Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar kimse yokmuuuuuuuuuu :KK58:

canım ben o ilaCI ARAŞTIRDIM İKİ GÜNDÜR AZOYA DA iyi geliyormuş ilacın adını yaz kullannanlar var bak istersen ama bence kaan aydos a mail at sende hiç çocugu olmaz demişler oda azo ve kaan hocadan sonra eşinde sperme rastlanmış ve tüp bebek aşamasındaymış kaan hocayla iletişime geç sana ilaç ismi verir

yeter maşallah eşlerimiz hep böyle demek haaaaa benimki agzına ilacı alıyordu zor yutuyor aman iyiki onlar kullanmıyor bizim kullandıklarmızı

kızlar ben bu ara şanslıyım valla ilk önce recai beyden ücretsiz muayene kazandım şimdide kaan aydosa mesaj atmıştım gwl hastaneye muayene edeyim dedi bakalım tekrar attım ne zaman geleyim diye oh ya iki side ankara süper kaan bey üroloji üzerine bence sizlerde ileti gönderin o şekildede yardımcı oluyor araştırın isterseniz

bilgem nerelerdesinn nn

Canım Buralardayım..
Dün iyiydimde bugün kasıklarım ağrıyor , kanamayla birlikte az az parça atıyorum..
Giz bugün zekai tahir'i aradım genetik test için işte kan pıhtılaşması kromozom bozukluğu için vs..
Bana randevuya gerek yok direk gelin yardımcı oluruz dediler..
Haftaya kürtaj için randevum var eşim götürecek beni oda yanımdayken ordan zekai tahir'e geçip tetkikleri yaptırayım diyorum ..
Birde ben de kaan hocaya mail attım ama cvğ gelmedi 3 gün oldu acaba yanlış yere mi attım ?
Nereden atıyorsun kuzum bi yardımcı olur musun ?

Kızlar bu arada hepinize selamlar :)

Nurcan yavruşunun cinsiyeti öğrenmişsin kızın olacakmış çokkkkk sevindim ..
Rabbim tamamına erdirsin ..
Darısı bizelere ..
Bende arı sütü polen bal karışımı ve keçiboynuzu kürü kullandıttırıyorum eşime ..
Kaan hoca ayrıca vitamin ve ilaç verirse onlarada başlarız ..
İnşş sayımız 13 milyon fena değil ama biraz daha yükselir morfolojide %4 hareketlilikte yüzde 25 lerde ..
Umudum var .. Değerler çok çok kötü değil çünkü :))

Darısı bizelere ..
Bende arı sütü polen bal karışımı ve keçiboynuzu kürü kullandıttırıyorum eşime ..
İnşş sayımız 13 milyon fena değil ama biraz daha yükselir morfolojide %4 hareketlilikte yüzde 25 lerde ..

bilgem inşş canım
bal polen arı sütü senden kulan gebe kalmya yardımcı oluyormuş birde hamlikaldıktan sonra bebğin gelişimine yardımcı oluyormuş
bende aldım bu gün başlıyorum
inşşş
şifa olsun hepimiz

Canım Buralardayım..
Dün iyiydimde bugün kasıklarım ağrıyor , kanamayla birlikte az az parça atıyorum..
Giz bugün zekai tahir'i aradım genetik test için işte kan pıhtılaşması kromozom bozukluğu için vs..
Bana randevuya gerek yok direk gelin yardımcı oluruz dediler..
Haftaya kürtaj için randevum var eşim götürecek beni oda yanımdayken ordan zekai tahir'e geçip tetkikleri yaptırayım diyorum ..
Birde ben de kaan hocaya mail attım ama cvğ gelmedi 3 gün oldu acaba yanlış yere mi attım ?
Nereden atıyorsun kuzum bi yardımcı olur musun ?

Kızlar bu arada hepinize selamlar :)
zaten randevu almıyorsun canım kaanhocaya ben dr sitesinden mail attım oraya üye ol istersen ondan sonrada kaan hocaya bul mail at .canım birde gitmişken kromozon testi yaptır unutma genetik başka kromozon başka sor yönlendirirler bende önümüzdeki ay 20 sinde yaptıracagım hem kromozon hem sperm hemde hormon ben bu aralar maşalllah dr larla iyiyim recai beye gidiyim ne diyecek ondan sonrada kaan bey
sen toparlandın maşallah hadi inşallah canımbirde proxeed plus var bana dr dedi ama alamadım masraf zaten fazla morfoloji ve hareket için araştırdım 10 milyon olan sperm 90 milyona çıkmış 2 ayda ve dogal yolla hamile kalmış iki kere tüp bebek yaptırmış olmamış ya düşünsene

arkadşlar merhaba benimde eşim azosperm ben 8 yıllık evliyim 2 kere tüpbebek denemesi yaptırdım ama sonuç alamadık 3 ye korkuyorum başlamaktan hem maddı hem manevı zor bır sureç yazılanları baya okudum bu proxxed plus denilen ilacın azo sperme faydası varmı yada fayda goren varmı bılgı verırsenız sevınırım çaresizliğin ne oldugunu yaşayan bilir neyapacağımı bılmıyorum korkuyorum artık kızlar cevap yazın :KK5:

Arkadaşım çarezilik elbette çok kötü birşey rabbim yardımcın olsun..
Ben duydum bu ilacın namını fakat azosperm hastaları için kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum..
Bence en güzeli tekrar bir tüp bebek tedavisine geçmeden önce , eşin üroloğa gitsin hem muayene olsun hemde bu ilacı kullanıp kullanamayacağını sorsun ..

kızlar bu kötü haberi vermek bana düştü bilgem şimdi mesaj att malesef kürtaj olmuş evleri çok kalabalıkmış yarın girebilirse girecek hayırlısı buymuş
ayyy çok üzüldüm BİLGEMMMMM sen elinden geleni yaptın canım hayırlısı buymuş demekki.
Allah şifa versin canım. rasın inşallah. yalnız evet epey kilo aldırır bu. biz 4 aydır keçibıynuzu kürü yapıyoruz, onun bile aldırdığını düşünüyoruz. ama eşimde kilo almaya müsait.
ewet canım hemde çok ama napalım diğer yediklerine dikkat edecek artık.

şifa olsun canım...

canım benim:KK59::KK59:
çok geçmiş olsun...
çok zor biliyorum ama zaman herşeyin ilacı...
acı unutulmasada zamanla hafifliyor...
allah yardımcın olsun...

amin canım inşallahh
hayırlı pazarlar kızlar çok üzücü olaylar oluyo son zamanda topiğimizde allah bu günlerimizi aratmasın allah verdiği derdin sabrınıda versinde kolaycacık unutalım üzüntülerimizi...
cuma günü ultrasona girdim kızım olucakmış öğrendik büyümüş maşallah kıpır kıpır tüp bebekten çıktık artık normal gebelik gibisin dedi dr m hala düşüğü önlemek için iğne yiyodum onlarıda bıraktım allahıma çok şükür biran önce kucağıma almak istiyorum artık ...
gözün aydın canım allahım tamamına erdirsin
Ohh Nurcan kesmişin progesteronu.da...
Kız evladı Öz evledı olurmuş insanın.. hayırlı olurmuş erkeğe göre... ALLAH ım doğdugu günü tez etsin.

Senin iğnemiydi progteron en başından beri.. benim jel.. 2 gündür geri geliyor ya kafam karıştı,sen cirinone jel kullandın mı hiç??
nasılsın canım konuşamıyoruz
hepimize hayırlı bir hafta diliyorum inş rabbim gönlümüzdekilere bir adım daha yaklaştığımız bir hafta yaşatır.
sanada canım nasılssın
günaydın kızlar güzel bir hafta olsun :KK16::KK16::KK16::KK16:

amin canım inşallahhh

bilgem inşş canım
bal polen arı sütü senden kulan gebe kalmya yardımcı oluyormuş birde hamlikaldıktan sonra bebğin gelişimine yardımcı oluyormuş
bende aldım bu gün başlıyorum
inşşş
şifa olsun hepimiz
Yeterim eşimde diyor sende kullan diye .. Aktardan gidip kendimede bi kavanoz yaptırtayım bu karışımdan ..
İnşş şifa olur .. Valla elimden geleni yapıyorum eşimde sağolsın sevmesede içmem demiyor, içiyor..
Bir daha tüp bebek denemeden önce eşimin sperm sayısını artırması için tedavi olmasını istiyorum ..
Belki iğne ilaç çaresi olur gerek kalmaz tüp bebeğe...
zaten randevu almıyorsun canım kaanhocaya ben dr sitesinden mail attım oraya üye ol istersen ondan sonrada kaan hocaya bul mail at .canım birde gitmişken kromozon testi yaptır unutma genetik başka kromozon başka sor yönlendirirler bende önümüzdeki ay 20 sinde yaptıracagım hem kromozon hem sperm hemde hormon ben bu aralar maşalllah dr larla iyiyim recai beye gidiyim ne diyecek ondan sonrada kaan bey
sen toparlandın maşallah hadi inşallah canımbirde proxeed plus var bana dr dedi ama alamadım masraf zaten fazla morfoloji ve hareket için araştırdım 10 milyon olan sperm 90 milyona çıkmış 2 ayda ve dogal yolla hamile kalmış iki kere tüp bebek yaptırmış olmamış ya düşünsene

Giz canım , elbette Zekai Tahire gittiğimde gerekli tüm tetkikleri yaptıracağım ..
Şimdi söylediğin doktorlar sitesine üye olup msj atacağım Kaan Hocaya ..
O pahalı dedğin ilacıda kullan derse kullandırırım eşime ne yapayım ..
Tüp bebek masrafından iyidir çare olacaksa..
Sanada maşallah kuzum Kanka oldun haa doktorlarla yakında sende bi hastanede başlarsan işe şaşırmam artık hepimiz o donanıma sahip olduk ya bu infertilite sayesinde...
Toparlıyorum bende kendimi ne yapayım , sonsuza kadar karalar bağlayamam yaşadıklarımız üzücü moral bozucu ama ne olursa olsun mücadele için güçlü olma zorundayız..
Giz birde zekai tahire gittiğimde üroloğa gitsek eşimle onunda kanda hormonlarına bakıp birde sperm tetsi yaparlar değil mi?
Çünkü eşimin kan değerlerine bakılmadı hiç..

10 milyondan 90 milyonamı cıkmış sayı... :26:
Proxedd Plus mı o ilaç.. bende aliim eşime barimmm...

ayyy çok üzüldüm BİLGEMMMMM sen elinden geleni yaptın canım hayırlısı buymuş demekki.

amin canım inşallahh

sanada canım nasılssın

amin canım inşallahhh

buralardayım canım 1 haftadır hep..
denk gelemiyoruz... :KK16:

Bugun benim transferin 10. günü..
ben bekleyemeyeceğim test günümü.. bugun akşama gidip baktırcam..
Dua eder misiniz benim için :26:

Darısı bizelere ..
amin canım sağol darısı sizlerin başına inşallahhhh bu arada bilgemmm senin ilk denemendi dondurulmuş embriyon yokmu...

amin canım inşallahh

sanada canım nasılssın

amin canım inşallahhh
amin canım sağol...

Arkadaşım çarezilik elbette çok kötü birşey rabbim yardımcın olsun..
Ben duydum bu ilacın namını fakat azosperm hastaları için kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum..
Bence en güzeli tekrar bir tüp bebek tedavisine geçmeden önce , eşin üroloğa gitsin hem muayene olsun hemde bu ilacı kullanıp kullanamayacağını sorsun ..

çaresizlik mi one dir yok öyle sadece iy bir şekilde yönlendirilip dogru yeri dogru zamanı bulmamaız lazım bak bilgem senin ki dogal yoldan gelecek sende çok çaba gösteriyorsun eşinde eşin sigarayı bıraktımı ilk önce bu dr morfolojiyi etkiliyor demişti
birde kaan hocada bana 3 gün sonra yani bugün mail attı

Yeterim eşimde diyor sende kullan diye .. Aktardan gidip kendimede bi kavanoz yaptırtayım bu karışımdan ..
İnşş şifa olur .. Valla elimden geleni yapıyorum eşimde sağolsın sevmesede içmem demiyor, içiyor..
Bir daha tüp bebek denemeden önce eşimin sperm sayısını artırması için tedavi olmasını istiyorum ..
Belki iğne ilaç çaresi olur gerek kalmaz tüp bebeğe...

Giz canım , elbette Zekai Tahire gittiğimde gerekli tüm tetkikleri yaptıracağım ..
Şimdi söylediğin doktorlar sitesine üye olup msj atacağım Kaan Hocaya ..
O pahalı dedğin ilacıda kullan derse kullandırırım eşime ne yapayım ..
Tüp bebek masrafından iyidir çare olacaksa..
Sanada maşallah kuzum Kanka oldun haa doktorlarla yakında sende bi hastanede başlarsan işe şaşırmam artık hepimiz o donanıma sahip olduk ya bu infertilite sayesinde...
Toparlıyorum bende kendimi ne yapayım , sonsuza kadar karalar bağlayamam yaşadıklarımız üzücü moral bozucu ama ne olursa olsun mücadele için güçlü olma zorundayız..
Giz birde zekai tahire gittiğimde üroloğa gitsek eşimle onunda kanda hormonlarına bakıp birde sperm tetsi yaparlar değil mi?
Çünkü eşimin kan değerlerine bakılmadı hiç..

inşş şifa olur canım
yaa bencede erkekte bir tedaviye gidilmeli hopp gel tüp bebk yapalım olayı yanlış ama dr göre buna hiç gerek yok
sora alınan negatifleri açıklayamıyorlar

10 milyondan 90 milyonamı cıkmış sayı... :26:
Proxedd Plus mı o ilaç.. bende aliim eşime barimmm...

buralardayım canım 1 haftadır hep..
denk gelemiyoruz... :KK16:

Bugun benim transferin 10. günü..
ben bekleyemeyeceğim test günümü.. bugun akşama gidip baktırcam..
Dua eder misiniz benim için :26:

elfidam bencede git yaptır zaten belli oluyo bende 10 günde yaptırmıştım bizide daha fazla merakta bırakma dualarımız seninle allahım yüzünü güldürsün...

Belgin geçmiş olsun dileklerin için sağolsın arkadaşım ..
Hayırlısı buymuş demeki yaşadık bir tecrübe ..

Yeter pozitif sonuç alıp bebeği ile bekleyenler topiğnde gelincik arkadaşıma kalp atışını duyamadığı için kürtaj olmuş yada bugün olacaktı..
Onada kendim kadar üzüldüm ..
Sevin sonra üzül off ne zor yaaa:KK43:(

Yeter pozitif sonuç alıp bebeği ile bekleyenler topiğnde gelincik arkadaşıma kalp atışını duyamadığı için kürtaj olmuş yada bugün olacaktı..

:KK25: :KK25: :KK25:
haklısın... negatif duymaktan daha zordur sanırım...
RABBİM sabır versin sana ve o arkadaşa :85: :85:

elfidam bencede git yaptır zaten belli oluyo bende 10 günde yaptırmıştım bizide daha fazla merakta bırakma dualarımız seninle allahım yüzünü güldürsün...
Di mi.. belli olur 10 günde..
ben bitek şeyden cekiniyon Nıurcancım..
7.gün yani cumartesi Catlatma ignesi vurundum.. HCG varmış içinde.. ondan ötürü yüksek cıkarsa boşuna umutlanırım diyom.. neyse sonuç bi cıksında sonra düşüneyim onu bakalım

Sen transferin 7.günü çatlatma iğnesi vurundun mu=?

7.gün yani cumartesi Catlatma ignesi vurundum.. HCG varmış içinde.. ondan ötürü yüksek cıkarsa boşuna umutlanırım diyom.. neyse sonuç bi cıksında sonra düşüneyim onu bakalım

aaa şaşırdım neden transferden sonra çatlatma iğnesi vuruldunki transferden 24 saat önce vuruluyodu o yani ben öyle yapmıştım

canım yaaaaaaaa çok üzüldüm ooofff ya neden böyle oluyor
ben o topiği bilmiyorum ama gelicik başka yerleden tanıyorum

canım nurcan dogru söylüyor banada önce vurulmuştu neden öyle sende farklı birşey mi uygaladılar yada gördüle bence kan testi yaptır idrar yaptırsan dedigin dogru ama kanda kesin çıkar ben kalçadan igne vurulmuştum o adeti geciktiriyormuş nerden bileyim 12 gün omayınca tamam dedim ama bende hiç belirti yoktu hele kasık agrısı hiçççç hadi hayırlısı

X