ettim ve aklıma ne geldi biliyor musun .. Bir can ölür bir can doğar bence sen babanı kaybettiğin yerde yavruna kavuşacaksın.. Güneş bir yerde batarken başka yerde doğar .. Babanla güneşin batmış, bebeğinle doğacak.. Belki kader seni oraya bilerek gönderdi..
Allah büyük.. Bende ablam 3 yıl önce doğum yaptığında hastaneyi çok beğenmiştim .. Bir gece yatmıştı.. Bende doğumumu burda yapacağım dedim .. Evet kısmet oldu orada bir gecede ben yattım ablamın güneşinin doğdu hastanede benim güneşim battı, bebeğimi orada kaybettim..
Kader böyle birşey işte canım arkadaşım ..

Tıkındım geldim ohhhh yarasın :)
kız ne teşekürü:KK17::KK17::KK17::KK17:
kuzum yaz gelsinnnnnnnnnnnn:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:
sana geleceğim allah izin verise gizle bilgemide göreceğimmmmmmmmmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
Ohhh sefalar olsun ..İnşş Yeterim herşeyden çok isterim gelmeni :)
yeterim süper olur ya gizcimle bilgemle beraber süper dörtlü oluruz valla heyttt kim tutar bizi o zaman

Kimseeeeeeeee :)

Kızlar iyi akşamlar ..
Maşallah ne muhabbet etmişsiniz oku oku bitiremedim ..
Ancak bitti, nihayet yazıyorum ..

Kuzum sende aynı benim kafadansın .. Yada ben senin kafadanım.. Herneyse :)
Bende soğuk bir insan değilim konuşmayı muhabbet etmeyi çok severim..
Metroya yürüyorum yakın 100 metre falan ..
Evlatlık en son aşama benim içinde .. Maddi ve özellikle manevi olarak artık çok yıprandığımızı anladığım an onu düşünürüm eşimde sıcak bakıyor... Hatta benim hayalim hep bir tanesi benim bir tanesi yuvadan olsun ama kısmet işte .. O yavrucaklar anasız biz evlatsız aslında birbirimizi bütünlüyoruz .. Rabbim hayırlısını nasip etsin..

Bende annemi çok göremiyorum Sidelya ama Ankara'da olduğunu bilmek bile harika..
İnşş yaza az kaldı .. Yeterimde gelicek inşş, bizi tutabilene aşk olsun artıkın :))

Canım ne güzel düşünüyorsun .. Bahar umut demek, bizim içimzidede hiç eksik olmasın umutlar ..
Yeterim maşallah kısa ve öz hepimize yazmışsın bişeyler :)
Canım arkadaşım hiç kimseyide ihmal etmez benim Yeterimmmmmmmm...

Giz'imin canı sıkılmış bugün benide çok üzdü.. Neşeli güleç arkadaşıma hiç yaşılmaz üzüntü..
Ama biliyorum ki o güçlü ve iradeli veee hiç bir zaman pes etmeyecek..
Mücadeleyi en çok verenlerden biri sensin bu topikte :)
Hayatta herşey bebek değil ki, önce sağlık ... Rabbim ne imtihanlar veriyor insanlara , beterinden korusun..

Green baban için üzüldüm başın sağolsun ..
Mücadeleni takdir ettim ve aklıma ne geldi biliyor musun .. Bir can ölür bir can doğar bence sen babanı kaybettiğin yerde yavruna kavuşacaksın.. Güneş bir yerde batarken başka yerde doğar .. Babanla güneşin batmış, bebeğinle doğacak.. Belki kader seni oraya bilerek gönderdi..
Allah büyük.. Bende ablam 3 yıl önce doğum yaptığında hastaneyi çok beğenmiştim .. Bir gece yatmıştı.. Bende doğumumu burda yapacağım dedim .. Evet kısmet oldu orada bir gecede ben yattım ablamın güneşinin doğdu hastanede benim güneşim battı, bebeğimi orada kaybettim..
Kader böyle birşey işte canım arkadaşım ..

Tıkındım geldim ohhhh yarasın :)
Ohhh sefalar olsun ..İnşş Yeterim herşeyden çok isterim gelmeni :)

Kimseeeeeeeee :)

biraz havalar ısınsında inşşşşş
aklımda öyle bir şeyler var bakalım :KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
greendreams cnm başiın sağolsun
Bugün bende annemle ananemle minik yiğenimleydim
kızlar bugün kurmızı ginseng aldım 200 tablet 140 lira uygun mu bana pahalı geldi de
ananeme sizleri anlattım hepinize dua okudu:)

arkadaşlar hepinize merhaba. aranıza yeni katıldım. dertlerimiz aynı. inş. enkısa zamanda hepimiz mutlu sona ulaşırıs...

X