Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın bebiş
elbette koçiş isterde yapılmazmı ama ben diyet börek yaptım
canım benim eşim yer ama bizde ekmek olmaz çok fazla evde
birde biz sebze ağrıklı besleniyororuz et bile çok girmez evimze balık olur
ben elimden geleni yapıyorum ama eşim geceleri yiyorrrrr:KK53::KK53:

ya canım tam tersi bizde sebze yok ne yapıyorsun sebze olarak pırasayı hiç yemez ıspanakda yogurtlarsam haftada bir balık kesin kırmızı eti çok seviyor eşim danayı kessem iki günde bitirir valla

iyiyim canım evet işyerindeyim kapalı degil açık pazarlarıda işte 10 günde bir evdeyim oda temizlik su bayimiz var eşimle birlikte işletiyoruz birde kaynım yada eniştem deyim kızkardeşimle evli

klay gelsin canım
pazarları çlışmak zor olur yaa

klay gelsin canım
pazarları çlışmak zor olur yaa

olmazmı ya düşünsene daha 2 yıl 9 aylık evliyiz gezme tozma zamanı valla gezenlere hevesleniyorum tatilimiz yok hiç sadece bayramlarda oda bir gün hayat zor tatlı alıştık şöyle evde otursam kekler kısırlar çay sohbet özledim valla ankaradakiler toplansak ah ne güzel

ya canım tam tersi bizde sebze yok ne yapıyorsun sebze olarak pırasayı hiç yemez ıspanakda yogurtlarsam haftada bir balık kesin kırmızı eti çok seviyor eşim danayı kessem iki günde bitirir valla

canım biim için yeşil olan her şey yemektir valla
salatamız çok bol olur
pırasa kabak lahana ıspanak hepsini çok severiz
hem midemizi yormuyor hemde sağlıklı
haftada bir gün bende balık yaparım ama eşim haftada bir gün mutlaka patetes salatası ister bol yeşilkle

olmazmı ya düşünsene daha 2 yıl 9 aylık evliyiz gezme tozma zamanı valla gezenlere hevesleniyorum tatilimiz yok hiç sadece bayramlarda oda bir gün hayat zor tatlı alıştık şöyle evde otursam kekler kısırlar çay sohbet özledim valla ankaradakiler toplansak ah ne güzel

giz benim kızkardeşimin bir tanesi çalışıyor
dün işe gitmemiş diğer kardeşmimdeyiz
otumuş yere (bağdaş kurmuş)benim en kısa zamanda işten çıkıp ev hayatna geçmem gerek çok özlemişim yaa tebbelik yapmayı diyorr:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

kızlar bi komşumuz birinden bahsetti dr çocuğunuz olmaz demiş onlarda bazı karışımlar kullanmışlar ve kadın kendiliğinden hamile kalmış onlar belki azolu değildir sperm azlığı felandır ama bellimi olur bizde kullanalım belkide gelişmemiş hücreleride geliştirir neden olmasın allah nasip ederse malzemeler şunlar deneyin isterseniz
5 kilo hakiki çiçek balı,1kilo ceviz ,1kilo antepfıstığı,1 kilo susam,1kilo dolmalık fıstık,1kilo kakao,1 kilo fındık bunların hepsi tahta havanda iyice dövülüp balın içine karıştırılıp bir ay içerisinde tüketilecek biraz yüksek kalorili ama ona göede biraz dikkat edecekler çünkü kilo yapıyo zamanı farketmiyomuş günde 2 3 kaşık yenecekmiş işte bir ay içinde bitmesi için biz bugün aldık biraz tuzlu ama olsun bugüne kadar bundan çook harcadık inşallah şifa olur biz yaklaşık bir yıldır hiç bitkisel kullanmıyoduk bakalım..
şifa olsun canım...

Ben elimden geleni yaptım değil mi kızlar ?
Sonuna kadar micadele ettim , yavrumda etti ama bu seferlik biraz güçsüz kaldık..
Olsun içim rahat, onu bugün cennete yolladım ..
İlk göz ağrım , canım yavrum ..
Seni hiçbir zaman unutmayacağım ..
6 haftalık kaldın büyüyemedin bende senin yokluğunla yarım kaldım ..
ÜZGÜNÜM HERŞEY İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM..
RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN..
DOĞUMA YAKIN YAVRULARINI KAYBEDEN , YILLARDIR YAVRUSU İÇİN MÜCADELE EDENLERİ DAHA İYİ ANLIYORUM ŞİMDİ..
BUYMUŞ HAYIRLISI...
canım benim:KK59::KK59:
çok geçmiş olsun...
çok zor biliyorum ama zaman herşeyin ilacı...
acı unutulmasada zamanla hafifliyor...
allah yardımcın olsun...

[video=dailymotion;x57jih]http://www.dailymotion.com/video/x57jih_candan-ercetin-elbette_music[/video]

Güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
En derin yaralar kapanıyorsa
En büyük acılar unutuluyorsa
Neden korkulur hayatta söyleyin bana
Ben neden aynı kalayım söyleyin bana

Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
Elbette daldan dala konup sonra uçacağım
Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
Elbette bazen söyleyip bazen susacağım

İnanmadım asla inanamam
Her şeyin bir sonu olduğuna

Elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
Elbette önce çekip gidip sonra döneceğim

:KK19:
kızlar eşimmden hormon talili istemişti dr prolaktini çok yüksek çıkıtı
bu gün tekrar gittim sonuçla dr mr isttedsi ve kan talilin yenisini
dr beyinin arka kısmında kistler olur ondan kaynakıdır dedi ama
ben hala çok kötüyüm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
ALLAHIM YAAAAAAAAA

aklına kötü şeyler getirme canım yaa nettende fazla kafanı karıştırma netten araştırdıkmı ölümcül hastayız hepimiz allah yardımcın olsun inş düzelir....

Ben elimden geleni yaptım değil mi kızlar ?
Sonuna kadar micadele ettim , yavrumda etti ama bu seferlik biraz güçsüz kaldık..
Olsun içim rahat, onu bugün cennete yolladım ..
İlk göz ağrım , canım yavrum ..
Seni hiçbir zaman unutmayacağım ..
6 haftalık kaldın büyüyemedin bende senin yokluğunla yarım kaldım ..
ÜZGÜNÜM HERŞEY İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM..
RABBİM KİMSEYİ EVLADIYLA SINAMASIN..
DOĞUMA YAKIN YAVRULARINI KAYBEDEN , YILLARDIR YAVRUSU İÇİN MÜCADELE EDENLERİ DAHA İYİ ANLIYORUM ŞİMDİ..
BUYMUŞ HAYIRLISI...

ahh canım benim allahtan hayırlısını dile inş çabucak atlatırsın bu günleri...

hayırlı pazarlar kızlar çok üzücü olaylar oluyo son zamanda topiğimizde allah bu günlerimizi aratmasın allah verdiği derdin sabrınıda versinde kolaycacık unutalım üzüntülerimizi...
cuma günü ultrasona girdim kızım olucakmış öğrendik büyümüş maşallah kıpır kıpır tüp bebekten çıktık artık normal gebelik gibisin dedi dr m hala düşüğü önlemek için iğne yiyodum onlarıda bıraktım allahıma çok şükür biran önce kucağıma almak istiyorum artık ...

hayırlı pazarlar kızlar çok üzücü olaylar oluyo son zamanda topiğimizde allah bu günlerimizi aratmasın allah verdiği derdin sabrınıda versinde kolaycacık unutalım üzüntülerimizi...
cuma günü ultrasona girdim kızım olucakmış öğrendik büyümüş maşallah kıpır kıpır tüp bebekten çıktık artık normal gebelik gibisin dedi dr m hala düşüğü önlemek için iğne yiyodum onlarıda bıraktım allahıma çok şükür biran önce kucağıma almak istiyorum artık ...

canım benim çok sevindim ya allah kucagına almak nasip etsin tabi biz kullarınada yalnız bırakmıyorsun tş bizleri içimden bir his 2011 ugurlu gelecek diyor o kadar çok inanaıyorum ki hiç karamsar olmadım olmıyacagım

canım benim çok sevindim ya allah kucagına almak nasip etsin tabi biz kullarınada yalnız bırakmıyorsun tş bizleri içimden bir his 2011 ugurlu gelecek diyor o kadar çok inanaıyorum ki hiç karamsar olmadım olmıyacagım

amin canım benim yaa... burayı bırakırmıyım ben hiç ilk gözağrım duacınızım hep allah biliyo heşeyin zamanını...

amin canım benim yaa... burayı bırakırmıyım ben hiç ilk gözağrım duacınızım hep allah biliyo heşeyin zamanını...

Ohh Nurcan kesmişin progesteronu.da...
Kız evladı Öz evledı olurmuş insanın.. hayırlı olurmuş erkeğe göre... ALLAH ım doğdugu günü tez etsin.

Senin iğnemiydi progteron en başından beri.. benim jel.. 2 gündür geri geliyor ya kafam karıştı,sen cirinone jel kullandın mı hiç??

Cuma günü ultrasona girdim kızım olucakmış öğrendik büyümüş maşallah kıpır kıpır tüp bebekten çıktık artık normal gebelik gibisin dedi dr m hala düşüğü önlemek için iğne yiyodum onlarıda bıraktım allahıma çok şükür biran önce kucağıma almak istiyorum artık ...
canım sağlıcakla kucakla inşşşşşş kızını
:KK19:

Aklına kötü şeyler getirme canım yaa nettende fazla kafanı karıştırma netten araştırdıkmı ölümcül hastayız hepimiz allah yardımcın olsun inş düzelir....
canım dr konuşunca biraz rahatladım
kadında bu değer bu kadar yüksek çıkınca hemen edieleniyoruz ama erkete durum aynı değil için rahat olsun ddi inşşşş öyledir

[video=dailymotion;x57jih]http://www.dailymotion.com/video/x57jih_candan-ercetin-elbette_music[/video]

güneş her akşam batıp her gün doğuyorsa
çiçekler solup solup tekrar açıyorsa
en derin yaralar kapanıyorsa
en büyük acılar unutuluyorsa
neden korkulur hayatta söyleyin bana
ben neden aynı kalayım söyleyin bana

elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım
elbette daldan dala konup sonra uçacağım
elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım
elbette bazen söyleyip bazen susacağım

inanmadım asla inanamam
her şeyin bir sonu olduğuna

elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim
elbette önce çekip gidip sonra döneceğim

kız nereden buldun bu şarkıyı :KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
çok güzel:KK31::KK31::KK31:

ohh nurcan kesmişin progesteronu.da...
Kız evladı öz evledı olurmuş insanın.. Hayırlı olurmuş erkeğe göre... Allah ım doğdugu günü tez etsin.

Senin iğnemiydi progteron en başından beri.. Benim jel.. 2 gündür geri geliyor ya kafam karıştı,sen cirinone jel kullandın mı hiç??

elfida
ben kulandım canım evet bir kısmı geri geliyor
ama hemşire
jeli kulanınca bir 10 .15 dk evin içinde yüryü dolaş gerkli olan kısmını bünyen alır demişti

elfida
ben kulandım canım evet bir kısmı geri geliyor
ama hemşire
jeli kulanınca bir 10 .15 dk evin içinde yüryü dolaş gerkli olan kısmını bünyen alır demişti
baa demediler de Yetercim...
yumurta toplandığı gündne beri kullanıyorum 2 gündür geri geliyor daha :KK43:
pekde dolaşmıyorum evin içinde özellikle.. belkim önceden dolaşıyomuşumdur şim varsa bilmiyom ki...
sinir oldum hepsi cıkıyo nerdeyse ...
yarın arayıp sorucam nedne olur diye... şimdiye kadar atsa hep sorun yokta 2 gündür yapınca tırstım

pekde dolaşmıyorum evin içinde özellikle.. belkim önceden dolaşıyomuşumdur şim varsa bilmiyom ki...
yarın arayıp sorucam nedne olur diye... şimdiye kadar atsa hep sorun yokta 2 gündür yapınca tırstım

canım uyanınca hemen dedi hemişre zaten içerideki kısımda tortu olarak sonra geliyor
hatta kehverngi bazan kanamayla bile karıştırılabiliyor demişti hemşire

canım bende transferim ilk gününden itiibaren kullandım sabah yapıyordum tam vajina içine kadar iki 3 dk yatıyordum kalkınca birazı dışarı akıyordu korkma ama yinede sor rahat olsun için allahım günler geçmek bilmiyor bir güzel habere ihtiyacımız var

Ohh Nurcan kesmişin progesteronu.da...
Kız evladı Öz evledı olurmuş insanın.. hayırlı olurmuş erkeğe göre... ALLAH ım doğdugu günü tez etsin.

Senin iğnemiydi progteron en başından beri.. benim jel.. 2 gündür geri geliyor ya kafam karıştı,sen cirinone jel kullandın mı hiç??

evet canım öyle diyolar allah hayırlısını versin...
ben prognex iğne birde progestan fitil kullanıyodum benimde fitil hep geri geliyodu dr demedim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kullanmadım o fitili kullanınca kendimi kötü hissdiyorum sadece iğneleri yedim çok şükür hepsi bitti ama bende bittim artık iğneyi vuracak yer bulamıyodu hemşire ...

evet canım öyle diyolar allah hayırlısını versin...
Ben prognex iğne birde progestan fitil kullanıyodum benimde fitil hep geri geliyodu dr demedim ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç kullanmadım o fitili kullanınca kendimi kötü hissdiyorum sadece iğneleri yedim çok şükür hepsi bitti ama bende bittim artık iğneyi vuracak yer bulamıyodu hemşire ...

lk ransferimde bende kulanmıştım o iğnelerden çok fenaydı yaaaa
hep beze luşmuştu oturamyordum:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

X