Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Gecikmtense erken basla benimki fazla ugrastirmadi yaptim gun ilk gun cikmadi ertesi gun iki kirmizyi yakaldim ertesi gun catladi zaten uc gun insnallah sizde hemen yakalarsinizzzzz
İnşallah yakalarız benimki genelde 13-14. gün çatlıyor bikaç aydır takip ediyorum hep öyle bazen 10. günde çatlayabiliyor değişiyor yani o yüzden 10. günde başlıycağım hayırlısı Allahım nasip ederse

Hoşgeldin canım..9.günü adetin bugün de negatif..yarınıda yapıyım 3 tane testi atıyım buraya
Negatifse atmana gerek yok cnm koyulaşmaya başladığında da günde 2 kere falan yapman gerekiyormuş nerden aldın testi netten mi yoksa eczaneden mi birde ne kadara aldın ben de alıcağım da o yüzden sordum

Negatifse atmana gerek yok cnm koyulaşmaya başladığında da günde 2 kere falan yapman gerekiyormuş nerden aldın testi netten mi yoksa eczaneden mi birde ne kadara aldın ben de alıcağım da o yüzden sordum
Netten aldım canım..eczanelerde pahalı olduğunu duydum..
Laboquick ovulasyon testi markası..30 adet ovulasyon+5adet gebelik testi toplam 30,99 tl
Bi ay olmazsa diğer ay kullanayım diye çok aldım hakkatende öyle oldu:) şimdi inşallah bidaha almaya gerek kalmaz..teste güveniyorum önceki yaptığım testlerde pozitifi yakaladım

Ben 50 ovulasyon 10 gebelik testi aldım 30 tl.Gitti gidiyordan aldım

Süper fiyat canım yaa.. bende ordan aldım..çok ii incelemiştim ama gözden kaçırmışım herhalde..bu ayda olmazsa aklımda olsun senin aldığın..almayan arkadaşlar bundan alabilir kesinlikle çok uygun..

Canım aldığın testleri bana ozel den nerden aldığını soyle
Kızlar benim aldığım testlerin nerdeyse 2 katını aynı fiyata almış sabirin..bilginize

Ben de netten alıcam cnm saol umarım ilk ay da tuttururum

bebeğimm nerdesin sesin çıkmıyor Nasıl gidiyor hamilelik uyku bulantı ağrı durumların nasıl
Iyim canim valla massalah hic hamile gibi hisettmiyom kendimi bulantilarim yok halsizlik var erken giriyorum yataga goguslerim aciyo bide yoksa oyle hamile gibi degilim insanllah boyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…