Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Amin Ceylin rabbim kimin gönlünde ne var ise hayırlı bir şekilde nasip etsin ..
Yavrularımızla , eşimizle mutlu sağlıklı bir hayattan başka ne isteriz ki Allah'tan.

Giz kuzum şimdi eşim aradı 88 tl'den bulmuş Proxeed plus ..
2 kutu alıcak bugün..
Yardımların için sağol yinede canım Giz'im..

herkese günaydın kızlar :79:
istanbuldada güneşli bir hava var :KK34:

bilgemcim içinin kıpırtısı hiç bitmesin inşallah ev dileğiniz yerine gelir
evinin bahçesinde koşuşan çocuklarınla mutlu bir hayatın olur... inşallah....

gizcim eşinin canına tak demiş artık haklıda bence konuşsanız onlarla yanlış anlarlarmı acaba?
birde sanki sen ve eşin kardeşlerininz yani size göre daha baskın kişiliklermi size göre siz daha ılımlı anlayışlı tiplersiniz sanki ve sizin bu iyi niyetinizi suistimal ediyorlarmış gibi
canım yanlış birşey dediysem şimdiden özür dilerim ama bana sanki öyle geldi
dogru söylüyorsun suistimal başka hiçbirşey degil ama konuşsaam anlarla bir daha lafını etmezler ama bu seferde ben rahat edemnem çok çektim naz 3 yıl olacak nerdeyse allahtan ne para ne saray geçinderecek belli bir gelirim kuzum ve kocam ben herşeyimimi allaha havale ederim hep eşime de derim sen allaha havale et karışma derim ben saf bir insan degilim uyanık cin gibi ama olayları yavaş yavaş süzgeçten geçirir son hamleyle gol yaparım emegimin karşılıgını alırım canım :KK34::KK33:

Amin Ceylin rabbim kimin gönlünde ne var ise hayırlı bir şekilde nasip etsin ..
Yavrularımızla , eşimizle mutlu sağlıklı bir hayattan başka ne isteriz ki Allah'tan.

Giz kuzum şimdi eşim aradı 88 tl'den bulmuş Proxeed plus ..
2 kutu alıcak bugün..
Yardımların için sağol yinede canım Giz'im..

ooooo canım çok sevindim düzenli kullansın sonrada müjde ver

ya birgün ayarlayalım da buluşalım şu eşleride karşılaştıralım ya senin eşin bu konuda daha ilgili acaba diyorum sorun erkek de ondan mı bizde sorunnun büyügü bende o yüzden bende senin eşin gibiyim

dogru söylüyorsun suistimal başka hiçbirşey degil ama konuşsaam anlarla bir daha lafını etmezler ama bu seferde ben rahat edemnem çok çektim naz 3 yıl olacak nerdeyse allahtan ne para ne saray geçinderecek belli bir gelirim kuzum ve kocam ben herşeyimimi allaha havale ederim hep eşime de derim sen allaha havale et karışma derim ben saf bir insan degilim uyanık cin gibi ama olayları yavaş yavaş süzgeçten geçirir son hamleyle gol yaparım emegimin karşılıgını alırım canım :KK34::KK33:

Giz'im sorun sende yada bende gibi bişey yok kuzumm yaa..
Bu ortak bir sorun ..
Eşim anlayışlı ama ona bişeyi bir kere söyleyeceksin iki kere söylersen yapmaz..
Ben bu ilacı kullanır mısın dedim bakarız dedi.. Aradan 3 gün geçti bulmuş aradı beni..
Ben illa kullan desem hayatta kullanmaz.. Huyunu çok iyi öğrendim..
Birde eşim benden daha çok tapıyor çocuklara .. Ablamın kızı bize geldiğinde yada biz onlara gittiğimizde eşimin tepesinden inmez babasını gözüne göstermez :)
Yaa bizim evdeki köpek bile eşimi herkesten çok seviyor ki ben daha çok görüyorum oynuyorum yemeğini veriyorum ama eşim akşamdan akşama gelip onun gönlünü kazanıyor..
Kayınvalidemlerin köpeği ama bizdede kalıyor bazen ..
Sidelya'da Ankara'da bi tatil günü ayarlasak görüşelim tabi valla çok isterim..
Hiç arkadaşım yok malesef benim KK'dan sizden başka ..

Benim ablamda çok nazlı hayatım boyunca kaşının üstünde kara var demedim..
Herşeye küser. Herşeye alnır..
Yarın size gelicem de sonra işin çıksın gitme hemen küser günlerce konuşmaz.. Her zaman istediğinin yapılmasını ister..
Ona hayır demeyeceksin asla..
Çok bencil ama ne yapayım ablam sonuçta .. Yinede çok seviyorum onu.. Et tırnaktan ayrılmıyor..
İkiz kardeşim öyle değil ama bağırım çağırırım hiç darılmaz bende ona datılmam 5 dk sonra sanki hiçbişey olmamı..
Kızına ablamın şampaun alırım Dalin , ben bunu kızıma kullandırmam jansons baby olacakmış..Kendi sanki jansosn baby kullanmış, hacı şakirle yıkandığı günleri çok çabuk unuttu..
Kaç kere kıyafet aldım beğenmedi komşularına dağıttı, onların durumu çok çok iyi arka giyerler hep kızına bile marka alır..
Yeni ev aldılar 5 yıl önce şçine full yaptırdılar şimdi satıp yeni ev alıcaklarmış eşyalarınıda değiştireceklerimiş komple annem beni arıyor böyle böyle ablan eşyalarını birilerine verecekmiş bende verisin bana söylüyorsan ihtiyacım yok dedim..

Hatırladıkça sinirim tepeme geliyor...
İhanete uğruyor kzılar söylemesi ayıp çok üzülüyorum , kocası sağda solda kızlarla takılıyor ama ablamda biliyor hep..
Parası pulu batsın ..
Eşim evden işe işten eve bensiz hayatta bi yere gitmez bişey yapmaz.. Çok şükür bana aşkım sevgilim der ismimle bile hitap etmez .. Asıl mutluluk asıl servet bu..
Marka giyinmek, en lüx evlerde oturup, en lüx eşyalara sahip olmak değil..
Annemin bir lafı vardır: Domates kasasının üstünde otur sandalye niyetine , ama mutlu ol ama huzurlu ol. Gerisi boş!

Son düzenleme:
nasılsınız canlarım ben iki gündür yazamıyorum annemdeyim pek girmedim nete morallerim çok bozuk kimseye anlatamadım sizlerle bari paylaşayım dedim eşimle evliliğimizden beri ilk defa böyle ayrılığımız oldu o evde ben annemde basit şeyler sabrımızı taşırdı herhalde kafasını toplamak istediğini söyledi hakkımızda hayırlısı annem bile bilmiyo kavga edip geldiğimi kaç gün böyle sürer bilemiyorum allah kimseyi yuvasından etmesin....

canım az kafayı dinleyin ama fazla uzatmayın sakın...
hem kaç gün olmuş artık bence eve git...
inş kısa zamna adüzelir allah yardımcınız olsun...

gizim benim eşimde öyle şeylere çok kızar...
belki o kardeşin olduğu için öyle rahat davranmıştır tabi dikkat etse daha iyi ama....
neden ne olursa olsun eşim kardeşimin bana bağırmasını istemez...
şaka karışık hemen uyarır...

bilgemcim elbette paradan puldan ve bebekten önemli şeylerde var...
kadeşinin durumuna üzüldüm...
hayatta çok taktığım şey aldatılmak....
korkusu bile beni tuaf yapıyor...
allahım kimsenin başına vermesin...
insan öyle nasıl mutlu olur nasıl o insanla yaşar...
gerçekten çok zor...

benim son hamilelikten kalma bir takıntım var...
ya eşim başkasıyla beraber olursa diye...
diyeceksiniz nerden çıktı buu....
hamileliğim sorunlu geçtiği için 4 ay ilşkimiz olmadı...
hamilelikten sonra birde lohusalık...
yaklaşık 6 ay gibi...
bu süre zarfında hep içimde bu korku vardı...
hep aklımda kafamda yaa eşim şeytana uyarsa diye...
bunu eşimle paylaşmadım....nasıl diyeyim ben sana güvenemiyorum diye...
ama bu takıntı bende hastalık gibi kaldı...
şuan özel hayatımızda engel, sorun yok...
ama bende hala takıntı var...
ne yapacağım bilmiyorum...
saçmaladığımın farkındayım ama engel olamıyorum...
diyeceksiniz buna birşeymi neden oluyor...
hani eşinin bir yanlışınımı gördün ...
görmedim ama derler yaa hayatta babana bile güvenme benimkide aynı o hesap...
ben mantık insanıyım, ooo eşim beni çok seviyor, ooo benim eşim beni asla altadmaz...
aldatmayı bıraz gül bile koklamaz diyemiyorum...
inş bu düşünceyi biraz kafamdan atarım yoksa bazen iyice saçmalıyorum...

arkadaşlar transferim başarılı oldu artık bende bir anne adayıyım allahım hasret çeken herkese anneyi olmayı nasip eder inşallah
günlerdir yatıyorum hafif kanamam oldu bilgisayarın başına ancak geçebildim ve ancak sizlerle paylaşabiliyorum.
dünkü beta HCG sonucum 457 (16.gün)inşallah bu sonucu sizlerde görürsünüz

Benim ablamda çok nazlı hayatım boyunca kaşının üstünde kara var demedim..
Herşeye küser. Herşeye alnır..
Yarın size gelicem de sonra işin çıksın gitme hemen küser günlerce konuşmaz.. Her zaman istediğinin yapılmasını ister..
Ona hayır demeyeceksin asla..
Çok bencil ama ne yapayım ablam sonuçta .. Yinede çok seviyorum onu.. Et tırnaktan ayrılmıyor..
İkiz kardeşim öyle değil ama bağırım çağırırım hiç darılmaz bende ona datılmam 5 dk sonra sanki hiçbişey olmamı..
Kızına ablamın şampaun alırım Dalin , ben bunu kızıma kullandırmam jansons baby olacakmış..Kendi sanki jansosn baby kullanmış, hacı şakirle yıkandığı günleri çok çabuk unuttu..
Kaç kere kıyafet aldım beğenmedi komşularına dağıttı, onların durumu çok çok iyi arka giyerler hep kızına bile marka alır..
Yeni ev aldılar 5 yıl önce şçine full yaptırdılar şimdi satıp yeni ev alıcaklarmış eşyalarınıda değiştireceklerimiş komple annem beni arıyor böyle böyle ablan eşyalarını birilerine verecekmiş bende verisin bana söylüyorsan ihtiyacım yok dedim..

Hatırladıkça sinirim tepeme geliyor...
İhanete uğruyor kzılar söylemesi ayıp çok üzülüyorum , kocası sağda solda kızlarla takılıyor ama ablamda biliyor hep..
Parası pulu batsın ..
Eşim evden işe işten eve bensiz hayatta bi yere gitmez bişey yapmaz.. Çok şükür bana aşkım sevgilim der ismimle bile hitap etmez .. Asıl mutluluk asıl servet bu..
Marka giyinmek, en lüx evlerde oturup, en lüx eşyalara sahip olmak değil..
Annemin bir lafı vardır: Domates kasasının üstünde otur sandalye niyetine , ama mutlu ol ama huzurlu ol. Gerisi boş!
sen benden yaşça ufak olabilirsin ama düşüncelerin çok güzel
kız gülmekten krize girecegim şampuan konusunda tabi sen çok tatlısın var ya biz tam 4 kız kardeşiz benim bir büyügümle biz yapışık ikiz gibiyiz o bbana bende ona taparız o ne derse yaprım diger ikiside biribirin öyle birde erkek kardeşim var kurban olur ablası gözbebegim .bak bu sadece sende degiil genelinde böyle bak bana taviz taviz ne yapalım hayat şartları atamayaz ki o yüzden açıklarını kapatmalıyız eşlere fazla duyurmadan analarsın ya
sidelya hangi semt te ya

arkadaşlar transferim başarılı oldu artık bende bir anne adayıyım allahım hasret çeken herkese anneyi olmayı nasip eder inşallah
günlerdir yatıyorum hafif kanamam oldu bilgisayarın başına ancak geçebildim ve ancak sizlerle paylaşabiliyorum.

canım hayırlısı olsun çok sevindim bizleri gelişmelerden haberdar et canım fazlada geçme net başına dinlen uyu

oooo hamile haberi var kızlar:KK64::KK64::KK64:
gözün aydın canım:KK64::KK64:
rabbim tamamına da erdirsin...

bu arada tanımayan arkadaşlar için söyleyeyim arkadaşımızın eski nicki becun

şimdi anem geldi hadi diyor...
üstelik bugün oruçta tutum:KK9:
gitmesem olmaz...
sonra görüşürüz...

belki o kardeşin olduğu için öyle rahat davranmıştır tabi dikkat etse daha iyi ama....

gerçekten çok zor...

yaklaşık 6 ay gibi...
ben mantık insanıyım, ooo eşim beni çok seviyor, ooo benim eşim beni asla altadmaz...

güzelim bu bizim kadınların yapısında var hep böyle düşünürüz biraz geç gelse yada ayrı kalsak bende aynı senin gibiyim pimpirikli fazla kıskanç degilim ama kıskanmam eşimin hoşuma gider oda aynı benim gibi belli etmez ama kıskanır yalnız hiçbiryere göndermez makyaj bile rahatsız eder onu.tüp bebekde 16 gün bekledik ee birde mantar oldum 15 öyle oldu sana 1 ay alllahım bir iyilesseydim dedim yazık adamcagız yaklaşıp kaçıyordu:KK52::KK52: ama en fazla 31 gün fazlası olmaz bizde :KK19:ama 1 yıl bekleyen var ya dogumda lohusalıga süper nasıl eşlermiş diyorum

aslında duygularında o kadar haklısınki fadiğim
yaşadıkların gerçek anlamda zor şeyler ben kendimle kıyaslarsam çok çok zor
bu konuda hassasın vede haklısın
eğerki bunu yapan sevgili çevre faktörlerimiz bilirlermiki kalbimizi kırdıklarını ve bilirlermiki kalp kırmanın allah katında kabeyi yıkmak gibi olduğunu rabbim onlar gibilere hidayet versin ve rabbim hiç kimseyi düşmanımı bile benim halimden anlamayıp (yada anlamak istemeyip)sırf kendini tatmin etmek için laf söyleyeni bile bu yolda sınava çekmesin...

giz'cim rabbim sabırlar versin bizlerin arada bir başına gelen senin hergün kapında adam resmen fesatlık yapar gibi ballandırmış hiçmi düşünce olmaz bu insanlarda yaa ee tamam söylersin seversinde bu kadarıda olamış bence:KK19:

canım canını sıkma olmuş geçmiş hem arkadaşın yaptığını farketmiş ne güzel sende eşine güzel bir dille anlatırsın durumu hepimiz hassas bir dönemdeyiz anlayığ gösterecektir üzme sen tatlı canını,ayrıca bırak kalsın hiç dallandırma olayı arkadaşınla konuşarak o anlamış zaten yanlış birşey yaptığını...

bende onu demek istedim..
ben memnundum Arkadşaım ordan ya..
tamam hemşirelerden bazılarının suratı asık ama insna sonuçta, bide devlet kurumu ne kadar iyi olabilri ki daha..benim sağlığımla ilgili seylerde titz olsunlar yeter bana..
hem ben gecenb gün 9 sonuç alan vardı 8 i tutumuş... 5 sonuç alandan da 3 ü tutmuş... tabi biizm için hep %50 ihtimal.. hangi guruba girecegimizi hep RABBİM bilir..bide tutunması yetmiyor ki,geriside cok önemli biizm için...

Sen kafanı dagıtma, merkez fena değil.. devlet te o kdar olur dediğim gibi..
güzel haberler bize ordan her gelişinde inş :26:

hımmm :44:
sen de pek mi iyiisn ne :))
ALLAH görüyor ben sadece onu biliyorum... Madem sadece cahillikleirndne yaptıklarını düşünüyorusn takılma cok, sen daha iyi tanıyorusn onları sonucta... ama birisi bile demiyor mu bak bu cocugu burda bu kadar Sevme ..içi kalır,üzülür GİZ diye :KK43:(

evet evet inş... sen de, sen de inş.
KALP ATŞINI duyana kadr ben inanamıucam da o ba şka...
Bİlgemin olayı cok etkiledi beni :KK43:(
cok sevinmişitim onun gebeliğne,tamda benm tedavim sırasında haber aldık ya...

Hayırlsıı Gİz.cim verende ALLAH alanda... be gelirse başımıza katlanıcaz artık...

Ceylinciiimmm....
Cok sağol.. sevinmez mi insna hiç..biz hep aynı oyllardan geciyoruz, hep derim insna bir burdaki hamile arkadaş için sevinir hem kendine umut olur sevinir diye :)
ben bakalım hangi yollardan gececeğim...ALLAH ım yardım etsin hepimize

Bende bazen ben mi çok abartıyorum ben mi acaba çok alınganım diyorum ama yinede kesinlikle yanlış olan şeyler var Fadik.. Bunları malesef yaşıyoruz .. Eşimin kuzeni 6 yıl sonra çocuk sahibi oldu .. Bütün sülale bayramda seyranda gittiğinde kızın arkadasında ne kıymetli çocuğu var kucağından indirmiyor diyorlar.. Halbu ki ne zorluklarla dünyaya getirdi o çocuğu.. 9 ay yatarak serumla beslenerek doğurdu.. Bilmeyen anlamaz.. Tek gecelik kaçamakla çocuk sahibi olanlar anlamazlar bu çilenin ne kadar kutsal olduğunu..
Çok üzülüyorum Fadik çok..
Sabahtan akşama kadar bebek konusu artık konuşmak istemiyorum ..

Ceylin sağolasın arkadaşım geçen hafta kürtajım yapıldı, kuzuma veda ettim , gitti cennete ..
Rabbim biradaha yaşatmasın.. Operasyon güzel geçti , ağrım sızım olmadı çok şükür..
Psikolojik olarakda çabuk atlattım hala aklıma geldikçe gözlerim doluyor ama kafamı meşgul etmeye çalışıyorum ne yapalım..
İnş doğal yolla gelir kuzum , hepimizin kuzuları..
Trental ve Endol'a başlattı Kaan Hoca 1 ay sonra tahlil yaptırmaya çağırdı..
Keçiboynuzu ve arı sütü bal polen veriyorum hiç aksatmadan ..
İnşş şifa olur iyi gelir..

Green , ne denir bilmiyorum ki, bi kaç gün düşün bakalım moralini bozma hemen..
Çok sevdiğin saydığın bir insansa zaten o kadar takılmaz..
Sende takılmaz , söyledğin yalan bence çok çok büyük hayat memat meselesi bi yalan değil..
Günlük hayatta malesef yaşadığımız şeyler .. Keşke olmasa..

canım boşver o kadar takma...
hepimizin bazen öyle çıkışları olabiliyor...
az zaman geçsin sende unutur rahatlarsın...

ne kadar kucağım boş olsada ben anne oldum o duyguyu tattım...
rabbim sizlere de nasip etsin ama bu acıları yaşamadan sağlıcakla inş...

.

Kızlar hepinize teşekkür ediyorum ve hepinizi seviyorum, şimdilik sizi dinleyip bişey demicem ileride çok samimi olursak belki bir gün söylerim... Eşim de anladı zaten neden öyle davrandığımı çok şükür o sorunu da çözdüm, işlerim çok tüm geçmişi okuyamadım belki akşama görüşürüz, öpüyorum sizleri...

gerçekten çok zor...

yaklaşık 6 ay gibi...

Bende eşimden çok şüphelenmedim ya yaparsa diye ama onu çok yalnız bıraktım aklından geçer mi diye düşündüm .. Hatat bir keresinde söyledim ama bana bir bakış attı resmen korktum yanii.
Ne bilyeim kzılar ya eşim çok ilgili bana , eve gelir internete girmez hayatta aşkım gel yanıma tv seyredelim der .. Mutfağa gitsem arkadamdan gelir ,iş yaparken yanımda oturu ben odaya geçince tekrar yanıma.. Hep arkadaş gibiyiz.. Sonra böyle saçma sapan şeyler düşününce bende kızıyorum kendime .. Ha bu hiç yapmaz anlamına gelmez ama ben yapmaz herhalde diyorum ..
Akşam arar 10 dk geç kalınca haber verir eşim , bensiz hiçbi yere ablasının evine bile gitmez..
Haftasonu illa dışarı çıkalım der , harcağımın hesabını sormaz.. Yeni basiyt bir tişört alsam oo çok yakışmış der.. Bazen allah'ım neden bu kadar iyi bu adam yaa? diyorum.. Çünkü ben agresifim sinirliyim hemen köpürürüm eşim susar küs tutmaz gelir uğraşır benimle gönlümü alır hemen..
Demekki Fadik biz kadınlar hakketten bazen saçmalıyoruz.. Off benimde aklıma geldikçe utanıyorum kendimden ..
Holeyyyyyyyyy tüp bebek tedavisinden başarıyla çıkan bir hamişimiz var ..:nazar::nazar::nazar:
Tebrik ederim derya rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin ..
Aramızdan biri daha yavrusuna kavuşma yolunda .. Çok şükür rabbime..
sen benden yaşça ufak olabilirsin ama düşüncelerin çok güzel
kız gülmekten krize girecegim şampuan konusunda tabi sen çok tatlısın var ya biz tam 4 kız kardeşiz benim bir büyügümle biz yapışık ikiz gibiyiz o bbana bende ona taparız o ne derse yaprım diger ikiside biribirin öyle birde erkek kardeşim var kurban olur ablası gözbebegim .bak bu sadece sende degiil genelinde böyle bak bana taviz taviz ne yapalım hayat şartları atamayaz ki o yüzden açıklarını kapatmalıyız eşlere fazla duyurmadan analarsın ya
sidelya hangi semt te ya
Sidelya keçiören taraflarında ama tam olarak değil yakın yani :)
güzelim bu bizim kadınların yapısında var hep böyle düşünürüz biraz geç gelse yada ayrı kalsak bende aynı senin gibiyim pimpirikli fazla kıskanç degilim ama kıskanmam eşimin hoşuma gider oda aynı benim gibi belli etmez ama kıskanır yalnız hiçbiryere göndermez makyaj bile rahatsız eder onu.tüp bebekde 16 gün bekledik ee birde mantar oldum 15 öyle oldu sana 1 ay alllahım bir iyilesseydim dedim yazık adamcagız yaklaşıp kaçıyordu:KK52::KK52: ama en fazla 31 gün fazlası olmaz bizde :KK19:ama 1 yıl bekleyen var ya dogumda lohusalıga süper nasıl eşlermiş diyorum

Hahaha eşimde 2 ay sabretti ama söylemesi ayıp kafayı yiğecekti.. Off bu erkekler ne kadar sabırsız yaa, kadınlar yavrularını koruma içgüdüsü ile herşeyden uzaklaşabiliyor ama erkekler tabiki o duyguyu bilmedikleri için bişey diyemeceğim..
Bebeğim kalsaydı ben doğuma kadar düşünmüyordum birliktelik..
Artık ikici kez hamile kalırsam eşimi bu konuda terbiye edeceğim :))
Alışsın şimdiden .. Çok yüzermeyelim :)))

Bende eşimden çok şüphelenmedim ya yaparsa diye ama onu çok yalnız bıraktım aklından geçer mi diye düşündüm .. Hatat bir keresinde söyledim ama bana bir bakış attı resmen korktum yanii.
Ne bilyeim kzılar ya eşim çok ilgili bana , eve gelir internete girmez hayatta aşkım gel yanıma tv seyredelim der .. Mutfağa gitsem arkadamdan gelir ,iş yaparken yanımda oturu ben odaya geçince tekrar yanıma.. Hep arkadaş gibiyiz.. Sonra böyle saçma sapan şeyler düşününce bende kızıyorum kendime .. Ha bu hiç yapmaz anlamına gelmez ama ben yapmaz herhalde diyorum ..
Akşam arar 10 dk geç kalınca haber verir eşim , bensiz hiçbi yere ablasının evine bile gitmez..
Haftasonu illa dışarı çıkalım der , harcağımın hesabını sormaz.. Yeni basiyt bir tişört alsam oo çok yakışmış der.. Bazen allah'ım neden bu kadar iyi bu adam yaa? diyorum.. Çünkü ben agresifim sinirliyim hemen köpürürüm eşim susar küs tutmaz gelir uğraşır benimle gönlümü alır hemen..
Demekki Fadik biz kadınlar hakketten bazen saçmalıyoruz.. Off benimde aklıma geldikçe utanıyorum kendimden ..

Holeyyyyyyyyy tüp bebek tedavisinden başarıyla çıkan bir hamişimiz var ..:nazar::nazar::nazar:
Tebrik ederim derya rabbim sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin ..
Aramızdan biri daha yavrusuna kavuşma yolunda .. Çok şükür rabbime..

Sidelya keçiören taraflarında ama tam olarak değil yakın yani :)

Hahaha eşimde 2 ay sabretti ama söylemesi ayıp kafayı yiğecekti.. Off bu erkekler ne kadar sabırsız yaa, kadınlar yavrularını koruma içgüdüsü ile herşeyden uzaklaşabiliyor ama erkekler tabiki o duyguyu bilmedikleri için bişey diyemeceğim..

ya yok 9 ay mı asla dayanamam oda bende hem risk olmadıkça hamilelikte gerek yok tam tersi dogumu kolaylaştırıyormuş kardeşim zamanında araştırdık biz
ya ben suyu çok merak ediyorum nerelerde bu kız ya mesaj atayı m bari bakayım tel vardı herhalde çatlak ya
keçiören yakın ya ne varki biz daha yakınız çalışmasam 10 dk sonra vdeyim senin valla ama birgün mutlaka görüşürüz canım eşim çok seçici bu konuda ya biri hoşuna gitmesin asla gidip gelmez hatur için bile bazen zorluyorum inşallah eşler de birbirine aşık olur haaaaaaaaaaa

bilgemm aynı elin parmakları gibidir kardeşler derler ama birbirimizden çok farklı yönlerimiz olabiliyor ama ablanda had safhadaymış senin hayat felsefeni daha çok beğendim
aldtılmak hemde bile bile kabullenilmesi çok zor bir olay gerçekten :KK19:

fadiğim insan düşünceye duygularına gem vuramiyor işte
sen çok abartıyorsun diyemem ama bunu bu kadar sorun halinede getirme kafanda
sonuçta adamın hiç bir suçu olmamış o konuda
benim eşimde gerçekten öyle konularda bana fazlasıyla güven vermiştir
ve kendide söyler benim öyle işlerle işim olmaz diye bende her zaman derim
insan bu şaşar beşer bir an şeytana uyarsın sen anlamazsın bile amaaa
öyle birşey olsun laz'ım ben seni tüfekle kovalarım derim gülüşürüz:KK9:

Son düzenleme:

aaa hatırladım seni becun rabbim sağlıkla tamamına erdirsin canım :KK49:
her hamis haberine ben çok seviniyorum yaa özellikle bu topikte:KK61:
ilk tedavinmiydi canım nerede yaptırdın sorununuz neydi tam olarak anlatsana biraz :KK61:

[/QUOTE]

ayy bilgecim benimkide tam tersiydi 2.tedavim sırasında konuşuyoruz
eğer hamiş kalırsam ilk 3 ay bana sırnaşmak yok diyorum tehlikeliymiş
olsun canım yetrki birşey olmasın ben zaten doğana kadar hiç yanaşmam diyor,
bende yaaa dr olur derse olur öyle deme diyorum :KK1:

kızlar yaa ben başlarda böyle değildim...
hatta 3 yılık evliydik eşim başka şehire gitti ve 3 ay görüşmedik...
ama o zaman aklıma hiç aldatma gelmedi...
ama şimdi kendi kendime belkide o zaman beni aldatmıştır diyorum....
yaa iyice kafayı yedim ben...

bilgemcim maşallah eşine canım...rabbim bozmasın...
nerdeyse bizde tam tersi canım...
ben eşimden öyle ilgi görmedim...
başlarda beni sevmediğini bile düşündüm....
şimdi beni sevdiyine eminim ama evin içinde pek ortak paylaşımımız olmuyor...
beni görmeden duramaz evde olmasam gözü arar ama evde olmam yeter ona...
hep kafasına göre takılır...

kızlar hamilelik sorunlu olmadığı müddetçe ilişkide sakınca yok...
boşuna kendinize stres yaratmayın...
tabi bize yasak...
ben şimdiden rabbim nasip ederde hamile kalırsam ne yapacağım diye düşünüyorum...
takıntılarmı anlattım size ben bu takıntıyla 9 ay boyunca kafayı yerim...
tabi bu 9 aya birde lohusalık ekleniyor...

ya yok 9 ay mı asla dayanamam oda bende hem risk olmadıkça hamilelikte gerek yok tam tersi dogumu kolaylaştırıyormuş kardeşim zamanında araştırdık biz
ya ben suyu çok merak ediyorum nerelerde bu kız ya mesaj atayı m bari bakayım tel vardı herhalde çatlak ya
keçiören yakın ya ne varki biz daha yakınız çalışmasam 10 dk sonra vdeyim senin valla ama birgün mutlaka görüşürüz canım eşim çok seçici bu konuda ya biri hoşuna gitmesin asla gidip gelmez hatur için bile bazen zorluyorum inşallah eşler de birbirine aşık olur haaaaaaaaaaa
Hahah Giz çok alemsin ..
İnşş ya görüşelim tabi nolcak , şu bebek olayına kafayı patlatıyoruz ama o kafayı biraz dağıtmak lazım ..

bilgemm aynı elin parmakları gibidir kardeşler derler ama birbirimizden çok farklı yönlerimiz olabiliyor ama ablanda had safhadaymış senin hayat felsefeni daha çok beğendim
aldtılmak hemde bile bile kabullenilmesi çok zor bir olay gerçekten :KK19:

fadiğim insan düşünceye duygularına gem vuramiyor işte
sen çok abartıyorsun diyemem ama bunu bu kadar sorun halinede getirme kafanda
sonuçta adamın hiç bir suçu olmamış o konuda
benim eşimde gerçekten öyle konularda bana fazlasıyla güven vermiştir
ve kendide söyler benim öyle işlerle işim olmaz diye bende her zaman derim
insan bu şaşar beşer bir an şeytana uyarsın sen anlamazsın bile amaaa
öyle birşey olsun laz'ım ben seni tüfekle kovalarım derim gülüşürüz:KK9:

Ceylin'im sağolsın ..
Evet malesef kardeşte olsa hiç birbirlerine benzemiyor..
Aşkk en büyük zenginlik.
Sevgi, saygı , fedakarlık..
19 yaşımda evlendim , 22.5 yaşındayım .. 3.5 yıllık evliliğimde çok şükür eşimden hiç şikayetim olmadı..
Çocuktum evlendiğimde ama iyiki evlenmişim diyorum ..
Düzenli bir hayat, kendi evin yuvan gibisi var mı?
Rabbim bu mutlu yuvalarımızı yavrularımızla süslesin inşallah..
Şunu anladım ki, rabbim herkezi birşeyle sınıyor..
Ya evliliği ile, ya çocuğu çoluğu ile, yada sağlığı ile..
Ama yaradan sabrını denermiş kulunun ..
Hiç sitem etmedim rabbime..
Sabrımızın mükafatını verecektir rabbim..O kimseyi çaresiz bırakmaz..
Hep dua ediyorum..
İnşş kabul olur
..

ayy bilgecim benimkide tam tersiydi 2.tedavim sırasında konuşuyoruz
eğer hamiş kalırsam ilk 3 ay bana sırnaşmak yok diyorum tehlikeliymiş
olsun canım yetrki birşey olmasın ben zaten doğana kadar hiç yanaşmam diyor,
bende yaaa dr olur derse olur öyle deme diyorum :KK1:

canım beklmeye biizmkide bekliyor...
hadi o iş olsun diye hiçbir talebi olmadı...
ama sonuçta kaç yıllık beraberiz o konularda eşimi tanıyorum...
ve zorlandığını istediğini biliyorum...
hatta bazen konuşuyordukta, bekarken nasıl yaşamışız bilmiyorum diyor...
şimdi çok zormuş...

X