Benim duygum yok. İnsanlar sevmiyor. Çalışma sitilimiz rahatŞu saatte okuduğum en anlamsız konu bana dakikalarımı geri ver…
Kadını hem sevmiyorsun hem sohbetin var hem eleştirin var kendinle mukayese etmişliğin var ben bir şey anlamadım sizin iş yerinde çalışan yok mu işine bakan…
Bugün aynı şeyi bir erkek arkadaş söyledi.siz dahil konuda lafı gecen herkes yersiz konusup, saçma triplere girmiş. gereksiz.
Ya tamam çok feminen değilim, erkek çok, bide kıyafetlerim bol falan. Sevgilimle buluşmadığımda süslenmiyorum ve üşeniyorum. Tişört bol pantolon ütüsüz işe gidiyorum. Ama işimi çok iyi yaptığım için bu durumu iplemiyorum. Bakımlı olsam nolur işte felan oluyorum. Yada hareketlerim cilveli değil. Dişil enerjim yüksek de değil.Birazda dikkat ediyorum. Sevgilim yokken işten biri bana yazmıştı, ilgisini sezmiştim. Prenses demişti bana prenses deme kral de demiştim. Önünü kesmek için. Mesela sevgilimin yanında daha bakımlı oluyorum. Oda benim bu huylarımı seviyor. Eskiden begenilmek hoşuma giderdi .Bakımlı ve iyi giyinince gerçekten çekici bir kız oluyorum ama neden bilmiyorum o kadar umrumda değil ki artık. Güzel olma ihtiyacı hissetmiyorum. O yüzden boşvermiş dışarı çıkıyorum. Ama herkes beni seviyor, sayıyor.Benim duygum yok. İnsanlar sevmiyor. Çalışma sitilimiz rahatKendimle mukayese etmiyorum.
Benim duygum yok. İnsanlar sevmiyor. Çalışma sitilimiz rahatKendimle mukayese etmiyorum.
Kendimi eleştirdim orda. Hani kabul ediyoruö bakımsızım vs gibiMaşallah kendini anlata anlata bitirememişsin ama neyse
Aynen ya ben fazla abarttımKendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin. Her konuşanın lafına baksaydık ohooo
Bugün erkek arkadaşta böyle dedi ama amacım gömmek değildi. Yani herkese herşeyi anlatmayın demek istemiştimİş yerinde oturup hadi birbirimizi eleştirelim deyip gömme yarışına girmişsiniz. Sonra da duyduklarınızı kafaya takıp dert ediniyorsunuz. Ne gerek var böyle muhabbetlere yahu
Kadın her söyleneni takmıyor, şişko lafını takmışHem kadının söyleneni taktığını söyleyip hem de kadının söylediğine takiliyorsunuz..
Yani işte aslında haklısınız. Ben bu kadar salmışım yani o yorumun gelmesine niye çok taktım. ya ben kötü niyetli değildim ama kadında değildi.Siz eleştirirken iyi de başkası eleştirince neden kötü oluyor ki?
Ütüsüz kıyafetle işe gidecek kadar kendinizi saldıysanız erkek gibi lafına da alınmamalısınız bence. Demek ki nasıl göründüğünüz hiç önemli değil sizin için.
Sevgilim var kimseye güzel görünmeme gerek yok, kendime özen gösterince dikkat çekiyorum, yapmayayım gibi bir psikolojiye girmişsiniz. Sosyal ilişkileriniz iyi olduğu için bu insanların gözüne batmıyor diye düşünüyordunuz ama biri haliniz, tavrınızla ilgili bir sey söyleyince içten içe rahatsız olmuşsunuz.Yani işte aslında haklısınız. Ben bu kadar salmışım yani o yorumun gelmesine niye çok taktım. ya ben kötü niyetli değildim ama kadında değildi.
E sizde erkek gibisin lafına takmissiniz. Kadın başarmış yaniKadın her söyleneni takmıyor, şişko lafını takmış
Küçükte değilsiniz ama dönen muhabbetler ortaokul ortamı gibi28,29,29,34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?