Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım nurcan dogru söylüyor banada önce vurulmuştu neden öyle sende farklı birşey mi uygaladılar yada gördüle bence kan testi yaptır idrar yaptırsan dedigin dogru ama kanda kesin çıkar ben kalçadan igne vurulmuştum o adeti geciktiriyormuş nerden bileyim 12 gün omayınca tamam dedim ama bende hiç belirti yoktu hele kasık agrısı hiçççç hadi hayırlısı

her hastane farklı uygulama yapıyo herhalde sen yaptır bugün elfida çok gecikme iyi haberlerini bekliyoruz...

Elfida canım senin için rabbimden hakkında hayırlısını diliyorum..
İnş bu hayırlı haber bebeğinin seninle kalmış olmasıdır ..
10. günde yaptırmıştım bende bhcg belki idrarda çıkar ama kan tetkikinde sanmıyorum ..
Zaten bugün yaptırsan bile 2 gün sonra tekrar edeceksin nasılsa..
Güzel haberlerini bekliyoruz..

çaresizlik mi one dir yok öyle sadece iy bir şekilde yönlendirilip dogru yeri dogru zamanı bulmamaız lazım bak bilgem senin ki dogal yoldan gelecek sende çok çaba gösteriyorsun eşinde eşin sigarayı bıraktımı ilk önce bu dr morfolojiyi etkiliyor demişti
birde kaan hocada bana 3 gün sonra yani bugün mail attı
Canım yaa bu sigara işini hergün konuşuyorum artık dilimde tüy bitti..
Kaan hocaya gittiğimizde söyleyeceğim dr'a eşimin sigara içtiğini, bi güzel kızsın birde ondan duysun spermlere ne kadar zarar verdiğini..
İnşş hepimizin yavruları doğal yoldan gelir..
Ya benim annem 7 ayda bir hatta senede sadece iki defa regl oluyormuş dr'lar menapoza giriyorsun yumurta üretmiyor vucudun demişler annem bir denk gelmiş ikiz doğurmuş kardeşim ile beni..
Rabbim nelere kadir..
inşş şifa olur canım
yaa bencede erkekte bir tedaviye gidilmeli hopp gel tüp bebk yapalım olayı yanlış ama dr göre buna hiç gerek yok
sora alınan negatifleri açıklayamıyorlar
Üstelik verilen paralara , verilen emeklere ne demeli..
Ben bu tüp bebekten sonra aklım başıma geldi..
Tamma yine gerekiyorsa yaptıracağım ama önce eşimin tedavisi mümkün mü araştırmak lazım ..
Hiç kan tetkiki yapılmadı eşime..
Bunlar hep acemilik işte Yeterim ..
Şimdi biraz aklım başıma geldi.
:KK25: :KK25: :KK25:
haklısın... negatif duymaktan daha zordur sanırım...
RABBİM sabır versin sana ve o arkadaşa :85: :85:
Elfida inşş senin başına böyşe birşey gelmeyecek ..
Nurcan arkadaşımla senin yavrularının doğduna şahit olacağız allah'ın izni ile sonrada sırada bizler varız :)
canım yaaaaaaaa çok üzüldüm ooofff ya neden böyle oluyor
ben o topiği bilmiyorum ama gelicik başka yerleden tanıyorum

Ağustos- eylül de anne olacaklar topiğydi galiba ..Oda ebnim gibi ne heveslerle gitti pıt pıtları duymaya ama rabbim nasip etmeyince olmuyor işte :KK43:(

canım yaa bu sigara işini hergün konuşuyorum artık dilimde tüy bitti..
Kaan hocaya gittiğimizde söyleyeceğim dr'a eşimin sigara içtiğini, bi güzel kızsın birde ondan duysun spermlere ne kadar zarar verdiğini..
Inşş hepimizin yavruları doğal yoldan gelir..
Ya benim annem 7 ayda bir hatta senede sadece iki defa regl oluyormuş dr'lar menapoza giriyorsun yumurta üretmiyor vucudun demişler annem bir denk gelmiş ikiz doğurmuş kardeşim ile beni..
Rabbim nelere kadir..

üstelik verilen paralara , verilen emeklere ne demeli..
Ben bu tüp bebekten sonra aklım başıma geldi..
Tamma yine gerekiyorsa yaptıracağım ama önce eşimin tedavisi mümkün mü araştırmak lazım ..
Hiç kan tetkiki yapılmadı eşime..
Bunlar hep acemilik işte yeterim ..
şimdi biraz aklım başıma geldi.

elfida inşş senin başına böyşe birşey gelmeyecek ..
Nurcan arkadaşımla senin yavrularının doğduna şahit olacağız allah'ın izni ile sonrada sırada bizler varız :)

ağustos- eylül de anne olacaklar topiğydi galiba ..oda ebnim gibi ne heveslerle gitti pıt pıtları duymaya ama rabbim nasip etmeyince olmuyor işte :KK43:(

canım biz şu son dr gittiğimize bir kez tüp bebk deneyin bunlara ne gerk var olmasada evletlık alırsınız dedi (üroloji dr )bizim tüp bebk yaptıdığımızı bilmiyor
bende dedmik dr bey ben ilk tedvaiye başladığımda 2006 da gideceğim elime bebişlerimi tutuşturacakla ve eve dönceğim sanıyordum ama öyle olmuyormuş şu anda bir tüp bebk dr kadar çok şey öğrendim keşke hiç gerek kalmasaydı bunları ezberlemeye ama böyle oldu ben yaşadığım her şeyin tıbbın neler yapabileceğinin çok farkındayım onun içinde bu testler gerkli bana dedim sadece ok dedi

amin canım sağol darısı sizlerin başına inşallahhhh bu arada bilgemmm senin ilk denemendi dondurulmuş embriyon yokmu...

amin canım sağol...

Nurcan benim evet ilk deneme ..
Tek embriyo ve blastokistti..
Benim malesef dondurulmuş embriyom yok..
Bu husuta yeteri kadar bilgi verilmedi zaten bana..O yzüden aklımda bir şüphe ile yaşıyorum ..
30 olgun yumurtanın 26'sı işlem gördü 17 tanesi döllendi..
5. güne sadece 3 tane blast embriyo geldi gerisi yaşamadı dediler..
Ohss den dolayı tek transfer yapılmak zorunda diğer ikisi embriyom dondurulup çözülmeye dayanamayacağı için çöpe gitti..
Bu bana inanılmaz saçma geldi..
5. güne gelen embriyo nasıl dondurulmaz ?

Ayrıca ben bebeğimin genetğik problemi olduğu için öldüğüne inanıyorum ..
Ben hocaya tedavi başlarken genetik test yapalım dedim ailede genetik bir sorun yoksa yapılmaz ded , inandım .. Hiç alakası yokmuş , aşlede olmaması anne yada babada olup bebeğe geçmeyeceği anlamına gelmez, bende pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyoruz..
haftaya genetik test ve kromozom testleri vs . yaptıracağız eşimle.. bebeğim neden ölüş öğreneceğiz..
Genetik bi problem ise dr ihmali olduğuna inanacağım çünkü başında demiştim genetiğe gitsin embriyolar diye ..
8 tane embriyo a kalite 3. güne geldi ve inatla bir kaç tanesi dondurmadılar..

canım nurcan dogru söylüyor banada önce vurulmuştu neden öyle sende farklı birşey mi uygaladılar yada gördüle bence kan testi yaptır idrar yaptırsan dedigin dogru ama kanda kesin çıkar ben kalçadan igne vurulmuştum o adeti geciktiriyormuş nerden bileyim 12 gün omayınca tamam dedim ama bende hiç belirti yoktu hele kasık agrısı hiçççç hadi hayırlısı

canım bizede lukrin vermişlerdi tutunmayı güçlendirsin diye

aaa şaşırdım neden transferden sonra çatlatma iğnesi vuruldunki transferden 24 saat önce vuruluyodu o yani ben öyle yapmıştım
Bizim grupta herkese verildi bu igne..
benimle alakalı bisey değil sanırım...Genelde bunu yapıyoalr..
bende yeterin dediği giib duydum.. tutunma olmuşsa destekleyip güçlendirmesi içinmiş...
Elfida canım senin için rabbimden hakkında hayırlısını diliyorum..
İnş bu hayırlı haber bebeğinin seninle kalmış olmasıdır ..
10. günde yaptırmıştım bende bhcg belki idrarda çıkar ama kan tetkikinde sanmıyorum ..
Zaten bugün yaptırsan bile 2 gün sonra tekrar edeceksin nasılsa..
Güzel haberlerini bekliyoruz..
Ayyhh..
Deme öyle BİLgemcim..
İnan içim buruldu....
Kimseyi evlatsız bırakmasın Yüce RABBİM :85:

nurcan benim evet ilk deneme ..
Tek embriyo ve blastokistti..
Benim malesef dondurulmuş embriyom yok..
Bu husuta yeteri kadar bilgi verilmedi zaten bana..o yzüden aklımda bir şüphe ile yaşıyorum ..
30 olgun yumurtanın 26'sı işlem gördü 17 tanesi döllendi..
5. Güne sadece 3 tane blast embriyo geldi gerisi yaşamadı dediler..
Ohss den dolayı tek transfer yapılmak zorunda diğer ikisi embriyom dondurulup çözülmeye dayanamayacağı için çöpe gitti..
Bu bana inanılmaz saçma geldi..
5. Güne gelen embriyo nasıl dondurulmaz ?

Ayrıca ben bebeğimin genetğik problemi olduğu için öldüğüne inanıyorum ..
Ben hocaya tedavi başlarken genetik test yapalım dedim ailede genetik bir sorun yoksa yapılmaz ded , inandım .. Hiç alakası yokmuş , aşlede olmaması anne yada babada olup bebeğe geçmeyeceği anlamına gelmez, bende pıhtılaşma var mı onu bile bilmiyoruz..
Haftaya genetik test ve kromozom testleri vs . Yaptıracağız eşimle.. Bebeğim neden ölüş öğreneceğiz..
Genetik bi problem ise dr ihmali olduğuna inanacağım çünkü başında demiştim genetiğe gitsin embriyolar diye ..
8 tane embriyo a kalite 3. Güne geldi ve inatla bir kaç tanesi dondurmadılar..

kızlar inanın bana ben bütün bunları binlerce defa sorarak öğrendim hatta ilk gittiğim dr ben tüp bebk le mikro arsında ne fark var dedim ona ne yapacsın dedi sonra yumurtalar boş çıknca yaznasine gitim ve çat kapı girdim bana mikroyla tüp bebğin farkını bile anatmadınız şimdi bunu nasıl açıklaycaksınız dedim bayağı bir tesr düştüm

canım bu senin 3 embiryodan 5. Güne gelip 1 transfer edliyor diğerleri nede dondurulmamış bende anladım yani saçma geldi banada birde son gittiğim merkezde dr biz ilk deneme tutmamışsa (sebebinin ne olduğuna bakmadan )genetik istiyoruz dedi
ama ben 5 denme yaptım dr her seferinde genitk yatıralım dedin ama yok gerek yok dendi bana ben kendim gittim üvrst ye rica ettim dr istedi evet genetikte sorun yok ama kanpıhtılaşması çıktı bende
kromozonlarda baktırmadık daha
artık öyle bir zamnda yaşıyoruz ki kendi dr kendimiz olduk ne günlere kaldık yarabbi

Bizim grupta herkese verildi bu igne..
benimle alakalı bisey değil sanırım...Genelde bunu yapıyoalr..
bende yeterin dediği giib duydum.. tutunma olmuşsa destekleyip güçlendirmesi içinmiş...

Ayyhh..
Deme öyle BİLgemcim..
İnan içim buruldu....
Kimseyi evlatsız bırakmasın Yüce RABBİM :85:

Elfida canım kötü bişey demek istemedim , yani çatlatma iğnesinin içinde bhcg var biliyorsun fakat 10.günde etkisi kalmamıştır idrarda belki çıkar bu etki ama kan tetkikinde çıkmaz yani kan tetkikinde gerçek sonucun çıkar ..Hamile isen bu senin değerindir çatlatma iğnesinin değil...
Bunu demek istedim..

Elfida canım kötü bişey demek istemedim , yani çatlatma iğnesinin içinde bhcg var biliyorsun fakat 10.günde etkisi kalmamıştır idrarda belki çıkar bu etki ama kan tetkikinde çıkmaz yani kan tetkikinde gerçek sonucun çıkar ..Hamile isen bu senin değerindir çatlatma iğnesinin değil...
Bunu demek istedim..

evt elfidam yaptır da artık bir bayram havası olsun ya
bakın ben ilk gitigimde hakan hocaya önce başka dr benim hikayemi dinledi notlr yazdı elimdeki testleri aldı sonra hakan hocaya devretti onla görüştüm o muayene etti güzel dedi hemen genetik test istedi benden elimdeki inceledi bana ilaç verdi 1 ay kullan adet dönemimde testleri yaptır bize faxla dedi bende öyle yaptım yani baştan salma degil çok mmnun kaldım ama yinede şu kaan hoca ve recai beyl görüşüyüm bakalım ya benim içim kıpır kıpır ay bende dogal yolla olacak ne ::emir_bebek::KK33::KK33::KK33:

Yeterim ne kadar haklısın ..
Bizde artık bu işin içinde konuların piri olduk..
Yaşadıklarımız hiç kolay değil o yzüden araştırmalı , bilerek gitmeli ve bu testin yapılmasını istiyorum demeliyiz..
Drlara kalsa hiçbişeye gerek yok..
Bebeğim genetik bir sorun yüzünden ölümüş olabilir halbu ki embriyolarıma genetik test yapılsa idi belkide yavrum şimdi benimle olacaktı...
Ne acı..

Giz
canım ben kaan hocaya mail attım ..
Eşimin sperm değerlerini yazdım ilaçla tedavi edilmesini istediğimi söyledim ..
İnşş yakında cvp yazar..
Ben şimdi bir eczane deposuyla görüştüm proxeed fiyatını sordum 113 liraymış..
Evicap ile proxeed başlayacğım şubatın başında , ayrıca kaan hocaya sormuş birisi bu ilaç ile keçiboynuzu kürünü birlikte kullanmak sakıncalı mı diye hayır değil yazmış..
Hem kürlerle hem bu ilaçlarla inşş değerler yükselir..
Hepimiz doğal yoldan minnaklarımıza kavuşuruz..

yeterim ne kadar haklısın ..
Bizde artık bu işin içinde konuların piri olduk..
Yaşadıklarımız hiç kolay değil o yzüden araştırmalı , bilerek gitmeli ve bu testin yapılmasını istiyorum demeliyiz..
Drlara kalsa hiçbişeye gerek yok..
Bebeğim genetik bir sorun yüzünden ölümüş olabilir halbu ki embriyolarıma genetik test yapılsa idi belkide yavrum şimdi benimle olacaktı...
Ne acı..

giz
canım ben kaan hocaya mail attım ..
Eşimin sperm değerlerini yazdım ilaçla tedavi edilmesini istediğimi söyledim ..
Inşş yakında cvp yazar..
Ben şimdi bir eczane deposuyla görüştüm proxeed fiyatını sordum 113 liraymış..
Evicap ile proxeed başlayacğım şubatın başında , ayrıca kaan hocaya sormuş birisi bu ilaç ile keçiboynuzu kürünü birlikte kullanmak sakıncalı mı diye hayır değil yazmış..
Hem kürlerle hem bu ilaçlarla inşş değerler yükselir..
Hepimiz doğal yoldan minnaklarımıza kavuşuruz..
evet canım aynen
biz araştırmassak dr lar araştımıyorlar (hepsi değilsede geneli böyle )
allah yardımcımız olsun

10 milyondan 90 milyonamı cıkmış sayı... :26:
Proxedd Plus mı o ilaç.. bende aliim eşime barimmm...

buralardayım canım 1 haftadır hep..
denk gelemiyoruz... :KK16:

Bugun benim transferin 10. günü..
ben bekleyemeyeceğim test günümü.. bugun akşama gidip baktırcam..
Dua eder misiniz benim için :26:
canım rkadaşım dualarım seninle inşallah hamilesindirrr
Belgin geçmiş olsun dileklerin için sağolsın arkadaşım ..
Hayırlısı buymuş demeki yaşadık bir tecrübe ..

Yeter pozitif sonuç alıp bebeği ile bekleyenler topiğnde gelincik arkadaşıma kalp atışını duyamadığı için kürtaj olmuş yada bugün olacaktı..
Onada kendim kadar üzüldüm ..
Sevin sonra üzül off ne zor yaaa:KK43:(
ewet canım bizim topikte gelincik tanıyorum bizde çok üzüldük malesef
evet canım aynen
biz araştırmassak dr lar araştımıyorlar (hepsi değilsede geneli böyle )
allah yardımcımız olsun

iyi kaynatmışsınız:84::84::84::84:bensiz

canım rkadaşım dualarım seninle inşallah hamilesindirrr

ewet canım bizim topikte gelincik tanıyorum bizde çok üzüldük malesef

iyi kaynatmışsınız:84::84::84::84:bensiz

sende katıl beraber kaynatalım ya bu arada su nerelerde hiç yok ortalarda
bilgem ilaç pahalı evet ama çok faydalı ya bana dr um verdi bu ilacı ama almadım zaten kötü degil bizimki o kadar evikap ve trental içiyor birde elma sirkesi ile bala başlıyacagım onu içirecegim kendime başka bir kaışım

sende katıl beraber kaynatalım ya bu arada su nerelerde hiç yok ortalarda
bilgem ilaç pahalı evet ama çok faydalı ya bana dr um verdi bu ilacı ama almadım zaten kötü degil bizimki o kadar evikap ve trental içiyor birde elma sirkesi ile bala başlıyacagım onu içirecegim kendime başka bir kaışım

Ecza deposuyla görüştüm 113 tl dedi kutusuna .. Tabi ayda 2 paket kullanılacağı için 226 lira yapıyor..
Çok pahalı ama bununda öyle çok faydasını gören var ki, ne yapayım mecburen alacağım..
İnşş faydasını görürüz..

iyiyim tatlım buralardayım.
hamişşşş kokusu aldım sanki :)

benim eşimde sabah sperm testi verdi.dr testi tekrarla demiş.bakalım heyecanla bekliyorum sonucu.
inşş sonuçlar iyi çıkar canım
Ecza deposuyla görüştüm 113 tl dedi kutusuna .. Tabi ayda 2 paket kullanılacağı için 226 lira yapıyor..
Çok pahalı ama bununda öyle çok faydasını gören var ki, ne yapayım mecburen alacağım..
İnşş faydasını görürüz..

inşş şifaolur bebğim ve tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin

inşş sonuçlar iyi çıkar canım

inşş şifaolur bebğim ve tedaviye gerek kalmadan gelir bebişin

inşallah canım.eşim 1 haftadır keçiboynuzu kürü,fındık,fıstık,ceviz,bal-poleniarısütü-ginseng karışımı,evicap,çinko ve tribulus terrestiris alıyor.1 hafta spermlerin değişmesi için kısa bir süre ama insan yinede ümit ediyor iştee..

Son düzenleme:
slm benim bugun 1o gun bekleyemiyorum artik bide ben hollandadayim burda 15 gun sonra test yapiliyo o gun de pazar gunu ne denk geldigi icin pazartesi kan testi yapilcak turkiyede olsam hemen git baktir burda mumkun olmuyo kendim evde ttest yapmak istiyorum bi yandanada esim istemiyo morelin bozulur falan diye ne yapcam ben ya 10 gun idrarda cikarmi acaba

X