Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
belgincim neyin var tatlım 2011 hepimize çok iyi gelecek ben buna inanıyorum üzülme
inşallah canım tek dileğim bu inşallah bu yılıda bom boş geçirmeyizzzzzz
iyi akşamlar arkadaşlar. nasılsınız.bugün reggli olduğum ilk gün ve bugünler benim ümutlarımın yıkıldığı günler oluyo.hepimiz inşallah bi gün sevinerek geçiricez bu günleri ALLAH IN izniyle
inşallahhhhhhhhhh
canım yaaaa bildiğin gibi yalnızım evde

inşşşşşşşşşşş canımiinşşşşşşşşşşşşşş
inşallah bu evler bir gün bebek sesleriyle dolup taşacakkk
hoşbulduk fadikcim, walla ben de özlemişim burayı ne zamandır girmiyordum ama eskiden daha bi kalabalıktı sanki, mesajların ardı arkası kesilmezdi!
tedaviye başladık 8 ocata sonucu bekliyoruz.
ilaçları iğneleri kullandım, allah herkese kolaylık versin maddi manevi zor bir süreç...
bir de bu arada çok fena üşüttüm hatsa oldum, sinirlerimi bozacak bir sürü olay oldu.. neyse uzun hikaye.. sonuçta yumurtalar toplandı 5 embriyo oluştu 4 ünü dondurttuk 2 ini koydular, ama öyl stresli günler yaşadımki tutumdumu tutunmadımı bilmiyorum :KK43:( ne olur dua et benim için!! sen ne alemdesin ?

allah yardımcın olsun inşallah tutunmuştur bebeğin sanaaaaaaaaa

inşallah canım tek dileğim bu inşallah bu yılıda bom boş geçirmeyizzzzzz

inşallahhhhhhhhhh

inşallah bu evler bir gün bebek sesleriyle dolup taşacakkk

allah yardımcın olsun inşallah tutunmuştur bebeğin sanaaaaaaaaa

inşşşşşşşşşşş belginnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş canım

canım yaaaaa
keşke olumszluklar olmasa
ama nedense oluyor böyle şeyler
canım inşşşşş bebğin seninledir ve
annesine sımsıkı tutunmuştur :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Seni koca göbüşünle bekliyoruz :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

:KK64: inşallaaahh yaa hayali bile güzel...
bu arada iki demişim tek embriyo koydular!!

hoşgeldin çidocum...
nerelerdesin hiç gözükmüyorsun...
8 ocak ne sonucu canım tedaviye mi başladın....

bilgemcim iyi olmana sevindim...
rabbim daha iyi etsin...maşallah bebeği görmeyede az kalmış canım...
rabbim sağlıcakla kucakladığın zamanlarıda göstersin...
Fadik sağol arkadaşım herşey yolunda çok şükür.
İnşallah böyle güzel devam eder..
Gelişmeleri yazarım yine..
malesef canım yaaaa:26::26::26::26::26::26::26:

burasi benim ilk topiğim :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:

[FONT="Arial Black"dualrın için sağol canım bazan çok oluyoryum dyorum ama başka hiç bir yerde içimi böyle dökemiyorum :KK17::KK17::KK16::KK17::KK17:[/FONT][/COLOR]

[FONT="Arial Black"]inşş er şey yolunda gitsin 9 ay su gibi geçsin :nazar::nazar::nazar:[/FONT]
fadik nasısılsın

İnş Yeterim , sabırlıyım , kuzum sağlıklı olsunda ben beklerim ..
Sen nasılsın bu arada?

arkadaşlar selam epeydir giremedim bulantılar mahvetti beni az toparladım derken şimdide mide ağrısı ve yanması başladı onun dışında herşey yolunda çok şükür
evimi özledim hala annemdeyim bu ay sonuna gideceğim inşallah

bilgemmm duydum rabbim sağ salım kucağına almayı da nasıp etsin inşşşş

Sağolasın Melony, rabbim senin yavrununda sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin..
14 haftayı geçmişsin bile çok şükür inşş göreceğiz bzide o günleri ve doğumu..

Son düzenleme:
Fadik sağol arkadaşım herşey yolunda çok şükür.
İnşallah böyle güzel devam eder..
Gelişmeleri yazarım yine..

İnş Yeterim , sabırlıyım , kuzum sağlıklı olsunda ben beklerim ..
Sen nasılsın bu arada?

Sağolasın Melony, rabbim senin yavrununda sağlıkla dünyaya gelmesini nasip etsin..
14 haftayı geçmişsin bile çok şükür inşş göreceğiz bzide o günleri ve doğumu..

herekese günaydınnnnnnnnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

bilgemmmm çok şükür iyiyim canım

Son düzenleme:
bügün nasılsınız bakalım ben aynııı dışardada yağmur varr ehh işte yaşıyorumm

kızlar nasılsınız
ben bu gün evde kalmaya karar vermiştim
ama saat 10 gibi has ardım genetiklerinizin sonucu çıktı alabilirisniz dediler
bende gideyimdedim çok yoruldum
KIZ KARDEŞİMİN TÜP BEBK RAPORU İÇİN BAZI EKSİKLER VARDI onlarıda toparladım
çok yordular koşturdular ama hepsini haletim

merhaba kızlar bugün duyguları darma dağın bir insan olarak karşınızdayım çok ügünüm artık umutlarım ve hayallerim tükeniyor inanlara ve kendime mutlu insan tablosu çizmekten yoruldum nefes alamıyorum çoook yanlızım inanın bana çok .bu yılın 4günü bu güne kadar bir kaç tane hamile haberi aldım insanlar bu güzel haberi benden saklamaya başladılar bana acıyolar çünkü bense hep numara yapıyorum onlraaa neden bende bu mutluluğu yaşayamıyorum neden aslında bugünlerde öyle çok ağlamaya ihtiyacım varki ama onu bile yapamıyorum düşünün yaniii onu bile içime atıyorum oysaki biraz ağlasam belkide rahatlıyacağım .Hayat bu kadarmı acımasız yoksa ben mi kadersiz ne istediysem neyin hayalini kurduysam olmadı hiç olmuyorda neden bu kadar gülmekte uzaklaştırılan bi insanım bilmiyorum yaaa hiç mi istediği olmaz bir insanın bilmiyorum arkadaşlar iyikide varsınız içimi döküyorum sizlere ben çok yanlız bir insanım çok yanlızım ama allahıma dua ediyorum ne olur benim umutlarımı benden alma :KK43::KK43:
Düzenleyen: Belgin Düzenleme Tarihi : Bugün Düzenleme Saati :KK20:38

merhaba kızlar bugün duyguları darma dağın bir insan olarak karşınızdayım çok ügünüm artık umutlarım ve hayallerim tükeniyor inanlara ve kendime mutlu insan tablosu çizmekten yoruldum nefes alamıyorum çoook yanlızım inanın bana çok .bu yılın 4günü bu güne kadar bir kaç tane hamile haberi aldım insanlar bu güzel haberi benden saklamaya başladılar bana acıyolar çünkü bense hep numara yapıyorum onlraaa neden bende bu mutluluğu yaşayamıyorum neden aslında bugünlerde öyle çok ağlamaya ihtiyacım varki ama onu bile yapamıyorum düşünün yaniii onu bile içime atıyorum oysaki biraz ağlasam belkide rahatlıyacağım .hayat bu kadarmı acımasız yoksa ben mi kadersiz ne istediysem neyin hayalini kurduysam olmadı hiç olmuyorda neden bu kadar gülmekte uzaklaştırılan bi insanım bilmiyorum yaaa hiç mi istediği olmaz bir insanın bilmiyorum arkadaşlar iyikide varsınız içimi döküyorum sizlere ben çok yanlız bir insanım çok yanlızım ama allahıma dua ediyorum ne olur benim umutlarımı benden alma :KK43::KK43:
Düzenleyen: Belgin düzenleme tarihi : Bugün düzenleme saati :KK20:38

canım canımhepimiz banzan böyle oluyoruz ne olur çok yıpratma kendini ama ağla iyi gelecekse ağla canım rabbim bir gün bizlerede güzel habeler vermeyi nasip eder iinnşşş
o güzelikleri yaşamı bizlerede nasip eder
allaha sığınmaktan ve dua etmekten başka elimizden hiç bir şey gelmiyor
rabbim yardımcımız olsun

Merhaba kızlar nasılsınız?
Yeni yılda eşimle ve arkadaşlaraımızla evde şarkı türkü dinledik , muhabbet ettik..
Umarım 2011 herkese mutluluk, huzur ve tüm güzelliklerin yerine geldiği bir yıl olur..

Kızlar benimde yavruşumu görmeye az kaldı günleri saya saya nihayet bitti..
Anne olmak , hatta anne adayı olmak bile gün saymak mış düşünüyprumda ne kadar çok gün saydımışım şu son 1 yıl içinde..
Dahada sayacağımız bir sürü gün var :)
Allah sağlık sıhhat versin bekleriz , ne yapalım..
Perşembe günü bebişi görmeye gideceğim , inşş herşey güzel ilerliyordur..
Ara sıra az az mide bulantım ve bel ağrısı ile kasık ağrısı dışında hiçbir şikayetim yok..
Onlarda şikayet değil aslında herşeyin yolunda gittiğinin göstergesi..
İnşşş kısa zamanda hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz , dua ediyorum ...
Rabbim yokluğuyla imtihan etmesin..

canım benim çok sevindim senin adına ilk gördüğün günden sonra zaman hemen geçiyo daha düne kadar acaba hiç anne olamıcammı diye düşünürken şimdi bebişim 14 haftalık oldu çok güzel bi duygu bide bakmışızki doğmuşta büyüyo allahıma çok şükür bize bu duyguları tattırdı çok şükürrrrr...

merhaba kızlar bugün duyguları darma dağın bir insan olarak karşınızdayım çok ügünüm artık umutlarım ve hayallerim tükeniyor inanlara ve kendime mutlu insan tablosu çizmekten yoruldum nefes alamıyorum çoook yanlızım inanın bana çok .bu yılın 4günü bu güne kadar bir kaç tane hamile haberi aldım insanlar bu güzel haberi benden saklamaya başladılar bana acıyolar çünkü bense hep numara yapıyorum onlraaa neden bende bu mutluluğu yaşayamıyorum neden aslında bugünlerde öyle çok ağlamaya ihtiyacım varki ama onu bile yapamıyorum düşünün yaniii onu bile içime atıyorum oysaki biraz ağlasam belkide rahatlıyacağım .Hayat bu kadarmı acımasız yoksa ben mi kadersiz ne istediysem neyin hayalini kurduysam olmadı hiç olmuyorda neden bu kadar gülmekte uzaklaştırılan bi insanım bilmiyorum yaaa hiç mi istediği olmaz bir insanın bilmiyorum arkadaşlar iyikide varsınız içimi döküyorum sizlere ben çok yanlız bir insanım çok yanlızım ama allahıma dua ediyorum ne olur benim umutlarımı benden alma :KK43::KK43:
neden böyle karamsar oluyosunuz canlarım yaa verende allah alanda umutlarını hiç yitirme hayatımız umutla geçmiyomu zaten ağlamak iyi gelicekse ağla derim dualarımız hep sizinle ....

Canım benim seni çok iyi anlıyorum, aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz zaman zaman... benim de gücümün tükendiği anlar oluyor ama güçlü olmaktan başka çaremiz yokki. bir de şöyle düşün her durumda senden daha önemli hiçbirşey olamaz... allah hepimize bebeğimizi versin inşallah hayırlısıyla ama en önemlisi biziz! bizim sağlığımız, bizim yaşamımız! dünya da kolu bacağı olmayan, gözleri görmeyen, tüm sevdiklerini kaybetmiş, boğazına kadar borca girmiş içinden çıkamayan çaresiz, dermansız hastalığa tutulmuş milyonlarca insan var, onları düşünerek halimize şükretmeliyiz. söylemesi kolay diyeceksin biliyorum ama ben öyle yapmaya çalışıyorum... biz yanındayız sakın yalnız hissetme :KK71:

merhaba kızlar bende şimdi doktordan geldim tuhaf kanamam için dr. gitmiştim.uzun zaman sonra dr.gidince heycanlandım biras .çok şükürki korktuğum kist yada yumurtalıkla ilgili herhangi bi sorun yok dedi dr.ama kanama var rahimde dedi neden olduğunu oda anlayamadı kanamayı kesicek hormon ilacı verdi pazartesi tekrar çağırdı bakalım inşallah ozamana kadar geçer bende rahat bi nefes alırım

dilemcim doğurdu heralde diğer topiğede baktım yoktu 3-4 gündür iinşallah sağlıkla almıştır yavrusunu kucağına kızlar hepimize bu duyguları yaşatır inşallah rabbim dün akşam uzun bi aradan sonra eltimin
3üz bebeklerini sevmeye gtitik doyamadık zaten ne tatllılar rabbim hepimize sağlıklısından versin
buarrda sidelya arkadaşımız ankara taşınacaktı sanırım o yüsden yok netde uzun zaman oldu gelemyeli gelince dinleriz hikayesini inşalalh benden bukdadar işe devam şimdlik

??????????????

Kızlar bugün tv de bir bitkisel ilaç gördüm cymplus adında ve 30 gün içinde hemen etki gösteriyormuş. Bu konuda bilgisi olan ya da bu ilacı kullanan biri var mı, varsa bana bi cevap verebilir misiniz faydalı mı?

canım benim çok sevindim senin adına ilk gördüğün günden sonra zaman hemen geçiyo daha düne kadar acaba hiç anne olamıcammı diye düşünürken şimdi bebişim 14 haftalık oldu çok güzel bi duygu bide bakmışızki doğmuşta büyüyo allahıma çok şükür bize bu duyguları tattırdı çok şükürrrrr...
İnş zaman su olup akar gider nurcan.. Rabbim nasip etti bize ,inş sağlıcakla doğmasınıda nasip eder.. Bütün isteyen herkesede elbette..
Şükürler olsun binlerce defa...

Belgin az yada çok hepimiz aynı yollardan geçtik.. Hepimizin endişeleri aynıydı .. Ya olmazsa?
Ama sabır ettik, mücadele ettik, kimimiz kazandık, kimimiz kaybettik .. Hatta kaybetmedik biraz daha mücadele etme yoluna girdik..
Rabbim zamanını biliyor.. 3.5 yılda çok şeyler yaşadım belki bazılarına göre ufacık bir zaman dilimi ama yaşayana çok büyük.. Sabırla metanetle ilerledik ve ol deyince oluverdi..
Senin ve diğer arkadaşlarımız için daha zamanı değil deme ki, hayırlı zamanda hayırlı bir evlat diliyorum herkese.. Rabbimin sorgusuna sual olmaz.. Neden diyemiyoruz işte.. Sabır diyoruz..
İnşş sabrınızın sonunda selameti göreceksiniz..

kızlar ben giremedim diye üzülüyordum sizlerde girmemişsiniz yeniyıl hazırlıklarıda başladı galiba.Kızalar akşam çok ağladım Yaprak Dökümünün sonuna....:KK43:

Kıyamam ben arkadaşım sana, daha yeni gördüm, ağlama dizi o dizi neden ağlıyorsun?

meraba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bilgem sen nasılsın işallah herşey yolundadır,sağlıkla alırsın bebişini kucağına.belgincim seni en iyi biz anlarız kolay değil biliyorum ama sabret,sabrının karşılığını alacaksın mutlaka.demek hayırlı zaman değilmişki olmuyor,vakti saati gelince kavuşacaksın bebişine işallah.
sidelya hamilemiymiş?

canım canımhepimiz banzan böyle oluyoruz ne olur çok yıpratma kendini ama ağla iyi gelecekse ağla canım rabbim bir gün bizlerede güzel habeler vermeyi nasip eder iinnşşş
o güzelikleri yaşamı bizlerede nasip eder
allaha sığınmaktan ve dua etmekten başka elimizden hiç bir şey gelmiyor
rabbim yardımcımız olsun
inşallah canımmm
neden böyle karamsar oluyosunuz canlarım yaa verende allah alanda umutlarını hiç yitirme hayatımız umutla geçmiyomu zaten ağlamak iyi gelicekse ağla derim dualarımız hep sizinle ....
ewet ağlamak istiyorum eşim görüp üzülür diye yapamıyorumm.
Canım benim seni çok iyi anlıyorum, aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz zaman zaman... benim de gücümün tükendiği anlar oluyor ama güçlü olmaktan başka çaremiz yokki. bir de şöyle düşün her durumda senden daha önemli hiçbirşey olamaz... allah hepimize bebeğimizi versin inşallah hayırlısıyla ama en önemlisi biziz! bizim sağlığımız, bizim yaşamımız! dünya da kolu bacağı olmayan, gözleri görmeyen, tüm sevdiklerini kaybetmiş, boğazına kadar borca girmiş içinden çıkamayan çaresiz, dermansız hastalığa tutulmuş milyonlarca insan var, onları düşünerek halimize şükretmeliyiz. söylemesi kolay diyeceksin biliyorum ama ben öyle yapmaya çalışıyorum... biz yanındayız sakın yalnız hissetme :KK71:
sağol canım iyiki varsınız
İnş zaman su olup akar gider nurcan.. Rabbim nasip etti bize ,inş sağlıcakla doğmasınıda nasip eder.. Bütün isteyen herkesede elbette..
Şükürler olsun binlerce defa...

Belgin az yada çok hepimiz aynı yollardan geçtik.. Hepimizin endişeleri aynıydı .. Ya olmazsa?
Ama sabır ettik, mücadele ettik, kimimiz kazandık, kimimiz kaybettik .. Hatta kaybetmedik biraz daha mücadele etme yoluna girdik..
Rabbim zamanını biliyor.. 3.5 yılda çok şeyler yaşadım belki bazılarına göre ufacık bir zaman dilimi ama yaşayana çok büyük.. Sabırla metanetle ilerledik ve ol deyince oluverdi..
Senin ve diğer arkadaşlarımız için daha zamanı değil deme ki, hayırlı zamanda hayırlı bir evlat diliyorum herkese.. Rabbimin sorgusuna sual olmaz.. Neden diyemiyoruz işte.. Sabır diyoruz..
İnşş sabrınızın sonunda selameti göreceksiniz..
amin inşallahhhh
Kıyamam ben arkadaşım sana, daha yeni gördüm, ağlama dizi o dizi neden ağlıyorsun?
geçti canım napıyım etkilenmiştimmm
meraba arkadaşlar nasılsınız görüşmeyeli?bilgem sen nasılsın işallah herşey yolundadır,sağlıkla alırsın bebişini kucağına.belgincim seni en iyi biz anlarız kolay değil biliyorum ama sabret,sabrının karşılığını alacaksın mutlaka.demek hayırlı zaman değilmişki olmuyor,vakti saati gelince kavuşacaksın bebişine işallah.
sidelya hamilemiymiş?

amin canım.öylemi gerçektenmiii nerden duydunnn

5 buçuk senedir çocuğum olmuyor,benden sonra evlenenlerin hep çocukları oldu,bir tek ben kaldım,önceleri insanlara çocuk düşünmüyorum diyerek geçiştiriyordum,artık söylemenin bir anlamıda olmuyor,çocuk yapmıyorum diye kızanlarmı dersin,altındaki sebebi araştıranmı dersin,fesatlık yaratanlarmı(hımm,çocuğu olmuyor),şunu ye bunu ye,şu hocaya git yok göbeğine şunu sar,biri hamile kalır saklanır,doğan bebek gösterilmek istenmez çok yıprandım çook beni tükettiler artık,mutsuz, her lafın arkasında bir ard niyet arayan bir insan oldum çıktım,bir kez tüp bebek danedim tutmadı,ikinciyi deniyecektim engeller çıktı,en kısa zamanda tekrar deniyeceğim ve çocuğum olunca onu hepsinin gözüne sokacağım:2: Allaha yalvarıyorum yeter artık ne günah işlediysem afet cezamı bitir artık,sen kendi katından tüm çocuğu olmayanlara ve bana hayırlı çocuk ver diye dua ediyorum:2:her ay İnşallah mucize olmuştur bu ay hamile kalmışımdır diyorum tabi sonu hüsranla bitiyor nasip kısmet diyorum ama insanlar beni üzmekten beni yaralamaktan vazgeçmiyor...Kaç senelik evlisin?çocuğun yokmu? neden? dr. gitmiyomusun?sorun kimde? benim bilmem kiminde çocuğu olmadı şöyle böyle yaptılar diye takır takır sıralıyorlar,artık ezberledim soruları...

X