Canım Esra, sen bana ne kadar üzüldüysen bende o kadar üzüldüm arkadaşım inan bana..
Dediğin gibi inşş doğal yoldan gelir miniklerimiz..
Hakkımızda hayırlı olanı eyleysin rabbim..
Sende inançlı bir insanınsın innşş yakın zamanda atlatacağız arkadaşım...
Yaa Yeter bu sitres durumu kalkınca herşey daha güzel oluyor ve olumlu oluyor değil mi?
Ben kendime ve eşime çok şaşırdım çünkü Rabbim gerçekten metanet veriyormuş.. Sadece ilk gün ağladık üzüldük ama sonrası hep daha güzel ve iyimser geçti..
Ben bu kadar kolay kabulleneceğimizi sanmıyordum, özellikle eşimin ve beni o kadar mutlu ediyor ki sağolsun , birbirimizi teselli ederek hiçbişey yaşanmamış gibi davranabiliyoruz.. Yarın kürtajım var ondan sonra artık temelli normal hayatımıza dönüş yapacağız.. Doğal bitkisel ürünler araştıyoruz eşimle , Allah'tan böyle şeylere uzak bakmıyor .. Hemen int araştırıyor kullanırım diyor .. Keçiboynuzuna bakıyor şimdi , iyisini getirtelim falan diyor bu bile moral oluyor bana. Tek başıma mücedele etmiyorum sağolsun eşim de benimle birlikte yaiıyor bu süreci. Bunu yapmayan çok eş var üstelik..
Yeterim inşş ummadığımız bir anda gelir kapımızı çalar kuzularımız..
Evet Belgin canım bende öyle düşünüyorum özellikle tüp bebekten sonra ilk üç ay aktif olmak gerekiyormuş :))
Melalm hakkımızda hayırlısını eylesin hepimizin inş Tozbezi!
Bizi şerden ve hayırsız olan herşeyden korusun ..
Rabbim ne yaparsa kabülümdür, yaptığına sorgu sual olmaz..
Ama biliyorm ki sabırımızın karşılığında selameti gösterecektir inşş..[/QOTE]
BİLGEMMMMM EVET ÇOK ŞANSLISIN
AMA DAHADA ÖNEMLİSİ NE BİLİYORMUSUN
BU ŞANSIYIN FARKINDA OLMAN ÇOK DAHA ÖNEMLİ EVET CANIM BİRAZ ZAMAN GEÇSİN NORMAL HATATINIZA DÖNÜN HER ŞEY DAHA GÜZEL OLCAK VE İNŞŞŞ BEBĞİNİZ SİZE SÜPRİZ YAPACAK VE O ZAMANHE RŞEY MÜKEMMEL OLCAK
ŞUNU UNUTMAAAAAAAAA TÜP BEBKTEN SONRAKİ 3.4 AY ÇOK ÖNEMLİ DOĞAL YOLDAN HAMİŞ KALMAK ŞANSINDHA YÜKSEK
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ BU ŞANS SENİ BULUR