Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım biz bilgemle face de konuşmuştık kayıtlıyız cılız esmer güzel bir bayan senin yok mu kaydedelim
bu arada o yanlış anlaşlmalara ailem ve eşim yıkılır nerden uydurdun derler ama güzel uydurururum
dün annem aradı diyorki rüyamda hamilesin sana nbir kızıyorum diyor kendine dikkat etmedim bak hamileymişsin diyorum dedi .KENDİNİ FAZLA KAPTIRMIŞSIN DEDİM HAYIRLISI TABİ BUNU YAZARKEN BİLE İÇİM KIPIR KIPI AY BEN HAMİŞ OLACAGIM HERHALDE
hayırlı cumalar kızlarrr
Hayırlı cumalar belginn..
Hoşgeldin ..
hayırlı cumalar herkese...
hayıdır inşşşşşşşşşşcanım biz bilgemle face de konuşmuştık kayıtlıyız cılız esmer güzel bir bayan senin yok mu kaydedelim
bu arada o yanlış anlaşlmalara ailem ve eşim yıkılır nerden uydurdun derler ama güzel uydurururum
dün annem aradı diyorki rüyamda hamilesin sana nbir kızıyorum diyor kendine dikkat etmedim bak hamileymişsin diyorum dedi .KENDİNİ FAZLA KAPTIRMIŞSIN DEDİM HAYIRLISI TABİ BUNU YAZARKEN BİLE İÇİM KIPIR KIPI AY BEN HAMİŞ OLACAGIM HERHALDE
inşallah hamilesindir canımmmmmm
hayırlı cumalar canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım
bende tüp bebek oldugum merkezi araştırıyorum ya bende döllenme sorunu vardı ya ben zannettim benden kaynaklanıyor hayır eşinde ve kendinde sorun olmayan 26 yumurtası toplanankişinin hiç ymurtası döllenmemiş bu tamamen şans deneyin diyorlar bakalım
Yumurta döllenmiyorsa bunun senden kaynaklandığını nerden çıkardın Giz..
Eşinin spermleri dölleyemiyor belki..
hayırlı cumalar canım nasılsın nasıl gidiyor bakalım
bende tüp bebek oldugum merkezi araştırıyorum ya bende döllenme sorunu vardı ya ben zannettim benden kaynaklanıyor hayır eşinde ve kendinde sorun olmayan 26 yumurtası toplanankişinin hiç ymurtası döllenmemiş bu tamamen şans deneyin diyorlar bakalım
Giz bu benim şahsi fikrim bence senden kaynaklanmıyor..
Çünkü senin 11 tane yumurtan oluştu , 7 tanesi olgundu.. Bu olgun yumurta senin yumurtalarının kaliteli ve sorunsuz olduğunu gösterir..
Benden 30 yumurta toplandı eşimin sperm sayısı çok düşük olduğundan tüp bebek yapmadılar dölleyemez diye .. O yüzden direk microenjeksiyon yapıldı.. Yani bildiğiniz gibi sperm yumurtanın içine enjekte edildi.. Ona rağmen 13 tansi döllenmedi 17 tanesi döllendi.. Halbu ki hepsi olgun yumurtaydı..
17 tane döllenen yumurtanın 3 tanesi 5. güne gelebildi..
Bana bir tanesi transfer edildi, söylediklerine göre diğer ikisi , dondurulup çözdürülmeye dayanacak embriyo değilmiş..
Bana verdikleri embriyoda kalitesizdi yada sorunluydu.. Ben test yaptırmadım ama hala bebeğimin genetik sorunu olduğu için öldüğünü düşünüyorum , ne biliyimböyle olduğuna inanıyorum..
Genetik test yapın diye yalvardım ama yapmadılar ..
Yanlış adreste yaptırmışım tüp bebek meğer !
Selam kızlar,
Benim moralim bozuk maalesef... Eveli gün adetimin başlangıcının 12. günüydü ve ovülasyon testi yaptım. Silik pembe çıktı. Ben de demek ki zamanı gelmedi daha diyerek dün ikinci testi yapmadım. Bugün yattım ve hiç çizgi oluşmadı maalesef, yani dönemim geçmiş. Acaba adetimin başlangıcının 11. gününde mi yumurtlama dönemindeydim. Erken ovülasyon mu yaşıyorum anlayamadım, ama bu ay dönemimimi geçirdiğim için inanılmaz üzüldüm. çünkü bu aya dair inanılmaz bir duygu vardı içimde...
canım bencede üzme kendini ne olurselam kızlar,
benim moralim bozuk maalesef... eveli gün adetimin başlangıcının 12. Günüydü ve ovülasyon testi yaptım. Silik pembe çıktı. Ben de demek ki zamanı gelmedi daha diyerek dün ikinci testi yapmadım. Bugün yattım ve hiç çizgi oluşmadı maalesef, yani dönemim geçmiş. Acaba adetimin başlangıcının 11. Gününde mi yumurtlama dönemindeydim. Erken ovülasyon mu yaşıyorum anlayamadım, ama bu ay dönemimimi geçirdiğim için inanılmaz üzüldüm. çünkü bu aya dair inanılmaz bir duygu vardı içimde...
canım üzülme lütfen hem ben hiç inanmıyorum bu aletlere ben ya eskiden ben yumurtlama dönemimi takip ederdim inanın şimdi hiçç aklıma bile gelmiyor valla ben rahatladım tak tak nereyekadar bu ay olmazsa diger ay geç olsunda güç olmasın
canım başıma gelmeyen kalmadı bundada vardır bir hayır dedim hep hatta anneme ya başıma gelen en kötü olaydan bile hayır çıkartır oldum deim gülüyor valla ama gerçekten öyle .sebepsiz hiçbir şey vermez CENABI ALLAH herşeyin sebebi vardır kurban oldugum yaradan bizim için hayırlısını versincanım bencede üzme kendini ne olur
zaten üzüntü stres yüzünden sıkıntılarımız katlıyor
olacağı varsada olmuyor
biraz rahatlaya bilsek düşünmeye bilsek belkide hada kolay olcak
valladoğru söylüyorsun allah sağlık versin bebişte gelir herhalde
bu kadar çabadan sonra gelmiyorsa hayırlısı böyleymiş diyeceğim artık
canım başıma gelmeyen kalmadı bundada vardır bir hayır dedim hep hatta anneme ya başıma gelen en kötü olaydan bile hayır çıkartır oldum deim gülüyor valla ama gerçekten öyle .sebepsiz hiçbir şey vermez cenabı allah herşeyin sebebi vardır kurban oldugum yaradan bizim için hayırlısını versin
ya ben eşime evlatlık konusunu açtım hmen kapattı eger evet dese ikinci denemeden sonra hemen başvuracaktım ne geregi var kendimizi yıpratmanın
[ı][sıze="2"]deryacım tebrik ediyorum .allah tamamına erdirsin.
Kızlaaaarr..eşimin sperm sonuçları 10gün öncesine göre daha iyi çıktı.ilaçlar işe yaramış sanırım hemen.öncekinde ileri kızlı ve ileri yavaş 0 dı.%90 ı da hareketsizdi.bu kez % 4 ileri hızlı,%20 ileri yavaş çıkmış.morfoloji aynı % 4.sayıdada problem yok.
Ama bu kezde başka bir problem var.of sanırım hiç bitmeyecek.dün akşam yumurtlama günümdü.ben hep 14.gün yumurtlarım.akıntıdanda anlıyorum zaten.ama eşimin performansı düştü.olmadı yaniiiiii..çok utanıyorum bunu yazmaya ama sizden mi saklıcam?zaten kimseye dert anlatamıyorum.offfffff..şimdi misafirimiz varya ilişkilerimiz eskisi gibi değil.yani sadece yumurtlama günlerimde 2-3 kez giriyoruz o kadar ilişkiye.bebeğe odaklandık hep de ondanmı oldu bilmiyorum.yani sonuçta o ilişkiyi bebek için yapıyoruz.zaten zor şartlar altında oluyor.yatsınlar diye bekliyoruz.ayyy yatmak da bilmiyo bunlar.sinir oldum dünakşammm.eşime bişey demedim tabii..çünkü çok üzüldü zaten,vira özür dileyip duruyo benden.ama çok üzüldüm.bugün hiç aklımdan çıkmadı.bu ay da gitti ya düşünün.tek 1 tane güzel sperme ihtiyacım var ama sperm yokkk..:84: :84:
Of napıcaz bilmiyorum.geçermi geçmezmi?
Kızlar başınıza hiç böyle bişey geldimi yaaa??
çok üzgünüm.yarın da annemlere gidiyorum.1 hafta olamıcam buralarda.ama hiç mutlu gitmiyorum.bu olay kafama takıldı kaldııı..
Yükselen sperm sonucuna bile sevinemedimmm..[/sıze][/ı]
deryacım tebrik ediyorum .allah tamamına erdirsin.
kızlaaaarr..eşimin sperm sonuçları 10gün öncesine göre daha iyi çıktı.ilaçlar işe yaramış sanırım hemen.öncekinde ileri kızlı ve ileri yavaş 0 dı.%90 ı da hareketsizdi.bu kez % 4 ileri hızlı,%20 ileri yavaş çıkmış.morfoloji aynı % 4.sayıdada problem yok.
ama bu kezde başka bir problem var.of sanırım hiç bitmeyecek.dün akşam yumurtlama günümdü.ben hep 14.gün yumurtlarım.akıntıdanda anlıyorum zaten.ama eşimin performansı düştü.olmadı yaniiiiii..çok utanıyorum bunu yazmaya ama sizden mi saklıcam?zaten kimseye dert anlatamıyorum.offfffff..şimdi misafirimiz varya ilişkilerimiz eskisi gibi değil.yani sadece yumurtlama günlerimde 2-3 kez giriyoruz o kadar ilişkiye.bebeğe odaklandık hep de ondanmı oldu bilmiyorum.yani sonuçta o ilişkiyi bebek için yapıyoruz.zaten zor şartlar altında oluyor.yatsınlar diye bekliyoruz.ayyy yatmak da bilmiyo bunlar.sinir oldum dünakşammm.eşime bişey demedim tabii..çünkü çok üzüldü zaten,vira özür dileyip duruyo benden.ama çok üzüldüm.bugün hiç aklımdan çıkmadı.bu ay da gitti ya düşünün.tek 1 tane güzel sperme ihtiyacım var ama sperm yokkk..:84: :84:
of napıcaz bilmiyorum.geçermi geçmezmi?
kızlar başınıza hiç böyle bişey geldimi yaaa??
çok üzgünüm.yarın da annemlere gidiyorum.1 hafta olamıcam buralarda.ama hiç mutlu gitmiyorum.bu olay kafama takıldı kaldııı..
yükselen sperm sonucuna bile sevinemedimmm..
canım madem sperm sonuçları iyiye gidiyor boş ver üzülmeyi canını sıkma eşininde giden bu ayolsun senelerce bekliyoruzda bir ay içinmi üzülecegiz hem öyle strese girer eşin bak ben aşılamadan sonra dr ilşki demişti ben eşime hiç demedim ama zorlandım hadi diyordum şaşırıyordu ilşki sonunda söylüyordum sende böyle dene yapabilirsen tabi