- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.361
Hamilelik testini yaparken olan rengimi genel olarakmiDuyduk duymadiik demeyiiin bebeğim hamilediiiiir.Şimdi rahatladinmi?Erken oldugu için siliktir merak etme.idrarin asil rengini soylemedin?
Dun yada önceki gün yapsaydın belkide çıkıcaktı testte..ve daha adetin bile gecikmedi..geç dollenme değildir belkide..kafanı yorma benceEvet bu testle yapmistim yum catladi gun oldu ama demi herseye uyduk galiba Gec dolleme velan??
Kizlarinda hatirlamiyonmu asiri koyu olmuştur.Ozamanki gibimi?Hamilelik testini yaparken olan rengimi genel olarakmi
Yok ben daha bilmeden buraya yazmistim idrarim acik renkde diye sabahki idrarda belli olur bakalim bulantilardan tahmin edebilirim kizlarimda cok kustumKizlarinda hatirlamiyonmu asiri koyu olmuştur.Ozamanki gibimi?
Koyuydu onlardaKizlarinda hatirlamiyonmu asiri koyu olmuştur.Ozamanki gibimi?
Bulantilar bunyeylen alakalıdır.Ben 3.erkekte komaya girmistim kusmaktan.Bir onceki oglumdada oyleydi.Bunda farkli sadece.Idrardan yuzde 99.belli oluyor canimYok ben daha bilmeden buraya yazmistim idrarim acik renkde diye sabahki idrarda belli olur bakalim bulantilardan tahmin edebilirim kizlarimda cok kustum
Sabah idrarimami bakicam ozamanBulantilar bunyeylen alakalıdır.Ben 3.erkekte komaya girmistim kusmaktan.Bir onceki oglumdada oyleydi.Bunda farkli sadece.Idrardan yuzde 99.belli oluyor canim
Canim fazla sivi tuketmedigin halde aciksa erkektir Allahin izniyleHatta yazmistim buraya idrar rengi acik renkte diye
Erken dollenme olmuş.Sen kan testi yapsan erkendir diye düşük çıkar.2 gunde 1 kat artis oluyorsa normal gebeliktirCanim fazla sivi tuketmedigin halde aciksa erkektir Allahin izniyle
Tamam dikkat edicem rengine ben her gitmemde zaten cok fazla su icen birisi degilim okadarCanim fazla sivi tuketmedigin halde aciksa erkektir Allahin izniyle
Ben sabah bu testle bidaha yapacam bakalim nasil cikacak rengiErken dollenme olmuş.Sen kan testi yapsan erkendir diye düşük çıkar.2 gunde 1 kat artis oluyorsa normal gebeliktir
Aşırı bi koyuluk olsaydi farkederdin bence.Gebe kaldigin gibi belli oluyor cunkuTamam dikkat edicem rengine ben her gitmemde zaten cok fazla su icen birisi degilim okadar
Erken dolleme noluyoki tam gunundemi dollemis yani hahaha oynatmaya az kaldiErken dollenme olmuş.Sen kan testi yapsan erkendir diye düşük çıkar.2 gunde 1 kat artis oluyorsa normal gebeliktir
Gerek yok bosuna yapma zaten dr gidersin.Pozitiftir daha neye yapacanBen sabah bu testle bidaha yapacam bakalim nasil cikacak rengi
Koyulasip koyulasmiyomu ona bakacam hahaha yok koleksyon yapacamGerek yok bosuna yapma zaten dr gidersin.Pozitiftir daha neye yapacan
Evet 5. 6.gunde tutunmuş yani.Benim hesabima göre.Bi arkadaşın gec dollenme olmuştu adetten bir hafta sonra kanda çıktı hamile oldugu.Idrarida asiri koyu dedi.Dedim kızdır.Gercektende vakti geldiginde dr kız demiştiErken dolleme noluyoki tam gunundemi dollemis yani hahaha oynatmaya az kaldi
Canim hakketen oynatcan ha.Testteki koyuluga demiyorum idrarin kendi rengine diyorum...Gerek yok bosuna yapma zaten dr gidersin.Pozitiftir daha neye yapacan
Sen sakın bırakma burayı baya Bilgin var bizde sorarız vakit gelsin de Allah'ın izniyleEvet 5. 6.gunde tutunmuş yani.Benim hesabima göre.Bi arkadaşın gec dollenme olmuştu adetten bir hafta sonra kanda çıktı hamile oldugu.Idrarida asiri koyu dedi.Dedim kızdır.Gercektende vakti geldiginde dr kız demişti