Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
kızlar bir şey sormak istiyorm cevaplarsnız çok sevinirim, erkek bebek için ovülasyon testi kullanıyorum clear blue dijital iki gün üst üste gülücük gösterdi ondan bir gün sonra birliktelik oldu bu esnada ben eşzamanlı labo marka testi de kullanıyordum o hep silik çizgiydi ama şimdi labo pozitif göstermeye başladı ben yanlış bir şey mi yaptım sizce hangisi doğrı olabiir, tekrar ilişki olması sizce doğru mu genelde erkek bebek ıcın tek ılışki öneriliyor

Iyim canim valla massalah hic hamile gibi hisettmiyom kendimi bulantilarim yok halsizlik var erken giriyorum yataga goguslerim aciyo bide yoksa oyle hamile gibi degilim insanllah boyle gider
Maşallah inşallah cnm hep öyle gider ben bulantılardan çok korkuyorum ikisinde de hastanelik oldum umarım bu öyle olmaz

kızlar yaptığım testler

Eklentiler

• WP_20160216_001.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 126
  • WP_20160217_003.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 124
  • WP_20160218_006.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 129
S sabirin arkadasimiz bilgili bu konuda gorunce size yazar bizde daha tam bilmiyoz canim

bende o yüzden yükledim, bugün biraz daha belli gibi...sabirin nerdesin canım..son test umutlumu sence
Cnm bende baktı daha silik yani t çizgisinin c sen daha koyu olması lazım senin ki koyulaşmaya başlamış bence günde 2 kere yap sabah akşam garanti olsun en koyuyu yakaladığın gün çatlıycak demektir koyudan sonra sikikleştiği Zaman çatlamış demek oluyor yanlışım varsa düzeltin kızlar

Hahahahah s..... Telefon hatasi canim koyu olacak sonra siliklesince iliskiye gir

yarın olması iyi olmadı..hafta sonu olsaydı keşke saatini yakalardım, eşimde evde olurdu
Cnm dua et akşama çatlasın zaten daha silik belki yarın akşam belki de öbürsü günde de çatlayabilir belli olmaz sen garantiye al günde iki kere yap kasık ağrısından anlarsın çatlıycağını

Cnm dua et akşama çatlasın zaten daha silik belki yarın akşam belki de öbürsü günde de çatlayabilir belli olmaz sen garantiye al günde iki kere yap kasık ağrısından anlarsın çatlıycağını
akşam bi daha test yapıyım, belki daha net bi koyu görürüm..ayy inşallah hafta sonuna denk gelir

akşam bi daha test yapıyım, belki daha net bi koyu görürüm..ayy inşallah hafta sonuna denk gelir
Yani çatlaması 2 günü bulabilir bellide olmaz benim geçen gün şiddetli kasık ağrısıyla oldu sonra su gibi bir şey geldi ben anladım çatladığını umarım sen de öyle çok hissedersin

Yani çatlaması 2 günü bulabilir bellide olmaz benim geçen gün şiddetli kasık ağrısıyla oldu sonra su gibi bir şey geldi ben anladım çatladığını umarım sen de öyle çok hissedersin
Bende hissediyorum genelde, akıntılarım değişti mesela..sanki yarın olcakmış gibi geliyor..bakalım testler ne söyleyecek:)

Dijitali kullanmadigim için bilmiyorum ama laboyu kullandik.Bence sen laboya göre yap.testi bi atarmisin?Labo yu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…