Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba arkadaşlar
bende nişan bohçası için alışverişe başlıyorum yavaştan. ilk iş olarak bavulu alıyım dedim. kiloda hafif, dayanıklı, çokta pahalı olmayan bir bavul markası önerebilir mi tecrübeli arkadaşlar. bavulumu nereden almalıyım.
Biz matmazelin valizlerini almıştık. Eşimin lacivert , benim mor. Geçen sene teki 300 tl gibi birşeydi fiyatı. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=558847 buradan bakabilirsin.
Bir de güzel süslemiştik. Herkes çok beğenmişti.
teşekkür ederim canım diğer resimleri de inceledim hepsi çok güzeller bana da çeyiz için fikir oldu bavullara da bayıldım ama 300 tl biraz pahalı değil mi yaa :44:
Ben de bakıyorum canım hatta geçen eminönünde baktım bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım.
eminönünde 120 tl'ye buldum ben sert kapaklı olanlardan polikarbon oluyor galiba markası abs'ydi iyi midir bilmem tabi :)
aynı dert bende de var haftaya eminönünden bakıcaz biz de bloglardan birinde realden aldık yazmıştı bir bayan gayet te güzeldi sert kapak oradakileri de incelemek lazım tabi sağlam mıdır bilemem benim sözlümün de aklına yattı bavul fikri inşallah buluruz bütçemize göre
ben bugün baktım eminönünden, birazda internette araştırdım. bir bavulda olması gereken en önemli özellikler, dört tekerlekli olması, tekerleklerinin 360 derece dönebilir olması ve slikon veya kauçuktan yapılmış olması, fermuarlarının ve tekerleklerinin birde çekçekinin sağlamlıgına özellikle bakılıyor. bazı bavulların çekçeki sanki yağ gibi kayıyordu. çok güzeldi. ayrıca bavulun çok gözlü olması da işimize geliyor. birde en önemli konu ağırlığı, uçakta seyahat ederken bavulun hafif olması gerekiyor ki içine çok bişey koyabilelim. bugün baktıklarımdan bi tane bavulun kilosu sadece 2 kg.dı el çantası gibiydi. eminönünde çokça dükkan var, bavul almak isteyen arkadaşlar burdan bikaç araştırma yapıp bütçesine uygun alabilirler