- 20 Ocak 2016
- 131
- 191
- 38
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.621
Maşallah inşallah cnm hep öyle gider ben bulantılardan çok korkuyorum ikisinde de hastanelik oldum umarım bu öyle olmazIyim canim valla massalah hic hamile gibi hisettmiyom kendimi bulantilarim yok halsizlik var erken giriyorum yataga goguslerim aciyo bide yoksa oyle hamile gibi degilim insanllah boyle gider
Insanllah canim bilmiyorum bulanti ara ara oluyo ama oyle kusacak sekilde degil hayirlisiMaşallah inşallah cnm hep öyle gider ben bulantılardan çok korkuyorum ikisinde de hastanelik oldum umarım bu öyle olmaz
S sabirin arkadasimiz bilgili bu konuda gorunce size yazar bizde daha tam bilmiyoz canimkızlar bir şey sormak istiyorm cevaplarsnız çok sevinirim, erkek bebek için ovülasyon testi kullanıyorum clear blue dijital iki gün üst üste gülücük gösterdi ondan bir gün sonra birliktelik oldu bu esnada ben eşzamanlı labo marka testi de kullanıyordum o hep silik çizgiydi ama şimdi labo pozitif göstermeye başladı ben yanlış bir şey mi yaptım sizce hangisi doğrı olabiir, tekrar ilişki olması sizce doğru mu genelde erkek bebek ıcın tek ılışki öneriliyor
Yarina catlarsiniz canim bence bugun bay bellikızlar yaptığım testler
bende o yüzden yükledim, bugün biraz daha belli gibi...sabirin nerdesin canım..son test umutlumu senceYarina catlarsiniz canim bence bugun bay belli
yarın olması iyi olmadı..hafta sonu olsaydı keşke saatini yakalardım, eşimde evde olurduYarina catlarsiniz canim bence bugun bay belli
Cnm bende baktı daha silik yani t çizgisinin c sen daha koyu olması lazım senin ki koyulaşmaya başlamış bence günde 2 kere yap sabah akşam garanti olsun en koyuyu yakaladığın gün çatlıycak demektir koyudan sonra sikikleştiği Zaman çatlamış demek oluyor yanlışım varsa düzeltin kızlarbende o yüzden yükledim, bugün biraz daha belli gibi...sabirin nerdesin canım..son test umutlumu sence
Hahahahah s..... Telefon hatasi canim koyu olacak sonra siliklesince iliskiye girCnm bende baktı daha silik yani t çizgisinin c sen daha koyu olması lazım senin ki koyulaşmaya başlamış bence günde 2 kere yap sabah akşam garanti olsun en koyuyu yakaladığın gün çatlıycak demektir koyudan sonra sikikleştiği Zaman çatlamış demek oluyor yanlışım varsa düzeltin kızlar
Cnm dua et akşama çatlasın zaten daha silik belki yarın akşam belki de öbürsü günde de çatlayabilir belli olmaz sen garantiye al günde iki kere yap kasık ağrısından anlarsın çatlıycağınıyarın olması iyi olmadı..hafta sonu olsaydı keşke saatini yakalardım, eşimde evde olurdu
akşam bi daha test yapıyım, belki daha net bi koyu görürüm..ayy inşallah hafta sonuna denk gelirCnm dua et akşama çatlasın zaten daha silik belki yarın akşam belki de öbürsü günde de çatlayabilir belli olmaz sen garantiye al günde iki kere yap kasık ağrısından anlarsın çatlıycağını
Çok sağol Can'ım :)
Yani çatlaması 2 günü bulabilir bellide olmaz benim geçen gün şiddetli kasık ağrısıyla oldu sonra su gibi bir şey geldi ben anladım çatladığını umarım sen de öyle çok hissedersinakşam bi daha test yapıyım, belki daha net bi koyu görürüm..ayy inşallah hafta sonuna denk gelir
Bende hissediyorum genelde, akıntılarım değişti mesela..sanki yarın olcakmış gibi geliyor..bakalım testler ne söyleyecek:)Yani çatlaması 2 günü bulabilir bellide olmaz benim geçen gün şiddetli kasık ağrısıyla oldu sonra su gibi bir şey geldi ben anladım çatladığını umarım sen de öyle çok hissedersin
Akşama tekrarla ama yarin koyulasacaga benziyor.Birdaha atarsa düzgün çek cok kenarda ve ok işareti altina girdigi icin net görünmüyorkızlar yaptığım testler
Dijitali kullanmadigim için bilmiyorum ama laboyu kullandik.Bence sen laboya göre yap.testi bi atarmisin?Labo yukızlar bir şey sormak istiyorm cevaplarsnız çok sevinirim, erkek bebek için ovülasyon testi kullanıyorum clear blue dijital iki gün üst üste gülücük gösterdi ondan bir gün sonra birliktelik oldu bu esnada ben eşzamanlı labo marka testi de kullanıyordum o hep silik çizgiydi ama şimdi labo pozitif göstermeye başladı ben yanlış bir şey mi yaptım sizce hangisi doğrı olabiir, tekrar ilişki olması sizce doğru mu genelde erkek bebek ıcın tek ılışki öneriliyor
Bende tahmin yarin diyorum sanaBende hissediyorum genelde, akıntılarım değişti mesela..sanki yarın olcakmış gibi geliyor..bakalım testler ne söyleyecek:)
Yarın akşama çatlar inşallah yoksa insan kafayı yer yetiştim mi yetişemedim mi diyeBende hissediyorum genelde, akıntılarım değişti mesela..sanki yarın olcakmış gibi geliyor..bakalım testler ne söyleyecek:)
Ayy inşallah, dikkat ederim bidahaki fotolara canım, saolasın..Akşama tekrarla ama yarin koyulasacaga benziyor.Birdaha atarsa düzgün çek cok kenarda ve ok işareti altina girdigi icin net görünmüyor