- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #1.401
tamam canım..bende rahatsız ederim seni testleri yapınca..Bana ozelden atmıştı testini hatirliyorum.Koyuyu yakalayinca 6 saatte bir yap nasil az bi farkla siliklesmeye baslarsa bilki çatlamış.Kiminin agrisiz çatlama oluyor.Yani 6 saat icinde iliski oldu bebegimin
Insnallah hayirlisi olur iliskiye girmedende uc ihlas suresi okudum ikimizde besmeleyle yaptik iste bakalimzamanlama süper..hadi hayırlısı inşaalah.. oğluşunda tutmuştur hayırlısıyla
atıcam canım yarından sonra başlıcam yapmaya zatenBuraya at surekli yaptin testleri
ayyyy inşallah yakalayabilirimCatlamaya denk gelmesi ve catlamadan 6 12 saat icerisindeki iliski onemlidir erkek cocuk için.
E zaten besmeleiz asla iliskiye girmeyin.Besmelesiz olursa seytanda degerlendiriyormus.Insnallah hayirlisi olur iliskiye girmedende uc ihlas suresi okudum ikimizde besmeleyle yaptik iste bakalim
yok canım hele hele çocuk işlerinde besmelesiz olmaz..E zaten besmeleiz asla iliskiye girmeyin.Besmelesiz olursa seytanda degerlendiriyormus.
inşaalla canım..hayırlısıyla..dualarında eksik etme bizi..bizde seni..başkalarının yaptığı helede hamilenin duası daha çabuk kabul oluyormuş..Darisi hepinize canlar
Dualarimdasiniz canım.Rabbim gonlunuzden geceni nasib etsin hayirlisyla inşallahEvet@sabirin bizlere dua et canimmmm
Ben lazere gidiyorum ya 3-4 ay bekleyip ondan sonra mı yapıyım yoksa 27 şubattaki adetimden sonra başlasam bişey olurmu en son geçen hafta gittim kafam karışık bir daha gitmem ama beklemek de istemiyorum vazgeçerim diyeDualarimdasiniz canım.Rabbim gonlunuzden geceni nasib etsin hayirlisyla inşallah
Dualarimdasiniz canım.Rabbim gonlunuzden geceni nasib etsin hayirlisyla inşallah
Ben lazere gidiyorum ya 3-4 ay bekleyip ondan sonra mı yapıyım yoksa 27 şubattaki adetimden sonra başlasam bişey olurmu en son geçen hafta gittim kafam karışık bir daha gitmem ama beklemek de istemiyorum vazgeçerim diye
Kadın doğumcuya sormuş sabirin 3-4 sonra demiş oda canım..için rahat değilse bikaç uzmana daha danış istersenBen lazere gidiyorum ya 3-4 ay bekleyip ondan sonra mı yapıyım yoksa 27 şubattaki adetimden sonra başlasam bişey olurmu en son geçen hafta gittim kafam karışık bir daha gitmem ama beklemek de istemiyorum vazgeçerim diye
3-4 ay sonra olcaktı canım eksik yazmışımKadın doğumcuya sormuş sabirin 3-4 sonra demiş oda canım..için rahat değilse bikaç uzmana daha danış istersen
Yaa ben vazgeçerim diye sordum da neyse bakalım nasip kısmet 3-4 ay bekleyemem herhaldeKadın doğumcuya sormuş sabirin 3-4 sonra demiş oda canım..için rahat değilse bikaç uzmana daha danış istersen
Bizim kadın doğumcu sıkıntı olmaz dedi gebeliğe engel değil dedi ama gebeyken yasak kesinlikle dedi ama öyle 3-4 ay falan demedi sadece deri altına gidiyor o ışınlar fazla ileri gitmiyor etkisi de çabuk geçiyor dedi tüm doktorlar farklı konuşuyor hangisine inanıcağımızı şaşırdık3-4 ay sonra olcaktı canım eksik yazmışım
Bencede pek sorun olmaz gibime geliuo lazerin isiklarimi zararli oluyor ben iki hamilelimdede azi disimi cektirdim onun icinde disimin filmini cekmislerdi onumde onlukle bilmiyorum amaYaa ben vazgeçerim diye sordum da neyse bakalım nasip kısmet 3-4 ay bekleyemem herhalde
Canim nereni lazer yapiyordun?Yaptigin yerlere gore değişir?Ben lazere gidiyorum ya 3-4 ay bekleyip ondan sonra mı yapıyım yoksa 27 şubattaki adetimden sonra başlasam bişey olurmu en son geçen hafta gittim kafam karışık bir daha gitmem ama beklemek de istemiyorum vazgeçerim diye