- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 48
canım allahım ol dekten sonra gerisi boşnurcan canım heyecanlı olmam mı ? Heyecanla birlikte korkuda var tabi ki, son 1 haftadır kasıklarımda çok ağrıyor . Transferden kalan yumurtalar büyümeye ve kasıklarımı ağrıtmaya başladı.. Ne olacak bu kalan yumurtalar nereye kadar büyüyecek bilmiyorum...
Onun dışında iyiyim , mide bulnatısı bel ağrısı çok çok az var ...
çarşamba havadisleri yazarım ..
belgin inşş bu çarşamba kısmet olur.. 20 mm kesede bebeği gördük nokta kadardı.. şimdi biraz daha büyümüştür ama ben ne kadar 7 haftalığım desemde tüp bebekte en az bir hafta geriden gidiyor .. O yüzden ilk muayenede duymadık diye düşünüyorum.. Geç olsun güç olmasın ...rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..
yeterimm o baş ağrısı bende de var .. Bende temizlik yapıyorum.. Ne yapayım çevremde o kadar insan olmasına rağmen kimsenin faydası olmadı pek fazla.. Kendii annem çalıştığı için haftada 1 kere izin günlerinde geldi yemeğimi yaptı temizliğimi yaptı... Transferin 2. Günü elimde koca çamaşır sepeti çamaşır asıyordum çünkü hafta içi mecbur işleri yapmak zorundaydım.. Görümcemde çocuğunu yolladı ders çalıştır diye transferin 3. Günüde onu ders çalıştırmaya başladım ..ben hep diyorum zaten hiç özen göstermedim hiç dikkat etmedim rabbim bana yavrumu yinede bağışladı.. Zaten başından beri rabbime emanet ettim.. Allah'ım benim elimden bu kadarı geliyor sen koru onu dedim..çevrenizde o kadar insan varken yalnız olmak çok zor !
inşşş sende sağlıcakla kucakladığın günleride görürsün
sağol fadikim
herkese hayırlı günler canlar
bilgemcim çarşamba günü inş güzel heberlerle geleceksin...
Beklemeside zor biliyorum ama az kaldı...
yetercim geçmiş olsun canım
selamlar hepinise...
Cido cokk tebrik edeirm sana.. Artık sağlıklı bi hamilelik gecirmeni temenni edeceğiz senin için..
Darısı başıma.. Ve darısı hepmizin başınaa... :26:
Bende hastaneden geldim...
Yumurtalar büyümüş yeterince... çarşamba opu allah ın izniyle...
kuzum yaaaa opu ha az kalmış bebklerine kavuşmana
inşşşşşşşş her şey gönlünden geçen gibi olsun