Kargoyu bugün gönderdim, özel mesaj yazacaktım 5 dk kuralına takıldım :)) takip kodunu göndereceğim yani :)3 ürün de SATILMIŞTIR!
Eki Görüntüle 939277 Eki Görüntüle 939279 Eki Görüntüle 939280 Eki Görüntüle 939281
MUDO Marka, 7-8 Yaş için tertemiz Mont (rüzgarlı yağmurlu havalar için), 20 TL.
Eki Görüntüle 939285 Eki Görüntüle 939304 Eki Görüntüle 939305
30 Numara ıslak zeminde altı kaymayan yağmur çizmesi, yeni çoook az giyildi. 20 TL.
Eki Görüntüle 939992 Eki Görüntüle 939993 Eki Görüntüle 939994
KİNETİX marka 33 numara spor ayakkabı. Hiçbir sorunu yok, 15 TL.
Eki Görüntüle 939996 Eki Görüntüle 939997 Eki Görüntüle 940001
VTY marka 34 numara bu spor ayakkabıyı daha 40 gün önce aldık ve oğlum 1 haftadır giyemiyor, sıkıyor diyor. Giydiği 1 aylık sürede de sadece hafta sonları giydi. Yani hiçbir sorunu yok, hatta yepyeni. 20 TL.
Fiyatında indirime gidiyorum: 15 TL!
Son fiyat!
Eki Görüntüle 939361 Eki Görüntüle 939348 Eki Görüntüle 939368
ZEYLAND marka 9-10 yaş yazıyor ama önceki eşofman altıyla boyu aynı, kalıbı daha dar, yani 8-9 yaşa daha iyi olabilir. Denemeden almıştık, oğlum da biraz kalıplı olduğu için çok az giyebildi. 9 TL.
Flaşın da etkisi var, ama tabii açıkçası ilk günkü kadar da koyu lacivert değil. Ama orijinal Mudo.Montun yaka ve manşet kısımları soluk mu yoksa resimde mi öyle çıkmış?
Bellerinde ipleri var, istediğiniz gibi sıkıp gevşetebilirsiniz.Gri ve lacivert LCW eşofman altları ile bunun bel kısımları ayarlı mı? Oğlum zayıf o yüzden soruyorum.
delibalik nerden teşekkür etmeye başlayacağımı bilemiyorum. O bluekey mont.. Kaçıranlar talihlerine yansınlarben onu mavi tonlarında bekliyodum o yeşil tonlu çıktı oğlum direk benten rengi dedi bayıldı. Eşimden bi wwwoooouww sesi çıktı. Bense zaten çok istemiştim onu biliyosun. Dediğim gibi önümüzdeki sene kış Allah ömür verirse sarı saçlı kara gözlü kuzum yıkıcak ortalığı. Çok çok yakıştı, teşekkürler.. Süveteri direk bayramlık olarak hayal ettim. Mağazan alıp bana yollamışsın gibi. Yepyeni o paraya bedava resmen, teşekkürler.. Yeşil kapşonluyu eşim özellikle çok beğendi, çok yakıştı.. Bahar ve önümüzdeki sonbahar favorimiz olacaklardan teşekkürler..
Kızıma koyduğun minik hediyenona oğlum bile sevindi, çok çok teşekkürler. Ellerine emeğine sağlık. O muhteşem indirim için de ayrıca çok teşekkürler.. Burda yaptığım en güzel alışverişlerde en üst sıralardasın sevgiler, yeniden çok teşekkürler..
Canim yazlik sortlardan begendiklerim varda onlarin beli ayarlanabiliyormu benim oglumun beli biraz zayif
Bunların arasından bir tek CA şortu başka bir arkadaşa ayırdım. Diğerleri duruyor. İstanbul'dayım. Fiyatlar uygun aslında ama özelden yazayım benCnm begendiklerim
3.sayfadan ca marka olan, mothercare marka beyz tisort
4.sayfadan yesil ve kirmizi olan,
6.sayfadn lcw mavi sort
Bunlar duruyormu ve en son fiyat ne olur.nerde yasiyorsunuz kargosu icin soruyorum
Eki Görüntüle 945821 Eki Görüntüle 945823 Eki Görüntüle 945829 Eki Görüntüle 945831
Mothercare 4-5 Yaş tişört- tertemiz, çok az giyildi. 8 TL.
Eki Görüntüle 946382 Eki Görüntüle 946383
WENICE 5-6 yaş şort. Hiçbir problemi yok. 3 TL.
Eki Görüntüle 946391 Eki Görüntüle 946394
CIOE 5 Yaş (110 cm). Yepyeni 5 TL.
Eki Görüntüle 963297 Eki Görüntüle 963301
LCW denizde de giyilebilen şort. 5 yaş için. Hiçbir problemi yok, sayılı giyilmiştir. 5 TL.
Bu ürünler SATILDI!!
Fiyatlarda indirim yaptım: Kinetix ayakkabı 10 TL, VTY ayakkabı 15 TL.
Son fiyatlar!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?