- 24 Aralık 2008
- 6.576
- 15
- 42
geçer inşşş bu günlerde canım
inşallah geçecek canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçer inşşş bu günlerde canım
sağol yabanım.. hep burdayım gelip okuyorum ama son zamanlarda pek yazmıyorum..
senin fıstık nasıl?
bilgem inş gönlünün muradı olur..
ne var ne yok kızlar kimsecikler girmemişşş
iyi teyzesi çok şükür,kardeş bekliyoruz artık sende hayırlısıyla, işallah rabbim sanada nasip eder en kısa zamanda.
ewet canım hayılısı olsun keşke bende kendiliğimden hamile kalabilsem ama nerde benim eşim azolu maleseffffmeraba belgicim nasılsın?canım doktor ertelemiş ya tedavini hiç üzülme herşeyde bi hayır vardır.bendede hipertroid vardı tedavisini görüyordum,o arada bebek tedavisine ara verdim değerlerim yüksekti diye.değerler normale dönmeye başladı genel cerrah uzmanına tedavime başlayabilirmiyim diye sorup duruyordum.adam bana bekle biraz daha diye diye 11 ay sürdü tam 1 yıl olmadan kendiliğinden hamile kaldım.eğer tedavi görseydim belki hamile kalamayacaktım boş boşuna paramız gidecekti,psikolojik durumuda söylemiyorum hiç
slmmmmmmmmmmmm kızlar nasılsınız
canım bellimi olur rabbim ol dedikten sonra.sonuçta yumurtayı dölleyen 1 sperm değilmi,işallah hamile kalırsında bu dediklerini gülümseyerek hatırlarsın.
selam kızlar nasılsınız .. Ben bugün biraz daha iyiyim dün moralim çok bozuktu aslında bir sorun olduğundan değilde , korkumdan işte ya olmazsa diye ...
Canım sıkıldı öyle kötü bir gündü.. Bugün annem ve kardeşim geldi çok eğlendik .. Gülüştük , yemek falan yaptılar .. Sağolsunlar ..
Sonra kayınvalidem ile annem benim için kuran okuyup dualadılar ..
Rabbim bu dualrı hepimiz için saysın ..
biraz ters başlamış canım...kızlar bu gün genetik testler için ünvrst has gittik eşimle
sabah erkenden (saat 8.30randevu remişlerdi 6 ay önce_
bir vardıkki genetik tanı labratuvarı taşınmış
yağmur bir tarafdan işte bulduk genetik tanıyı
pc ler kurulmamış protokol defderleri yok bulamıyorlar
yaaaaaaaaa çok fenaydı 2 satte ancak kan verdik
3 veya 4 hafta sonra alabilirsiniz dediler
inşşşşş sorun yoktur
bilgemcim pozitif düşün...Selam kızlar nasılsınız .. Ben bugün biraz daha iyiyim dün moralim çok bozuktu aslında bir sorun olduğundan değilde , korkumdan işte ya olmazsa diye ...
Canım sıkıldı öyle kötü bir gündü.. Bugün annem ve kardeşim geldi çok eğlendik .. Gülüştük , yemek falan yaptılar .. Sağolsunlar ..
biraz ters başlamış canım...
ama hayırlısı olsun...
inş sonuç güzel olur...
bu testler hemen çıkmıyor canım...
yani 3-4 haftada çıkması normal...
bilgemcim pozitif düşün...
güzel vakit geçirmenize sevindim canım...
inş ayın 18 inde güzel haberler alırız...
canım ben budurumda olanları tanıyorum bir sorun olmadı
gebe kaldılar sonra
zaten dr söyler sana ama kaana takacak bir durum değil diye biliyorum
Canım geçmiş olsun
geçmiş olsun arkadaşım...
benimde tek tüpüm tıkalıydı...
hayırlısı olsun rabbim başka sıkıntı vermesin...
canım yara hakkında hiç bilgim yok...
sen iyice araştırmadan tüp bebeğe başlama istersen....
Evet Fadikçim sen de hamile kalabilmiştin, İnşallah sen de ben de bir gün... Biliyorsun...
bilgemmmmmmmmmmm
canım allah kabul etsin annen ve kayınvalideyin dualrını
canım canını sıkma rahat ol inşşşş güzel olcak rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşşşşşşşşşşşşş
ve seninde emeklerini
aramıza döndüğünde seniböyle görürüz inşşşşşşşşş
bilgemmmmmmmmmmm
canım allah kabul etsin annen ve kayınvalideyin dualrını
canım canını sıkma rahat ol inşşşş güzel olcak rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inşşşşşşşşşşşşş
ve seninde emeklerini
aramıza döndüğünde seniböyle görürüz inşşşşşşşşş
inşallah temiz çıkar sonuçlar yeterciğimmmmkızlar bu gün genetik testler için ünvrst has gittik eşimle
sabah erkenden (saat 8.30randevu remişlerdi 6 ay önce_
bir vardıkki genetik tanı labratuvarı taşınmış
yağmur bir tarafdan işte bulduk genetik tanıyı
pc ler kurulmamış protokol defderleri yok bulamıyorlar
yaaaaaaaaa çok fenaydı 2 satte ancak kan verdik
3 veya 4 hafta sonra alabilirsiniz dediler
inşşşşş sorun yoktur
allah kabul netsin canımmm inşallah kavuşursun yavruna.Selam kızlar nasılsınız .. Ben bugün biraz daha iyiyim dün moralim çok bozuktu aslında bir sorun olduğundan değilde , korkumdan işte ya olmazsa diye ...
Yetercim üniversite de bir sorun görmemiş haber geldi 24 Aralıkta gidiyoruz bakalım ne diyecekler, ama ben hastaneyi oyalayıp yarayı dondurma işlemini yaptıracağım büyük ihtimalle... O 3 aydada 15 kg. versem mükemmel olur, Rabbim o güzel heyecanlı günlere daha yakın hissettiriyor beni artık. Heyecanlıyım şimdiden...
Canım arkadaşım, sağolasın, sen nasılsın var mı sende bir gelişme?