- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.601
İnşallah yakalarız benimki genelde 13-14. gün çatlıyor bikaç aydır takip ediyorum hep öyle bazen 10. günde çatlayabiliyor değişiyor yani o yüzden 10. günde başlıycağım hayırlısı Allahım nasip ederseGecikmtense erken basla benimki fazla ugrastirmadi yaptim gun ilk gun cikmadi ertesi gun iki kirmizyi yakaldim ertesi gun catladi zaten uc gun insnallah sizde hemen yakalarsinizzzzz
Hoşgeldin canım..9.günü adetin bugün de negatif..yarınıda yapıyım 3 tane testi atıyım burayaGeldimmmm iyi çok sayfa yok okudum hepsini kardelen adetin kaçıncı günü bugün testler negatif mi hala
Negatifse atmana gerek yok cnm koyulaşmaya başladığında da günde 2 kere falan yapman gerekiyormuş nerden aldın testi netten mi yoksa eczaneden mi birde ne kadara aldın ben de alıcağım da o yüzden sordumHoşgeldin canım..9.günü adetin bugün de negatif..yarınıda yapıyım 3 tane testi atıyım buraya
Benim aldim testler cok ucuz yaw burda ikitanesi 2 bucuk euro 6 tl velanNegatifse atmana gerek yok cnm koyulaşmaya başladığında da günde 2 kere falan yapman gerekiyormuş nerden aldın testi netten mi yoksa eczaneden mi birde ne kadara aldın ben de alıcağım da o yüzden sordum
Canım aldığın testleri bana ozel den nerden aldığını soyleHoşgeldin canım..9.günü adetin bugün de negatif..yarınıda yapıyım 3 tane testi atıyım buraya
Sen karar verdinmi yapmayaCanım aldığın testleri bana ozel den nerden aldığını soyle
Ben toplu almayı düşünüyorum ilk seferde tutturamazsam diye eczanelere sormadım hiç ama nette uygun fiyatlara var bakıcaz artıkBenim aldim testler cok ucuz yaw burda ikitanesi 2 bucuk euro 6 tl velan
Netten aldım canım..eczanelerde pahalı olduğunu duydum..Negatifse atmana gerek yok cnm koyulaşmaya başladığında da günde 2 kere falan yapman gerekiyormuş nerden aldın testi netten mi yoksa eczaneden mi birde ne kadara aldın ben de alıcağım da o yüzden sordum
Ben 50 ovulasyon 10 gebelik testi aldım 30 tl.Gitti gidiyordan aldımNetten aldım canım..eczanelerde pahalı olduğunu duydum..
Laboquick ovulasyon testi markası..30 adet ovulasyon+5adet gebelik testi toplam 30,99 tl
Bi ay olmazsa diğer ay kullanayım diye çok aldım hakkatende öyle oldu:) şimdi inşallah bidaha almaya gerek kalmaz..teste güveniyorum önceki yaptığım testlerde pozitifi yakaladım
Süper fiyat canım yaa.. bende ordan aldım..çok ii incelemiştim ama gözden kaçırmışım herhalde..bu ayda olmazsa aklımda olsun senin aldığın..almayan arkadaşlar bundan alabilir kesinlikle çok uygun..Ben 50 ovulasyon 10 gebelik testi aldım 30 tl.Gitti gidiyordan aldım
Negatifse atmana gerek yok cnm koyulaşmaya başladığında da günde 2 kere falan yapman gerekiyormuş nerden aldın testi netten mi yoksa eczaneden mi birde ne kadara aldın ben de alıcağım da o yüzden sordum
Canım aldığın testleri bana ozel den nerden aldığını soyle
Kızlar benim aldığım testlerin nerdeyse 2 katını aynı fiyata almış sabirin..bilginizeBen 50 ovulasyon 10 gebelik testi aldım 30 tl.Gitti gidiyordan aldım
Ben de netten alıcam cnm saol umarım ilk ay da tuttururumNetten aldım canım..eczanelerde pahalı olduğunu duydum..
Laboquick ovulasyon testi markası..30 adet ovulasyon+5adet gebelik testi toplam 30,99 tl
Bi ay olmazsa diğer ay kullanayım diye çok aldım hakkatende öyle oldu:) şimdi inşallah bidaha almaya gerek kalmaz..teste güveniyorum önceki yaptığım testlerde pozitifi yakaladım
İnşallah canım tutar..hep beraber koca gobuşlerle gezeriz:))Ben de netten alıcam cnm saol umarım ilk ay da tuttururum
GünaydınnnGünaydın kızlar
Aynen ne güzel olur hayali bile yeterİnşallah canım tutar..hep beraber koca gobuşlerle gezeriz:))
Günaydıııınn...hava çok güzel kızlar insanın evde durası gelmiyor sanki bahar gelmişGünaydın kızlar
Evet çok sıcak ben yine çıkartırım çocukları büyük olan okuldan gelsin deGünaydıııınn...hava çok güzel kızlar insanın evde durası gelmiyor sanki bahar gelmiş
Iyim canim valla massalah hic hamile gibi hisettmiyom kendimi bulantilarim yok halsizlik var erken giriyorum yataga goguslerim aciyo bide yoksa oyle hamile gibi degilim insanllah boyle giderbebeğimm nerdesin sesin çıkmıyor Nasıl gidiyor hamilelik uyku bulantı ağrı durumların nasıl