- 20 Ocak 2016
- 131
- 191
- 38
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım hayırlısı, bi koyuluğu göreyimde canım..Bende tahmin yarin diyorum sana
İşte o stres yaptırıyo, çatladımı acaba..geç mi kaldım acaba..zaten Lh hormonu yükseliyor bide üstüne stres yumurta napacağını şaşırıyo:)Yarın akşama çatlar inşallah yoksa insan kafayı yer yetiştim mi yetişemedim mi diye
Evet hamile arkadaşımız. Unutmadık seni biz hep buralardayız sırayla deniyoruz Allah'ın izniyle sırayla hamile kalıcaz galibaSelam kizlar nasilsiniz?
bebegimmm arkadasimiz hamilemi?
Bir gozum sizde izinizden gelicem in SA Allah.kizlarim kucuk diye hazir hiss etmiyorum kendimi.sizi takib edemedende yapamiyorum:)
Unutulmak istemiyorum :)
Aynen bende çok stres yaparım hayırlısı bakalımİşte o stres yaptırıyo, çatladımı acaba..geç mi kaldım acaba..zaten Lh hormonu yükseliyor bide üstüne stres yumurta napacağını şaşırıyo:)
EvetSelam kizlar nasilsiniz?
Bir gozum sizde izinizden gelicem in SA Allah.kizlarim kucuk diye hazir hiss etmiyorum kendimi.sizi takib edemedende yapamiyorum:)
Rica ederim.Bozuk degil ya digeri bozuk yada çift yumurtlama olabilir.Çatlama oldugunda sıvı beyaz akıntı gelir. Aksama tekrar yap testi ve karşılaştır Azda olsa siliklesmeye baslamissa çatlamış demek.22 mm olduguna gore catlamakta gecikmiş sanki.Kacinci günün.Ve kaç günde bir oluyosun?
sıra bana geldi:) sırayla gidiyoruz ..takip etmende fayda var, bilgi birikimi oluyo..Selam kizlar nasilsiniz?
bende böyle biliyorum canım, hayırlısı bakalım tahmin ettiğimiz gibi çıkarCnm bende baktı daha silik yani t çizgisinin c sen daha koyu olması lazım senin ki koyulaşmaya başlamış bence günde 2 kere yap sabah akşam garanti olsun en koyuyu yakaladığın gün çatlıycak demektir koyudan sonra sikikleştiği Zaman çatlamış demek oluyor yanlışım varsa düzeltin kızlar
Şimdi yanlış anlamadiysam kızlar yumurta catlndigi zaman bir sıvı geliyor. Yani kalın bir şeffaf bir sıvı sonra hemen ilişki oluyor. Ben yanlış anlamamisim değil mi yoksa yanlış mi anladım.bende böyle biliyorum canım, hayırlısı bakalım tahmin ettiğimiz gibi çıkar
Ay canim benim gozun aydin tebrik ederim.saglikla al kucagina kaçıncı bebis?
Darisi basiniza canim.evet o yuzden istiyorum takib etmeyi bilgileniyim.sıra bana geldi:) sırayla gidiyoruz ..takip etmende fayda var, bilgi birikimi oluyo..
Amin canimAy canim benim gozun aydin tebrik ederim.saglikla al kucagina kaçıncı bebis?
Ben o kalin siviya pek dikkat etmedim sadece cok asiri akintim oldu birde agri birde test silinmesi isteŞimdi yanlış anlamadiysam kızlar yumurta catlndigi zaman bir sıvı geliyor. Yani kalın bir şeffaf bir sıvı sonra hemen ilişki oluyor. Ben yanlış anlamamisim değil mi yoksa yanlış mi anladım.
Cok guzel MasaAllah.benimde iki kizim var.buyuk 5 yasinda kucuk nisanda 3 yasina basicak in SA Allah . Hayirlisi ile saglikli oglusun olur canim.burdaki herkesinAmin canim
Saol Allah isteyen herkeze versin bu benim
Ucuncu iki kizim var
Anliyorum seni bizde ayni senin durmudayiz iki kizlarimiz var SEVECENIM @miraglobloom birde ben hayirlisi olsun yaaa Allah kalbimizdekini versinS sabirin çok düzensiz oluyorum aslında bugün 18.gün iki gün üstüste gittim doktora çatlayacak belki de çatladı çatladığı Zaman'da açılır ve böyle büyük olur dedi o gün ilişki oldu sonraki gün de gittim labo koyu çizgi çıkınca yine aynı şeyi söyledi anlanıyor pek heralde çatladı mı catlayacak mı diye ıkı kız olduğundan açıkcası başka şansım da yok erkek için erken ilişki oldu diye cok üzüldüm şimdi bu test iyice koyulaşıp silikleşince tekrar ilişki olsa mı daha iyi öbür ayı mı beklesem bilemedim cok uzun anlattım kusura bakmayın