- 21 Eylül 2010
- 5.088
- 238
kuzum çok sevindim gözün aydın
Sağlıcakla gelsin
bebğin
hadi bakalım halayın benden olsun :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:[/
bilgem hamile ya olyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
cnm değerin çok iyi maşallah..
hadi hayırlı olsun.
allah tamamına erdirsin..
canım eminim annemlrede dedim süper ya allah ım yüzünüzü güldürdü tbbbbbbbbbbbbb
bilgemcim can-ı gönülden tebrik ederim senide eşinide
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah
tebrikler bilgemcim
çok çok sevindim canım
rabbim tamamına erdirsin...
beklenen haberler gelmiş...
Giz cok üzüldüm arkdaşım.. belki 1 ay sonra bende seninle aynı psikolojide olacağım.. ve tahmin edebiliyorum ki hiç bi teselli cümlesi kar etmez sana.. vardır bi hayır demek gerek heralde...
Bilgem tebrik ediyorm seni arkadşım.. RABBİM sağlıklı bi hamilelik ve hayırlı bi evlat versin inş.
ikinizinde sonucun pozitif olmasıumuduyla açtım pc. yi ama.... hayat böyle işte, hüzünve sevinç hep iç içe....
ayyy kıyamam sana geçmiş olsun canımmm
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyçok sevindim yaaa çok mutlu oldum tebrik ediyorum canım benim allah tamamına erdirsin halayın ucundan tutun kızlar
bilgem cok tebrik ederim canim allah kucagina almayida nasip etsin
giz allah yardimcin olsun, insallah tez vakitte sen ve bekleyen herkes kavusur bebegine, yasadiklarinin kolay olmadigini en iyi bilenlerdenim 7basarisiz denemem var arkamda, gerekirse agla rahatla ama biran once atlatki yola devam et
tebrik ederim canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
bilgemmm tebrik ederim umarım saglıklı bir hamilelik gecirip saglıcakla yavrunu kucagına alırsın tebrik ederim dualarım seninle.
Giz herseyin hayırlısı vardır bundada hayır hersey Allahtan ki bizlerin istediğini sadece Allah veriyor demekki bebişinin vakti varmıs inşallah en yakın zamanda gelir pıtırcıgın
Yeterim geçmiş olsun canım..
inş çabuk atlatırsın dinlen ilaç al geçmiyor bu meret hemen..
Giz hayırlısı canım diyecek birşey yok malesef..
zamanı gelmemiş henüz..
Allah yardımcın olsun tez zamanda kendini toparlamanı diliyorum..
Papatyam hoşgeldin canım..
iyisin sende maşallah..
Bilgem tebrikler canım..
Allah sağ salim tamamına erdirsin..
sağlıkla kucağına alman nasip olsun..
Bilgecim çok sevindim canım benim Allah tamamına erdirsin İnşallah. Bu sevinçli haberlere bayılıyorum kızlar çünkü moralimi yükseltiyorsunuz, hepinizi çok çok öpüyorum...
Bu arada diğer arkadaşlar nasılsınız?
Arkadaşlarımmm hepinize tek tek teşekkür ederim..
Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..
Sağlıcakla kucağımıza almayıda ..
Ne kadar mutlu oldum, hep yanımdaydınız , Allah bin kere razı olsun..
Bende sizler için dua ediyorum..
Rabbim dularımızı boş çevirmesin ..
Kızlar bugün de kan talili yaptırdım sabah ..
Saat 2'de çıkıcak sonuç umarım değerim ikiye katlanmıştır...
Rabbim yar dımcımız olsun..