Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi Yüzünden Hamile Kalamayan Bayanların Listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
keseyimi görüceksiniz cnm evet 3 ay çok dikkat et herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende iyiyim dün 2li testim vardı bol bol gördüm bebişimi çok hareketli maşallah senin ilk tüp ebek denemesiydi dimi arkadaşım[/QUO

Günaydınlar..
Nurcan benim dr'um gebeliğimi öğrendikten 17 gün sonraya randevu verdi.. O yüzden hem keseyi hem kalp atışını duyacağız inşş...
İkisini bir araya getirdi.. Çünkü gideceğim hastane özel ve ssk ile anlaşması yok malesef ..
Ayrı ayrı gitmenin bir anlamı yoktu.
Ama kalp atışını duyduktan sonra oraya devam etmeyeceğim..Ssk ile anlaşmalı özel bir hastane olsun dedim. Oraları araştıracağım..
Benim ilk denemem nurcan , tek embriyo, blast ..
Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin..

kızlar ben giremedim diye üzülüyordum sizlerde girmemişsiniz yeniyıl hazırlıklarıda başladı galiba.Kızalar akşam çok ağladım Yaprak Dökümünün sonuna....:KK43:

keseyimi görüceksiniz cnm evet 3 ay çok dikkat et herşeyin yolunda olduğuna sevindim bende iyiyim dün 2li testim vardı bol bol gördüm bebişimi çok hareketli maşallah senin ilk tüp ebek denemesiydi dimi arkadaşım[/QUO

Günaydınlar..
Nurcan benim dr'um gebeliğimi öğrendikten 17 gün sonraya randevu verdi.. O yüzden hem keseyi hem kalp atışını duyacağız inşş...
İkisini bir araya getirdi.. Çünkü gideceğim hastane özel ve ssk ile anlaşması yok malesef ..
Ayrı ayrı gitmenin bir anlamı yoktu.
Ama kalp atışını duyduktan sonra oraya devam etmeyeceğim..Ssk ile anlaşmalı özel bir hastane olsun dedim. Oraları araştıracağım..
Benim ilk denemem nurcan , tek embriyo, blast ..
Allah hepimizin yavrularını sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin..
bilgemmmmmm HER ŞEY GÜZEL OLACAK
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
RABBİM SANA BEBĞİNİN PIT PITLARINI DUYMAYI NASİP ETSİN
İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

hayırlı günler canlar:KK16:

ahh canım ben zaten sulugözüm son zamanlarda ben de çok ağladım

KIZLAR NASILSINIZ

Yeterim sağolasın arkadaşım....
Kızlar yılbaşı yaklaşitı iyice ne hazırlıklar yaptınız..
??

Yeni yıl 2011 hepimize mutluluk,huzur ve aşk getirsin inşallah :)

Yeterim sağolasın arkadaşım....
Kızlar yılbaşı yaklaşitı iyice ne hazırlıklar yaptınız..
??

Yeni yıl 2011 hepimize mutluluk,huzur ve aşk getirsin inşallah :)

yaaaaaaaa ben eşimle birlikte geçireceğim
başbaşa :KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:

kızlar 2011 hepimize sağlık,mutluluk ve huzur getirsin inşallah..
ben artık bebek bebk diye tutturmuyorum.çok sıkıldım bunaldım.
senelerdir bebek de bebk.gelmiyor işte.olmuyor işte.zorlamanın ne alem varki?değermi?bu kadar yıpranmaya değermi?benim de bir canım var yaaa..
vallahi çok yoruldum.dün akşam yaprak dökümünü izleyp ağlarken aklıma geldi.bu dizi tam 4,5 yıl sürdü.dizi başladığında bizde bebek düşünmeye başlamıştık.
yaprak dökümü gibi bir dizi bile bitti,yani o kadar uzun zaman geçti,bizde hala tık yokkkk.
sinir oldum.
istemiyorum artık bebek mebekkk..
2011 bana bebek getirmese de olur yaniiii..

[ı][sıze="2"]kızlar 2011 hepimize sağlık,mutluluk ve huzur getirsin inşallah..
Ben artık bebek bebk diye tutturmuyorum.çok sıkıldım bunaldım.
Senelerdir bebek de bebk.gelmiyor işte.olmuyor işte.zorlamanın ne alem varki?değermi?bu kadar yıpranmaya değermi?benim de bir canım var yaaa..
Vallahi çok yoruldum.dün akşam yaprak dökümünü izleyp ağlarken aklıma geldi.bu dizi tam 4,5 yıl sürdü.dizi başladığında bizde bebek düşünmeye başlamıştık.
Yaprak dökümü gibi bir dizi bile bitti,yani o kadar uzun zaman geçti,bizde hala tık yokkkk.
Sinir oldum.
Istemiyorum artık bebek mebekkk..
2011 bana bebek getirmese de olur yaniiii..
[/sıze]
[/ı]

canım arkadaşım
yaaaaaaaaaaaa bende senden iyi durumda değilim valla
yeni yıl bana sadece hüzün veriyor :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

papatyam tebrikler canım..
sende bu durumu atlatmışsın..
bende bu durumdan memnunum..
gelse de olur gelmese de..
Allah herkes için hayırlısını nasip etsin..
Kızlar şimdiden yeni yılınızı kutluyorum..
Hepiniz için sağlıklı mutlu ve dileklerinizin gerçek olacağı bir yıl olsun.. :KK62: :KK62: :KK62: :81: :81: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54: :KK54:

bende son tedavimden sonnra öyle diyordum 1 ay öncesine kadar her yeni bi tedavi yöntemi çıktığında benim umutlar tekrardan depreşiyor o yüzden can bedenden çıkmadıkça yola devam :)):KK49:

tülinim papatyam çok güzel düşünüyorsunuz...
en doğrusuda bu...
zaten elimizden geleni yaptık bundan sonrada takdir allah ın...
eğer nasipte varsa gelir zaten yoksada hayatımızı mahvetmenin anlamı yok doğrusu...

kızlar bu yılbaşı işini çok abartıyoruz bence...
yılbaşını iyice noel havasında kutlar olduk...
az önce eşimin yeğeni yılbaşıyla alakalı resim yapıyordu
ve resimde sadece çam ağacı hediyeler ve noel baba vardı...
yılbaşı bu mu demek...
ben çok üzülüyorum bu duruma...
bizler neden böyle olduk...
kendi ananelerimizi kendi özel günlerimizi çocuklarımıza böyle öğretmiyoruz...
ama artık yıl başını noel havasında beyinlerine kazıdık...
rabbim sonumuzu hayreyleye...

yıl başı başta olmak üzere ben yok sevgililer günü yok anneler günü yok babalar günü yok bilmem ne günü bunların hiç birini kutlamıyorum....
bunlar hepsi uydurmaca...
haa eğer yeni bir yıla giriyorsakta gireceğimiz yılda herkes için mutluluklar ve güzel şeyler dilerim...bu bukadardır....
bunu abartıpta noele çevirmenin anlamı yok bence...

Son düzenleme:
evet canım aynı öyle oldu benim kardeşimde çam ağcı alalım abla evi süsleyelim falan dedi ben şimdiden yemekleri yaptım ki yarın akşam için başka hazırlıklarım var istediği için evide süsldim ama ağaç almadım okadar para veremem dedim ama bilmiyorum iyimi yapıyoruz kötümü kıramıyorumda canım benim

günaydınnnnnnn
hayrlı cumlarrrr
rabbim bu mübarek günün hürmetine sesimizi duysun
ellerimizi boş çevirmesin
dualarımızı kabul etsinnnnnnnnnn
sağlık huzr versin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlarrrrrrrrrr 2011 de inşşş istekelrimiz le buluşuruz
sağlık ve huzur getirsin yeni yıl

ben akşam evimdeyim eşile beraber
yıl içinde okadar az görüşüyoruzki işi nedeniyle
çalışmadığı zamnlarda evde oturp birbirimize zaman ayrımaya çalışıyoruz
zaten bu tedaviler ve başka olmsuluklar çok yıpratıyor bizleri
birbirimize daha çok ihtiyacımız var
bir birimizi anlamaya dinlemeye
bende elimden geldiği kadar her bulduğum vakitte kendimize zaman ayırmaya çalışıyorum

evet tam 7 yıldır yeni yıla yalnız giriyouz bakalımdaha ne kadar yıl yalnız gireceğiz(bütün özel günlere) bu beni üzüyor
ama bir taraftanda bütün bunlara takılıp hayatı elimden kaçırdığımı fark ediyorum
7 yıldır bir boğuşma içindeyim ilaçlar iğneler dr has merkezler vs vs bitsin istiyorum artık yoruldum sıkıntılardan sorunlardan

allahım şu cumanın hürmetine bizlerins esini duy bizleri feraha çıkart
hatalrımızı görmeyi doğruyu bulmayı nasip et
çaresiz bırakma hiç bir konuda
eksik yalnız bırakama kadıraqmayacaığım yükler verme
sen her şeyin en iyisini bilirsin
amimmmmm

Son düzenleme:
evet canım aynı öyle oldu benim kardeşimde çam ağcı alalım abla evi süsleyelim falan dedi ben şimdiden yemekleri yaptım ki yarın akşam için başka hazırlıklarım var istediği için evide süsldim ama ağaç almadım okadar para veremem dedim ama bilmiyorum iyimi yapıyoruz kötümü kıramıyorumda canım benim
aslında kötü yapiyoruz canım...
güzellikle bunu onlara anlatmamız lazım....
yoksa gerçekten biz bu yılbaşını artık çok abartıyoruz...

herkese hayırlı cumalar canlar:KK16:

yeterim duana amin diyorum....
rabbim kabul etsin...

merhaba herkese,nasılsınız,hepinizin yeni yılını kutluyorum,yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazançlar getirsin,çocuk sahibi olamayan tüm arkadaşlarıma 2011 şans getirsin,evlat sahibi olmayı nasip etsin inş,haftaya perşembe yani 6 ocakta sabah 8 de epidural sezeryan oluyorum,benim için dua edin arkadaşlar,oğlumu sağlıkla kucağıma alayım inşallah,hepinizi öpüyorum,tekrar mutlu seneler,bol çocuklu bir sene olur inş.

canım arkadaşlarım benim
hepinizn yeri kalbimde bambaşka
hepinizi çok seviyorum
özlemişim bir bakayım dedim

yeni yılınızı hepinizin canı gönülden kutluyorum
herşey ama herşey gönlünüzce olsun inşallahh
:KK69:

merhaba herkese,nasılsınız,hepinizin yeni yılını kutluyorum,yeni yıl hepimize sağlık,mutluluk ve bol kazançlar getirsin,çocuk sahibi olamayan tüm arkadaşlarıma 2011 şans getirsin,evlat sahibi olmayı nasip etsin inş,haftaya perşembe yani 6 ocakta sabah 8 de epidural sezeryan oluyorum,benim için dua edin arkadaşlar,oğlumu sağlıkla kucağıma alayım inşallah,hepinizi öpüyorum,tekrar mutlu seneler,bol çocuklu bir sene olur inş.

İnş sağlıcakla bebeğini dünyaya getirirsin rabbim yardımcın olsun arkadaşım..
Senin doğum yaptığın gün rabbim nasip ederse bende bebeğimin kalp atışlarını duyacağım ...
İnş bu mucizeyi tattırır rabbim ..

Kızlar mutlu yıllar herkese..
Bende noel tadında kutlamıyorum , yani abartmıyorum.. Eşim ve ben evli arkadaşlarımzıla birlikte kutyacağız.. Ben alkol , sigara kullanmıyorum yani dağıtmayacağım ortalığı... :)
Sadece muhabbet, hoş beş bu kadar ... Maksat bir arada olmak..
Benim için en büyük , en güzel en önemli şey yavrumun sağlıcakla büyüyüp yine sağlıcakla doğması..
Bundan güzel hediye, sürpriz ,kutlama olamaz zaten ..

Rabbim herkese nasip etsin..

X