Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bugün çok üzüldüm Kıvırcık Alinin ölümüne eşimle çok severdik onun türküleriniii arkadaşlık yıllarımızda çok dinliyorduk Mekanı Cennet Olsun..

kızlarrrrrr slm nasılsınız
herkes iyidir ıumarım

yaaa ÇİDO NUN DEĞERLERİ 0 A DÜŞMÜŞ ÇOK ÜZÜLDÜM İKİ GÜN ÖNCE 61 CİVARINDAYDI NORMALMİ BU ARKADAŞLAR

ayyyyyyyyyyyy çok üzüldüm ben buna yaaaaaaa:KK43::KK43:allah sabır versin

arkadaşlar merhaba ben sayfanızı takip ediyordum ama yeni üye oldum..
aranızda sper bozukluğundan dolayı gebe kalamayan varmı?
ben 4 kez deneme yaptım dr. bende sorun olmadığını sebebin sperden kaynaklandığını söyledi..
sizce yine dene yapmam gerekirmi?:KK50:
hoşgeldin nisan...
sperm bozukluğu derken morfoloji sorununuz mu var....
eğer öğleyse ve de 4 kere tüp bebek denediyseniz DFI yani sperm DNA testi yaptırmanızı öneririm...

slm kızlar nasılsınız neler yapıyosusnz bılgem tüpcüden bebeği almışın hadı gözün aydın
sitelya hoşgeldin nasılsın yetercigim senide öpüyorum
bu arada kızlar bız devlet hastanesinden rapor cıkaralım dedık herşeyi hallettik tahlıller rahım fılmı fılan heyete verdık kan tahlılmızde eşimin kanındakı hormon seviyesi düşük çıkmış buda onun sperm üretmesne engel oluyormus ama en son yaptırdıgımız sperm testinde total 48.600 sperm sayısıda 9 milyon cıktı bılgısı olan varsa yardımcı olsun esıme ılaç tedavisi verdi eşimde baya kötü oldu suan aşılama deneyelım yıl sonunada tüp bebege gecerız dıyor bırede istanbulda aşılamada başarılı yerler varmı yardımlarınız için çok tşk öpüldünüz
canım evet hormonlarda etkiliyor...
ilaçları kullansın bakalım...
inş daha iyi olur...

slm başka bir yere de yazmıştım da yeni oldğm için bilmiyorum pek bende nişanlıyım nişanlımda varikösel denen bir hastalık olduğunu öğrendik bir kaç gün önce acaba bilen biri yardımcı olabilirmi nette araştıtırken bu siteyi gördüm variköselle ilgili sorular vardı varikösel kısırlık mı demek lütfen biri yardımcı olsun çok kötü durumdayız ..
hoşgeldin gulserennisa
varikosel olupta sperm değerleri güzel olan kişilede var...
bunu anlayabilmek için nişanlının sperm testi vermesi gerek...

ben de çok üzüldüm canım :KK43::KK43: ağladım ağladım şimdi duruldum :KK43:
allahım o kadar tedavi, ilaç, emek, para hepsi boşa gitti hepsi :KK43:(
kelime bulamıyorum
canım ya çok çok üzüldüm:KK59::KK59:
şimdi ne desem tesilli etmez...
allah (cc) sabır versin
allah yardımcınız olsun...

ben de çok üzüldüm canım :KK43::KK43: ağladım ağladım şimdi duruldum :KK43:
allahım o kadar tedavi, ilaç, emek, para hepsi boşa gitti hepsi :KK43:(
kelime bulamıyorum

çok üzüldüm çidocum :KK59:
şok oldum okurken sen ne haldesin kimbilir
ama çok ilginç birden sıfırlanması
drunun açıklaması ney peki,
allah yardımcın olsun belki zor olacak ama atlatacaksın canım :KK70:
Alıntı gulserennisa kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
slm başka bir yere de yazmıştım da yeni oldğm için bilmiyorum pek bende nişanlıyım nişanlımda varikösel denen bir hastalık olduğunu öğrendik bir kaç gün önce acaba bilen biri yardımcı olabilirmi nette araştıtırken bu siteyi gördüm variköselle ilgili sorular vardı varikösel kısırlık mı demek lütfen biri yardımcı olsun çok kötü durumdayız ..
canım telaşlanma varikosel demek kısırlık demek değil bir kere bunu aklından çıkar
varikosel ileri derecedeyse ameliyat olur zaten
ameliyat olup birkaç ay içerisinde hamile kalan çok bu sitede :KK34:
peki sperm değerleriniz nedir varikosel teşhisi nasıl konuldu sancısımı vardı nişanlının?

çok teşekkür ederim Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah benim 1 kızım var ama ikinci çocuğum olmuyor geçen sene tüp bebek denedim ama olmadı sizinkiler sıkı sıkı tutunur inşallah

evleneli sadece 5 ay mı oldu...
yoksa 5 aydır yumurta takibimi yapıyorsunuz...
öncelikle evleneli 5 ay olduysa çok uzun bir zaman değil...
1 sene beklemenizi öneririm...
eğer yine olmassa eşin tekrar bir test verir...
ve ona göre hareket edersiniz...
eğer eşinin testi yine iyi çıkarsa sizde bazı araştırmalardan geçersiniz...
belki görünmeyen bir rahatsızlığınız falan olabilir...
büyük ihtimal rahim filmi isterler o zaman...

hoşgeldin eceesma...
bizim topiğimiz herkese açık....

çok teşekkür ederim

günaydın kızlar :KK16::KK16::KK16::KK16:
bu gün güzel bir gün olsun inşş

canlar bu gün nasılsınız.soğuk bir ankara haftası yaşıyorum yine ikinci haftam olmasına karşın.sıcak memleketten gelince alışması zor oluyor yeterim.rabbim hayırlısını versin inş.hepimiz için

doktorumla görüşemedim henüz, kentin tüp bebek koordinatörü ar onla görüştüm 61 den 0 a düşmesi çok zor bi daha yaptır dedi bu sabah bi daha kan verdim 2 de alıcam sonucu ama çok ümitsizim. eğer sonuç yine aynı çıkarsa kimyasal gebelik olduğu anlamına gelir tutunmaya çalışmış ama olmamış dedi. ne düşüneceğimi bilemiyorum. şaşkınım. bu konuyu kapatım önüme bakmalıyım diyorum şimdi. burdan taşınıp kendime bi iş bulmalıyım. çocuk konusuna yoğunlaşmaktan yoruldum artık :KK43:

canlar bu gün nasılsınız.soğuk bir ankara haftası yaşıyorum yine ikinci haftam olmasına karşın.sıcak memleketten gelince alışması zor oluyor yeterim.rabbim hayırlısını versin inş.hepimiz için

sağol canım dikkat et kendine havası soğuktur ankranın
en azından buraya göre

doktorumla görüşemedim henüz, kentin tüp bebek koordinatörü ar onla görüştüm 61 den 0 a düşmesi çok zor bi daha yaptır dedi bu sabah bi daha kan verdim 2 de alıcam sonucu ama çok ümitsizim. Eğer sonuç yine aynı çıkarsa kimyasal gebelik olduğu anlamına gelir tutunmaya çalışmış ama olmamış dedi. Ne düşüneceğimi bilemiyorum. şaşkınım. Bu konuyu kapatım önüme bakmalıyım diyorum şimdi. Burdan taşınıp kendime bi iş bulmalıyım. çocuk konusuna yoğunlaşmaktan yoruldum artık :KK43:

canım kan sonucu al sonra düşünürsün bunları

slm nasılsınız çito canım sıkma canını dua et rabbım hakkında hayırlısı versin

benim moarlim de çok bozuk kızlar yaa..:KK5: :KK5:
eşim dün sperm testi yaptırdı.sonuçlar berbattt..
sperm sayısı normal ama %90 hareketsiz,%10 yerinde hareketli.morfoloji de % 4.
ileri hızlı ve ileri yavaş 0 yanii..şok olduk yaa..astenozoospermi yazmışlar altına.
ya ben anlamadım.geçen sene ileri hareket %10,ileri yavaş %35 ti.morfolojide % 7idi.1 senede nasıl bu kadar dğişebilir?
bizde normal yollardan denemeye çalışıyoruz.bu değerlerle tüp bile yapmazlar değilmi kızlar?

grip oldum.bugün okula da gitmedim.ama hastalığımı falan unuttum bu testten sonra.

kızlar istanbulda iyi bildiğiniz bir ürolog varmı?

Kızlar kesinleşti,
20 nin altındaki değerler içim 0,100 yazıyorlarmış zaten...
yani tutnamamış. ne yapalım takdir-i ilahi... artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. buraya da girmiycem bir süre ama hepiniz için duacıyım, paylaşılarınız için çok çok çok teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur :KK71::KK70:

dikkat kendine canım ankaranın soğunu bimem ama meşhurdur derler
birde adana gibi sıcaklar ülkesinden oranın soğuna alışmak zor gelir :KK70:
doktorumla görüşemedim henüz, kentin tüp bebek koordinatörü ar onla görüştüm 61 den 0 a düşmesi çok zor bi daha yaptır dedi bu sabah bi daha kan verdim 2 de alıcam sonucu ama çok ümitsizim. eğer sonuç yine aynı çıkarsa kimyasal gebelik olduğu anlamına gelir tutunmaya çalışmış ama olmamış dedi. ne düşüneceğimi bilemiyorum. şaşkınım. bu konuyu kapatım önüme bakmalıyım diyorum şimdi. burdan taşınıp kendime bi iş bulmalıyım. çocuk konusuna yoğunlaşmaktan yoruldum artık :KK43:

canım çok merak ediyorum
inşallah 0 çıkan doğru değildir ve rabbim tekrardan yüzünü güldürür :KK49:

papatyaa10

benim moarlim de çok bozuk kızlar yaa..
eşim dün sperm testi yaptırdı.sonuçlar berbattt..
sperm sayısı normal ama %90 hareketsiz,%10 yerinde hareketli.morfoloji de % 4.
ileri hızlı ve ileri yavaş 0 yanii..şok olduk yaa..astenozoospermi yazmışlar altına.
ya ben anlamadım.geçen sene ileri hareket %10,ileri yavaş %35 ti.morfolojide % 7idi.1 senede nasıl bu kadar dğişebilir?
bizde normal yollardan denemeye çalışıyoruz.bu değerlerle tüp bile yapmazlar değilmi kızlar?

grip oldum.bugün okula da gitmedim.ama hastalığımı falan unuttum bu testten sonra.

kızlar istanbulda iyi bildiğiniz bir ürolog varmı?
papatyacım niye bu kadar üzülüyorsun değerleriniz çok çok kötüde değil burada daha kötü değerlerle doğal yoldan hamile kalan var
içini ferah tut canım :KK70:
istanbuldaki en iyi ürolaglardan birisi emre bakırcıoğlu diye biliyorum :KK61:

Kızlar kesinleşti,
yani tutnamamış. ne yapalım takdir-i ilahi... artık bi süre bu konuyu düşünmek istemiyorum. buraya da girmiycem bir süre ama hepiniz için duacıyım, paylaşılarınız için çok çok çok teşekkür ederim, inşallah hakkınızda hayırlısı olur :KK71::KK70:

demek doğruymuş çidocum
evet takdi-i ilahi gerçekten
2 negatif aldıktan sonra
bu işin tamamen nasip kısmet alakalı olduğunu düşünüyorum
seninde bir zamanın var canım
hakkımızda hayırlısını diliyorum
rabbim gönül ferahlığı versin

Kızlar kesinleşti,

çido canım ben hala umutluydum ama :KK43::KK43::KK43:
çok üzüldüm arkadaşım

X