Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
karamsarım o ayrı da aileme fazla belli etmem ama anlarlar sanki dünya battı altında kaldım
kafamda sürekli bir düşünce onu çözmeye çalışırım yorulurum halbuki o sorun çözülmüş kendime ettigimle kalıyorum panik var bende birde aile sevgisi çok ya onlara laf söz gelmesin diye herşeyi yutarım suçu üstüme alırım ailemin en degerlisiyim ama kıskanın hemi çatlayın :KK66:

evet yaaaaa bende kendi kendimi yer bitiririm yaaaaaa
hiç sevmiyorum bu huyumu yaaaaaa

Yaşı küçük kendi hepimizden Olgun Fadik :KK16:

Tülin nerelerde Fadikcim yaa..
keseyide göreyim ona ısrar edicem 2. tüp bebek denemesini benim hastanede yaptırsın diye..
kız benim yaşım mı küçük?
tam 30 oldum be yaa...

tülin çalışıyor canım...
o yüzden eskisi gibi gelemiyor...

çok fenayım çokannecigim ve baba hep eve gittigimde evin neşesi geldi derler çünkü gergin ortamı biranda yumuşatırdım
içim kanaglasada gülerim valla ne yapayım yapım işte şekerim
ben tam tersiyim canım...yüzüm çok güleç değil...
hatta beni tanımayanlar hakkımda iyi düşünmezler...

kızlar nasılsınız??
gecmişe bakmadan yeni haberleri söyleyeyim dedim...
benmm sizer verdiğim deger özel bi merkezde yapmş kan tahlili degeriydi..
dün hastaneme gittim... deger diger arkadaşlara göre cok yüksek ama dr. kötü bişey söylemedi..
keseyi bekleyelim görelim önce dedi...
cuma keseyi görmeye gidicem bi aksilik olmazsa inş.
keseyi görmeyede birşey kalmamış canım...
inş görürsünüz...

fadigim yarısı kendi yarısı burcunun özelligi ne kdar dogru bak bakalım
oglak kadını kökenine baglıdır katı bir görünüm sergileselerde çok ılımlı dırlar
bulundukları ortama disiplin getirirler
biraz elleri maddi yönden sıkıdır
paylaşmayı sevmeir zler ve ilişlilerd bencillerd
toprak gurubu
riski sevmezlerve yönlendirmeyi insanlara yön vermeyi severler
birtek altını çizdiyim uymuyor...
teşekkürler canım:KK16:

bu topigin en yaşlısı benim herhalde tahmin edeyim fadik hariç o söyledi bilgemde
fadik: 30
bilgem:22
yeter:31
elfida:.26
su :25
aşkmelegi:27
nurcan:30
sidelya :28
green:26
ben kaçar arkadaşlar iyi akşamlar kociş geldi byyyyyyyyyyyyyyyyy

bu topigin en yaşlısı benim herhalde tahmin edeyim fadik hariç o söyledi bilgemde

fadikk ben seni Tülinle mi karıtırım ben seni 24-25 falan sanıyom ya...
Giz ciiimmm :KK16:
ruhum cocuk haklısın ama ben 31 :KK53: :KK53: :KK53:

Kardelenciimm.... Cumayı iple cekelim bakalım.. o gün belliolur di mi...
ama ikiz olması için deger daha yüksek olmalı araştırmalarıma göre...

kız ben 35 oldum

fadikk ben seni Tülinle mi karıtırım ben seni 24-25 falan sanıyom ya...
Giz ciiimmm :KK16:
ruhum cocuk haklısın ama ben 31 :KK53: :KK53: :KK53:

Kardelenciimm.... Cumayı iple cekelim bakalım.. o gün belliolur di mi...
ama ikiz olması için deger daha yüksek olmalı araştırmalarıma göre...

du bakalım,bekliyos helecanla,olsunda,tek de olsa razıyız,ama inşallah çifttir,beklemelerinin sonucunu alırsın,hem kalabalık bi aile olursunuz tayininiz çıkınca:emir_bebek::emir_bebek:

forum takipteydim,senin yasdığını görünce,dalim mevzuya didim hemen:KK1:
hoşgeldin kardelncim..
ilk toppiğim benim burası..
telaşla ögrenmiştim bu topiği, naapcaz nettcez eyvah vah tüh aşamalarında..
cok y ardımcı oldular bana sağolsunlarr :KK16:
o zamanın gönülü yardımcıları pek girmiyo artık ama Fadikçiim temsilen burda sağolsun :KK16:
TÜlinide özledim ben amaaa.... msn den başının etini yiyordum onunda böylemi şöylemi diye :)))

evet kardelen var elfidam dan sonra araştırdım tek yumurtanın bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali varmış canım
zor ihtimalll cok zorrr :44:

hoşgeldin kardelncim..
ilk toppiğim benim burası..
telaşla ögrenmiştim bu topiği, naapcaz nettcez eyvah vah tüh aşamalarında..
cok y ardımcı oldular bana sağolsunlarr :KK16:
o zamanın gönülü yardımcıları pek girmiyo artık ama Fadikçiim temsilen burda sağolsun :KK16:
TÜlinide özledim ben amaaa.... msn den başının etini yiyordum onunda böylemi şöylemi diye :)))

zor ihtimalll cok zorrr :44:
ilk topicler vazgeçilmez oluyo,yeni gelin olduğunda insana destek olan ev sahibi gibi oluyo ordaki arkadaşlar:KK1:
verdiğim örnek komik olmuş olabilir ama,ben gurbete gelin olunca,ev sahibem çok annelik etti sağolsun.
ya sen onu bunu bırakta,bi kendini göstermedin yaaa,şişko olmadan bi kendini gösterseydin nasıl olardı?

ilk topicler vazgeçilmez oluyo,yeni gelin olduğunda insana destek olan ev sahibi gibi oluyo ordaki arkadaşlar:KK1:
verdiğim örnek komik olmuş olabilir ama,ben gurbete gelin olunca,ev sahibem çok annelik etti sağolsun.
ya sen onu bunu bırakta,bi kendini göstermedin yaaa,şişko olmadan bi kendini gösterseydin nasıl olardı?
tosbagaya söz verdim Kardelen..
telefen numarası,gercek isim,fotograf... vs yok diye..
değilse izin vermezmiş buraya girmeme... cok giiryom diye huylandıgında almışıt, öncesinde koymusrum foto ama sen görmedin mi beni.. ben gördüm dü senii... sen karışıtırıyon bence görüdn beni sen

tosbagaya söz verdim Kardelen..
telefen numarası,gercek isim,fotograf... vs yok diye..
değilse izin vermezmiş buraya girmeme... cok giiryom diye huylandıgında almışıt, öncesinde koymusrum foto ama sen görmedin mi beni.. ben gördüm dü senii... sen karışıtırıyon bence görüdn beni sen

yok yaaa,ben leylayı,bide çılgını görebildimidi,he bide kader i gördüm,o kadar.
neyse,tosbaaaaaa öyle dediyse,boynumuz kıldan ince.:KK43:

yok yaaa,ben leylayı,bide çılgını görebildimidi,he bide kader i gördüm,o kadar.
neyse,tosbaaaaaa öyle dediyse,boynumuz kıldan ince.:KK43:

kızlar yaaaaaaaaa bu erlkler var yaaaaaa
BENİMKİ GEÇEN GÜN NETTE GİRDİM DİYE KIZDI TAMAMI
BENDE KAPATTIM (BİLİYORSUNUZ EŞM VARKEN GİRMEMEYE DİKAT EDERİM ONA ZAMAN AYIRIRIM )
BİRAZ ODURDUK
CANIM DEDİM BEN BİRAZ DUA OKUYAYIM SONRA 2 SAAT DUA OKUDUM ÇITIÇIKMADI
BUNLAR NET DÜŞMANI YAAAAAAAAAA:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bilgemcim çok şükür herşey yolunda:KK16:
hadi bundan sonra bol bol çalışmalar:KK34:
kolay gelsin:KK34:

kızlar benim burcum oğlak...
hele analtın bakayım ben nasıl biriyim
:
Fadiğim sağolasın ..
İnşş bundan sonrası bizim için daha güzel gider, elimden geleni yapıyorum gerisi Rabbime kalmış..
sidelyayı unutunuz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
elfida o şimdi böcükle haşıneşir oluyorrrrrrrrrrrrrrrrr:KK1::KK1::KK1::KK1:
Yaaa bu hatayı nasıl yaptık.. Ama sevdiğini uzakta arama yakında ara demişler .. Sidelya taa kalbimizde ya göremedik :)) Sidelyammmm affet nolur :)
listemiz güzelmiş:)inşallah tüm isimler hamişler listesine girer
Aminnnnn inşş hep beraber arkadaşım..
kızlar nasılsınız??
gecmişe bakmadan yeni haberleri söyleyeyim dedim...
benmm sizer verdiğim deger özel bi merkezde yapmş kan tahlili degeriydi..
dün hastaneme gittim... deger diger arkadaşlara göre cok yüksek ama dr. kötü bişey söylemedi..
keseyi bekleyelim görelim önce dedi...
cuma keseyi görmeye gidicem bi aksilik olmazsa inş.
Hadi Elfidam cuma güzel haberler ver bize inşş...
Ben içimden geleni söylüyorum herşey yolunda bence :)
canım ben de akrep burcuyum.
sen bu arısütü bal poleni 1/2 kg kaça alıyorsun.?
ve nerden aldın
Ben karışım yaptırtıyorum ..
Yarım kilo kavanızda bal alıyorum aktara götürüyorum onu.. Oda üztünden biraz alıp 50 gr arı stütü birazda polen koyup karıştırıyor .. 50 gr 20 lira arkadaşım ordan hesapla .. biraz pahalı..
aman allahım sidelyayı unutmuşusz bilgem dur bir yag yakayımda kendimi affettireyim
sidelya dünyalar tatlısı çok seker baldanda tatlı sıcak bölgelri bırakıp gizin ve bilgem kucagına koşan yaramaz bir yaratık iyiki geldin kardeşim oh be hallettim

elfidam hg din güzel haberler maşşallah teyzesi sevsin onu iyi bak yegene ona göre
fadigim oglak mısın dur seni tanıdıgım kadarıyla yazacagım ufak birişim var
Yaptığımız hatayı gördün mü Giz sidelyamızı unuttuk ..
fadigim yarısı kendi yarısı burcunun özelligi ne kdar dogru bak bakalım
oglak kadını kökenine baglıdır katı bir görünüm sergileselerde çok ılımlı dırlar
bulundukları ortama disiplin getirirler
biraz elleri maddi yönden sıkıdır
paylaşmayı sevmezler ve ilişlilerd bencillerdir
toprak gurubu
riski sevmezlerve yönlendirmeyi insanlara yön vermeyi severler
Paylaşmayı sevmezler ile başlayan satır hariç ...
Fadiğin böyle bir huyu yok.. :))))
evet kardelen var elfidam dan sonra araştırdım tek yumurtanın bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali varmış canım
Annem doğal yolla gebe kalmış ama ben tek yumurta ikiziyim bölünmüş ikiz olmuşusz..
Neden tüp bebektede olmasın ikiside bebek sonuçta :)

Ahhh yaşlanmışım 22 taaaa ne zamandı ben artık 23 oldum :))))))
Kendi yaşınıda yazmamış , bak bak bak :)))

[ı] fadiğim sağolasın ..
Inşş bundan sonrası bizim için daha güzel gider, elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış..
[/ı]

[ı]yaaa bu hatayı nasıl yaptık.. Ama sevdiğini uzakta arama yakında ara demişler .. Sidelya taa kalbimizde ya göremedik :)) sidelyammmm affet nolur :) [/ı]
[ı] aminnnnn inşş hep beraber arkadaşım..[/ı]
[ı] hadi elfidam cuma güzel haberler ver bize inşş...
Ben içimden geleni söylüyorum herşey yolunda bence :)
[/ı]

[ı]ben karışım yaptırtıyorum ..
Yarım kilo kavanızda bal alıyorum aktara götürüyorum onu.. Oda üztünden biraz alıp 50 gr arı stütü birazda polen koyup karıştırıyor .. 50 gr 20 lira arkadaşım ordan hesapla .. Biraz pahalı..
[/ı]

[ı]yaptığımız hatayı gördün mü giz sidelyamızı unuttuk ..[/ı]
[ı] paylaşmayı sevmezler ile başlayan satır hariç ...
Fadiğin böyle bir huyu yok.. :))))
[/ı]

[ı] annem doğal yolla gebe kalmış ama ben tek yumurta ikiziyim bölünmüş ikiz olmuşusz..
Neden tüp bebektede olmasın ikiside bebek sonuçta :)
[/ı]

[ı]ahhh yaşlanmışım 22 taaaa ne zamandı ben artık 23 oldum :))))))
kendi yaşınıda yazmamış , bak bak bak :)))
[/ı]

yazmamış değilmiiiiii
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

ben Fadiğin hamileliğinede cok sevinimiştim hep dua etmiştim sorunsuz hamilelik gecirisn diye ve herseyin iyi gittiğine ve gidecegini hisseidyordum :KK43:(

sen de aynı sey.. hatta yaşın küçük olludugu için herseyin cok daha fazla yolund agideceğini sanıyroudm ve ciddi ciddi hisseidtyordum bunu... :KK43:(

kesinlikle sizi üzüp tekrar hatırlatmak için söyelmiyroum ama hisler falan yalan... YÜce Yaradanın dediği oluyor, sabrımızı deniyor, şükredecekmiyiz bakıyor, sonrası için kendine ne kadar güveneceğiz ve dualra c,devame deceğiz onu sınıyor bence...

o yüzden Bİlgemcim.. ne umutluyum ne de cok cok mutlu.... çünkü biliyorum ki doğana kadar her şey bi anda bitebilecegi gibi doğduktan sonra da yaşatmaya ne gücümüz ne kudretimiz var.. Teslimiz işte yaradana... elimden geldiğince kendime dikkat etmeye calışıyorum o kadar...

tatlım ben varım 33 yaşındayım:)))

ben Fadiğin hamileliğinede cok sevinimiştim hep dua etmiştim sorunsuz hamilelik gecirisn diye ve herseyin iyi gittiğine ve gidecegini hisseidyordum :KK43:(

sen de aynı sey.. hatta yaşın küçük olludugu için herseyin cok daha fazla yolund agideceğini sanıyroudm ve ciddi ciddi hisseidtyordum bunu... :KK43:(

kesinlikle sizi üzüp tekrar hatırlatmak için söyelmiyroum ama hisler falan yalan... YÜce Yaradanın dediği oluyor, sabrımızı deniyor, şükredecekmiyiz bakıyor, sonrası için kendine ne kadar güveneceğiz ve dualra c,devame deceğiz onu sınıyor bence...

o yüzden Bİlgemcim.. ne umutluyum ne de cok cok mutlu.... çünkü biliyorum ki doğana kadar her şey bi anda bitebilecegi gibi doğduktan sonra da yaşatmaya ne gücümüz ne kudretimiz var.. Teslimiz işte yaradana... elimden geldiğince kendime dikkat etmeye calışıyorum o kadar...

Canım Elfidam ne güzel düşünüyorsun .. Bu fikirlerine inan bayıldım ..
Rabbim sınıyor .. Sabrımızı , allah aşkımızı sınıyor.. Hamd olsun isyan etmedik, bugününe şükür ettik..
Rabbim evlat acımızı gördü , sabrımızıda inşş mükafatı gelecektir..

X