Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
allahım nelerle uğraşıyoruz :KK17::KK17::KK17::KK17:
Insanlar keyif için eşleriyle birlikte olur biz bebk için:KK17::KK17::KK17:
Allahım neler yapıyoruz kendimize yaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
(bebiş için değilde keyif için birlikte olmalıyız ama :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: )

valla ben şu aralar keyif için bile hayır diyorum bilmiyorum neden istemiyorum ya yorgunluktan nyada stresten ben kolay kolay hayırda diyemem ne dersen de gerçi obildigini okurda :KK45::KK45::KK45:
tam da misafirin gelecegi tutmuş hayret ya ben olsam söylerim tabi karşımdaki bayansa kusura bakmasınlar

valla ben şu aralar keyif için bile hayır diyorum bilmiyorum neden istemiyorum ya yorgunluktan nyada stresten ben kolay kolay hayırda diyemem ne dersen de gerçi obildigini okurda :KK45::KK45::KK45:
Tam da misafirin gelecegi tutmuş hayret ya ben olsam söylerim tabi karşımdaki bayansa kusura bakmasınlar

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:
Kız ben kardeşlerimle bile konuşmam bu konuları :KK17::KK17::KK17:

canım üzülme lütfen hem ben hiç inanmıyorum bu aletlere ben ya eskiden ben yumurtlama dönemimi takip ederdim inanın şimdi hiçç aklıma bile gelmiyor valla ben rahatladım tak tak nereyekadar bu ay olmazsa diger ay geç olsunda güç olmasın

Arkadaşım ben bu aleti ilk kez kullandım bu ay, bir bakayım dedim ne zaman yumurtluyorum ama onu bilem göremedim yani... Önümüzdeki ay daha kaliteli bir test alacağım. Araştırdım kalite bakımından da zayıf bir test. Başka test isteyeceğim önümüzdeki ay.

canım bencede üzme kendini ne olur
zaten üzüntü stres yüzünden sıkıntılarımız katlıyor
olacağı varsada olmuyor
biraz rahatlaya bilsek düşünmeye bilsek belkide hada kolay olcak

valladoğru söylüyorsun allah sağlık versin bebişte gelir herhalde
bu kadar çabadan sonra gelmiyorsa hayırlısı böyleymiş diyeceğim artık

Offf arkadaşım stres hiç bitmiyor ki... Moral bozmak istemiyorum ama düşünün halimizi en ufak şeyden üzülüyoruz.
1-Çevremizde gördüklerimizden
2-bir yakınımıza ya da arkadaşımıza gittiğimizde, "eee çocuk yok mu?" sorusuna her defasında "daha düşünmüyoruz " gibi bir yalanı söylemek zorunda oluşumuzdan
3- her tüp bebek merkezine gittiğimizde yaşadığımız kalp çarpıntıları, mutlu bir haber duyabilmek için onca kuyruk bekleyip sonunda yine spermlerde gelişme yok hatta düşüş var sonucunu alışımızdan.
4-eşimize şunu ye bunu yeme, sigara içme derken altında yatan sebebi de çaktırmamaya çalışmamak için ayrı üzülüşümüzden,
5-Eşinmizin "Aşkım hala bu ilaç bitmedi mi bu çok kötü." deyişine üzüntümüzden
6- Eşimizin zaman zaman ezilişinden büzülüşünden
7- Hayatımızda "ilişki" dahil olmak üzere her yaptığımız şeyin sonucunu çocuğa bağlamamızdan
8- Her seferinde bir çocuk gördüğümüzde acaba bizim de böyle yavrumuz olacak mı, bizim arkamızdan duacımız olacak bir evladımız olacak mı? sorusundan
9- Zaman zaman bir yastığı karnımıza koyup acaba hamile olsam nasıl görünürüm diye aynaya bakışımızdan
10-Ardı arkası gelmeyen ve dışarıdaki kimsenin anlamadığı içe kapanmalardan ve sosyallikten uzaklaşmalardan..... vs.

Strese girecek o kadar çok sebep var ki arkadaşım, daha bunlar bir kaç tanesi... Ben bu işle tam 1 yıldır uğraşıyorum ve bunları yaşadım. Pek çoğunuz daha çok uğraştınız ve daha çoklarını biliyorsunuz eminim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu uğraşlar sonucu evlatlarımızı kucaklarımıza alalım İnşallah...

canım başıma gelmeyen kalmadı bundada vardır bir hayır dedim hep hatta anneme ya başıma gelen en kötü olaydan bile hayır çıkartır oldum deim gülüyor valla ama gerçekten öyle .sebepsiz hiçbir şey vermez CENABI ALLAH herşeyin sebebi vardır kurban oldugum yaradan bizim için hayırlısını versin
ya ben eşime evlatlık konusunu açtım hmen kapattı eger evet dese ikinci denemeden sonra hemen başvuracaktım ne geregi var kendimizi yıpratmanın

Arkadaşım evlatlık da üzerinde epeyce düşünülecek bir şey ve de 40 yaşın altındaki ailelere vermiyolar sanırım

canım hayat yaşanalar sınavımız işte bizi bunlar olgulaştırıyor
her şeyde bir hayır vadı dedirtiyor ve öyledirde
geçen sidelya bana dedki ben bir çocuğu biz öldüğümüzde arkamızdan fatiha okusun diye bu kadar çok istiyordum
bir tarftan bebk için gücümüz maddi imkanımız el veriğince çabalayalım ama kendimizde kaptırım her şeyden vaz geçmeyelim dedi
ne kadar doğru

Aslında elimizden gleni yapıyoruz da bazen zaman zaman hepimizde takıntı oluyor yine tutamıyoruz kendimizi...

allahım nelerle uğraşıyoruz :KK17::KK17::KK17::KK17:
Insanlar keyif için eşleriyle birlikte olur biz bebk için:KK17::KK17::KK17:
Allahım neler yapıyoruz kendimize yaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
(bebiş için değilde keyif için birlikte olmalıyız ama :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: )

Ama ama ama...Hiç de öyle yapmıyoruz arkdaşım. Bunu takip etmekten düşünüyorum da ilişki esnasında bile düşünmeyenimiz mi var?

arkadaşım ben bu aleti ilk kez kullandım bu ay, bir bakayım dedim ne zaman yumurtluyorum ama onu bilem göremedim yani... önümüzdeki ay daha kaliteli bir test alacağım. Araştırdım kalite bakımından da zayıf bir test. Başka test isteyeceğim önümüzdeki ay.

Offf arkadaşım stres hiç bitmiyor ki... Moral bozmak istemiyorum ama düşünün halimizi en ufak şeyden üzülüyoruz.
1-çevremizde gördüklerimizden
2-bir yakınımıza ya da arkadaşımıza gittiğimizde, "eee çocuk yok mu?" sorusuna her defasında "daha düşünmüyoruz " gibi bir yalanı söylemek zorunda oluşumuzdan
3- her tüp bebek merkezine gittiğimizde yaşadığımız kalp çarpıntıları, mutlu bir haber duyabilmek için onca kuyruk bekleyip sonunda yine spermlerde gelişme yok hatta düşüş var sonucunu alışımızdan.
4-eşimize şunu ye bunu yeme, sigara içme derken altında yatan sebebi de çaktırmamaya çalışmamak için ayrı üzülüşümüzden,
5-eşinmizin "aşkım hala bu ilaç bitmedi mi bu çok kötü." deyişine üzüntümüzden
6- eşimizin zaman zaman ezilişinden büzülüşünden
7- hayatımızda "ilişki" dahil olmak üzere her yaptığımız şeyin sonucunu çocuğa bağlamamızdan
8- her seferinde bir çocuk gördüğümüzde acaba bizim de böyle yavrumuz olacak mı, bizim arkamızdan duacımız olacak bir evladımız olacak mı? Sorusundan
9- zaman zaman bir yastığı karnımıza koyup acaba hamile olsam nasıl görünürüm diye aynaya bakışımızdan
10-ardı arkası gelmeyen ve dışarıdaki kimsenin anlamadığı içe kapanmalardan ve sosyallikten uzaklaşmalardan..... Vs.

Strese girecek o kadar çok sebep var ki arkadaşım, daha bunlar bir kaç tanesi... Ben bu işle tam 1 yıldır uğraşıyorum ve bunları yaşadım. Pek çoğunuz daha çok uğraştınız ve daha çoklarını biliyorsunuz eminim. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu uğraşlar sonucu evlatlarımızı kucaklarımıza alalım inşallah...

Arkadaşım evlatlık da üzerinde epeyce düşünülecek bir şey ve de 40 yaşın altındaki ailelere vermiyolar sanırım

aslında elimizden gleni yapıyoruz da bazen zaman zaman hepimizde takıntı oluyor yine tutamıyoruz kendimizi...

Ama ama ama...hiç de öyle yapmıyoruz arkdaşım. Bunu takip etmekten düşünüyorum da ilişki esnasında bile düşünmeyenimiz mi var?

kuzum yukarıda yazdıkların çok doğru ama
biliyormusun ben eşime hep her şey bir çocuk için diyorum eşim sperm vermek istemediğinde canım her şey bir bebğimiz olsun diye ben bu iğrenç ilacaı içmek istemiyorum dediğinde dr gitiğimizde yeniden tedavilere başladığımız da her şey bir bebk için dedim en son tedavimde bana dediki
aşkım yeter artık göbeğin momor olmuş ben çocuk falan istemiyorum kendine yazık etme dedi bırak tedaviyi dedi ben yine aynı şeyi söyledim her şey bebek için
belikide bu benim teselimdir yaşadıklarıma katlanma yolumdur
ama ne yapalım sınavımız bu ve bununla yaşamayı öğrenmekten başka çaremiz yokki çevreye başkalrının çocukalrına olan hayranlığımız bizimle otururken saatlerce hamileliklerini bebkleini anlatan kadınalr vs vs hepsine sınav gözüyle bakıyorum alınmıyorum umursamıyorum benim yaşadığımı yaşamayan benim gibi düşünez diyorum
rabbim kolaylık versin hepimize

valla ben çok rahatım bu konularda ayıp degilki ablam kardeşim ooo bir kaynatırız ki allah gülme krizlerine gireriz

benim 2 tane küçük kız kardeşim var konu eş yada sinselik olduğunda bir knşurlar aman alahım ben susarım hep
geçen gün birisi diyorki bu kadar susmasan yanımızda bizde seninle ilğili her şeyi bukadra merak etmeyceğiz

canım madem sperm sonuçları iyiye gidiyor boş ver üzülmeyi canını sıkma eşininde giden bu ayolsun senelerce bekliyoruzda bir ay içinmi üzülecegiz hem öyle strese girer eşin bak ben aşılamadan sonra dr ilşki demişti ben eşime hiç demedim ama zorlandım hadi diyordum şaşırıyordu ilşki sonunda söylüyordum sende böyle dene yapabilirsen tabi

canım benim çok sağol.doğru diyorsun aslında..benim kayınvalide ve k.peder 4-5 aydır buradalar,k.validem tedavi görüyor(kanser),o yüzden eşime mecbur haber vermek zorunda kalıyorum ilişki olayını.hani sadece ikimiz olsak,salonda tv seyrederken habersizce yanına gidiverir havaya sokarım ama bu durumda olmuyor işte yaa..
off sinirlerim tepemde zaten.güya bu akşam yine deneyelim dedik ,bu kezde k.validemin yeğeni geliyor bize,yatılı olaraktan.ay rabbim benimi deniyorsun bilmiyorum ama isyan noktasındayımmmm..:84: :84:
napıcam ben böyle yaaaa???:26: :26: :26
:

Son düzenleme:
Selam kızlar,

Benim moralim bozuk maalesef... :KK43:Eveli gün adetimin başlangıcının 12. günüydü ve ovülasyon testi yaptım. Silik pembe çıktı. Ben de demek ki zamanı gelmedi daha diyerek dün ikinci testi yapmadım. Bugün yattım ve hiç çizgi oluşmadı maalesef, yani dönemim geçmiş. Acaba adetimin başlangıcının 11. gününde mi yumurtlama dönemindeydim. Erken ovülasyon mu yaşıyorum anlayamadım, ama bu ay dönemimimi geçirdiğim için inanılmaz üzüldüm. :KK14::KK14::KK14: çünkü bu aya dair inanılmaz bir duygu vardı içimde...
Green arkadaşım ben hiç ovulasyon kiti kullanmadım ama silikde olsa çizgi çıkınca hemen birlikteliğe başlamak lazım diye biliyorum .. Zaten silik çıkıyorsa ertesi gün tam çıkıyor sanırım ..Sen daha zamanı değilmiş dediğin zaman aslında zamanıymış çünkü siliğin arkası hemen yumurtlama günüdür.. Dün yapsaydın bir test büyük ihtimalle o çizgi yine çıkacaktı..
Neyse arkadaşım canın sağolsun , yapacak bişey yok .. Üzülme artık bir daha ki ay silikte olsa başla çalışmalara .. Benim adetim de çok düzensiz bende alacağım bu kitlerden ve siliği görür görmez başlayacağım çalışmaya :)
canım başıma gelmeyen kalmadı bundada vardır bir hayır dedim hep hatta anneme ya başıma gelen en kötü olaydan bile hayır çıkartır oldum deim gülüyor valla ama gerçekten öyle .sebepsiz hiçbir şey vermez CENABI ALLAH herşeyin sebebi vardır kurban oldugum yaradan bizim için hayırlısını versin
ya ben eşime evlatlık konusunu açtım hmen kapattı eger evet dese ikinci denemeden sonra hemen başvuracaktım ne geregi var kendimizi yıpratmanın
Önce gücümüzün yettiğince maddi manevi mücadelemizi verelim ..
Eğer hala olmuyorsa yine yaradanın yarattığı bir evladı , evlatlık almak büyük sevap..
Ben eşimden daha evvel gerekirse alırım kendi evladım gibi bakarım dediğine şahit oldum..
Eşim bu konularda çok freee :))
deryacım tebrik ediyorum .allah tamamına erdirsin.

kızlaaaarr..eşimin sperm sonuçları 10gün öncesine göre daha iyi çıktı.ilaçlar işe yaramış sanırım hemen.öncekinde ileri kızlı ve ileri yavaş 0 dı.%90 ı da hareketsizdi.bu kez % 4 ileri hızlı,%20 ileri yavaş çıkmış.morfoloji aynı % 4.sayıdada problem yok.

ama bu kezde başka bir problem var.of sanırım hiç bitmeyecek.dün akşam yumurtlama günümdü.ben hep 14.gün yumurtlarım.akıntıdanda anlıyorum zaten.ama eşimin performansı düştü.olmadı yaniiiiii..çok utanıyorum bunu yazmaya ama sizden mi saklıcam?zaten kimseye dert anlatamıyorum.offfffff..şimdi misafirimiz varya ilişkilerimiz eskisi gibi değil.yani sadece yumurtlama günlerimde 2-3 kez giriyoruz o kadar ilişkiye.bebeğe odaklandık hep de ondanmı oldu bilmiyorum.yani sonuçta o ilişkiyi bebek için yapıyoruz.zaten zor şartlar altında oluyor.yatsınlar diye bekliyoruz.ayyy yatmak da bilmiyo bunlar.sinir oldum dünakşammm.eşime bişey demedim tabii..çünkü çok üzüldü zaten,vira özür dileyip duruyo benden.ama çok üzüldüm.bugün hiç aklımdan çıkmadı.bu ay da gitti ya düşünün.tek 1 tane güzel sperme ihtiyacım var ama sperm yokkk..:84: :84:
of napıcaz bilmiyorum.geçermi geçmezmi?
kızlar başınıza hiç böyle bişey geldimi yaaa??
çok üzgünüm.yarın da annemlere gidiyorum.1 hafta olamıcam buralarda.ama hiç mutlu gitmiyorum.bu olay kafama takıldı kaldııı..
yükselen sperm sonucuna bile sevinemedimmm..
Papatya bende üzüldüm ama bence yıpratma kendini .. Demesi kolay ama ne denir ki başka..
Misafirleriniz uzun süreliğine mi geldi..?
Misafir olduğunda aman ses gidecek aman anlaşılacak diye endişe ediyoruz benimde başıma gelmişti daha evvel.. Özellikle ev ödevi gibi hadi yapalım bitsin şeklinde olursa bi başarı olmaz ama..
Bende dikkat edicem , şunu yapıcam diyorum ama söylemesi ayıp başlayınca unutuyorum ..
En güzeli bu aslında zevk almak her zaman daha başarılı kılar ..
Utanılacak bişey yok ayrıca , kadın kadına muhabbet ediyoruz şurda..
Geçti bitti bu ay , artık geri gelmez , moralin iyi olsun innş önümüzdeki ay verimli geçer..
Benimde kürtaj kanaması bitmedi gitti, eşimde kafayı yiğecek ikide bir laf çarpıyor ne bu erkeklerin sabırsızlığı anlamıyorum .. Dün kzıdım sanki keyfimden kaçıyorum..Yavrumuz için hep bu yaşadıklarım..
Kürler bizimkine yaramış maşallah .. :)))
kızlar ben kaçar hepinizi öpiyorum yerimi bilgeme bırakıyorum

Meşaleyi aldım , artık topiği güvenle bana bırakabilirsin ..
Pazara gittim geldim , yemek yaptım bu saat oldu..
Sonra annele bir güzel kavga ettik, sabahtan beri ağladım ...Ancak geldim kendime..
Anneme taaa en başta dedim ki, güzel anneciğim hemen herkese bütün akrabalara bişey söyleme , bi kesinleşsin herşey ondan sonra tüp bebekte olduğunu söylebilirsin hamile olduğumuda ..
Ama annem dayanamadı taa tedavi olurken anlatmaya başladı sevgili sülaleme..
Bugünde herkes öğrenmiş , telefonlarım susmadı.. Kimseyi kırmadım konuştum güzelce ama salya sümük ağladım , herkese tek tek anlat , yaşadıklarım aklıma geldi..
O hırsla annemi aradım , sana kimseye söyleme hemen demiştim dedim..
Oda çok abartıyorsun , ne var ki bunda falan dedi..
Bnede kzıdım telefonu kapattı suratıma.. Sonra dayanamdı aradı beni özür diledi, bende annem gönlüm el verir mi bende özür diledim .. Ama çok kırıldım annemde olsa .. Sen misin bir tek yavrusunu kaybeden dedi, abartma vs vs..
Benim yavrumu kaybeli haftası dolmadı kızlar .. Sanki ben aradan 1 sene geçmiş hala ağlıyorum gibi oldu.. Acım daha taze , üstelik bu doğal bir gebelik değil ben çok emekler verdim sizler biliyorsunuz tüp bebeğin ne kadar meşakkatli olduğunu..
Off yemin ettim bundan sonra bebeğim kana cana geldiğinde söyleceğim ..
Eşimin ailede herkese söylemiş , birde tüp bebek olduğunu saklıyolar.. Sanki tüp bebek yaptırmak ayıp günah... İçim acıyor yaaa :KK43:(

Green arkadaşım ben hiç ovulasyon kiti kullanmadım ama silikde olsa çizgi çıkınca hemen birlikteliğe başlamak lazım diye biliyorum .. Zaten silik çıkıyorsa ertesi gün tam çıkıyor sanırım ..Sen daha zamanı değilmiş dediğin zaman aslında zamanıymış çünkü siliğin arkası hemen yumurtlama günüdür.. Dün yapsaydın bir test büyük ihtimalle o çizgi yine çıkacaktı..
Neyse arkadaşım canın sağolsun , yapacak bişey yok .. Üzülme artık bir daha ki ay silikte olsa başla çalışmalara .. Benim adetim de çok düzensiz bende alacağım bu kitlerden ve siliği görür görmez başlayacağım çalışmaya :)

Önce gücümüzün yettiğince maddi manevi mücadelemizi verelim ..
Eğer hala olmuyorsa yine yaradanın yarattığı bir evladı , evlatlık almak büyük sevap..
Ben eşimden daha evvel gerekirse alırım kendi evladım gibi bakarım dediğine şahit oldum..
Eşim bu konularda çok freee :))

Papatya bende üzüldüm ama bence yıpratma kendini .. Demesi kolay ama ne denir ki başka..
Misafirleriniz uzun süreliğine mi geldi..?
Misafir olduğunda aman ses gidecek aman anlaşılacak diye endişe ediyoruz benimde başıma gelmişti daha evvel.. Özellikle ev ödevi gibi hadi yapalım bitsin şeklinde olursa bi başarı olmaz ama..
Bende dikkat edicem , şunu yapıcam diyorum ama söylemesi ayıp başlayınca unutuyorum ..
En güzeli bu aslında zevk almak her zaman daha başarılı kılar ..
Utanılacak bişey yok ayrıca , kadın kadına muhabbet ediyoruz şurda..
Geçti bitti bu ay , artık geri gelmez , moralin iyi olsun innş önümüzdeki ay verimli geçer..
Benimde kürtaj kanaması bitmedi gitti, eşimde kafayı yiğecek ikide bir laf çarpıyor ne bu erkeklerin sabırsızlığı anlamıyorum .. Dün kzıdım sanki keyfimden kaçıyorum..Yavrumuz için hep bu yaşadıklarım..
Kürler bizimkine yaramış maşallah .. :)))

Meşaleyi aldım , artık topiği güvenle bana bırakabilirsin ..
Pazara gittim geldim , yemek yaptım bu saat oldu..
Sonra annele bir güzel kavga ettik, sabahtan beri ağladım ...Ancak geldim kendime..
Anneme taaa en başta dedim ki, güzel anneciğim hemen herkese bütün akrabalara bişey söyleme , bi kesinleşsin herşey ondan sonra tüp bebekte olduğunu söylebilirsin hamile olduğumuda ..
Ama annem dayanamadı taa tedavi olurken anlatmaya başladı sevgili sülaleme..
Bugünde herkes öğrenmiş , telefonlarım susmadı.. Kimseyi kırmadım konuştum güzelce ama salya sümük ağladım , herkese tek tek anlat , yaşadıklarım aklıma geldi..
O hırsla annemi aradım , sana kimseye söyleme hemen demiştim dedim..
Oda çok abartıyorsun , ne var ki bunda falan dedi..
Bnede kzıdım telefonu kapattı suratıma.. Sonra dayanamdı aradı beni özür diledi, bende annem gönlüm el verir mi bende özür diledim .. Ama çok kırıldım annemde olsa .. Sen misin bir tek yavrusunu kaybeden dedi, abartma vs vs..
Benim yavrumu kaybeli haftası dolmadı kızlar .. Sanki ben aradan 1 sene geçmiş hala ağlıyorum gibi oldu.. Acım daha taze , üstelik bu doğal bir gebelik değil ben çok emekler verdim sizler biliyorsunuz tüp bebeğin ne kadar meşakkatli olduğunu..
Off yemin ettim bundan sonra bebeğim kana cana geldiğinde söyleceğim ..
Eşimin ailede herkese söylemiş , birde tüp bebek olduğunu saklıyolar.. Sanki tüp bebek yaptırmak ayıp günah... İçim acıyor yaaa :KK43:(

işte bizimki artık ev ödevi halini aldı maaleseff..
kayınvalidemler geldiğinden beri herşeyden öyle soğudum ki,artık keyif için bile yapasım yokk..
içim ölmüş galiba benimmm..
benim kürtaj kanaması 1 hafta falan sürmüştü ama dr korunma vermişti zaten.ne kadar vermişti hatırlamıyorum.

Selam kızlar,

Benim moralim bozuk maalesef... :KK43:Eveli gün adetimin başlangıcının 12. günüydü ve ovülasyon testi yaptım. Silik pembe çıktı. Ben de demek ki zamanı gelmedi daha diyerek dün ikinci testi yapmadım. Bugün yattım ve hiç çizgi oluşmadı maalesef, yani dönemim geçmiş. Acaba adetimin başlangıcının 11. gününde mi yumurtlama dönemindeydim. Erken ovülasyon mu yaşıyorum anlayamadım, ama bu ay dönemimimi geçirdiğim için inanılmaz üzüldüm. :KK14::KK14::KK14: çünkü bu aya dair inanılmaz bir duygu vardı içimde...

bu kadar takma canım....
hayırlısı olsun...

papatyacım inş değerler dahada güzel olacak canım...

diğer konuyada kesinlikle stresin yol açtığını düşünüyorum....

canım olmassa birde bugün deneyin yumoşlar bir günde ölmez hemen...

bu kadar takma canım....
hayırlısı olsun...

papatyacım inş değerler dahada güzel olacak canım...

diğer konuyada kesinlikle stresin yol açtığını düşünüyorum....

canım olmassa birde bugün deneyin yumoşlar bir günde ölmez hemen...

bu akşamda kayınvalidemin yeğeni ve onun babası geliyor .hem de yatılı..
bana rahat yokkk..sırf bu akşamda yaparız diye,yarın için annemlere bilet almıştım.ama boşunaymış.keşke bu akşamdan gitseydimmm..yine yapamıcaz.eşimde çok sinir oldu zaten bu akşamki misafirlere.

kızlar hayatımın en stresli sıkıntlı yılını yaşıyorum.
rabbim bana sabır versin.
çok bunaldım gerçektenn.

çok bunaldım gerçektenn.

biliyorum papatyacım biliyorum...
rabbim sabır versin...kısa zamanda rahata kavuşursun inş...
allah yardımcınız olsun...

bu sıkıntılarının mükafatınıda alırsın inş....

kızlar kızmayın hepinizi öpüyorum acil çıkmam lazım allaha emane olun...

kuzum yukarıda yazdıkların çok doğru ama
biliyormusun ben eşime hep her şey bir çocuk için diyorum eşim sperm vermek istemediğinde canım her şey bir bebğimiz olsun diye ben bu iğrenç ilacaı içmek istemiyorum dediğinde dr gitiğimizde yeniden tedavilere başladığımız da her şey bir bebk için dedim en son tedavimde bana dediki
aşkım yeter artık göbeğin momor olmuş ben çocuk falan istemiyorum kendine yazık etme dedi bırak tedaviyi dedi ben yine aynı şeyi söyledim her şey bebek için
belikide bu benim teselimdir yaşadıklarıma katlanma yolumdur
ama ne yapalım sınavımız bu ve bununla yaşamayı öğrenmekten başka çaremiz yokki çevreye başkalrının çocukalrına olan hayranlığımız bizimle otururken saatlerce hamileliklerini bebkleini anlatan kadınalr vs vs hepsine sınav gözüyle bakıyorum alınmıyorum umursamıyorum benim yaşadığımı yaşamayan benim gibi düşünez diyorum
rabbim kolaylık versin hepimize
Kendi ablası bile bir insanın yanında çocuğunu 'yavrummmmmmmm' , annemmmmmm diye severse ele aleme laf söylemeye hakkımız olmaz...
çok bunaldım gerçektenn.
Papatya çok haklısın , hepimiz bazen zor zamanlaradn geçiyoruz.. Özellikle 2011'e çok berbat başladım ama rabbim yinede sağlık sıhhat versin diyorum ..
Sende üzülme demiyeceğim ,üzül ama lütfen çok yıpratma kendimi..
BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAMAZ ZATEN ..
teselli dinleyecek gücüm kalmadı benimde, üzülmek istiyorum ağlamak hatta..
Bana bu iyi geliyor teselli değil...

ohhh muhabbet koyu burda nasılsınız....
Muhhabbet baya koyu , kapkara :)
bilgemm teşekkür ederim cnm çok uğraştım ama olmuş ticker m ne zormuş bunu yapmak:KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Nucan sevindim kuzum , ben anlatma özürlüyüm , kendi çabalarınla yaptın sen ...
Güle güle kullan :)
Bizde bu sayede ikide bir kaç haftalık oldun diye sormak yerine ticker'dan anlarız , iyi ettin :)

X