Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nurcan canım heyecanlı olmam mı ? Heyecanla birlikte korkuda var tabi ki, son 1 haftadır kasıklarımda çok ağrıyor . Transferden kalan yumurtalar büyümeye ve kasıklarımı ağrıtmaya başladı.. Ne olacak bu kalan yumurtalar nereye kadar büyüyecek bilmiyorum...
Onun dışında iyiyim , mide bulnatısı bel ağrısı çok çok az var ...
çarşamba havadisleri yazarım ..

belgin inşş bu çarşamba kısmet olur.. 20 mm kesede bebeği gördük nokta kadardı.. şimdi biraz daha büyümüştür ama ben ne kadar 7 haftalığım desemde tüp bebekte en az bir hafta geriden gidiyor .. O yüzden ilk muayenede duymadık diye düşünüyorum.. Geç olsun güç olmasın ...rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..
yeterimm o baş ağrısı bende de var .. Bende temizlik yapıyorum.. Ne yapayım çevremde o kadar insan olmasına rağmen kimsenin faydası olmadı pek fazla.. Kendii annem çalıştığı için haftada 1 kere izin günlerinde geldi yemeğimi yaptı temizliğimi yaptı... Transferin 2. Günü elimde koca çamaşır sepeti çamaşır asıyordum çünkü hafta içi mecbur işleri yapmak zorundaydım.. Görümcemde çocuğunu yolladı ders çalıştır diye transferin 3. Günüde onu ders çalıştırmaya başladım ..ben hep diyorum zaten hiç özen göstermedim hiç dikkat etmedim rabbim bana yavrumu yinede bağışladı.. Zaten başından beri rabbime emanet ettim.. Allah'ım benim elimden bu kadarı geliyor sen koru onu dedim..çevrenizde o kadar insan varken yalnız olmak çok zor !
canım allahım ol dekten sonra gerisi boş
inşşş sende sağlıcakla kucakladığın günleride görürsün

herkese hayırlı günler canlar:KK16:

bilgemcim çarşamba günü inş güzel heberlerle geleceksin...
Beklemeside zor biliyorum ama az kaldı...

yetercim geçmiş olsun canım:KK16:

sağol fadikim
selamlar hepinise...

Cido cokk tebrik edeirm sana.. Artık sağlıklı bi hamilelik gecirmeni temenni edeceğiz senin için..
Darısı başıma.. Ve darısı hepmizin başınaa... :26:

Bende hastaneden geldim...
Yumurtalar büyümüş yeterince... çarşamba opu allah ın izniyle...

kuzum yaaaa opu ha az kalmış bebklerine kavuşmana
inşşşşşşşş her şey gönlünden geçen gibi olsun :KK49::KK49:

merhaba bilgem. ben sitede yeniyim. bugün oturdum ve hikayeni baştan sona okudum. Öncelikle senin adına çok sevindim. benimde eşim azospermi. iki ay önce öğrendim ve sanki bu iki ay süresince bütün hayatım, karakterim değişti. şimdi bizde tüp bebek merkezine başvurmak istiyoruz. bizde ankarada ikamet ediyoruz. Bu süreçte nerdeyse bütün tüp bebek merkezlerini araştırdım. hikayeni okuyunca bende kavaklıdereye gitmek istedim.
bana bu klinik hakkında bilgi verebilirmisin? doktorunu tavsiye ediyomusun? adresi nedir ve de fiyatı? şimdi internetten araştırıp kiliniğin telefonunu aradım. ama cevap vermiolar. yardımcı olursan çok ama çooook sevinirim.

]

evet bencede o zaman 2 haftalık baz alınmalı ..
O zaman 3 hafta sonra keseyi görebilirsin..
Ondan 2 hafta sonrada kalp atışınıd uymaya çağırırlar..
Hayırlı olsun tekrar arkadaşım...

bilgeme

merhaba bilgem. ben sitede yeniyim. bugün oturdum ve hikayeni baştan sona okudum. Öncelikle senin adına çok sevindim. benimde eşim azospermi. iki ay önce öğrendim ve sanki bu iki ay süresince bütün hayatım, karakterim değişti. şimdi bizde tüp bebek merkezine başvurmak istiyoruz. bizde ankarada ikamet ediyoruz. Bu süreçte nerdeyse bütün tüp bebek merkezlerini araştırdım. hikayeni okuyunca bende kavaklıdereye gitmek istedim.
bana bu klinik hakkında bilgi verebilirmisin? doktorunu tavsiye ediyomusun? adresi nedir ve de fiyatı? şimdi internetten araştırıp kiliniğin telefonunu aradım. ama cevap vermiolar. yardımcı olursan çok ama çooook sevinirim.

Selamlar hepinise...

Cido cokk tebrik edeirm sana.. artık sağlıklı bi hamilelik gecirmeni temenni edeceğiz senin için..
darısı başıma.. ve darısı hepmizin başınaa... :26:

bende hastaneden geldim...
yumurtalar büyümüş yeterince... çarşamba OPU ALLAH ın izniyle...
Anammm Elfidam tedaviye başlamışta Opu'su bile gelmiş..
Kuzumm nasıl sevindim anlatamam .. Çok özür dilerim ben bunu nasıl atladım yaa.. Kusuruma bakma ne olur..Benim yavruşun derdine düştüm.. Geçmişleride pek okuyamıyorum ama artık takipteyim inşşş güzel gececek .. Dularım seninle..

beklemeside zor biliyorum ama az kaldı...

Fadik sağolasın, Gelir gelmez yazacağım .. Dularınız benimle biliyorum..
Az kaldı çok şükür...

canım çok teşekkür edrim, inşallah bir aksilik çıkmaz, yarın tekrar tahlil var inşallah değer artmıştır.
bugün idrar testi yaptım kendimi tutamadım çift çizgi çıkmadı muhtemelen çok yeni olduğu için dedim, heme çıkmazmışya idrarda.. ama o çift çizgiyi bir an önce göresim var işte :)

Bilgemm dualarımız seninle, ben bu geriden gelme olayını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim! endişelenmeyim bari bazı konularda! çarşambayı bekliyoruz hadi bakalım :KK66:

yetercim geçmiş olsun hala iyileşmedin mi yaa hay allah doktora git olmassa :KK50: kolay gelsin bu arada

canım benim çok teşekkürler, darısı hepinizin başına. yumoşlara iyi bak! güzel haberlerini bekliyouz![/QUOTE]
Canım bende test yaptım idrarda , ben testi negatif diye çöpe attım , ondan bir kaç gün sonra yaptığımda siik çıkmıştı.. Benim ebriyo blast olmasına rağmen değerm 61 çıktı snein gibi biliyorsun ..
Ondan sonra ben o negatif teste baktım var mu yokmu biz çizgi, daha bilemedim .. Belki vardı ama mikroskopla bakmak lazımdı sanırım.. Yani demek isteidğim hamiel olsanda çokkkkk zor çıkıyor en önemlisi kanda gebelik testi.. İnşş yarın güzel çıkacak tetsin ben inanıyorum.. Benim ki gibi 60 lardan 170-180 lere çıkar Allah'ın izni ile..

sağol fadikim

Amin sağolasın Yeterim , hep birlikte..

Son düzenleme:
bilgeme

Arkadaşım öncelikle ne kadarını okudun bilmiyorum ..
Güzel dileklerin için teşekkür ederim..
Klinik tüp bebek tedavisne başladığımda benim araştırdığım merkezler arasında değildi açıkcası..
Ben Maya , Ankara Tüp Bebek ve Anatolia arasında gittim geldim hep..
Kavaklıdere tüp bebek merkezi doktoru Dr Gurur Bey eşimin müşterisiydi ve hadi yabancı değil ona gidelim dedi..
Güler yüzlü işini seven bi hekim.. Ama kendilierine öyle çok güvenleri var ki, hiçbir hastasına inanılmaz güzel davranmıyor .. Normal olması gerektiği gibi.. (Çok yağcılık yapan merkezler her zaman benim için sıfırdır)
Biz tedaviye başladık ilaçlar konusunda da yardımcı oldular ..
Tedavimde aksilikler oldu ama bu benim bünyemle alakalıydı dr'umun tedavi şekliyle ilgili değil..
Ben Ohss olmak üzereydim hatta başlamıştı denilebilir ve e2 değerim en fazla 4500olması gerekirken 9000 oldu ..
Bu aşamada transferimin durdurulması lazımdı..
Ama dr'um inatla bunu gerçekletireceğini söyledi, ya gerçekten işini iyi biliyor yada bu adamda deli cesareti var dedim eşime..
Bu değerle transferim yapıldı ve ohss olmadım yada o kadar hafiftiki ben anlamadım olup olmadığımı..
Hala bunun nasıl olduğunu vucudumun nasıl bu kadar ösrojenle ödem yapmadığını merak ediyorum...
Neyse kısacası güvenebilirsin , ücret neyse o .. Gereksiz tetkikler yapılmıyor.. Kontroller çok sıkı ...
Ben 10 gün boyunca usanmadan her gün kan verdim taa ki Opu' gününe kadar..
Başka sormak istediğin bişey varsa hemen cevaplarım..
2 embriyo yasak olsada Gurur Bey koyuyor..
Benim tek embriyoydu.. 2 tane koymayalım embriyo kaliteli, ben güveniyorum dedi.. Zaten ohss korkusundan tek olması mantıklı dedik.. Ha bi mucize oldu ohss olmadım .. Böyle olacağını bilseydim 2 tane koyun derdim..

Son düzenleme:

Canım eksik bildi vermişim.. İlaçlar Gurur Bey'in anlaşmalı olduğu eczaneden aldığımız için 750 lira tuttu..
5 Kutu yumurta geliştirme ilacının 2.5 tanesini kullandım hatta..
Gebeliğim biraz ilerlesin bi aksilik çıkmazsa bi arkadaşıma söz verdim ona vereceğim ilaçları..
Sen o yüzden yumurtalık rezervin iyi ise 2 kutu eksik al yetmezse takviye yap elinde kalmasın..
Kliniğe 2.700 lira verdik , kan tetkiklerine ücret verilmiyor hepsi bu kadar ödeceyeceğin ücret..
Ben sana istersen özel msj kutuna Gurur Bey'in cep telefonunu vereyim ara rahat rahat çok tatlı biri..
Sana randevu verir..Ama kliniğin teline de cevap vermeleri lazım.. Akşam 6'ya kadar arasan..
Adresi innternet sitesinde var..

Son düzenleme:
Kuzumm nasıl sevindim anlatamam .. Çok özür dilerim ben bunu nasıl atladım yaa.. Kusuruma bakma ne olur..Benim yavruşun derdine düştüm.. Geçmişleride pek okuyamıyorum ama artık takipteyim inşşş güzel gececek .. Dularım seninle..

Az kaldı çok şükür...

canım çok teşekkür edrim, inşallah bir aksilik çıkmaz, yarın tekrar tahlil var inşallah değer artmıştır.
bugün idrar testi yaptım kendimi tutamadım çift çizgi çıkmadı muhtemelen çok yeni olduğu için dedim, heme çıkmazmışya idrarda.. ama o çift çizgiyi bir an önce göresim var işte :)

Bilgemm dualarımız seninle, ben bu geriden gelme olayını bilmiyordum iyi oldu öğrendiğim! endişelenmeyim bari bazı konularda! çarşambayı bekliyoruz hadi bakalım :KK66:

yetercim geçmiş olsun hala iyileşmedin mi yaa hay allah doktora git olmassa :KK50: kolay gelsin bu arada

canım benim çok teşekkürler, darısı hepinizin başına. yumoşlara iyi bak! güzel haberlerini bekliyouz!
Canım bende test yaptım idrarda , ben testi negatif diye çöpe attım , ondan bir kaç gün sonra yaptığımda siik çıkmıştı.. Benim ebriyo blast olmasına rağmen değerm 61 çıktı snein gibi biliyorsun ..
Ondan sonra ben o negatif teste baktım var mu yokmu biz çizgi, daha bilemedim .. Belki vardı ama mikroskopla bakmak lazımdı sanırım.. Yani demek isteidğim hamiel olsanda çokkkkk zor çıkıyor en önemlisi kanda gebelik testi.. İnşş yarın güzel çıkacak tetsin ben inanıyorum.. Benim ki gibi 60 lardan 170-180 lere çıkar Allah'ın izni ile..

Amin sağolasın Yeterim , hep birlikte..[/QUOTE]

AMİN CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hadi hayırlısı canım...
inş hep böyle iyi gider...
rabbim yüzünü güldürsün...
amin hepimizin Fadikçim inşALLAH

[/B]

canım benim çok teşekkürler, darısı hepinizin başına. yumoşlara iyi bak! güzel haberlerini bekliyouz![/QUOTE]
inşALLAH çidocum... ben iyi bakarımda kısmet nedir bilinmez
katlanmıştır degerin ALLAH ın izniyle tasalanma hiç.. olup gidecek gerisi doğuma kadar inş.

sağol fadikim

az kladı ya Yeterim..
koşuşturmacada aktı gitti zaman .. 5 aya yakın oldu tedavi için basvuralaı...
düşün artık....
hayırlısıyla bakalım opu transfer derken bizede nasip olur inş. 12 gün saymak...

Az kaldı çok şükür...

canım benim çok teşekkürler, darısı hepinizin başına. yumoşlara iyi bak! güzel haberlerini bekliyouz!

ayyhhh Bİlgemcimm...
senin heyecanın hepimizden fazla şimdi...
hayırlıısıyla geceyim gectiğin yollardan inş.

amin hepimizin Fadikçim inşALLAH

inşALLAH çidocum... ben iyi bakarımda kısmet nedir bilinmez
katlanmıştır degerin ALLAH ın izniyle tasalanma hiç.. olup gidecek gerisi doğuma kadar inş.

az kladı ya Yeterim..
koşuşturmacada aktı gitti zaman .. 5 aya yakın oldu tedavi için basvuralaı...
düşün artık....
hayırlısıyla bakalım opu transfer derken bizede nasip olur inş. 12 gün saymak...

ayyhhh Bİlgemcimm...
senin heyecanın hepimizden fazla şimdi...
hayırlıısıyla geceyim gectiğin yollardan inş.[/QUOTE]

CANIM 12 GÜNÜ + 9 AYI SAYMAK NASİP OLSUN CANIM :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

kızlarrr slmmmmmm
nasılsınız
yaa bir baş ağrısı var bende geçmek bilmiyor
onun dışında hep koşturmaca hep koşturmaca
rabbim bu günümüzü aratmasın
şimdi temizliğe başlayacağım
hepinize :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
geçmiş olsun yetercim benimde migren+sinüzitim var arada bir beni yoklar
allah kolaylık versin zor gerçekten :KK70:

Selamlar hepinise...

opun hayılı olsun elfidacım
inşallah sağlıkı yumişlerin olur
sonra embrişlerin sonrada hayırlısıylan şişsin böyle göbişin :KK49:

Selamlar hepinise...

Cido cokk tebrik edeirm sana.. artık sağlıklı bi hamilelik gecirmeni temenni edeceğiz senin için..

hadi hayırlısı elfidam allahın izniyle transferinde yapılsın hayırlı haberler alalım kaç tane gelişmiş cnm...

geçmiş olsun yetercim benimde migren+sinüzitim var arada bir beni yoklar
allah kolaylık versin zor gerçekten :KK70:[/]

opun hayılı olsun elfidacım
inşallah sağlıkı yumişlerin olur
sonra embrişlerin sonrada hayırlısıylan şişsin böyle göbişin :KK49:

sağol canım yaaaa
evet başın ağrıdımı her yerin ağrıyor :KK50::KK50::KK50:

Selamlar hepinise...

canım hadi hayırlısı bakalım allah yardımcın olsun

beklemeside zor biliyorum ama az kaldı...

sanada canım

sağol canım yaaaa
evet başın ağrıdımı her yerin ağrıyor :KK50::KK50::KK50:

geçmedimi dahaaaaa

merhaba bugün doktora gittim doktor eşimin sperm sayısına düşük dedi 21.000.000 morfoloji %90 normal yapılı %80 hareketli aşılama yapalım dedi ama eşim bekleyelim diyor.birçok kişi bu sayıya ulaşmak istiyor forumdaki bazı arkadaşlar gayet iyi diyor ama doktor çok alt sınırda diyor.normal yolla zor dedi lütfen cvp yazın aşılama yaptırayım mı?

sen napan arkadaışm ya.. geliyonmu egeye? ben hep ordayım artık nerdeyse...
naaptın aşılama işini sen.. rahimdeki yarayı dondurcam falan diyordun..hallettinmi o işi?

Arkadaşım ben de hsg çektirdim tek tüpüm tıkalı diğeri ve rahim açık ve sağlıklı çıktı. Yarayı da dondurdum. Ancak ilk seansta olamayabilirmiş, ikinci seans için martta gideceğim bakacak. Eşimin değerleri de 700.000 e düştü ama harekette ve morfolojide baya düzelme vardı. Ona da mart başına randevu verdiler. 2 martta orada olursan görüşürüz, ama İnşallah çok daha erken sonuç alırsın...

canım natur tüp bek diye geçiyor
hiç ilaçkulanmadan yumurta takibin yapılıyor ve yeterli seviyede büyüdüğünde çatlatma iğneni oluyorsun
sonra topanıyor yumuşun (1 ve ya 2 tne oluyor ilaçsız olduğu için)ve embiryo olşunca teransferin yapılıyor
tüp bebkten tek farkı ilaç kkulanmaman

bu arada ben bir kez natureltüp bebk yaptırdım d sordum sonuç nasıl olur diye şansın biraz düşük amaembiryo oluştuktan sonra doğal olduğu için tutunmaşansı daha yüksek dedi

Sağol arkadaşım bilgilendirmen için bunu üniversitede yaparlar mı yoksa özele mi gitmek gerekir?

merhaba bugün doktora gittim doktor eşimin sperm sayısına düşük dedi 21.000.000 morfoloji %90 normal yapılı %80 hareketli aşılama yapalım dedi ama eşim bekleyelim diyor.birçok kişi bu sayıya ulaşmak istiyor forumdaki bazı arkadaşlar gayet iyi diyor ama doktor çok alt sınırda diyor.normal yolla zor dedi lütfen cvp yazın aşılama yaptırayım mı?

değerleriniz güzel hiçbir sorun yok...
21 milyon sayıya az diyen dr a da şaşırdım doğrusu...
değerleriniz iyi ama uzun zamandır hamile kalamıyorsan tedaviye aşılamadan veya yumurta takibinden başlayabilirsiniz...

X