Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
5 ayımdayım şu anda 5 aydır yumurtlama takibi yapıldı klomen kullandım her ay ovulasyon oluyor. aşılama yapalım en alt sınırda dedi bende kararsızım.

meraba ya ben sohbetlere bi türlü dahil olamıyorum acaba yanlış yerlere mi yazıyorum alıntı ile cevapla kısmına yazıyorum oraya yazılmıyacak mı

nasılsınız dilerim herkez iyidir,çido arkadaşımızı tanımıyorum ama hamileymiş rabbim sonuna kadar mutlu haberler yazmak nasip eylesin.bilgem hamileymişsin canım kusura bakma geç kaldım ama adına çok sevindim emin ol tatlım.yeterim canım arkadaşım rabbim inş içine doğanı yaşatır hepimizede inş.belginim sen nasılsın şeker.yabangülüm ya sen ve fadiğim tülinim ve adını hatırlayamadığım tüm dostlar rabbim en kısa zamanda içinizden geçen dilekleri yaşatır inş.

kimseylerde denk gelemiyorum,haydin kızlar nerelerdesiniz
ben burdayıımm :)) günaydın!!

nasılsınız dilerim herkez iyidir,çido arkadaşımızı tanımıyorum ama hamileymiş rabbim sonuna kadar mutlu haberler yazmak nasip eylesin.bilgem hamileymişsin canım kusura bakma geç kaldım ama adına çok sevindim emin ol tatlım.yeterim canım arkadaşım rabbim inş içine doğanı yaşatır hepimizede inş.belginim sen nasılsın şeker.yabangülüm ya sen ve fadiğim tülinim ve adını hatırlayamadığım tüm dostlar rabbim en kısa zamanda içinizden geçen dilekleri yaşatır inş.

Teşekkür ederim :) bugün de ikinci tahlil yapıldı ikide alıcaz sonucu değerler artmışmı ona bakıcaz bakalım!!

meraba ya ben sohbetlere bi türlü dahil olamıyorum acaba yanlış yerlere mi yazıyorum alıntı ile cevapla kısmına yazıyorum oraya yazılmıyacak mı
doğru yerdesin :KK66: hoşgeldin

kutlarım Allah gönlüne göre versin inşallah sıkı sıkı tutunsun

Teşekkür ederim :KK71:

tabiki aramıza alırız hoş geldin

canım inşşşşcanım hepimize annelği yaşatsın rabim
canım yaaa İNNNŞŞŞŞŞŞ GÜZREL ŞEYLER OLACAK BEN İNANIYORUM
İNANMAK İSTİYORUM

iyiyim işte küçük cadıyla uğraşıyorum,bu günlerin tadını çıkarın gezin uyuyun bol bol. valla 2 aydır evden dışarı çıkamadım,5dk fazla uyusam diyorum inan.sen nasılsın rabbim sizede nasip etsin uykusuz kalasınız:emir_bebek:

merhaba kızlar :79:
dün yeterin başı ağrıyordu
bugünde benim feciyim migrenim azdı yine :KK25:

merhaba bugün doktora gittim doktor eşimin sperm sayısına düşük dedi 21.000.000 morfoloji %90 normal yapılı %80 hareketli aşılama yapalım dedi ama eşim bekleyelim diyor.birçok kişi bu sayıya ulaşmak istiyor forumdaki bazı arkadaşlar gayet iyi diyor ama doktor çok alt sınırda diyor.normal yolla zor dedi lütfen cvp yazın aşılama yaptırayım mı?
değerleriniz bence o kadar güzelki drunuzun değerlendirmesine bende şaşırdım :KK53:
acaba drunuzumu değiştirseniz,5 ay çok erken birkaç ay daha geçsin eğerki sendede bir problem yoksa normal yolla olur allahın izniyle :KK49:

hoşgeldin sidelyacım :KK70:
ankara sana uğurlu gelir inşallah :KK49:
duana kocaman bir amiiiinnnn diyorum...

hoşgeldin ece konuya cevap ver butonuna tuşlarsan daha iyi olur:KK34:
iyiyim işte küçük cadıyla uğraşıyorum,bu günlerin tadını çıkarın gezin uyuyun bol bol. valla 2 aydır evden dışarı çıkamadım,5dk fazla uyusam diyorum inan.sen nasılsın rabbim sizede nasip etsin uykusuz kalasınız:emir_bebek:

ayy onlar hele bir gelsin uykusuzluğada evde durmayada razıyız :KK61:

Canım eksik bildi vermişim.. İlaçlar Gurur Bey'in anlaşmalı olduğu eczaneden aldığımız için 750 lira tuttu..
5 Kutu yumurta geliştirme ilacının 2.5 tanesini kullandım hatta..
Gebeliğim biraz ilerlesin bi aksilik çıkmazsa bi arkadaşıma söz verdim ona vereceğim ilaçları..
Sen o yüzden yumurtalık rezervin iyi ise 2 kutu eksik al yetmezse takviye yap elinde kalmasın..
Kliniğe 2.700 lira verdik , kan tetkiklerine ücret verilmiyor hepsi bu kadar ödeceyeceğin ücret..
Ben sana istersen özel msj kutuna Gurur Bey'in cep telefonunu vereyim ara rahat rahat çok tatlı biri..
Sana randevu verir..Ama kliniğin teline de cevap vermeleri lazım.. Akşam 6'ya kadar arasan..
Adresi innternet sitesinde var..

çok sağol verdiğin bilgiler için, sanırım biz bir ay sonra başvurucaz tüp bebeğe, ama bende işte araştırıyorum duyduğum her yeri, senin araştırdığın kliniklerin hepsini bende araştırdım, benimde aklımda bir hakan yaralı var birde gurur bey, ama insan ilk adım atacakken korkuyo gerçekten, herşeyin, doktorun, kliniğin çok özenli olmasını istiyo, onun için verdiğin bilgiler benim için çok önemliydi, tekrar teşekkür ederim. birde özelden doktorun cep telefonunu verirsen gerçekten çok sevinirim, bilmiorum neden dün saat 6 gibi aradım, ama henüz 6 olmamıştı, telefonlar bir türlü açılmadı :KK43: bu arada inşallah yarın için sende güzel haberlerini alırsın, bebeğinin kalp atışlarını duyarsın..

5 ayımdayım şu anda 5 aydır yumurtlama takibi yapıldı klomen kullandım her ay ovulasyon oluyor. aşılama yapalım en alt sınırda dedi bende kararsızım.

bide alt sınır ml de 20 milyon üst sınır 150 milyonmuş öyle dedi.
evleneli sadece 5 ay mı oldu...
yoksa 5 aydır yumurta takibimi yapıyorsunuz...
öncelikle evleneli 5 ay olduysa çok uzun bir zaman değil...
1 sene beklemenizi öneririm...
eğer yine olmassa eşin tekrar bir test verir...
ve ona göre hareket edersiniz...
eğer eşinin testi yine iyi çıkarsa sizde bazı araştırmalardan geçersiniz...
belki görünmeyen bir rahatsızlığınız falan olabilir...
büyük ihtimal rahim filmi isterler o zaman...

hoşgeldin eceesma...
bizim topiğimiz herkese açık....

arkadaşlar merhaba ben sayfanızı takip ediyordum ama yeni üye oldum..
aranızda sper bozukluğundan dolayı gebe kalamayan varmı?
ben 4 kez deneme yaptım dr. bende sorun olmadığını sebebin sperden kaynaklandığını söyledi..
sizce yine dene yapmam gerekirmi?:KK50:

yabangülüm ne güzel bir duygudur anlayabiliyorum rabbim inş dediğin gibi bizlerede yaşatır o duyguları.yeterim.ceylinnaz.kızlar çok özlemişim valla hepinizi.

slm kızlar nasılsınız neler yapıyosusnz bılgem tüpcüden bebeği almışın hadı gözün aydın
sitelya hoşgeldin nasılsın yetercigim senide öpüyorum
bu arada kızlar bız devlet hastanesinden rapor cıkaralım dedık herşeyi hallettik tahlıller rahım fılmı fılan heyete verdık kan tahlılmızde eşimin kanındakı hormon seviyesi düşük çıkmış buda onun sperm üretmesne engel oluyormus ama en son yaptırdıgımız sperm testinde total 48.600 sperm sayısıda 9 milyon cıktı bılgısı olan varsa yardımcı olsun esıme ılaç tedavisi verdi eşimde baya kötü oldu suan aşılama deneyelım yıl sonunada tüp bebege gecerız dıyor bırede istanbulda aşılamada başarılı yerler varmı yardımlarınız için çok tşk öpüldünüz

Sidelya sorun değil ne demek .. Çok teşekkür ederimm.. Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları..
Yabanım ne kadar haklısın :)) Ben bütün gün uyuyorum yaa kafamı kaldıracak halim yok.. Sürekli uyumak istiyorum.. Resmen hamilelik yatarak geçiyor.. Artık yavrularımız gelince başlayacak uykusuz günler :)
çok sağol verdiğin bilgiler için, sanırım biz bir ay sonra başvurucaz tüp bebeğe, ama bende işte araştırıyorum duyduğum her yeri, senin araştırdığın kliniklerin hepsini bende araştırdım, benimde aklımda bir hakan yaralı var birde gurur bey, ama insan ilk adım atacakken korkuyo gerçekten, herşeyin, doktorun, kliniğin çok özenli olmasını istiyo, onun için verdiğin bilgiler benim için çok önemliydi, tekrar teşekkür ederim. birde özelden doktorun cep telefonunu verirsen gerçekten çok sevinirim, bilmiorum neden dün saat 6 gibi aradım, ama henüz 6 olmamıştı, telefonlar bir türlü açılmadı :KK43: bu arada inşallah yarın için sende güzel haberlerini alırsın, bebeğinin kalp atışlarını duyarsın..

Canım ne demek .. Sen arayabiliyorsan öğlen ara garanti olsun..
Ben özelden yazacağım Gurur Bey'in cep telefonunu..

Son düzenleme:
slm başka bir yere de yazmıştım da yeni oldğm için bilmiyorum pek bende nişanlıyım nişanlımda varikösel denen bir hastalık olduğunu öğrendik bir kaç gün önce acaba bilen biri yardımcı olabilirmi nette araştıtırken bu siteyi gördüm variköselle ilgili sorular vardı varikösel kısırlık mı demek lütfen biri yardımcı olsun çok kötü durumdayız ..

slm kızlar nasılsınız neler yapıyosusnz bılgem tüpcüden bebeği almışın hadı gözün aydın
sitelya hoşgeldin nasılsın yetercigim senide öpüyorum
bu arada kızlar bız devlet hastanesinden rapor cıkaralım dedık herşeyi hallettik tahlıller rahım fılmı fılan heyete verdık kan tahlılmızde eşimin kanındakı hormon seviyesi düşük çıkmış buda onun sperm üretmesne engel oluyormus ama en son yaptırdıgımız sperm testinde total 48.600 sperm sayısıda 9 milyon cıktı bılgısı olan varsa yardımcı olsun esıme ılaç tedavisi verdi eşimde baya kötü oldu suan aşılama deneyelım yıl sonunada tüp bebege gecerız dıyor bırede istanbulda aşılamada başarılı yerler varmı yardımlarınız için çok tşk öpüldünüz
Canım teşekkür ederim :))
Senin sonuçlarda gayet güzel gelişmeler iyi yönde bence .. Dr'un çizdiği yol bana doğru gibi geldi..
Eşinin sperm sayısı orta durumda .. Bence aşılama denenebilir..
slm başka bir yere de yazmıştım da yeni oldğm için bilmiyorum pek bende nişanlıyım nişanlımda varikösel denen bir hastalık olduğunu öğrendik bir kaç gün önce acaba bilen biri yardımcı olabilirmi nette araştıtırken bu siteyi gördüm variköselle ilgili sorular vardı varikösel kısırlık mı demek lütfen biri yardımcı olsun çok kötü durumdayız ..

Canım benim eşimde çift taraflı (hem sağ kasık , hem sol aksıktan ) varikosel ameliyatı oldu..
Bu bir kısırlık değil , yani tam manasıyla kısırlık denmez fakat sperm üretimi azalttığıda bir gerçek..
Varikosel çok basit bir ameliyat ve ehil ellerde yapıldığında tekrarlaması imkansız..
Ameliyattan 3-4 gün sonra ayağa kalkabilir normal hayatına dönebilir hasta , sadece 3 ay ağır kaldırmaması gerekir..
Bunun dışında varşkosel illa sperm sayısını düşürecek diye birşeyde yok.. Ama teşhis edildiğinde ameliyat edilmesi sağlık açısından gereklidir .. İlk etatpta rahatsız etmesede ilerleyen zamanlarda ağrı yapmaya başlar..
Kimi erkekler bu ağrı şikayeti ile gittiğinde öğrenir varikoli olduğunu kimi erkek kısırlık tedavisinde öğrenir..
Ben şöyle bir örnke vereyim .. Eşimin sperm sayısı 2 milyondu varikoselden sonra 4 milyon oldu.. Böyle bir örnek herkes için geçerli değildir..

Canım ne demek .. Sen arayabiliyorsan öğlen ara garanti olsun..
Ben özelden yazacağım Gurur Bey'in cep telefonunu..

Biraz önce yine aradım. 466 33 66 yı arıyorum. inetrentteki telefonları bu ama cevap verilmiyor. bugün kaç kere aradıysam kimse açmadı şaşırdım bende.

kızlarrrrrr slm nasılsınız
herkes iyidir ıumarım

yaaa ÇİDO NUN DEĞERLERİ 0 A DÜŞMÜŞ ÇOK ÜZÜLDÜM İKİ GÜN ÖNCE 61 CİVARINDAYDI NORMALMİ BU ARKADAŞLAR

X