Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım benim eşimde çift taraflı (hem sağ kasık , hem sol aksıktan ) varikosel ameliyatı oldu..
Bu bir kısırlık değil , yani tam manasıyla kısırlık denmez fakat sperm üretimi azalttığıda bir gerçek..
Varikosel çok basit bir ameliyat ve ehil ellerde yapıldığında tekrarlaması imkansız..
Ameliyattan 3-4 gün sonra ayağa kalkabilir normal hayatına dönebilir hasta , sadece 3 ay ağır kaldırmaması gerekir..
Bunun dışında varşkosel illa sperm sayısını düşürecek diye birşeyde yok.. Ama teşhis edildiğinde ameliyat edilmesi sağlık açısından gereklidir .. İlk etatpta rahatsız etmesede ilerleyen zamanlarda ağrı yapmaya başlar..
Kimi erkekler bu ağrı şikayeti ile gittiğinde öğrenir varikoli olduğunu kimi erkek kısırlık tedavisinde öğrenir..
Ben şöyle bir örnke vereyim .. Eşimin sperm sayısı 2 milyondu varikoselden sonra 4 milyon oldu.. Böyle bir örnek herkes için geçerli değildir..
[/QUOTE]
Y
SLM BANA CVP VEREN BAYANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİRAZ İİ OLDUM PEKİ ÖZEL OLMAZSA BŞY DAHA SORABİLİRMİYİM BEBEĞİNİZ OLDUMU UMARIM YAŞAMIŞSINIZDIR O SEVİNCİ

kızlarrrrrr slm nasılsınız
herkes iyidir ıumarım

yaaa ÇİDO NUN DEĞERLERİ 0 A DÜŞMÜŞ ÇOK ÜZÜLDÜM İKİ GÜN ÖNCE 61 CİVARINDAYDI NORMALMİ BU ARKADAŞLAR

ben de çok üzüldüm canım :KK43::KK43: ağladım ağladım şimdi duruldum :KK43:
allahım o kadar tedavi, ilaç, emek, para hepsi boşa gitti hepsi :KK43:(
kelime bulamıyorum

ben de çok üzüldüm canım :KK43::KK43: Ağladım ağladım şimdi duruldum :KK43:
kelime bulamıyorum

canım diğer toiğe yazmışsın okuduğumdan buyana bogazım düğüm düğüm
allahım yardımcın olsun
ama anlamadım 60 ladan 0 düşmesi nrmalmi yaaaaaaaa
birdeb bire

kuzumm sna bir şey yazamıyorum acıyın e kadar büyük olduğunu ne kadar büyük bir şok yaşadığını biliyorum lütfen kendini tıpratmadan acını yaşa

canım diğer toiğe yazmışsın okuduğumdan buyana bogazım düğüm düğüm
allahım yardımcın olsun
ama anlamadım 60 ladan 0 düşmesi nrmalmi yaaaaaaaa
birdeb bire

kuzumm sna bir şey yazamıyorum acıyın e kadar büyük olduğunu ne kadar büyük bir şok yaşadığını biliyorum lütfen kendini tıpratmadan acını yaşa

başta negatif çıksaydı bu kadar üzülmezdim belki... şimdi bi de insanlara dert anlatıcam :KK43::KK43:

başta negatif çıksaydı bu kadar üzülmezdim belki... şimdi bi de insanlara dert anlatıcam :KK43::KK43:

insanları bırak canım yaaaa
sen kendine bak üzme yıpratma
gerisi zamanla olur
ne olur birde çeverndekiler için üzülme

yabangülüm ne güzel bir duygudur anlayabiliyorum rabbim inş dediğin gibi bizlerede yaşatır o duyguları.yeterim.ceylinnaz.kızlar çok özlemişim valla hepinizi.

amin işallah en kısa zamanda sizde hamileyim dersiniz.her zaman dua ediyorum rabbim kimsenin gözünde koymasın.

Sidelya sorun değil ne demek .. Çok teşekkür ederimm.. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları..
Yabanım ne kadar haklısın :)) Ben bütün gün uyuyorum yaa kafamı kaldıracak halim yok.. Sürekli uyumak istiyorum.. Resmen hamilelik yatarak geçiyor.. Artık yavrularımız gelince başlayacak uykusuz günler :)

Canım ne demek .. Sen arayabiliyorsan öğlen ara garanti olsun..
Ben özelden yazacağım Gurur Bey'in cep telefonunu..
uyu,gez bol bol:)alışma evresi çok zor oluyor,kaynanam yanımda kaldı ilk zamanlar çok yardımı oldu.şimdi alıştım artık başa gelen çekiliyor.herkese böyle zorluk versin rabbim.:emir_bebek:
herkes iyidir ıumarım

yaaa ÇİDO NUN DEĞERLERİ 0 A DÜŞMÜŞ ÇOK ÜZÜLDÜM İKİ GÜN ÖNCE 61 CİVARINDAYDI NORMALMİ BU ARKADAŞLAR
:2: :2: :2: :2: ayyy canım yaaaa şimdi nasıl üzülmüştür allah sabır versin.kimyasal gebelikmi olmuş?

arkadaşım ne kadar zor durumdasın tahmin edebiliyorum rabbim yardımcın olsun inş.

nurcanım sen nasılsın

Son düzenleme:
Canım benim eşimde çift taraflı (hem sağ kasık , hem sol aksıktan ) varikosel ameliyatı oldu..
Bu bir kısırlık değil , yani tam manasıyla kısırlık denmez fakat sperm üretimi azalttığıda bir gerçek..
Varikosel çok basit bir ameliyat ve ehil ellerde yapıldığında tekrarlaması imkansız..
Ameliyattan 3-4 gün sonra ayağa kalkabilir normal hayatına dönebilir hasta , sadece 3 ay ağır kaldırmaması gerekir..
Bunun dışında varşkosel illa sperm sayısını düşürecek diye birşeyde yok.. Ama teşhis edildiğinde ameliyat edilmesi sağlık açısından gereklidir .. İlk etatpta rahatsız etmesede ilerleyen zamanlarda ağrı yapmaya başlar..
Kimi erkekler bu ağrı şikayeti ile gittiğinde öğrenir varikoli olduğunu kimi erkek kısırlık tedavisinde öğrenir..
Ben şöyle bir örnke vereyim .. Eşimin sperm sayısı 2 milyondu varikoselden sonra 4 milyon oldu.. Böyle bir örnek herkes için geçerli değildir..
Y
SLM BANA CVP VEREN BAYANA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM BİRAZ İİ OLDUM PEKİ ÖZEL OLMAZSA BŞY DAHA SORABİLİRMİYİM BEBEĞİNİZ OLDUMU UMARIM YAŞAMIŞSINIZDIR O SEVİNCİ[/QUOTE]

Evet canım ben şuanda 7 haftalık hamileyim çok şükür..
Tüp Bebek..

ben de çok üzüldüm canım :KK43::KK43: ağladım ağladım şimdi duruldum :KK43:
kelime bulamıyorum

Çido diğer topiğe yazdım ama burayada yazıcam .. Yeter'in de dediği gibi 60'lardan 0'a düşmesi bence çok garip ..
Başka bir hastanede yine kan tahlili ver ne olur ne olmaz..

arkadaşım ne kadar zor durumdasın tahmin edebiliyorum rabbim yardımcın olsun inş.

nurcanım sen nasılsın

iyiyim sidelyam nasıl olsun sen nasılsın şimdi görünce çidonun durumunu moralim bozuldu neden ya o sevinci yaşadıktan sonra off çok kötü oldum

herkes iyidir ıumarım

yeterrimm nasıl üzüldüm ya nasıl oluyo 0 a düşmez en azından kimyasal gebelikmiki kesin ne kadar zor bi durum yarabbimm...

kızlar BENİM KÜÇÜK KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN BİZİM MAH YENİ GELMİŞ BİR KADINDAN YARDIM İSTEDİK ÇEYİZİNİ HAZIRARKAEN DİKİŞLERİNİ YAPTIRSUN DİYE 40 LI YAŞLARDA BİR KADINDI YANI BEN KADIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM (BEKAR OLDUĞUNU BİLMİYORDUM)YANINDA OĞLUM DEDĞİ 8.9 YAŞLARINDA BİR OĞLU VARDI KADINDA ENTERESAN BİR ŞEY VARDI ALINGANLK GİBİ YADA BENZERİ BİR ŞEY (TAM OLARAK ADINI KYAMIYORUM)BİZ ÇEYİZ HAZIRLANIRKEN P KADAR ÇOK GİDİP GELMYE BAŞLADIKKİ KADIN ZMANLA AÇILIP BENİMLE KONUŞMAYA BAŞLADI MEMLEKTİNDE SANIRIM MALATYA DEMİŞTİ BİR ÜNVRS TEDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BİR KİŞİYE AŞIK OMŞ ADAMDA KIZA
İŞTE AİLELER KARŞI ÇIKMIŞ FALAN AMA BUNLAR AŞKLARININ ARKASINDA DURMUŞLAR VE EVLENMEYE KARAR VERMİŞLER
BU ARADA ADAM ADANAYA ATANMIŞ ÖNDEN GELİP BİR EV TUTUMUŞ

KIZDA BÜTÜN ÇEYİZİNİ BİR KAMYONA KOYUP ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİN 6 AYLI OĞLUYLA BERABER YOLA ÇIKMIŞLAR TAM ADANAYA GİREKEN ŞOFÖR UYUMUŞ VE KAZAYAPMIŞLAR KIZ DİYORKİ ŞÖFÖRÜN UYDUUNU GÖRÜNCE BEBĞİ OTURDUĞUM KOLTUĞUN ALTINA FIRLATIM VE BAĞIRDIM AMA ŞÖFÖRÜ UYANDIRAMADIM
KAZANDA KIZIN ANNESİ ÖLMÜŞ KIZDA KOMADA BEBĞE HİÇ BİR ŞEY OLMAMAIŞ
45 GÜN KOMADA KALMIŞ KAZA ESNASINDA DİZLERİ KARNINA DOĞRU OTURUYORMUŞ KAZIN ETKSİ İLE DİZLERİ KASIK BÖLGESİNE GİRMİŞ VE RAHİM YUMURTALIK VS HEPSİ KAZA SONUCU HASAR GÖRMÜŞ KIZ KENDİNE GELDİĞİNDE FELÇ OLDUĞUNU FARK ETMİŞ VE DR KIZA ASLA YÜRÜYEMESİN VE ASLA ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞLER
BU ÇOCUĞUN OLMAZ SÖZÜ KAZADAN HEMEN SONRA AİLEYEDE SÖYLENMİŞ ONLARDA KIZIN NİŞANLISINA KIZIMIZ ÖLDÜ DİYP UZAKLAŞTIRMIŞALR (KIZ BİR DAHA NİŞANLISINDAN HİÇ HABER ALAMAMIŞ)8 AY TAMIŞ HAS SONRA EVİNİZE GÖTÜRÜN DEMİŞLER
KIZ OARADA KURAN ÖĞRENMİŞ
DİYORKİ TEKERLEKLİ SANDELYEYİ PENCERENİN KENARINA GELİP PENCERENİN KOLUNA ASLIRDIM VE HER DEFASINDA YERE DÜŞERDİM
1 YIL BU ŞEKLİDE ÇALIŞMIŞ VE YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ BİR KURANI KERİM 2 HIRSIM BENİ YÜRTÜ DİYOR
BU YAŞANLARDA KIZ DİKİŞ KURSLARINA GİTMİŞ VE EKMEĞİNİ KAZANIR HALE GELMİŞ
YANINDA OĞLUM DEDİĞİ ÇOCUK OKAZADAN KOLTUĞUN ALTINA ATIĞI YEĞENİYMİŞ ABLASI KARDEŞİNE EVLATLIK VERMİŞ
VE KIZ EVLENMEMİŞ ÇOCUĞUN OLMAZ DEDİLER DİYE SONRASINDA DR SENİN ÇOCUĞUN OLUR NE YUMURTALIKLARINDA NEDE RAHMİNDE SORUN YOK DEMİŞLER VE YENİDEN RAPOR VERMİŞLER

AMA BEN ONU ÇOK SEVMİŞTİM VE BAŞKASIYLA EVLENMEM DİYOR
ADAMSA EVLENMİŞ VE ÇOCUKLARI OMUŞ KIZ SONRA BULMUŞ ADAMI AMA ÇOK GEÇ
ARKADAŞLAR ÇOK ETKİLENDİM KADININ ANLATIKLARINDAN YAA RABBİM HİÇ KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN

Son düzenleme:

kızlar BENİM KÜÇÜK KARDEŞİMİN DÜĞÜNÜ İÇİN BİZİM MAH YENİ GELMİŞ BİR KADINDAN YARDIM İSTEDİK ÇEYİZİNİ HAZIRARKAEN DİKİŞLERİNİ YAPTIRSUN DİYE 40 LI YAŞLARDA BİR KADINDI YANI BEN KADIN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORDUM (BEKAR OLDUĞUNU BİLMİYORDUM)YANINDA OĞLUM DEDĞİ 8.9 YAŞLARINDA BİR OĞLU VARDI KADINDA ENTERESAN BİR ŞEY VARDI ALINGANLK GİBİ YADA BENZERİ BİR ŞEY (TAM OLARAK ADINI KYAMIYORUM)BİZ ÇEYİZ HAZIRLANIRKEN P KADAR ÇOK GİDİP GELMYE BAŞLADIKKİ KADIN ZMANLA AÇILIP BENİMLE KONUŞMAYA BAŞLADI MEMLEKTİNDE SANIRIM MALATYA DEMİŞTİ BİR ÜNVRS TEDE ÖĞRETİM GÖREVLİSİ BİR KİŞİYE AŞIK OMŞ ADAMDA KIZA
İŞTE AİLELER KARŞI ÇIKMIŞ FALAN AMA BUNLAR AŞKLARININ ARKASINDA DURMUŞLAR VE EVLENMEYE KARAR VERMİŞLER
BU ARADA ADAM ADANAYA ATANMIŞ ÖNDEN GELİP BİR EV TUTUMUŞ

KIZDA BÜTÜN ÇEYİZİNİ BİR KAMYONA KOYUP ANNESİ VE KIZ KARDEŞİNİN 6 AYLI OĞLUYLA BERABER YOLA ÇIKMIŞLAR TAM ADANAYA GİREKEN ŞOFÖR UYUMUŞ VE KAZAYAPMIŞLAR KIZ DİYORKİ ŞÖFÖRÜN UYDUUNU GÖRÜNCE BEBĞİ OTURDUĞUM KOLTUĞUN ALTINA FIRLATIM VE BAĞIRDIM AMA ŞÖFÖRÜ UYANDIRAMADIM
KAZANDA KIZIN ANNESİ ÖLMÜŞ KIZDA KOMADA BEBĞE HİÇ BİR ŞEY OLMAMAIŞ
45 GÜN KOMADA KALMIŞ KAZA ESNASINDA DİZLERİ KARNINA DOĞRU OTURUYORMUŞ KAZIN ETKSİ İLE DİZLERİ KASIK BÖLGESİNE GİRMİŞ VE RAHİM YUMURTALIK VS HEPSİ KAZA SONUCU HASAR GÖRMÜŞ KIZ KENDİNE GELDİĞİNDE FELÇ OLDUĞUNU FARK ETMİŞ VE DR KIZA ASLA YÜRÜYEMESİN VE ASLA ÇOCUĞUN OLMAZ DEMİŞLER
BU ÇOCUĞUN OLMAZ SÖZÜ KAZADAN HEMEN SONRA AİLEYEDE SÖYLENMİŞ ONLARDA KIZIN NİŞANLISINA KIZIMIZ ÖLDÜ DİYP UZAKLAŞTIRMIŞALR (KIZ BİR DAHA NİŞANLISINDAN HİÇ HABER ALAMAMIŞ)8 AY TAMIŞ HAS SONRA EVİNİZE GÖTÜRÜN DEMİŞLER
KIZ OARADA KURAN ÖĞRENMİŞ
DİYORKİ TEKERLEKLİ SANDELYEYİ PENCERENİN KENARINA GELİP PENCERENİN KOLUNA ASLIRDIM VE HER DEFASINDA YERE DÜŞERDİM
1 YIL BU ŞEKLİDE ÇALIŞMIŞ VE YÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ BİR KURANI KERİM 2 HIRSIM BENİ YÜRTÜ DİYOR
BU YAŞANLARDA KIZ DİKİŞ KURSLARINA GİTMİŞ VE EKMEĞİNİ KAZANIR HALE GELMİŞ
YANINDA OĞLUM DEDİĞİ ÇOCUK OKAZADAN KOLTUĞUN ALTINA ATIĞI YEĞENİYMİŞ ABLASI KARDEŞİNE EVLATLIK VERMİŞ
VE KIZ EVLENMEMİŞ ÇOCUĞUN OLMAZ DEDİLER DİYE SONRASINDA DR SENİN ÇOCUĞUN OLUR NE YUMURTALIKLARINDA NEDE RAHMİNDE SORUN YOK DEMİŞLER VE YENİDEN RAPOR VERMİŞLER

AMA BEN ONU ÇOK SEVMİŞTİM VE BAŞKASIYLA EVLENMEM DİYOR
ADAMSA EVLENMİŞ VE ÇOCUKLARI OMUŞ KIZ SONRA BULMUŞ ADAMI AMA ÇOK GEÇ
ARKADAŞLAR ÇOK ETKİLENDİM KADININ ANLATIKLARINDAN YAA RABBİM HİÇ KİMSEYİ ÇARESİZ BIRAKMASIN

canım nasıl bi hayat hikayesi çok etkilendim valla öncelikle allah kimseye yaşatmasın çok kötü yaşananlar ama bir taraftan bizlerede ders veriyo dimi çok şükür halimize imkansız diye bi şey yok zaten rabbim ol dedikten sonra bütün dünya olmaz desin ne değişir ki...

canım nasıl bi hayat hikayesi çok etkilendim valla öncelikle allah kimseye yaşatmasın çok kötü yaşananlar ama bir taraftan bizlerede ders veriyo dimi çok şükür halimize imkansız diye bi şey yok zaten rabbim ol dedikten sonra bütün dünya olmaz desin ne değişir ki...

canım evet kadın buları bana anlatırken hep halinize şükredin ne olur
diyordu hayatı hiç elinizden bırakmayın dedi
bende çok etkilendim

Nurcanım sen nasılsın

sidelyaM bir denk gelemedik seninle kuzum
alıştınmı yeni hayatına
işe eve şehre

Son düzenleme:
X