- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
QUOTE=yeteeeeer;17358195]kızlarrr yaaaaaaaa benim ayın 4 adet tarihim
ama 10 gündür kasık ve bel ağrım var sebebini anlamdım
hiç olmazdı böyle
dhea diye bir ilaç kulanıyorumonun marifetimi acaba
[/QUOTE]
Yeterim senin ki neden oldu bilmiyorum ama bende adet oluyorum şuan sanırım ..
Kürjdan sonra birgün pembe birgünde kahverengiler oldu..
3gündür hiçbişey yoktertemiz.. Bir saat kadar önce kasık ağrılarım başladı her ay adet dönemimde olduğu gibi..
Bende kürtaj daha yeni bugünde evi falan süpürdüm zorladım herhalde dedim ama şimdi kanama başladı sanırım adet oluyorum ..Dr kürtajı adetin ilk günü kabul et dedi, birde bende tüp bebek tedavisinden kalam yumoşlar vardı acaba onları mı atıyorum ?
Beni unuttun galiba ..
No : 12 no : 13..
ama 10 gündür kasık ve bel ağrım var sebebini anlamdım
hiç olmazdı böyle
dhea diye bir ilaç kulanıyorumonun marifetimi acaba
[/QUOTE]
Yeterim senin ki neden oldu bilmiyorum ama bende adet oluyorum şuan sanırım ..
Kürjdan sonra birgün pembe birgünde kahverengiler oldu..
3gündür hiçbişey yoktertemiz.. Bir saat kadar önce kasık ağrılarım başladı her ay adet dönemimde olduğu gibi..
Bende kürtaj daha yeni bugünde evi falan süpürdüm zorladım herhalde dedim ama şimdi kanama başladı sanırım adet oluyorum ..Dr kürtajı adetin ilk günü kabul et dedi, birde bende tüp bebek tedavisinden kalam yumoşlar vardı acaba onları mı atıyorum ?
ayrı kalmak iyidir iyi bize ilaç gibi geliyor valla
aşk melegim hg geldin sende katıl gel sevindim şinde gelişme var herhalde hiç üstüne gitme canım bırak
yeterim dhea yı bende kullanıyorum 40 gündür bende hiç etki yapmadı ama bu dhea yumurtaları canlı tuttdugu için olabilir belki
kızlar burdan anlıyorum ki herkes yalnız kaynana yok ohhh valla bende buna halay çekerşm
Beni unuttun galiba ..
No : 12 no : 13..